Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

slave's diary

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος _DaRkNiGhT_, στις 7 Μαρτίου 2013.

1. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Ρωτησες εχθες το που θα θελα να παμε για διακοπες φετος, ηταν η πρωτη φορα ειπες που θα αποφασισω εγω για κατι που αφορα και τους δυο μας. Με φοβισε ακομη και η ιδεα να αποφασιω εγω, τρομαξα γιατι σκεφτηκα οτι με προετοιμαζεις για την απελευθερωση μου, μου ζητησες να το σκεφτω και σημερα να σου απαντησω. Ο χρονος μαζι σου περναει υπεροχα, ομως διαπιστωσα οτι για να μου δινεις μια τετοια επιλογη ειναι ο τροπος σου για να με ακουσεις, ποτε δεν με περιοριζεις ως οντοτητα και αυτο ειναι που με κανει να σε ερωτευομαι περισσοτερο.

Θα θελα να μπορουσα να στο πω αυτο, οτι ειμαι ερωτευμενος μαζι σου, οχι μονο να στο δειχνω, οχι μεσα στις κραυγες μου απο τα χτυπηματα σου, στα βογγητα μου απο τα αγγιγματα σου, οσα δακρυα και να κυλησουν στα μαγουλα μου, δεν ειναι αρκετα για να σου εκφρασουν τα συναισθηματα μου για εσενα. Εισαι ο μονος κυριαρχος που σκεφτομαι, δεν φαντασιωνομαι, ποθω ως ανθρωπο περαν απο τα παιχνιδια μας, σε νιωθω, την ανασα σου, σε παρατηρω.. τον τροπο που ξυπνας, που τεντωνεσαι, που κουραζεσαι, που ξεφυσας τον καπνο απο το τσιγγαρο σου.. που παιρνεις ανασα να μη με διαλυσεις οταν γελαω, οταν λεω τα περιεργα μου, σε παρατηρω συνεχεια..

Θελω να παμε σε ενα μερος στο οποιο θα νιωσω πιο πολυ εσενα, την ψυχη σου, παρα την ομορφια σου. Καπου οπου ολα τα βλεμματα στη παραλια δεν θα ειναι πανω στο κορμι σου, ζηλευω πολυ και παντα ακομα και τωρα που το σκεφτομαι. Ομως δεν ειναι τα βλεμματα, δεν ειναι οτι δεν σε εμπιστευομαι, ειναι αυτο το ενστικτο μου, το ελαττωμα μου, που οσες φορες και να εχεις προσπαθησει να τιθασευσεις, αυτο εκει μπροστα μας...

Ηθελα να πω και πριν οτι θελω να παμε σε ενα μερος οπου Εσυ Κυρια μου, θα μπορεσεις να μου πεις περισσοτερα για εσενα, εκει που θα μπορω να δω αυτην την γλυκια ψυχη που κρυβεις μεσα σου, ενα βημα την φορα, να μπορω να παιρνω κι ενα μικρο σου χαμογελο μαζι..

Βασικα, θελω να ειμαστε εκει που θα εισαι χαλαρη, ξερεις οπως την προηγουμενη φορα που γελαγες με την ψυχη σου, που καναμε βλακειες, θυμασαι;; δεν μπορω να μην θυμαμαι αυτο το γελιο σου, τα ματια σου που ελαμπαν και φυσικα που μου επετρεψες να κοιμηθω στην αγκαλια σου, που με αγγιζες, το αγγιγμα σου γλυκο μου μωρο..

Σημερα λοιπον πρεπει να αποφασισω το μερος, θα την παρω την αποφαση για να μην σε απογοητευσω, ελπιζω να σε κανει χαρουμενη οχι η αποφαση αλλα οτι την πηρα.. την πηρα για εμας..

Ωρα για να σου ανοιξω την πορτα, μολις μου χτυπησες... σε φιλω..

2. happyhellcat

happyhellcat Regular Member

Απάντηση: slave's diary

Όμορφο.....

3. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Απάντηση: slave's diary

Στο καλό σου,με συγκίνησες...θέλω κι εγώ να ξανανιώσω έτσι για κάποιον....