Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

slut training

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος carissa[L_T], στις 14 Νοεμβρίου 2005.

 1. carissa[L_T]

  carissa[L_T] Contributor

  RE: RE: RE: RE: RE: RE: slut training


  Δεν ξέρω βρε Astarty πως αντιλαμβάνεσαι εσύ το "αφήνομαι στα ζωώδη ένστικτα μου" αλλά εγώ το βλέπω ως απώλεια ελέγχου... Ένας Μάστερ δεν χάνει τον έλεγχο ακόμα και αν φαίνεται να συμβαίνει το αντίθετο. Αν τον χάσει κακό του κεφαλιού Του.
  Συνεπώς για να απαντήσω στο ερώτημα σου, Ο Κυρίαρχος συμπεριφέρεται ως Κυρίαρχος που απολαμβάνει το αποτέλεσμα της εκπαίδευσης της σκλάβας Του μεν, χωρίς να χάνει τον έλεγχο της κατάστασης δε.
  Επίσης, το νόημα είναι πως την κάνεις slut γιατί μπορεί να γίνει και γιατί απολαμβάνεις την διαδικασία. Εκεί που χάνετε την μπάλα εσείς οι βανίλλα είναι πως δεν καταλαβαίνετε πως πολλά πράγματα στο BDSM γίνονται γιατί ΜΠΟΡΟΥΝ να γίνουν χωρίς ενοχές και άχρηστες δικαιολογίες. Γιατί η διαδικασία και το επίτευγμα είναι πιο μεγάλη κάβλα (χωρίς γ).
   
 2. Dolmance

  Dolmance Contributor In Loving Memory

  Τα "ζωώδη ένστικτα" ξυπνούν μέσω της αφής. Δεν αρκεί η ακοή, ούτε καν η όραση.
  Αν λείπει η αφή, ξυπνούν τα συναισθήματα.
  Κι αυτά είναι εκσκαφείς. Σκάβουν τρύπες, που πρέπει να παραγεμιστούν.
  Οι οπές, καλούνται "προσμονές" και προκαλούν οδύνη.

  Υ.Γ. Το φαινόμενο που περιγράφει ο Καζαντζάκης θεραπευόταν μέχρι πρότινος: η γιατριά εκαλείτο "παρθενοραφή". Δεν εφαρμόζεται πλέον.
   
 3. lara

  lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

  Αν αυτό είναι κάποιου είδους χιούμορ, σε παρακαλώ να με συγχωρέσεις, μάλλον στερούμαι την ικανότητα να το αντιληφθώ.

  Όπως και νάχει, θα αναλύσω περισσότερο τι εννοώ.

  Μια βανίλλα γυναίκα, μπορεί να πάρει πρωτοβουλίες, να ντυθεί με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο, να συμπεριφερθεί με κάποιο άλλο, να φλερτάρει, να αποπλανήσει, εν πάση περιπτώση μπορεί να κάνει 1000 πράγματα για να προκαλέσει εκείνον που την ενδιαφέρει ερωτικά.

  Μια σκλάβα όμως, δεν μπορεί να το κάνει, εκτός κι αν της έχει δοθεί τέτοια άδεια.
  Αν δεν της έχει δοθεί άδεια, τότε όλα τα πιο πάνω είναι αδύνατο να γίνουν.

  Αυτό μας φέρνει στο συμπέρασμα πως αν η σκλάβα επιθυμεί να γίνει πιο ερωτική, για να γίνει και πιο ευχάριστη στον Κύριο της, πρέπει να ακολουθήσει κάποιες άλλες συμπεριφορές. Κάτι πρέπει να δίδασκαν σ΄ αυτές τις red silk για να θεωρούνται σκλάβες ευχαρίστησης που δεν ερχόταν σε αντίθεση με τη θέση τους, αλλά τις διαχώριζε από τις υπόλοιπες!

  Ποιές μπορεί να είναι αυτές οι συμπεριφορές?
  Ποιοί μπορεί να είναι αυτοί οι τρόποι, πέραν του να είναι απλά διαθέσιμη, με τους οποίους μπορεί βάση του στάτους της να συμπεριφερθεί, ώστε να πυροδοτήσει τα ζωώδη ένστικτα Του?

  Ελπίζω τώρα να έγινα πιο κατανοητή.
   
 4. carissa[L_T]

  carissa[L_T] Contributor

  sis θα σου έλεγα να διαβάσεις πάλι norman... αλλά δεν νομίζω να βρείς τίποτα εκεί μέσα που να μην γνωρίζεις ήδη... Πάντα υπάρχουν οι στιγμές της λάσκας που μας επιτρέπεται και κάτι τις παραπάνω, μια πιο προκλητική κουβέντα, μια στάση, κινήσεις... το πότε και το πως το ξέρει η κάθε σκλάβα που γνωρίζει πια αρκετά Τον Μάστερ της και είναι σε θέση να καταλάβει την διάθεση Του. Τώρα αν κάνει και ένα λαθάκι.. ε για αυτό υπάρχουν και οι τιμωρίες  
   
 5. Incomplete_

  Incomplete_ Contributor

  RE: RE: slut training

  Δεν είπα κάτι τέτοιο..Και κακώς δεν έγραψα πως δεν μας αφορά όλους εμάς αυτό..Απλά περιμένω να δω επιπλέον τακτικές και από τους δυο λόχους..
   
 6. Dome of Affection

  Dome of Affection Contributor

  κοριτσια για σκλαβες μιλώντας και σύμφωνα με τους ορισμούς του απόλυτου Αφέντη και της απόλυτης σκλάβας, ειλικρινά δεν βλέπω ότι υπάρχουν περιθώρια "ερωτικής προκλησης"

  1ον η σκλάβα ειναι απολύτως ελεγχόμενη στις συμπεριφορές της
  2ον δεν εχει κανένα δικαίωμα
  3ον δεν εχει δική της βουληση αρα και επιθυμίες
  4ον δεν δικαιούται παρα μόνο ότι ο Αφέντης της , της προσφέρει
  5ον είναι ταγμένη να υπηρετεί όποτε όταν και αν της ζητηθεί

  άρα... δεν βλέπω που μπορεί να χωρέσει η "προκληση". Βέβαια κάποιες κινήσεις , κάποιο βλέμμα... ή κάτι τέτοιο ανεπαίσθητο... μα και παλι , τα μάτια οφειλουν να είναι χαμηλά και ...οι κινήσεις σύμφωνες με τις επιθυμίες του Κυρίου

  Αναρωτιέμαι πως θα μπορούσε πραγματικά να γίνει??? Ισως ενας Αφέντης να μας εδινε τις δέουσες απαντήσεις.

  Ως sub τωρα..μπορώ να πω διαφορα "μέσα" τα οποια λίγο πολύ όλοι τα ξερουμε . Ομως ως σκλάβα δεν νομίζω ότι θα είχα περιθώρια για τέτοια "κόλπα" Ισως καποια σκλάβα αλλη να μας διαφωτισει... ή κάποιος Μαστερ... πολύ θα θελα τη λύση.

  Απο την αλλη οσο το σκέφτομαι φαντάζομαι πως και ο Μάστερ θα θέλει να "προκληθεί " κάποιες στιγμές απο τη σκλάβα Του...

  Αρα μάλλον Εκείνος θα πρέπει να δίνει το 'πρασινο φως' κάποιες στιγμές (όπως αναφέρθηκε πιο πάνω ) και να είναι πιο "λάσκα... " τα πράγματα ...ωστε τα γνωστά κολπάκια...να μπορουν να λειτουργουν...

  Τι λετε και Σ/σεις???
   
 7. Dome of Affection

  Dome of Affection Contributor

  επιπλέον ερώτημα...σκλάβα και slut trainned...!!

  στον ορισμό της slut δεν είναι η πρόκληση??? τσουλισμός όπως ειπατε κάποιοι... ενέχει by default την πρόκληση... συμβαδίζουν με το slave?? ή μήπως όχι...

  Εγω νομίζω πως όχι...μάλλον δηλαδή... δεν ξερω μεγάλη κουβέντα!!!
   
 8. Dolmance

  Dolmance Contributor In Loving Memory

  Η "τσούλα" (slut) στην αργκό του "χώρου" (με την ευρεία έννοια) είναι η γυναίκα-πρόκληση, όποια παίζει κομπολόϊ με τους άντρες, κατόπιν δικής της πρωτοβουλίας. Κλασική περίπτωση αποτελεί η διοργανώτρια ή συστηματική θαμών gang bangs και οργίων. Αποκλείεται να είναι "σκλάβα". Τουναντίον: είναι η "αλητομούνα", η ακόρεστη, το γαμιολοπούτανο. Δεν έχει μόνιμο αρρεβωνιάρη, σύζυγο, μέντορα, χορηγό (εκτός κι αν είναι μαλακόγερας βαθύπλουτος). Δεν βάζει κανέναν πάνω στο κεφάλι της. Κερατώνει τον λεγάμενο και αγαπητικό στους καμπινέδες εστιατορίων, όσο αυτός τρώει τη μακαρονάδα του. Ο εν λόγω μπορεί να δηλώνει Αφέντης. Είναι κατά βάση τάρανδος και ανυποψίαστος.
  Η αυθεντική σκλάβα ενδέχεται να προβεί σε όλες τις ως άνω ενέργειες και με μεγάλη ηδονική ένταση, πλην όμως με διαταγή του Master της, περιστασιακώς και υπό έλεγχο. Άρα, δεν "τσουλίζει" ενδιάθετα. Εκτελεί παραγγέλματα. Η ψυχοσύνθεση της είναι εντελώς διαφορετική. Δεν είναι εκ φύσεως τσουλί - υποδύεται το ρόλο για να προσφέρει ευχαρίστηση στον Άλλο και το ζει, συνηθέστατα, ως εξευτελισμό ή ταπείνωση. Ή έστω κάβλα υπό επιτήρηση.
  Ο συνδυασμός των δύο ιδιοτήτων δεν είναι, πιστεύω, δυνατός κατά τον ίδιο χρόνο. Δεν αποκλείεται, όμως, κάποια γυνή να γίνει και το ένα και το άλλο, σε διαφορετικές φάσεις βίου.
   
 9. Incomplete_

  Incomplete_ Contributor

  Κάτι άσχετο.

  Η γυναίκα,η πολυγαμική,η προκλητική,η ,η ,η ,η... είναι τσούλα με την καλή ή την κακή έννοια...

  Ο άντρας που συγκεντρώνει αυτά τα χαρακτηριστικά-τηρουμένων πάντα όλων των αναλόγιών - τι είναι;
   
 10. Dolmance

  Dolmance Contributor In Loving Memory

  Τσούλος...
   
 11. Incomplete_

  Incomplete_ Contributor

 12. pepy23

  pepy23 Member

  ισωσ θα πρπει να μαθουμε τελικα μεχρι που φτανουν τα ορια μασ