Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

slut training

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος carissa[L_T], στις 14 Νοεμβρίου 2005.

 1. pepy23

  pepy23 Member

  Είναι τόσο δύσκολο να βρω μια πραγματική Κυρία/ Αφέντρα να τις δώσω όλα όσα έχω μέσα μοθ και δεν μου τα βγάζει καμια. Δεν ζητάω τίποτα μόνο να βρίσκομαι στα πόδια της και μετά αυτή ξέρει.
   
 2. G_E

  G_E Contributor

  Αν αυτός είναι ο ορισμός τότε μια σκλάβα δε μπορεί να είναι τσούλα και όλα τα περί slut training δεν έχουν νόημα.

  Τσούλα, κατ εμέ, είναι μια γυναίκα χωρίς σεξουαλικές αναστολές. Αυτό ερμηνεύεται είτε αρνητικά είτε θετικά.

  Slut is a pejorative term for a sexually promiscuous person (usually females), more than is deemed socially acceptable. Αχαλίνωτη, πηγαίνει με πολλούς, ελαφρών ηθών, ξεδιάντροπη.

  Εγώ όλα αυτά τα θεωρώ αξίες. Και επειδή μερικοί μπορεί να αρχίσουν να με πυροβολούν σπεύδω να κρυφτώ πίσω από κάτι δημοσιευμένο (άρα πιο σεβαστό και αληθινό από τον άμεσο λόγο, τρομάρα μας).

  The Ethical Slut: A Guide to Infinite Sexual Possibilities (ISBN 1890159018), written by Dossie Easton and Catherine A. Liszt (a pseudonym of Janet Hardy), discusses how to live an active life with multiple concurrent sexual relationships in a fair and honest way. According to their principles, "a slut is a person of any gender who has the courage to lead life according to the radical proposition that sex is nice and pleasure is good for you."

  Όχι πως το ’χω διαβάσει, και δεν με πολυενθουσιάζει ένας οδηγός για να πηδάμε in a fair and honest way. Αλλά ο ορισμός της τσούλας έχει ενδιαφέρον. Τσούλα είναι πρόσωπο που έχει το κουράγιο να ζει σύμφωνα με τη ριζοσπαστική (!!!????) θεώρηση ότι το σεξ είναι ωραίο και ότι η ευχαρίστηση σου κάνει καλό».

  Σύμφωνα με την τιμητική αυτή ερμηνεία της τσούλας (ως ατόμου χωρίς αναστολές, έτοιμου να κανει τα παντα για την ηδονή) μια σκλάβα που δεν είναι τσούλα θέλει εκπαίδευση για να γίνει. Εκτός κι αν ο αφέντης της δεν έχει τέτοιου είδους ανησυχίες
   
 3. Dolmance

  Dolmance Contributor In Loving Memory

  Νομίζω, αγαπητέ, ότι τον διαχωρισμό τον έκανα.
  Διαφέρει η φύσει τσούλα (ιδιότητα ασύμβατη, φρονώ, με εκείνη της σκλάβας) από την "κατασκευασμένη" τσούλα, την εκπαιδευόμενη προς τούτο, προκειμένου να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του Αφέντη της - το σκλαβότσουλον.
  Η πρώτη είναι ατίθαση και απολαμβάνει την ακολασία της, χωρίς να δίνει λογαριασμό.
  Η δεύτερη ετεροπροσδιορίζεται και συχνά εκλαμβάνει τον "εκτσουλισμό" ως ταπείνωση και τιμωρία.
   
 4. MasterJp

  MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  Η μετάφραση θα ακολουθήσει σύντομα ελλείψη χρόνου
   
 5. Anal_Trainer

  Anal_Trainer Member

  νομιζω οτι .. ολα ειναι θεμα θελισης και οχι απλα εκπαιδευσης
   
 6. G_E

  G_E Contributor

  RE: RE: slut training

  Γι αυτό κι εγώ εδωσα μια περίληψη προσαρμόζοντάς το στο θέμα. Στο ιδιο αρθρο αναφερόμουν.
   
 7. MasterJp

  MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  το υπέθεσα αγαπητέ <χ> και θεωρώ πως αξίζει να μεταφρασθει
   
 8. Dolmance

  Dolmance Contributor In Loving Memory

  Όλοι αυτοί οι ορισμοί συμβιβάζονται πλήρως με τη δική μου διάκριση, πιστεύω.
  Από τη μια η αυθόρμητη και ανεξάρτητη τσούλα, το κατά βούληση καταγαμούμενο όπου τύχει, προκλητικό θηλυκό και από την άλλη η σκλάβα που παρωθείται σε οργιαστικά παιχνίδια από τον μέντορα της ή δίδεται δανεική - πολλώ μάλλον αν το εισπράττει ως ποινή.
  Σημασία δεν έχει, στο προκείμενο, με πόσους/ες το κάνει. Το ουσιώδες είναι γιατί το κάνει κι αν είναι ακαθοδήγητη ή καθοδηγούμενη.
   
 9. MasterJp

  MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  Χωρίς να θέλω να φανώ σχολαστικός στο γράμμα και όχι στην ουσία φίλτατε Dolmance, χαρακτηριστικό της τσούλας είναι η αυτοβούλως απουσία ντροπής ενώ χαρακτηριστικό της υποτακτικής είναι η απουσία ντροπής λόγω άρσης της ευθύνης. Η προδιάθεση παραμένει η ιδία και εκει υπεισέρχεται η εκπαίδευση.

  Η προσωπική εμπειρία από τσουλίτσες, τσουλίδια και λοιπά καταγαμούμενα όπου τύχει θήλεα μου έχει δείξει πως πλειστάκις το πράττουν ουδόλως αυτοδιαχειριζόμενα αλλά μη θέλοντας να δυσαρεστήσουν τον θύτην (ουχί το θύμα) η δέ προκλητική τους προσέγγιση έχει την ρίζα της στην δημιουργία καταστάσεων που καλούνται μετά να διαχειρισθούν χωρίς την γνώσην πως να το πράξουν.

  Σίγουρα δεν είναι όλα της συνομοταξίας αυτής, βασιζόμενος όμως σε προσωπικάς στατιστικάς μελέτας και συνεντεύξεις τσουλιδίων θεωρώ πως το ποσοστόν υπερβαίνει αυτό των υπολοίπων κατηγοριών.
   
 10. MasterJp

  MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  slut

  Η λέξη slut είναι ένας υποτιμητικός όρος για ένα σεξουαλικά έκλυτο άτομο(συνήθως γυναίκες), περισσότερο απ’ ό,τι είναι κοινωνικά αποδεκτό. Ο όρος παραδοσιακά χρησιμοποιήθηκε σε γυναίκες και γενικά χρησιμοποιείται ως βρισιά ή προσβλητικός υποτιμητικός όρος.
  Τσούλα είναι επίσης ένας όρος που χρησιμοποιείται στην αργκό των πολυγαμικών και ομοφυλόφιλων και αμφιφυλόφιλων κοινοτήτων. Μπορεί να χρησιμοποιηθει από το ενδιαφερόμενο πρόσωπο ως έκφραση υπερηφάνειας για το status του, είτε ώς εκφραση φθόνου από την πλευρά των άλλων για το ποσοστό επιτυχίας του.

  Ετυμολογία

  Αν και η κύρια προέλευση της λέξης slut («τσούλα») είναι άγνωστη, εμφανίστηκε για πρώτη φορά το Μεσαίωνα στην Αγγλία ως slutte(AHD),με τη σημασία «μια βρώμικη, ακατάστατη ή τσαπατσούλα γυναίκα. Αργότερα, ο Chaucer χρησιμοποίησε τη λέξη «sluttish» (c.1386) για να περιγράψει έναν τσαπατσούλη άντρα, εντούτοις μεταγενέστερες χρήσεις συνδέονται σχεδόν αποκλειστικά με γυναίκες. Μια άλλη αρχική σημασία ήταν «υπηρέτρια για την κουζίνα ή brudge», μια σημασία που διατηρήθηκε μέχρι το 18ο αιώνα, εποχή όπου, όταν χοντροί κόμποι από ζυμάρι βρισκόταν στο ψωμί αναφέρονταν ως "δεκάρες της slut". Το 19ο αιώνα, η λέξη χρησιμοποιήθηκε σαν ευφημιστικός όρος στη θέση της σκύλας με την έννοια του «θηλυκού σκύλου».
  Η σύγχρονη σημασία της «σεξουαλικά έκλυτης γυναίκας» χρονολογείται τουλάχιστον από το 1450, αλλά η έννοια αυτής της λέξης φαίνεται να προέρχεται από άλλον ορισμό, «μια εύθυμη γυναίκα ή κορίτσι» όχι με τη σεξουαλική έννοια. Ένα αξιοσημείωτο παράδειγμα αυτής της χρήσης είναι η περιγραφή στο ημερολόγιο του Samuel Pepy για να το κορίτσι που τον υπηρετούσε ως μια «αξιοθαύμαστη slut» που «μας ευχαριστεί υπερβολικά»(Φεβρουάριος 1664).

  Παρόμοιες λέξεις σε ολλανδικές, γερμανικές και σουηδικές διαλέκτους, που σημαίνουν μια «βρώμικη γυναίκα», δείχνουν έναν κοινό πρόγονο στις τευτονικές γλώσσες. Μια δημοφιλής θεωρία συνδέει τη λέξη slut με προγενέστερους τευτονικούς τύπους που σήμαιναν «λασπόχιονο» ή «λιμνούλα με λάσπη»,αλλά αυτή η προέλευση παραμένει υπό αμφισβήτηση. [1] Παρακαλώ σημειώστε ότι η λέξη slut χρησιμοποιούμενη στα σύγχρονα σουηδικά σημαίνει «κατάληξη».

  Συνήθεις χρήσεις

  Η λέξη slut κατά τη δημώδη έκφραση έχει χρησιμοποιηθεί για να ορίσει ένα άτομο που έχει συχνές σεξουαλικές σχέσεις με διαφορετικά άτομα, ειδικά σύντομες.

  Η αποδεκτή υποδηλούμενη σημασία είναι μια σεξουαλικά έκλυτη (ή ακόλαστη) γυναίκα (Merrian – Webster) ή «μια γυναίκα ευτελούς ή χαλαρού χαρακτήρα, ένα τολμηρό ή απερίσκεπτο κορίτσι, μια ξετσίπωτη, ένα γύναιο». (Oxford English Dictionary 2nd). Αυτοί οι ορισμοί ορίζουν την slut ως ένα άτομο ευτελούς χαρακτήρα, δηλαδή ένα άτομο που επιλέγει να μην, ή που στερείται ορισμένης ικανότητας ή οξυδέρκειας να τακτοποιήσει τις υποθέσεις του, όπως ένας παλιάνθρωπος, ένας αλήτης, ή ένας γυναικάς.

  Ο όρος slut χρησιμοποιείται γι’ αυτό το λόγο συχνά ως προσβολή. Η ταπεινωτική δύναμη αυτού του όρου προκύπτει τόσο από την έννοια της έκλυτης γυναίκας που υποδηλώνεται, όσο και από τις ιστορικές και τοπικές εννοιολογικές αποχρώσεις ή εναλλακτικές σημασίες που ορίζουν την slut ως ένα βρώμικο ή απεριποίητο άτομο. Αυτές οι επιπρόσθετες σημασίες και οι σημασιολογικές αποχρώσεις είναι αρνητικές και ορίζουν την slut ως ένα τσαπατσούλικο και άσχημο άτομο, όπως για παράδειγμα σε αυτό το παράθεμα από OED2: «...Δεν ήταν αυτή γυναικά μιας κάποιας Ομορφιάς, αλλά ήταν μια κακιά Τσούλα». a1763 SHENSTONE Odes Wks. (1765), ή «Είναι άσχημη, είναι γρια, … και μια τσούλα, και μια γκρινιάρα.

  Η επίθεση στο χαρακτήρα του ατόμου είναι ίσως καλύτερα συνδεδεμένη με την πολύ ταπεινωτική και σχετική σύνθετη λέξη «τρύπα της τσούλας», που σημαίνει χώρος ή δοχείο για σκουπίδια [1], το σχετικό παράθεμα δίνει μια αίσθηση από την πρωταρχική σημασία: « 1862 Sat. Rev. 15 Mar. 298 Υπάρχει ένας σωρός από δοχεία με σκουπίδια στο Λονδίνο για να σκαλίξει κανείς».

  Εναλλακτικές χρήσεις

  Πρόσφατα υπήρξαν εναλλακτικές χρήσεις της λέξης τσούλα σε αργκό. Η λέξη τσούλα συχνά χρησιμοποιείται από ομοφυλόφιλους άντρες και αμφιφυλόφιλες κοινότητες, για άτομα που ελευθεριάζουν ως προς το ότι έχουν ή ότι λέγεται ότι έχουν πολλούς σεξουαλικούς συντρόφους, ή των οποίων η σεξουαλικότητα είναι ακόρεστη, δεν κάνει διακρίσεις και είναι επαίσχυντη.

  Σε πολυγαμικούς και μη μονογαμικούς ανθρώπους, σε χρήση παρμένη από το βιβλίο The Ethical Slut (Η ηθική τσούλα), ο όρος αποκαθίσταται ως μια έκφραση επιλογής να έχει κανείς ελεύθερα πολλαπλούς συντρόφους, και να ευχαριστιέται με αυτήν την επιλογή: « Μια τσούλα είναι ένα άτομο ανεξαρτήτως φύλου που έχει το κουράγιο να ζήσει σύμφωνα με τη ριζοσπαστική πρόταση ότι το σεξ είναι ωραίο και η ευχαρίστηση είναι καλή για εσένα».

  Ο όρος επίσης χρησιμοποιείται από γυναίκες για να περιγράψουν μια γυναίκα που ντύνεται προκλητικά ή μια γυναίκα που ερωτοτροπεί απροκάλυπτα.

  Σε παλιότερη χρήση της αγγλικής γλώσσας, ο όρος απλά σήμαινε κάποιον ατημέλητο, και μπορούσε να χρησιμοποιηθεί τόσο για γυναίκες όσο και για άντρες.
   
 11. pepy23

  pepy23 Member

  πιστεβω πως πρεπει να εκπεδευομαστε .....απο μονεσ μασ ειμαστε αβουλεσ μικρεσ σκιλιτσεσ ....ισωσ παλι και ο οροσ διαταγη να συμαινει εκπαιδευση για μασ
   
 12. Incomplete_

  Incomplete_ Contributor

  RE: RE: slut training

  pepy είσαι male?