Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

slut training

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος carissa[L_T], στις 14 Νοεμβρίου 2005.

 1. lara

  lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

  RE: RE: slut training

  1η απάντηση: Από προσωπική πείρα θα έλεγα πως αντίθετα τον ενισχύει μια και η απενοχοποίηση του οφέιλεται στον Αφέντη.
  2η απάντηση: υποτακτική?  
   
 2. gaby

  gaby Guest

  Αριστούργημα lara[E-p]

  Το συντομώτερο έργο τέχνης που έχουμε στο φόρουμ τούτο

  <το καλύτερο χαμόγελο>
   
 3. Incomplete_

  Incomplete_ Contributor

  Όλα τα διάβασα...εκτός από τακτικές  

  Μήπως τα αντίστοιχα θέματα πρέπει να τα χωρίζουμε σε δυο threads;Σε ένα που θα αναγράφονται οι τακτικές και ερωταπαντήσεις επ αυτών και σε δεύτερο που θα εντρυφούμε(αν και αλλού έπρεπε να γίνει η χρήση του ρήματος) στη "φιλοσοφική" διάσταση του θέματος και σε επιμέρους θέματα που απορρέουν και συζητούνται;Έτσι ώστε να μην χάνονται τα πρώτα μέσα στα δεύτερα  
   
 4. Dolmance

  Dolmance Contributor In Loving Memory

  Ο τσουλισμός είναι το ανώτερο στάδιο του σοσιαλισμού. Αποκαθιστά την κοινωνική δικαιοσύνη, με την απλόχερη διάθεση των αγαθών σε όσους τα στερούνται.
   
 5. G_E

  G_E Contributor

  RE: RE: slut training

  Τωρα καταλαβα γιατί το πηδημα στην εποχή μου ήταν ιδεολογικό καθήκον (ειδικά για τις νεαρές στο Ρήγα και την ΑΑΣΠΕ). Να σαι καλα Dolmance μου ελυσες μια μεγάλη απορία.

  Στο θέμα μας.
  Ο τσουλισμός είναι ταλέντο. Η εκπαίδευση στοχεύει, όχι στη δημιουργία του (δε μπορείς να παρείς ένα τούβλο και να το κάνεις τσούλα) αλλά στην απελεύθερωση της τσούλας μέσα της, ή/και στο ραφινάρισμά της.

  Δεν υπάρχει πιο χρήσιμη και επιθυμητή γυναίκα από μια τσούλα που ξέρει να προκαλεί τα πιο ζωώδη σου ένστικτα χωρίς να προκαλεί συγχρόνως βάναυσα την αισθητική σου.
   
 6. Incomplete_

  Incomplete_ Contributor

  Το slut training είναι και από τις τακτικές που άνετα γίνονται και στα sessions μιας βραδιάς.

  Στο ξεκίνημα.
  Εδώ σε θέλω μάστορα.Είναι αυτό που ήθελες;Ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές σου;Τήρησε τις επιθυμίες σου για προετοιμασία;Το θέμα δεν είναι ποιες είναι οι απαντήσεις,αλλά ο τρόπος που θα τον ελέγξεις..
  Αν δεν τον κάνεις από την αρχή,να νιώσει ένα κομμάτι κρέας ,δύσκολα θα τον κάνεις μετά.Ο κίνδυνος το session να καταλήξει kinky κρεβάτωμα είναι εμφανής..
  Τον έλεγξες;Είναι αυτό που ήθελες;Άντε και να δούμε πως λέμε στο "κρέας" ότι :οκ ξεκινάμε  

  Υβρεολογία.

  Όπως προαναφέρατε δεν υφίσταται s.t. χωρίς βαρβάτη υβρεολογία,που δε θα χει να κάνει μόνο με την ποσότητα,αλλά κυρίως με την ποιότητα.Οι ανάλογες ερωταπαντήσεις με αυτόν κρίνονται απαραίτητες..

  Αδιαφορία και ενδιαφέρον.

  Τα s.t. θέλουν τον χρόνο τους.Αν ,όμως,στα πλαίσια του παιχνιδιού πρέπει να είναι σύντομο,πρέπει να λεχθεί εκ των προτέρων και με τον ανάλογο τρόπο.

  Στην ουσία.

  Όσο τον υποβαθμίζεις και τον εξευτελίζεις ,όσο και να δείχνεις πως βιάζεσαι και στην ουσία θα θέλεις απλά να χύσεις και να φύγεις,τόσο θα ενδιαφέρεσαι να ικανοποιηθείς μέσα από την ικανοποίηση του. Η δική σου φαντασία ,είναι που του κορυφώνει την υποταγή του και τον κάνει ακόμα πιο διαθέσιμο.Δεν εμμένεις σε κάτι για ώρα.Οι εναλλαγές είναι σχετικά γρήγορες.
  Εκεί μπαίνουν και τα όρια.Στο s.t. δεν υπάρχει λόγος να ξεπεράσεις τα όρια του.Παίζεις μέσα σ΄αυτά ,εφόσον βέβαια,αυτά είναι διευρυμένα.Πρέπει να τον προκαλείς σε αυτά που ήδη ξέρει και να τον κάνεις να ανταποκρίνεται σε παρεμφερείς επιθυμίες,χωρίς να υπάρχει φόβος να κάνει κάτι που θα ξεπερνά τις αντοχές του,έστω και για πειραματισμό.Ίσως εδώ βρίσκεται και το δύσκολοτερο τμήμα του training γιατί ο κυρίαρχος πρέπει να επιφέρει πολλαπλή και πολλαπλασιαζόμενη ηδονή,χωρίς την επίδειξη της σωματικής του δύναμης και χωρίς τον αφοπλισμό του εκπαιδευόμενου με διάφορα όργανα και βοηθήματα..

  Επίσης δύσκολο είναι να τηρήσεις τα παραπάνω και παράλληλα να τον μειώνεις.Ο μόνος τρόπος να τον μειώνεις ,ώστε να του δίνεις κίνητρο και ώθηση να γίνεται καλύτερος,είναι η συνεχής αυξομείωση της ικανοποίησης σου.Εκεί που τον αμφισβητείς και τον κρίνεις,σε ελάχιστο χρόνο να τον επιβραβεύεις σε αυτό που κάνει ή να επιβραβεύεις κάτι πάνω του..

  Ιδανικότερη λήξη του session?

  Δύο τα τμήματα:

  Πρώτον,η κορύφωση.Το χυσιμό,σαν χύσιμο και μόνο δε λέει πολλά.Δεν είναι ανάγκη να ουρλιάξεις ,για να ακούσει όλη η πολυκατοικία πως γάμησες δείχνωντας έτσι την ολοκλήρωση του σκοπού και της κάβλας σου.Η ολοκλήρωση πρέπει να είναι μικρότερης έντασης,απ΄οτι το γαμήσι ή το παιχνίδι.Μην ξεχνάς πως αυτό ήθελες επιφανειακά.Απλά να χύσεις πάνω στο κρέας και να φύγεις.

  Δεύτερο βήμα.Πετώντας λίγο πριν την έξοδο από το σπίτι ένα εντελώς ευτελές ποσό πάνω στο κρεβάτι.Ο "λάτρης" του s.t. δε θα ικανοποιούταν αν έπαιρνε παραπάνω από κάποια κέρματα..
  Ακόμα ,περισσότερο,εξιτάρονται όταν το ποσό αυτό συνοδεύεται από κάποιο χαστούκι πχ..
  Αυτό ,βέβαια, προδιαθέτει άλλα επίπεδα βίωσης της κατάστασης αυτής..

  Αυτά ,εν μέρει,όσον αφορά τους gay...
   
 7. lara

  lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

  RE: RE: RE: slut training

  Όταν έγινα ιδιοκτησία Του Κυρίου Electro-pain, συγχίστηκα απίστευτα και δεν γνώριζα με ποιούς τρόπους επιτρέπεται σε μια σκλάβα να εκφράζει, να προκαλεί, χωρίς να γίνεται "επιθετική", πιεστική, να γίνει μια red silk καλή ώρα. Έψαξα στο νετ για κάποιες κατευθηντήριες γραμμές αλλά μάταια.

  Η ερώτηση μου είναι η εξής: Πως μπορεί μια σκλάβα, με ποιούς τρόπους να προκαλεί τα ζωώδη ένστικτα Του Αφέντη της?
   
 8. blindfold

  blindfold Contributor

  ευχαριστώ Incomplete_ αλλά αυτό το είδος εκπαίδευσης δεν νομίζω να είναι μόνο για τους ομοφιλόφυλους υποτακτικούς

  lara[E-p] δεν νομίζεις πως η ερώτηση θα ταίριαζε σε ένα νήμα με τίτλο "έκφραση απόψεων από το/η σκλάβο/α πρός Τον/ην Κυρίαρχο" προσωπικά πιστεύω ότι γιαυτό λέμε στο bdsm έχουμε πρώτα απόλα συζήτηση και συνένεση...
   
 9. Photographer

  Photographer Regular Member

  Η λέξεις τσούλα, ξέκωλο, νυμφίδιο, σκρόφα κ.α. κατ' αρχήν είναι πιστεύω γυναικείες λέξεις, λέξεις δηλαδή που χρησιμοποιούνε κύριως οι γυναίκες για να υβρίσουν ή να περιγράψουν υποτιμητικά ζηλεύοντας στην ουσία μια γυναίκα με επιθετική σεξουαλική συμπεριφορά.

  Η κοινωνία μας έχει δύο μέτρα και δύο σταθμά για τις σεξουαλικά απελευθερωμένες γυναίκες.
  Απο τη μια πιστεύω ότι όλοι οι άντρες θαυμάζουμε την πάντοτε ελαφρά ντυμένη και με χαλαρή διάθεση γυναίκα που μας ανεβάζει την δική μας διάθεση και κάποιοι απο μας έχουμε απολαύσει τις χάρες της στο κρεβάτι.
  Θα παντρευόσουν όμως μια γυναίκα με τέτοια θαυμαστή νοοτροπία;
  Τι γίνεται όταν αυτή η ζηλευτή γυναίκα είναι η δική σου γυναίκα;
  Ή η υποτακτική σου, ή η σκλάβα σου; (για να μην ξεφεύγω και απο το θέμα!).
  Παρατηρείς φυσικά ότι όλοι οι άντρες χαζεύουν το ελαφρό της ντύσιμο και είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικοί με αυτήν, ενώ αντίθετα οι γυναίκες την αποφεύγουν και κατα κάποιο τρόπο δεν αισθάνονται άνετα με τους άντρες τους στον ίδιο χώρο με αυτήν.
  Και ενώ όλοι οι άντρες θέλουν στην παρέα τους μια τέτοια γυναίκα, άσχετα αν τελικά θα συν-εβρεθούν ποτέ στο κρεββάτι μαζί της, τι γίνεται όταν αυτή θέλει να κάνει μια πιο μακροχρόνια σχέση;

  Σχετικά με το BDSMι πάντως, άλλοι προσπαθούν να εκ-παιδεύσουν τις υποτακτικές τους σε αυτού του είδους την συμπεριφορά προσπαθώντας να αποβάλλουν κάποιες ανασφάλειες ή τυχόν σεμνοτυφία, και άλλοι τελικά δεν μπορούν να την αντέξουν αυτή την συμπεριφορά.
  Πολλοί τελικά ζηλεύουν ή δεν μπορούν να ανεχθούν τέτοια συμπεριφορά για λόγους καθαρά κτητικούς.
  Το θέμα λοιπόν δεν είναι τόσο η εκπαίδευση άλλα μήπως πρέπει να αλλάξει πρώτα η νοοτροπία του Κτήτορα;
   
 10. carissa[L_T]

  carissa[L_T] Contributor

  RE: RE: RE: RE: slut training

  Με το να είναι στην απόλυτη διάθεση Του ως... χμμμ... ναι... σκλάβα Του...
  Το ερώτημα είναι εάν αφήνεται Εκείνος να υποκύψει στα ζωώδη ένστικτα Του  
   
 11. Astarty

  Astarty Contributor

  RE: RE: RE: RE: RE: slut training

  Αν δεν συμπεριφέρεται ως ζώο σε μια slut τότε ως τι συμπεριφέρεται και ποιο το νοήμα να είναι η άλλη slut βεβαίως βεβαίως!

  Αστάρτη

  __________________________
  Πύραυλος 4Χ4 κρέμα βανίλια
   
 12. llazouli

  llazouli Contributor

  KyriosG wrote:

  Ο τσουλισμός είναι ταλέντο. Η εκπαίδευση στοχεύει, όχι στη δημιουργία του (δε μπορείς να παρείς ένα τούβλο και να το κάνεις τσούλα) αλλά στην απελεύθερωση της τσούλας μέσα της, ή/και στο ραφινάρισμά της.[/

  Κyrie G, το έθεσες περίφημα. Το ταλέντο αυτό ενυπάρχει σε όλα τα θήλεα μόνο που συχνά βρίσκεται σε χειμερία νάρκη και το χειρότερο, συνήθως ''παγώνει'' για μια ζωή.
  Όμως όταν αγγίξει τη γυναίκα το μαγικό ραβδάκι, οι εναλλαγές, οι μεταμορφώσεις που αναδύονται, μπερδεύουν και τον πιο ικανό ερευνητή, γίνεται η αδιόρατη...εκείνη όλων των ποιητικών συλλογών, ποτάμια μελάνι έχουν χυθεί για να περιγράψουν τη μυστηριώδη φύση της.

  Αλλά, ας δούμε και την άλλη πλευρά...

  ...έχει κάμει στη ζωή της σημεία και τέρατα, πέρασε από ναυάρχους, ναυτάκια, φανταράκια, χωριάτες, πραματευτήδες, παπάδες, ψαράδες, χωροφύλακες, δασκάλους, ιεροκύρηκες, ειρηνοδίκες- μα τι πάει να πει; Ξεχνάει γρήγορα η πατσαβούρα, δε θυμάται κανένα αγαπητικό, γίνεται, αλήθεια σου λέω, αθώα περιστερά, πρωτόβγαλτη, πιτσουνάκι, και κοκκινίζει, άκου με που σου λέω, κοκκινίζει και τρέμει σα να 'ταν η πρώτη φορά. Μυστήριο είναι η γυναίκα, αφεντικό, χίλιες φορές να πέσει, χίλιες φορές σηκώνεται παρθένα.

  Νίκος Καζαντζάκης: "Βίος και πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά''

  lara[E-p| Wrote:

  Η ερώτηση μου είναι η εξής: Πως μπορεί μια σκλάβα, με ποιούς τρόπους να προκαλεί τα ζωώδη ένστικτα Του Αφέντη της?

  Λένε, πως δίχως φαϊ και πιοτί ο έρωτας παγώνει...μήπως καλό είναι να να ανασκουμπωθείς;