Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

slut training

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος carissa[L_T], στις 14 Νοεμβρίου 2005.

 1. Master_Spiler

  Master_Spiler Contributor

  Καλή μου hana, γιατί απαντάς και μου βάζεις ιδέες;;; Αχχχχ... Βαχχχχ.... και λοιπά συμφωνοφωνήεντα... τέλος πάντων, περι του slut training, νομίζω οτι κάτι έχει πέσει στα χέρια μου, θα το κοιτάξω με μεγαλύτερη προσοχή μπας και δω από που το πήρα και σας δώσω μια μετάφραση με τα απαραίτητα link στα αγγλικά για να το τσεκάρετε και εσείς.
   
 2. Dome of Affection

  Dome of Affection Contributor

  slut trainning και sharing έχουν πολλά κοινά -αν δεν κάνω λάθος , τουλάχιστον έτσι οπως μέχρι στιγμής διατυπώθηκε σε τουτο εδώ το νήμα!

  Ομως αλήθεια έχουν??!! Το να εκπαιδεύσει ενας Κυρίαρχος την υποτακτική Του σε slut έχει να κάνει μόνο με το sharing? Ή μηπως έχει να κάνει και με την προσωπική Του ευχαρίστηση, δηλαδή να εκπαιδεύσει την υποτακτική Του , σε ενα πλάσμα χωρίς αναστολές και φραγμούς ώστε να μπορεί να Τον υπηρετεί καλύτερα?

  Απλά αναρωτιέμαι , δεν είναι θέση.

  και επειδή μπορεί να παει και λίγο μακρύτερα το θέμα ... και οπως σωστά παρατήρησε η slv_Hanna πιο πάνω, πως λειτουργεί αυτό το slut trainning με το sharing σε μια υποτακτική που έχει και συναισθηματική εμπλοκή με τον Κυρίαρχο?

  Ειναι σαφές οτι η υποτακτική είτε η slave θα ακολουθήσει τις επιθυμίες Του , αυτο που αναρωτιέμαι είναι οι δικές της εσωτερικές αντιδράσεις και διεργασίες.
   
 3. MasterJp

  MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  γιατί να την εκπαιδεύσει σε κάτι που δεν τον ευχαριστεί; αν δεν το έχει δοκιμάσει ο ίδιος μέχρι τότε, πιθανά για να εξερευνήσει και τα δικά του όρια, αν όμως είναι πεποισμένος πως δεν του αρέσει δεν συντρέχει λόγος.

  Η πιο "αγνή" <s> και ίσως πλησιέστερη στην πραγματικότητα θεωρώ πως είναι η προσέγγιση της hana (congrats Spiler   ), σαν τεχνική μπορεί να χρησιμοποιηθεί οτιδήποτε κάνει την υποτακτική να νοιώθει σεξουαλικό αντικείμενο χωρίς αναστολές και ταμπού.

  Το γεγονός πως η υποτακτική αποδέχεται την χρήση της γι' αυτό τον σκοπό από τον Κυρίαρχο σε προσωπικό επίπεδο "δυσκολεύει" συχνά την εκπαιδευσή της στο συγκεκριμένο τομέα αν δεν εμπλακούν και άλλα άτομα. Η πλέον συνηθισμένη παρακτική είναι να ζητήθεί από την υποτακτική να ντύνεται και να φέρεται με τρόπο που να δείχνει πόσο διαθέσιμη και προσβάσιμη είναι για τον δεδομένο τρόπο χρήσης και στην συνέχεια να της ζητηθεί να υπηρετήσει ως σεξουαλικό αντικείμενο μπροστά σε τρίτους και κατόπιν και τρίτους.
   
 4. carissa[L_T]

  carissa[L_T] Contributor

  MPslave μου θύμησες μια συζήτηση όπου εκφράστηκε η ίδια απορία που έχεις και εσύ ως προς την συμμετοχή Ά/αλλων στην εκπαίδευση.

  Και άποψη μου πλέον είναι, πως slut training δεν μπορεί να γίνει χωρίς την συμμετοχή και Ά/άλλων γιατί αλλιώς δεν νομίζω να υπάρχει τρόπος αποβολής των αναστολών.

  Σε ένα ζευγάρι οποιουδήποτε στάτους η μεταξύ τους οικιότητα είναι πολύ σημαντικός παράγοντας αποβολής κάποιων αναστολών. Το slut training όμως πάει ένα βήμα παραπέρα από την μεταξύ τους οικιότητα. Μια slut κατα βάση είναι ένα πλάσμα πανσεξουαλικό και δεν νομίζω πως μια υποτακτική μπορεί να φθάσει εκεί χρησιμοποιούμενη μόνον από Τον μοναδικό άνθρωπο με Τον οποίο έχει σεξουαλική οικιότητα. .

  Και φυσικά το slut training αποσκοπεί "στην προσωπική ευχαρίστηση Του Κυρίαρχου, δηλαδή να εκπαιδεύσει την υποτακτική Του , σε ενα πλάσμα χωρίς αναστολές και φραγμούς ώστε να μπορεί να Τον υπηρετεί καλύτερα", εφ'όσον και το sharing είναι κάτι που Τον ευχαριστεί.

  Για τις περισσότερες υποτακτικές, το sharing είναι ένα δύσκολο όριο. Έχω όμως διαπιστώσει πως πολλές υποτακτικές, περνώντας το συγκεκριμένο όριο του «μοιράσματος» και της χρήσης τους από άλλους, το απολαμβάνουν δεόντως και επίσης δεν είναι ασυνήθιστη φαντασίωση η συγκεκριμένη πρακτική.

  Για να πω την αλήθεια και εγώ αναρωτιέμαι για τις εσωτερικές διεργασίες και αντιδράσεις της υποτακτικής σε μια τέτοια εκπαίδευση. Είναι πολύ δύσκολη απόφαση για Κάποιον Κυρίαρχο να επιλέξει και να εμπιστευτεί τους ανθρώπους που θα συμμετάσχουν στην εκπαίδευση της υποτακτικής Του.
  Στην προκειμένη άντε να ζητήσεις από κάποιον να χρησιμοποιήσει την σκλάβα σου χωρίς να φοβάσαι πως πχ θα πέσει εκείνη στα μάτια του, πως θα της πει η θα της κάνει κάτι λόγω απειρίας το οποίο θα δημιουργήσει εντάσεις, θα δυσκολέψει τον στόχο κλπ.
  Ειδικά στην χώρα μας που το BDSM είναι πιο ανοργάνωτο, το lifestyle σαφώς περιορισμένο, η πλειοψηφία των ανθρώπων δεν έχει ούτε την εμπειρία ούτε τον τρόπο να αντιμετωπίσουν πχ το slut training σαν κάτι φυσικό για μια υποτακτική.
   
 5. Dome of Affection

  Dome of Affection Contributor

  ευχαριστώ ΜasterJP και σένα carissa[L_T] ,
  η προσωπική μου εμπειρία πάντως μέχρι στιγμής έχει αποδείξει πως όταν ο Κυρίαρχος ειναι Ικανός και Οδηγεί σωστά, βημα - βήμα , μπορεί και βρίσκει τους τρόπους να προετοιμάσει την υποτακτική και να περάσει σχετικα ομαλά σε όποια καινούρια εμπειρία ή σταδιο trainning!

  Bεβαίως , πάντα υπάρχει ο "κίνδυνος" για λάθος χειρισμούς ή εκτιμήσεις απο τη μεριά του Κυρίαρχου ή για απρόσμενες αντιδράσεις απο τη μερια του υποτακτικου. 'Ετσι δεν ειναι?

  Τωρα στο θέμα της "χρήσης" του slut trainning σαν ταπείνωση και εξευτελισμό εχω λίγο επιφυλάξεις. Ακριβώς για το λόγο που ανέφερα πιο πάνω. Θεωρώ οτι οι "χειρισμοί " ειναι πολύ λεπτοί
   
 6. carissa[L_T]

  carissa[L_T] Contributor

  Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα τοποθέτηση και προβληματισμός μου Oscarwil, δύναται μια υποτακτική να γίνει slut έστω και με εκπαίδευση χωρίς να χάσει μέρος της υποτακτικότητας της?
  Προσωπικά έβρισκα πάντα πιο εύκολο να βγάζω την slutish πλευρά μου πιο επιθετικά.
  Ίσως η απορία μου να γεννάται από την ελλειπή εμπειρία μου στο slut training.
  Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα την άποψη ανθρώπων που εμπειρία τους, τους έχει δείξει πως μια υποτακτική μπορεί να είναι και slut.
  Μήπως υπάρχει και στις slut κατηγοριοποίηση και επίπεδα?
   
 7. MasterJp

  MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  Αληθές και ορθόν φίλτατε, άσχετα αν στατιστικά οι πόρνες (ως επάγγελμα) είναι υποτακτικής ψυχοσύνθεσης.

  Το προκλητικόν του <smiles> τσουλισμού έρχεται σε αντίθεση με τον υποτακτικόν.

  Θεωρητικά πάντα   Γιατί πρακτικά όσες τσούλες έχω απολαύσει διψούσαν για υποταγή και απόλαυσαν την όλη διαδικασία.

  Ερώτιση: Καταστρέφει η υποταγή τον ενδιάθετο τσουλισμό;  
  2η Ερώτιση: Πως ονομάζεται το άτομο, που διαθέτει ενδιάθετο τσουλισμό, όχι όμως και το θάρος να τον φέρει στην επιφάνεια;
   
 8. blindfold

  blindfold Contributor

  RE: RE: slut training

  αυτό πιστεύω ότι είναι το πίο βασικό όσο αφορά το slut training (με τα ελληνικά δεδομένα)...
  σε σχέση με τις τεχνικές δε νομίζω να υπάρχουν κάποιες τεχνικές ,αυτό που Ανέφερε ο Κύριος Ntyrse είναι μία απλή τεχνική  

  γιατί μόνο για σκλάβες slut ; τα αγοράκια δε μπορούν να δίνοντε σε Πολλές/ούς ; τι ρατσισμός και αυτος...
   
 9. carissa[L_T]

  carissa[L_T] Contributor

  blindfold παραπονιάρη, τα αγοράκια δεν χρειάζονται Μια Αφέντρα για να πάνε με μεγαλύτερη ευκολία με πολλές λολ (αστειεύομαι)

  Επίσης, θεωρώ τους άνδρες υποτακτικούς μεγαλύτερους "τσούλους" από τις γυναίκες και τους το λέω όπου σταθώ κ όπου βρεθώ (σοβαρολογώ) λολ

  Καλημέρα  
   
 10. Dome of Affection

  Dome of Affection Contributor

  Ax καλέ μου Oscar... σε ευχαριστώ . Εκει ακριβώς ήθελα να φτάσω! Οτι το slut δεν ειναι trainning ειναι nature.
  Αν το έλεγα εγώ όμως θα ήταν διαφορετικά ενω τώρα το ειπες εσύ!!
  ('Οσο να πεις ενας άντρας σαν εσενα εχει αλλη βαρύτητα ο λόγος του....  )
  Επομένως σ'αυτό που μάλλον εκπαιδεύεται μια σκλάβα είναι να μάθει να δίνεται κατ'εντολή του Αφέντη της, στον όποιον Εκείνος αποφασίσει. Υπάρχει περιπτωση να το απολαυσει , υπάρχει όμως και η περίπτωση να το κανει μονο για να τον Ευχαριστήσει. Sharing ..και servitude το βλεπω κατα κύριο λόγο.

  Οσο για τις τσούλες που λέτε MasterJP ,που ποθούσαν να υποταχθούν... ξέρετε? η αποψή μου γι'αυτού του τύπου τις γυναίκες είναι , ότι ειναι δυναμικές , έξυπνες και καπάτσες μεν, αλλα στ'αληθεια δεν εχουν βρει στο δρόμο τους εναν αληθινό Αντρα και αυτους που βρίσκουν τους χειρίζονται και τους φέρνουν εύκολα "βολτα"....και ως εκ τουτου αν Τον βρουν υποτάσσονται μετά μεγάλης δίψας και αφοσίωσης!

  (αν και δεν χρειαζεται να είναι τσουλα κάποια για να νιώσει έτσι...πιστέψτε με! αρκουν τα αλλα συστατικά και η συνταγή δουλευει μόνη της -δυστυχώς-!! )
   
   
 11. zinnia

  zinnia Contributor

  μ αυτα και μ αυτα με φτασατε να καταλαβω πως οσο και να λεω (οταν νευριαζω) αχ ποσο θα θελα να γινω μια σλατ -μπιτς στη θεση της σλατ-μπιτς (κατι σαν χαλιφης στη θεση του χαλιφη) δεν θα γινω στον αιωνα τον απαντα. 

  Ασε που οταν μου περασει ο θυμος, με τρομαζει και μονο το ακουσμα της λεξης *τσουλα* σαν στοιχειο της προσωπικοτητας μου...
   
 12. Master_Spiler

  Master_Spiler Contributor

  Jp σ'ευχαριστώ για τα congrats, αλλα δυστιχώς η hana είναι από μόνη της αγνή οπότε εκεί η εκπαίδευση μου δεν είχε ρόλο... Σχετικά με το slut training τώρα, μπορώ να πω οτι είναι κάτι που οι περισσότεροι άνθρωποι το έχουν μέσα τους, η κοινωνία έχει διδάξει τις γυναίκες μέσα από διάφορα παραδείγματα που μεταδίδονται μέσω της τηλεόρασης και του κινηματογράφου αυτό το πράγμα, οτι οι "τσούλες" είναι αυτές που βγαίνουν κερδισμένες, το γιατί; Αυτό θα σας αφήσω να το απαντήσετε μόνοι σας αγαπητοί μου φίλοι.