Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

sis – sister – sisterhood στο M/s

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος carissa[L_T], στις 15 Οκτωβρίου 2008.

 1. carissa[L_T]

  carissa[L_T] Contributor

  Σήμερα ειδικά με απασχόλησε πολύ η σχέση που έχω με μερικές γυναίκες σκλάβες.
  Γνωρίζω αρκετές, με άλλες είμαστε φίλες, με άλλες απλές γνωστές.
  Υπάρχουν όμως κάποιες σχέσεις που τις θεωρώ ιδιαίτερες.

  Οι σκλάβες πολλές φορές στρέφονται η μια στην άλλη για συμβουλές, για συγκρίσεις, για κουτσομπολιό. Δεν είμαστε πολλές και βιώνουμε αρκετά ιδιαίτερες καταστάσεις, οπότε λογικό είναι να επιδιώκουμε και μια πιο στενή σχέση μεταξύ μας, όταν παραμερίσουμε αρκετά τον όποιο ανταγωνισμό.
  Ναι οι σκλάβες είναι ανταγωνιστικές αλλά και αυτό ανήκει σε άλλο θέμα συζήτησης.

  Εκεί που θέλω να επικεντρωθώ είναι το ζουμί αυτών των ιδιαίτερων σχέσεων. Το δέσιμο που δημιουργείτε. Ένας δεσμός που στην περίπτωση μου έχει επιζήσει διαφόρων υστεριών, μηχανορραφιών, εμποδίων και αντιδικιών χρόνια ολάκερα.

  Αποκαλούμε η μια την άλλη sis. Δεν αποκαλώ εύκολα κάποια sis όπως δεν αποκαλώ εύκολα κάποιον Master. Μιλάω για έναν αδελφικό δεσμό που υπερπηδάει τα διάφορα. Μια σχέση που δεν παύει να υφίσταται εύκολα. Μια φιλία που δεν είναι καν ακριβώς φιλία.

  Να σημειώσω πως sis είναι η σκλάβα φίλη και μυστικοσύμβουλος σου αλλά και εξ’ ορισμού η άλλη σκλάβα Του Αφέντη. Αν δεν δημιουργείτε όμως αυτός ο δεσμός μεταξύ τους τα πράγματα πιστεύω πως είναι πιο δύσκολα για όλους.

  Σε κάποιες περιπτώσεις Ο Αφέντης επιτρέπει την επαφή και την αποκάλυψη αρκετά προσωπικών Του υποθέσεων με την σκλάβα Του στην sis της σαν μια βαλβίδα διαφυγής της. Πιστέψτε με χρειάζεται!!!

  Η sis είναι σημαντική. Στηρίζει, ακούει, συμβουλεύει παραδειγματίζει. Φυσικά ως γυναίκα δεν παύει να είναι σπαστικιά ώρες ώρες αλλά είναι τόσο σημαντικός ο ρόλος της που... δεν βαριέσαι... κομμάτια να γίνει.

  Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο, θα μου άρεσε να διαβάσω για ανάλογες σχέσεις.

  Θέλω επίσης να αφιερώσω αυτό το thread στις δικές μου sis που ώρες και φορές έχω θελήσει να πνίξω στα φιλιά ή απλώς να τις πνίξω...

  στην lara[E-p] ιδιοκτησία Του Μάστερ ElectroPain
  και στην meira ιδιοκτησία Του Μάστερ Leon
   
 2. little_slut[PieR]

  little_slut[PieR] Regular Member

  Απάντηση: sis – sister – sisterhood στο M/s

  Πάρα πολύ ωραίο θέμα!

  Θεωρώ τυχερή όποια σκλάβα στα πρώτα της βήματα είχε δίπλα sis να την στηρίξουν. Αλλά και στην πορεία είναι λυτρωτικό να έχεις κάποιον να μοιραστείς τον πόνο, τον προβληματισμό ή τη χαρά σου και να σε καταλαβαίνει. Η σχέση αυτή δύσκολα, νομίζω, περιγράφεται με λόγια. Όσες όμως την έχουν ζήσει, ξέρουν πόσο πολύτιμη είναι. Επίσης, ευτυχώς, δύσκολα τελειώνει μια τέτοια βαθιά σχέση εμπιστοσύνης. Μπορεί να περνάει τις διακυμάνσεις της, αλλά ξανά προς τη δόξα τραβά  

  Ευχαριστώ όσες (ξέρετε εσείς  ) με βοήθησαν και με στήριξαν στις δύσκολες στιγμές.
   
 3. Incomplete_

  Incomplete_ Contributor

  Απάντηση: sis – sister – sisterhood στο M/s

  Καταρχάς..Χαίρομαι που σε ξαναβλέπω εδώ μέσα carissa[L_T] (πολύ θα έλεγα και το ξέρεις   )

  Μου αρέσει πολύ το thread που δημιούργησες.Συγχαρητήρια μέσα από την καρδιά μου..

  Οι όροι που ανέφερες ανήκουν στην αργκό των μαύρων.Στην ιδιαίτερη γλώσσα των γκέττο τους.Γκέττο.Τι άσχημη λέξη..Ένα μάτσο καταπιεσμένοι και κοινωνικά αποσχιστές που ομαδοποιούνται και κλεισμένοι σε αστικούς περιθωριακούς μικρόκοσμους ,αφενός απέχουν από την υπόλοιπη φυσιολογική κοινωνία,αφετέρου προκαλούν με τη ζωή τους μέσα σ΄αυτά.Οι άνθρωποι των γκέττο είναι προβληματικοί,αντικοινωνικοί και δε θέλουν να σκέφτονται όπως όλοι.Διαφέρουν νοσηρά και απορρίπτουν πολλές καθημερινές κοινωνικές δραστηριότητες.Έτσι σκέφτεται ο καράβλαχος ο Έλληνας,που χωρίς να ξέρει τι είναι γκέττο πραγματικά,το έχει καραμέλα..
  -Δε γκεττοποιούμαι ,έλεγε ένα παλιό μέλος εδώ μέσα σε μία συζήτηση για τα BDSM bars θεωρούσε σχεδόν άρρωστο το να πηγαίνει να κάνει γνωριμίες εκεί.Μη χαμογελάτε,γιατί πρόσφατα ξεθάψατε λογοτεχνικό απόσπασμα του συγκεκριμένου και το θεοποιήσατε..
  -Δε γκεττοποιούμαι ,δεν πηγαίνω στα gay bars ,λέει ο κομπλεξικός ο gay .Ε βέβαια.Όταν έχεις πρόβλημα με τη φύση σου,το βλέπεις σε κάθε έναν που έχει την ίδια χημεία με εσένα.Όταν μαζευτούν πολλοί σε έναν χώρο ,τότε ο χώρος είναι γκέττο και προβληματικός..

  κτλ κτλ κτλ

  Μέσα στα πλαίσια του γκέττο ,αναπτύσσονται πολλά κοινά.Κυρίως η κοινή αργκό γλώσσα ..Αλλά αυτή μπορεί να αναπτύσσεται και σε κοινότητες γενικότερα.Διαφορά γκέττο και κοινότητας;Στην κοινότητα δεν πας για να νιώθεις πιο ασφαλής..

  Και έρχομαι σε εσένα carissa.Χρησιμοποίησες όρους που απευθύνονται σε άτομα της ίδιας χημείας με εσένα.Καλά κάνεις.Επί το θέματος,κανείς δε μας αντιλαμβάνεται καλύτερα από το άτομο που είναι στον ίδιο χώρο με εμάς.Πόση ώρα θα περιγράφαμε κάτι στον into φίλο μας και πόση στο vanilla,δεδομένου πως θα έπρεπε να υπήρχαν λίγες ή πολλές επεξηγήσεις,όχι μόνο για να καταλάβει,αλλά και για να νιώσει..

  Κλείνω λέγοντας πως χαίρομαι που βλέπεις κάτι περισσότερο στις φίλες σου και που νιώθεις πιο άνετα με αυτές ..Χαίρομαι που και η ιδιαιτερότητα σας ενώνει.Χαίρομαι που η ιδιαιτερότητα είναι κομμάτι της καθημερινότητας σας και όχι ο λόγος να κρύβεστε σε 4 τοίχους .Χαίρομαι που η ιδιαιτερότητα σας είναι κομμάτι του εαυτού σας και όχι το βίτσιο που δε χρειάζεται κανείς να το ξέρει..

  Αυτά  
   
 4. dora_salonica

  dora_salonica Contributor

  Πράγματι, χωρίς να έχω ιδέα περί του θεσμού, δημιούργησα σχεδόν αυτομάτως τέτοιου είδους σχέσεις, οι οποίες υφίστανται, είναι ουσιαστικές και είναι σημαντικές για μένα, μέρος της ζωής μου.

  Δεν κατάλαβα ότι λειτουργούσαν ως "βαλβίδα διαφυγής", αλλά εν μέρει πρέπει να είναι αλήθεια. Αδειάζεις στην sis ανεμπόδιστα, αυτά που δεν σου επιτρέπει το πλαίσιο της σχέσης. Τί να του λες τώρα, καλά είσαι μεγάλος μαλάκας; Και μετά να το μετανοιώνεις όταν καταλάβεις ότι δεν ήταν και ότι ο μαλάκας είσαι εσύ;

  Ενώ έτσι, τα λες στην αδελφούλα σου. Και ησυχάζεις.

  Πέραν τούτου, πιστεύω ότι βοηθάει η σύγκριση εμπειριών και καταστάσεων, εφ όσον δεν υπάρχουν αντίστοιχες στην mainstream κοινωνία. Ομαλοποιεί τα πράγματα, όσο αυτό είναι εφικτό. Ως ανθρώπινα όντα, δυσκολευόμαστε να ξεφύγουμε πλήρως από τη νόρμα. Έτσι, τη φτιάχνουμε μόνοι μας, σε μικροκλίμακα ασφαλώς. Και πάλι, αποκλίνουμε από αυτήν, ανάλογα με τη σχέση. Θα ήθελα πάντως να ξέρω, από τί αποκλίνω. Και ότι δεν είμαι τρελή.

  Αυτή είναι η ωφελιμιστική άποψη του θέματος. Δεν θα ήθελα να αναλώνομαι στην χρησιμότητα της σχέσης ή σε μία ευγενική αντιζηλία. 'Η όχι και τόσο ευγενική. Κι εγώ τσακώθηκα στο παρελθόν με άλλες. Μετά συνειδητοποίησα ότι αυτά είναι παπαριές, φτηνοπράματα. Ανάξια μιας σκλάβας, αλλά πρωτίστως ανάξια του Κ της, στον οποίο έχει τελικό αντίκτυπο η μικροπρέπεια. Είναι πανεύκολο να είμαστε μικροπρεπείς. Μπορώ να το κάνω στο πι και φι και να το κάνω με μεγάλη επιτυχία. Δεν τα λέω όντας στο απυρόβλητο. Τουναντίον.

  Υπάρχει όμως και η συναισθηματική πλευρά του sisterhood. Το δέσιμο με την sis είναι κάτι του οποίου την δύναμη αμφιβάλλω αν γνωρίζει ο Κυρίαρχος. Ή ίσως και να τη γνωρίζει, ανάλογα με τις δυνάμεις εμπάθειας που διαθέτει. Άλλα όμως τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας. Δεν ξέρω τί στο καλό λένε οι Κυρίαρχοι μεταξύ τους, αλλά εμείς αδειάζουμε τις ψυχές μας. Κανονικότατα. Προσωπικά ξέρω από τον τόνο της φωνής της sis και από τις λέξεις που χρησιμοποιεί αν είναι καλά ή όχι. Και τότε ξέρω τί να κάνω, τί να πω. Ακόμη και όταν δεν επικοινωνούμε, ξέρουμε αν η άλλη χρειάζεται χρόνο μόνη ή χρειάζεται τηλεφώνημα. Δεν ξέρω πώς το ξέρουμε, αλλά το ξέρουμε.

  Αυτό απαιτεί "κεραίες" και κυρίως ψυχή. Μου έχει τύχει να μιλάω με sis αργά τη νύχτα, αυτή να κουτουλάει στο τηλέφωνο και παρόλα αυτά να μην μου το κλείνει. Γιατί ξέρει πόσο το χρειάζομαι εκείνη την ώρα. Είναι ικανή να ψοφήσει πάνω στο ακουστικό παρά να με παρατήσει. 

  Ευχαριστώ πολύ την tender lilly, την sis μου, καθώς και την lara[E-p] με την οποία μοιραστήκαμε πολλές σκέψεις μας τον τελευταίο χρόνο.
   
 5. isnogood

  isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

  χμμμμ .... ειναι σιγουρο οτι η ....sis .... υπαρχει για να εχουμε ενα εμπιστο προσωπο το οποιο καταλαβαινει τις ιδιοτεροτητες μας ή ..... λογο της ιδιας θεσης , αποτελει αλωθι στις αδυναμιες μας ;
  μηπως επιλεγουμε για δικους μας ανθρωπους εκεινους που μας βοηθανε να βρουμε την λογικη μεσα στο παραλογο ; ... ποσο σοφο ειναι αραγε αυτο ; ....
   
 6. Incomplete_

  Incomplete_ Contributor

  Απάντηση: Re: sis – sister – sisterhood στο M/s

  Λογική μέσα στο παράλογο;Θεωρώ όλη τη βάση λάθος..

  Ποια είναι η λογική και ποιο το παράλογο;Ποια η λογική στο BDSM και ποιο το παράλογο;

  Θεωρείς αδυναμία να ανήκεις σε αυτόν το χώρο;
   
 7. little_slut[PieR]

  little_slut[PieR] Regular Member

  Απάντηση: Re: sis – sister – sisterhood στο M/s

  Αν και κατά πόσο είναι σοφό δεν ξέρω να απαντήσω. Λογικό είναι, για μένα τουλάχιστον, να έρχεσαι πιο κοντά με ανθρώπους που έχουν ίδια θέλω με σένα. Τώρα αν είναι άλλοθι στις αδυναμίες... δεν θα το έλεγα γιατί δεν θεωρώ την υποτακτικότητα μου αδυναμία. Όπως επίσης δεν θεωρώ το Μ/ς παράλογο για να ψάχνω να βρω τη λογική μέσα σ αυτό.
   
 8. isnogood

  isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

  το παραλογο ξεκιναει οταν συμφωνεις να κανεις κατι που δεν το θελεις και αρχιζεις να ρωτας τους ομοιους ...
  εχω δει πολλες φορες μεσα εδω νηματα οπως :
  πρεπει να ανεχθω και αλλη γυναικα στην ζωη Του ;
  πρεπει να υπακουσω στην επιθυμια του να δωθω σεξουαλικα και στους φιλους Του ;
  μου ζητησε να τον παρω στα 4 .. να το κανω ; ....
  οταν τα διαβαζω αυτα , αρχιζω να αναρωτιεμαι ποιος τι ειναι στην αλλη πλευρα του διαδυκτιου ...
  οταν μια γυναικα αναρωτιεται αν θα πρεπει να αναχθει μια αλλη γυναικα στην ζωη Του , επειδη θεωρει πως η ιδια ειναι σκλαβα , δεν θα σκεφτω οτι κατι παραλογο συμβαινει εδω ;
  οταν εχει στην φαντασια της εναν αντρα τρανο και βαρβατο και εκεινη νιωθει τοσο μικρη μπροστα Του και εκεινος της πει να τον παρει στα τεσσερα και να τον ξεσκισει με το στραπον , ολο αυτο το πραγμα που εφτιαξε στην φαντασια της , δεν γκρεμιζεται ; .. δεν ειναι παραλογο να πει :"οχι .. Πρεπει να μου αρεσει " ;
  Υπαρχει η ψευδαισθηση πως η σκλαβα ειναι παντα ελευθερη να φυγει ....
  αλλα πολυ αμφιβαλω οτι εχει την δυναμη να το πραξει .... εδω βανιλα νοικοκυρες και υπομενουν ξυλοδαρμους και αδιαφορια και παλι δεν φευγουν ... η σκλαβα θα φυγει ; ...
  να σας πω εγω τι γινεται
  δεν πιστευω οτι εχει γεννηθει αντρας που θα μπορουσε να ζησει την ζωη του με μια γυναικα που θα συμπεριφερεται σαν σκλαβα ....
  οσο και να τον αναβει ή να τον κολακευει η διαθεσιμοτητα της απεναντι του ... καποια στιγμη θα την βαρεθει με μαθηματικη ακριβεια ...
  οταν βαρεθει θα αρχισει να παραμελει ...
  εκεινη θα αρχισει το παραπονο και την γκρινια
  θα σουταρουν ο ενας τον αλλο , αφου 100 φορες εκεινη πρωτα θα πιστεψει πως φταιει επειδη του γκρινιαζει και θα υποχωρισει μεχρι που να καταλαβει οτι ειναι μονη της και υποχωρουσε στο τιποτα ουσιαστικο ...
  ετσι φιλε Incoplete πιστευω πως το να γουσταρεις να κανεις πεντε εξτριμ πραγματα επειδη το θες ειναι ΟΚ ... αν ομως τα κανεις επειδη θεωρεις πως ανηκουν στο μεγαλυτερο πλαισιο που ονομαζεις υποταγη .. τοτε σορρυ αλλα στο δικο μου κατραν αναβει ERROR ....
   
 9. Incomplete_

  Incomplete_ Contributor

  Απάντηση: Re: sis – sister – sisterhood στο M/s

  Το παραειδίκευσες όμως   Μιλάμε για κάτι πιο καθημερινό και που δε συνάδει πάντα με προβληματισμούς.. Η γυναίκα που περιγράφεις δε θα αποκαλούνταν εύκολα sis για ευνόητους λόγους  
  και δεν ξέρω πως θα την αποκαλούσαν..Μάλλον με το μικρό της όνομα και με ένα "μου" στο τέλος .. 
   
 10. little_slut[PieR]

  little_slut[PieR] Regular Member

  Απάντηση: Re: sis – sister – sisterhood στο M/s

  Είναι δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι θέλεις. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι είναι και σωστό ή λογικό.
   
 11. elfcat

  elfcat . Contributor

  Απάντηση: sis – sister – sisterhood στο M/s

  Οι sis έχουν τον ίδιον Αφέντη? Δεν μπόρεσα να το καταλάβω στο αρχικό κείμενο...
   
 12. Incomplete_

  Incomplete_ Contributor

  Απάντηση: sis – sister – sisterhood στο M/s

  Εσύ δε νομίζω να το ανεχόσουν αυτό..Το αποδεικνύει μία φωτογραφία με μία ερωτική σου αντίζηλο..(θα παρακαλούσα τους διαχειριστές να μη διαγράψουν την καταγγελία αυτή.. )