Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

So, do you want to be a slave? Realities

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Resources and Tutorials' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 7 Ιουλίου 2005.

 1. gaby

  gaby Guest

  Το παρακάτω μεταφρασμένο κείμενο αναφέρεται κυρίως στη μη - σεξουαλική πλευρά μίας ετεροφυλικής σχέσης M/s όπου σκλάβα είναι η γυναίκα. Έχει αρχικά δημοσιευτεί σε ένα αμερικάνικο msn forum. Τί μου έκανε εντύπωση:

  α) η πρακτική προσέγγιση και η σχεδόν πλήρης έλλειψη συναισθηματισμού και
  β) ότι δεν αναφέρεται πουθενά η λέξη "προστασία" ή "προστατευμένη", μόνο η λέξη φροντίδα.

  Πολλά από αυτά που αναφέρονται στο κείμενο μου φαίνονται αυτονόητα και θα μπορούσαν κάλιστα να είναι συμβουλές κάποιας μεγαλύτερης σε μία που παντρέυεται πριν από 50 χρόνια. Άλλα είναι χαρακτηριστικά μίας M/s σχέσης. Το παραθέτω για προβληματισμό.

  ...........................................................................................................

  Λοιπόν, θέλετε να είστε σκλάβα:

  Η κατάσταση των πραγμάτων

  Από την μύρια χάντερ

  Αποφάσισα να γράψω αυτό το άρθρο επειδή έχω δει τόσο πολλές υποτακτικές να προσχωρούν σ αυτόν τον τρόπο ζωής με την προσδοκία ότι όλα θα είναι ονειρεμένα, τέλεια. Δεν επιθυμώ να καταστρέψω τα όνειρα κανενός, ούτε να αποτρέψω κάποιον από αυτές τις δραστηριότητες. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να περιγράψω πώς είναι στην πραγματικότητα να είναι κανείς σκλάβος. Μπορεί να είναι κάτι υπέροχο, και για μένα είναι. Είναι αυτό ακριβώς που ήθελα. Είναι επίσης, περισσότερο από οτιδήποτε προσδοκούσα ποτέ και, αν κάποιος μου είχε εξηγήσει αυτά τα πράγματα προτού να κάνω την επιλογή μου, η μετάβασή μου θα ήταν πολύ ευκολότερη. Για τους σκοπούς αυτού του άρθρου, αναφέρομαι σε θέματα σχετικά με σκλάβες 24/7. Όλα τα σχόλια είναι από τη δική μου οπτική γωνία, αυτή της γυναίκας σκλάβας υπό έναν Αφέντη. Με κανένα τρόπο δεν επιθυμώ να αποκλείσω τις Αφέντρες ή τους σκλάβους. Γι αυτούς όμως δε μπορώ να μιλήσω από προσωπική εμπειρία. Οι απόψεις μου προέκυψαν από τα δικά μου βιώματα.

  Κατ’ αρχήν υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να ανακαλύψετε σχετικά με τον εαυτό σας. Θέλετε να έχετε μία σχέση μορφής 24/7; Ίσως το μόνο που αναζητάτε είναι να είστε έτσι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ή μπορεί να θέλετε μόνο να παίζετε ένα ρόλο πού και πού. Υπάρχουν πολλές επιλογές, αλλά πρέπει να ανακαλύψετε ποιά είναι η καλύτερη για σας.

  Έπειτα, πρέπει να μάθετε να είστε ειλικρινής με τον εαυτό σας. Σκεφτείτε τί σας αρέσει, τί δε σας αρέσει και τί θα κατατάσατε στα «ίσως». Ψάξτε μέσα σας γι αυτό που πραγματικά θέλετε και, όταν το βρείτε, να είστε ειλικρινής σε αυτόν με τον οποίο συζητάτε γι αυτό το θέμα. Μη δεχτείτε κάτι μακροπρόθεσμο με το οποίο νιώθετε ότι δε θα μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα. Κάντε στον εαυτό σας μερικές δύσκολες ερωτήσεις. Παρακάτω θα βρείτε θέματα για προβληματισμό, έτσι ώστε να μπορέσετε να πάρετε τις αποφάσεις σας σύμφωνα με την πραγματικότητα και όχι σύμφωνα με τα όνειρα κάποιου άλλου για το πώς θα πρέπει να είναι η ζωή μίας σκλάβας.

  Είστε προετοιμασμένη να παραδώσετε το 100% του ελέγχου της ζωής σας σε κάποιον άλλο; Αυτό κάνουν οι σκλάβες 24/7. Το παίξιμο ρόλων θα σήμαινε ότι έχετε αυτή τη σχέση μόνο για ένα προσυμφωνημενο χρονικό διάστημα κατά το οποίο ο Αφέντης θα είχε τον πλήρη έλεγχο. Όταν η σκηνή θα τελείωνε θα έπαυε να ισχύει και ο ρόλος.

  Σας αρέσει η λαϊκή μουσική; Ίσως προτιμάτε το ροκ εν ρολ. Λάβετε όμως υπόψη σας ότι ο Αφέντης, το κολλάρο Του οποίου θα φορέσετε, μπορεί να προτιμάει μόνο την κλασσική μουσική ή κάποιο άλλο είδος, που εσάς δε σας αρέσει. Είστε έτοιμη να αφήσετε τις προτιμήσεις σας και να ακούτε μόνο τη μουσική που Του αρέσει; Τέτοιες θυσίες θα κάνετε και για άλλα πράγματα που σας αρέσουν τώρα. Εμένα μου αρέσουν τα ερωτικά τραγούδια, ο Αφέντης μου προτιμάει τη χαρντ ροκ. Εξαιτίας των προτιμήσεών Του, σπάνια καταφέρνω να ακούσω τα τραγούδια μου. Αλλά όταν είμαι καλό κορίτσι, μερικές φορές Εκείνος μου επιτρέπει να ακούσω μουσική της επιλογής μου, με την προϋπόθεση ότι έχω κάνει τις δουλειές που μου έχει αναθέσει. Είπα «μου επιτρέπει», προσέξτε το αυτό. Κάτι τόσο απλό όσο το να ακούσω ραδιόφωνο, για μένα είναι μία επιβράβευση. Δεν είναι δεδομένο ότι θα σας επιτρέπεται αυτή η μικρή απόλαυση, όποτε εσείς το επιθυμείτε. Αυτοί οι περιορισμοί θα ισχύουν σε πολλά άλλα θέματα όπως στην τηλεόραση, στις προτιμήσεις σε φαγητά, στους φίλους σας, στα πάντα!

  Μήπως έχετε προτίμηση σε ένα συγκεκριμένο είδος ντυσίματος; Μήπως υπάρχουν χρώματα και αρώματα που απεχθάνεστε; Αν ο Αφέντης σας έχει άλλη άποψη, θα βρεθείτε να ντύνεστε με ένα τελείως αλλιώτικο στυλ και με χρώματα που ποτέ δεν είχατε φανταστεί. Μπορεί Εκείνος να βγάζει κάθε πρωϊ από τη ντουλάπα τα ρούχα που θα φορέσετε. Είστε προετοιμασμένη να ακολουθήσετε με ευχαρίστηση τις επιλογές Του; Αν Εκείνος σας ζητούσε να φορέσετε κάτι ιδιαίτερα προκλητικό για να κάνετε κάτι απλό, όπως να πάτε το πρωί στο μανάβικο, θα μπορούσατε να υπακούσετε χωρίς δισταγμό; Είμαι τυχερή, επειδή ο Αφέντης μου τις περισσότερες φορές με αφήνει να διαλέγω εγώ τί θα φορέσω. Αλλά, ανα πάσα στιγμή, αν Εκείνος αποφασίσει ότι θέλει να φορέσω κάτι άλλο, αλλάζω αμέσως. Πιστέψτε με, κάνει χρήση αυτού του δικαιώματός Του. Έχω μάθει πάντα να Τον ρωτάω τι θα ήθελε Αυτός να φορέσω όταν πρόκειται για ειδικές περιστάσεις.

  Είστε προετοιμασμένη να αλλάξετε το χτένισμά σας, το μήκος ή το χρώμα των μαλλιών σας για να Τον ευχαριστήσετε; Όλα αυτά θα Του ανήκουν από τη στιγμή που θα φορέσετε το κολλάρο Του, όπως και ότιδήποτε άλλο κάποτε ανήκε σε σας. Δεν θα έχετε πλέον τίποτα στην κατοχή σας. Από τη στιγμή που θα φορέσετε το κολλάρο Του, τα πάντα θα είναι πλέον δικά Του. Δεν θα υπάρχει πιά το αυτοκίνητό «σας», ή τα ρούχα «σας», όλα αυτά θα είναι «Του» και θα σας τα παραχωρεί κατά την κρίση Του. Αν Εκείνος το προτιμήσει έτσι, δε θα φοράτε καθόλου ρούχα. Αυτή θα είναι δική Του επιλογή, όχι δική σας. Θυμηθείτε ότι δεν έχετε πιά το δικαίωμα να κάνετε αυτές τις επιλογές για λογαριασμό σας.

  Μήπως έχετε μία καρέκλα που σας αρέσει να κάθεστε, ίσως έναν δικό σας τρόπο να περπατάτε ή να στέκεστε; Ο Αφέντης σας θα αποφασίσει αν θα κάθεστε πάνω σε έπιπλα ή στο πάτωμα. Θα έχει Εκείνος τον τελικό λόγο για το αν θα σταυρώνετε τα πόδια σας ή αν θα κάθεστε με πόδια ορθάνοιχτα. Θα πρέπει να του ζητήσετε άδεια για να ξαπλωθείτε σε ένα κρεβάτι ή για να καθήσετε σε μία καρέκλα. Στις περισσότερες σκλάβες γίνεται η παραχώρηση ενός μικρού μαξιλαριού στο πάτωμα στο οποίο μπορούν να κάθονται χωρίς ειδική άδεια, αλλά από κεί και πέρα τίποτα άλλο. Θα χρειάζεστε άδεια ακόμα και για να φάτε στο τραπέζι με τον Αφέντη σας.

  Ας πούμε ότι περάσατε μία δύσκολη μέρα στη δουλειά σας. Γυρίζετε σπίτι και δε θέλετε τίποτα άλλο εκτός από το να χαλαρώσετε στη μπανιέρα και να πέσετε στο κρεβάτι νωρίς. Λοιπόν, δε θα μπορείτε να το κάνετε αυτό. Το να είστε κουρασμένη, ή άρρωστη ή απλά κακόκεφη δε σας απαλλάσει από τα καθήκοντα που σας έχουν ανατεθεί. Είστε πάντα υποχρεωμένη να τα εκτελέσετε: να μαγειρέψετε το δείπνο Του και να πάτε στο κρεβάτι όταν σας το πει Εκείνος. Η ώρα του ύπνου συνήθως είναι δεδομένη, ακόμα και αν δεν αισθάνεστε έτοιμη να κοιμηθείτε. Δεν υπάρχει για σας το «είμαι πτώμα», ή το «δεν αισθάνομαι καλά»: αυτά όλα αποκλείονται. Αν ο Αφέντης σας δεν σας έχει απαλλάξει από τα καθημερινά σας καθήκοντα και τις δουλειές του νοικοκυριού, θα έχετε την ευθύνη να καλύψετε πλήρως όλες τις ανάγκες και τις επιθυμίες Του, ότι και να συμβαίνει. Είναι δική σας δουλειά να ενημερώνετε τον Αφέντη σας για την κατάσταση της υγείας σας. Ένα από τα βασικά σας καθήκοντα θα είναι να φροντίζετε και να περιποιέστε τα υπάρχοντά Του, και το σπουδαιότερο από αυτά θα είστε εσείς. Στο βαθμό που ο Αφέντης σας είναι Ενήμερος για το πώς αισθάνεστε θα φροντίζει ώστε οι υποχρεώσεις σας να είναι ανάλογες με τις δυνάμεις σας.

  Πολλές προσχωρούν σε αυτόν τον τρόπο ζωής θέλοντας να χρησιμοποιηθούν σεξουαλικά, να υπηρετήσουν τον Αφέντη με μία κίνηση του χεριού του. Ποτέ δεν ασχολούνται με τις υπόλοιπες πλευρές της ζωής της σκλάβας. Το κυριώτερο χαρακτηριστικό του να είστε σκλάβα είναι ότι θα είστε στην υπηρεσία του Αφέντη και όχι ότι θα φροντίζετε για τη δική σας ικανοποίηση. Είναι όμως αυτονόητο ότι θα είστε ανα πάσα στιγμή στη διάθεσή Του. Η κλασσική δικαιολογία «όχι απόψε καλέ μου, έχω πονοκέφαλο» δεν έχει θέση σε μία D/s σχέση. Προκειμένου να Τον ικανοποιήσετε είστε επίσης υποχρεωμένη να εκφράζετε άμεσα την απόλαυση που Εκείνος σας δίνει. Ποτέ δε θα κάνετε τον Αφέντη σας να αισθάνθεί ότι το σεξ είναι για σας κάτι σα μία δουλειά του σπιτιού: κάτι που θα προτιμούσατε να μην κάνετε, αλλά το δέχεστε επειδή δεν γίνετε αλλιώς. Αν ο Αφέντης σας σας πει να κάνετε κάτι, δεν είναι στο χέρι σας να Τον αμφισβητήσετε. Είστε υποχρεωμένη να υπακούσετε χωρίς ερωτήσεις. Αργότερα (αν αυτό σας έχει επιτραπεί στα πλαίσια της σχέσης Σ/σας) μπορείτε να Του ζητήσετε να σας επιτρέψει να εκφραστείτε ως ίση προς ίσο. Εφόσον Εκείνος σας το επιτρέψει αυτό, τότε θα έχετε την ευκαιρία να ρωτήσετε ότι θέλετε. Οπωσδήποτε είναι σημαντικό να θέσετε τα ερωτήματά σας με τρόπο που να μην αμφισβητεί την Εξουσία του, αλλά ταυτόχρονα να ικανοποιήσετε την περιέργειά σας. (Στμ: έτσι ακριβώς!)

  Μήπως νομίζετε ότι γίνεται καμμία σκλάβα επειδή την καλόπιασαν; Ότι την ανάγκασαν έτσι στη σκλαβιά; Ότι δε θα το κάνατε αυτό, παρά μόνο με αυτό τον τρόπο; Τότε ξανασκεφτείτε το. Οι σκλάβες επιλέγουν αυτή τη μορφή σχέσης με την ελεύθερη βούλησή τους. Δε ζούμε στην εποχή των εξανδραποδισμών. Είναι μόνο θέμα επιλογής. Δικής σας επιλογής. Εσείς είστε αυτή που αποφασίζει να δώσει αυτή τη δύναμη στον Αφέντη. Αυτό θα το κάνετε, όχι επειδή αναγκαστήκατε να υπακούσετε, αλλά επειδή έχετε ανάγκη να το κάνετε. Ναι, κατά τη διάρκεια της σχέσης Σ/σας θα υπάρξουν φορές που θα αναγκαστείτε να κάνετε κάτι που δε θέλετε, αλλά αυτό δε θα έρχεται ποτέ σε αντίθεση με τον πραγματικό σας εαυτό. Ο Αφέντης σας μπορεί να θεωρεί ότι το να υπακούσετε στη συγκεκριμένη διαταγή Του, θα σας βοηθήσει να γίνετε καλύτερος άνθρωπος ή να ξεπεράσετε κάποια συγκεκριμένη αναστολή που έχετε.

  Από ταμπεραμέντο που βρίσκεστε; Φουντώνετε εύκολα όταν είστε εκνευρισμένη; Ή μήπως συγκρατιέστε, δέχεστε τα πάντα και μετά κατεβάζετε μούτρα επειδή σας έχουν ενοχλήσει; Ένας Αφέντης δε θέλει για σκλάβα ένα άβουλο πλάσμα αλλά ούτε και επιθυμεί να του λένε τί θα έπρεπε να έχει κάνει. Είναι πολύ σημαντικό για τη σχέση Σ/σας να μάθετε πότε και πώς να εκφράζεστε. Αν δε μιλήσετε στον Αφέντη σας όταν κάτι σας ενοχλεί, τότε δε θα έχετε το παραμικρό δικαίωμα να δυσανασχετείτε. Όσο υπέροχος και παντοδύναμος και να σας φαίνεται Εκείνος, δεν μπορεί να διαβάσει το νού σας: αν δεν Του πείτε κάτι εσείς, δε θα το γνωρίζει. Το κλειδί, όπως είπα παραπάνω, είναι το πώς θα εκφραστείτε.

  Η αυτοπειθαρχία σας είναι πολύ σημαντική σε μία τέτοια σχέση. Μήπως έχετε την τάση να αναβάλλετε πράγματα; Δεν θα μπορείτε να το κάνετε αυτό όταν θα είστε ιδιοκτησία κάποιου Άλλου. Ο Αφέντης σας θα σας αναθέτει καθήκοντα και δουλειές του σπιτιού και θα απαιτεί να γίνονται στη στιγμή που θέλει Εκείνος, όχι εσείς. Οι απαιτήσεις και οι ανάγκες του Αφέντη σας θα προηγούνται πάντα από τις δικές σας. Η αυτοπειθαρχία είναι ανάλογη με τον αυτοέλεγχο. Η ικανότητα να ολοκληρώνετε τις εργασίες που σας έχει αναθέσει ο Αφέντης σας έχει μεγάλη σημασία. Ως σκλάβα, θα πρέπει να μπορείτε να ελέγχετε τις πράξεις σας έτσι ώστε να παραμένετε στα όρια που σας έχει θέσει ο Αφέντης σας. Αν Εκείνος πει ότι δε θα κάνετε κάτι, τότε, απλούστατα, δε θα το κάνετε. Το να το κάνετε και να μην του πείτε τίποτα δεν είναι σωστό. Σε μία σχέση M/s, αυτό που δε μαθαίνει ο Αφέντης σας μπορεί να σας βλάψει, εσάς, καθώς και τη σχέση που τόσο σκληρά έχετε δουλέψει για να στήσετε. Ακόμα και ένα ασήμαντο, καθημερινό ψέμα μπορεί να καταστρέψει την εμπιστοσύνη, την τόσο αναγκαία για μία τέτοια σχέση.

  Όσον αφορά τις δικές σας επιθυμίες και ανάγκες: αναγνωρίζετε τη διαφορά ανάμεσα σ’ αυτά τα δύο; Αν όχι, σας συνιστώ θερμά να το ψάξετε το θέμα προτού να γίνετε σκλάβα. Μερικές φορές είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς τη διαφορά αλλά είναι σημαντικό να την ξέρετε. Ο Αφέντης σας θα φροντίσει να ικανοποιούνται οι «ανάγκες» σας, για τις «επιθυμίες» όμως είναι δικό Του θέμα αν θα τις ικανοποιήσει ή όχι, ανάλογα με την κρίση Του. Οι ανάγκες είναι αυτά που χρειαζόμαστε για να παραμείνουμε υγιείς στην ψυχή και στο σώμα. Αυτά που μας επιτρέπουν να εξελισσόμαστε συναισθηματικά και πνευματικά. Αν μπορείτε να επιζήσετε χωρίς κάτι, τότε αυτό το κάτι είναι επιθυμία σας, όχι ανάγκη. Οι επιθυμίες συνήθως ικανοποιούνται ως επιβράβευση για μία καλή συμπεριφορά.

  Όντας σκλάβα, θα υπάρξουν πολλά πράγματα που θα πρέπει να μάθετε να δέχεστε στον εαυτό σας, και στα οποία θα πρέπει να προσαρμοστείτε. Ο κύριος σκοπός της ζωής σας θα είναι να φροντίζετε για την ικανοποίηση του αφέντη σας (ψυχή τε και σώματι) με οποιονδήποτε τρόπο Εκείνος επιθυμεί. Για να το κάνετε αυτό θα πρέπει να γνωρίσετε τον Αφέντη σας πολύ καλά. Να μάθετε τί Του αρέσει και τί όχι. Δεν εννοώ μόνο σεξουαλικά Θα καταλάβετε ότι το σεξ δεν είναι παρά ένα μικρό μέρος της σχέσης Σ/σας. Μάθετε να ανταποκρίνεστε σε κάθε ανάγκη και επιθυμία Του, χωρίς να προκαλείτε ένταση. Οι ανάγκες και οι επιθυμίες Του θα περιλαμβάνουν τη διανοητική ικανοποίηση, τη φυσική απόλαυση, τη συναισθηματική στήριξη και πολλά άλλα που είναι μέρος του Εαυτού Του. Προσέξτε, η φυσική απόλαυση δεν ταυτίζεται με το σεξ. Έχει να κάνει και με τις πέντε αισθήσεις. Μπορεί για παράδειγμα, να περιλαμβάνει το άγγιγμα, τα αγαπημένα φαγητά, τα ευχάριστα υφάσματα, το ντύσιμο, τα χρώματα και άλλα πολλά. Θα είναι δική σας δουλειά να φροντίζετε με κάθε τρόπο για τη φυσική Του απόλαυση. Κάντε το περιβάλλον Του ευχάριστο και για τις πέντε αισθήσεις. Ποτέ να μην ξεχάσετε ότι το πιό απολαυστικό αντικείμενο στο περιβάλλον Του πρέπει να είστε εσείς.

  Θα εναπόκειται σε σας, ως σκλάβα, να βρείτε τι ευχαριστεί τον Αφέντη σας. Δε θα πρέπει να είναι αναγκασμένος να ζητάει μονίμως τα βασικά – αυτά θα πρέπει να τα ξέρετε και μόνη σας. Αν το ποτήρι Του είναι άδειο ξαναγεμίστε το – ήσυχα και χωρίς να τον διακόπτετε. Πάντα να θυμάστε ότι αυτό το κάνετε για τη δική Του ευχαρίστηση, όχι για τη δική σας. Απλά και μόνο επειδή Εκείνος δε θα δίνει σημασία και δε θα σας επαινεί κάθε φορά, δε σημαίνει ότι κάνετε κάτι λάθος. Κοιτάξτε το χαμόγελό Του. Είναι ικανοποιημένος; Αν δείχνει καλοδιάθετος και χαρούμενος, έχετε κάνει καλά τη δουλειά σας και θα πρέπει να λάμπετε από ευτυχία. Πάντα να έχετε στο νού σας πως όλα τα κάνετε για Εκείνον και όχι για τη δική σας ικανοποίηση. Η ευτυχία σας πρέπει να προέρχεται από το ότι Τον υπηρετείτε και Τον κάνετε ευτυχισμένο.

  Όπως είπα και στην αρχή του άρθρου, δεν προσπαθώ να σας κάνω να φύγετε κατατρομαγμένες από τον κόσμο του D/s. Ο σκοπός μου είναι να φροντίσω ώστε όταν ακολουθήσετε αυτόν τον τρόπο ζωής, να το κάνετε με ανοιχτά μάτια, γνωρίζοντας πλήρως τι να περιμένετε. Ο δρόμος δε θα είναι εύκολος. Θα πρέπει να ξαναμάθετε από την αρχή πολλά από αυτά που θεωρούσατε ως τώρα δεδομένα: αυτά που κάνατε αυτόματα, όπως π.χ. το να καθίσετε σε μία καρέκλα. Καμμία μας δε σκέφτεται προτού κάνει κάτι τέτοιο. Τουλάχιστο μέχρι να βρούμε έναν Αφέντη.

  Οτιδήποτε άλλο μάθατε προτού να διαβάσετε αυτό το άρθρο, πιθανό να ισχύει. Ως σκλάβα θα περάσετε υπέροχα. Θα σας φροντίζουν. Τις περισσότερες αποφάσεις θα τις παίρνει ο Αφέντης σας. Αλλά κι εσείς μπορεί να αποφασίζετε για αρκετά πράγματα. Οι περισσότεροι Κυρίαρχοι θέλουν μία σκλάβα, έξυπνη, θεληματική, με αίσθηση του χιούμορ. Δεν είναι ευχάριστο να έχει Κάποιος στην κατοχή του ένα άβουλο πλάσμα, που μόνο να κάθεται ξέρει και αφήνει να το τσαλαπατάνε. Θα βαριόταν πολύ σύντομα σε μία τέτοια κατάσταση. Η καλύτερη συμβουλή που είχε δοθεί σε μένα, ήταν να είμαι ο εαυτός μου, και ανακάλυψα ότι αυτό ίσχυε απόλυτα.

  Αν ακολουθήσετε αυτόν τον τρόπο ζωής ξέροντας καλύτερα τί να περιμένετε, θα διαπιστώσετε ότι το να είστε σκλάβα είναι τα πάντα όσα έχετε ονειρευτεί κι ακόμα περισσότερα. Αν πραγματικά είσαστε φτιαγμένη γι αυτό τον τρόπο ζωής, θα διαπιστώσετε ότι εκεί που κάποτε απλά σερνόσαστε στην καθημερινότητά σας τώρα πετάτε. Θα νιώθετε ολοκληρωμένη, κάτι που δε συνέβαινε ως τώρα. Παραδίδοντας τον έλεγχο του εαυτού μου βρήκα την ελευθερία μου. Την ελευθερία του να είμαι αυτή που πραγματικά είμαι.

  Ελπίζω, ότι αφού διαβάσετε αυτό το άρθρο θα μπορείτε να κάνετε μία πιό ξεκάθαρη επιλογή προκειμένου να ακολουθήσετε αυτόν τον τρόπο ζωής. Να μη ξεχνάτε ότι μία από τις πιό βασικές απαιτήσεις είναι η ειλικρίνεια, πρώτα απ όλα απέναντι στον εαυτό σας. Θα διαπιστώσετε ότι αυτό δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται. Αφού μάθετε να είστε ειλικρινής, θα μπορέσετε να αποφασίσετε με καθαρό μυαλό, γιατί θα γνωρίζετε πού βρίσκεστε και πού θέλετε να πάτε. Όταν δεχτείτε το κολλάρο του Αφέντη σας, δε θα έχετε πιά κανένα δικαίωμα. Οι φίλοι σας, η ζωή σας, τίποτε δε θα είναι πιά δικό σας. Το να είστε σκλάβα σημαίνει ότι θα αφήσετε πίσω σας πολύ περισσότερα απ όσα θα αφήνατε ως απλή υποτακτική. Δε θα έχετε πιά δικαιώματα. Δεν είναι απλά μία λέξη – σκλάβα, είναι ένας τρόπος ζωής με συγκεκριμένες προδιαγραφές. Να είστε καλά φίλη μου, και εύχομαι να απολαύσετε αυτόν τον τρόπο ζωής όσο έμαθα κι εγώ να τον απολαμβάνω.
   
 2. lara

  lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

  Αυτό είναι ένα σημείο στο οποίο θα ήθελά να κάνω το εξής σχόλιο:

  Για μένα ο απώτερος στόχος είναι, ότι κάνω για την δική Του ευχαρίστηση, να φτάσει να είναι γι΄αυτό ακριβώς το λόγο και δική μου ευχαρίστηση και όχι απλά "υποχρέωση".

  Να κάνω όλα όσα κάνω με ευχαρίστηση, ακριβώς γιατί αυτά με γεμίζουν και μ ευχαριστούν. Υπηρετώ και φροντίζω για την ευχαρίστηση Του και ταυτόχρονα αυτό να γίνεται και δική μου ευχαρίστηση.


  Πολύ καλό αρθρο.. 

  Σ' ευχαριστώ Tender Lilly  

  η λάρα Του
   
 3. little_slut[PieR]

  little_slut[PieR] Regular Member

  Πάρα πολύ καλό το κείμενο. Καταρίπτει πολλούς μύθους χωρίς να απογοητεύει τις πραγματικές σκλάβες.
   
 4. Phaedra

  Phaedra Regular Member

  Tender Lilly...to arthro afto einai katapliktiko ke se efharisto pou to ekanes post. Akoumpaei polla simeia pou einai ousiwdh ke polla ta opoia tha ithela na sholiaso. Tha meino se ena omos pou thewrw apo ta pio vasika: to oti enas sklavos einai sklavos 24 ores to 24oro, 7 meres tin evdomada...eite einai kavlomenos eite ohi, eite i Kiria tou tou fainetai panemorfi eite ohi, eite einai kourasmenos eite ohi, eite peinaei/ponaei/ton apasholei to hrimatistirio i ton ksinei i plati tou...ola afta mporei na fainontai dedomena i na akougontai tetrimena. Alla mono kapoia pou ehei zisei afto to lifestyle ke ehei anagkastei na sikothei stin mesi tis nihtas, me to soma tis na ponaei ke kourasmeni apla ke mono epeidi o Kirios tis ithele na faei freskopsimena mpiskota mporei na antilifthei ti simainei afto. Mono kapoios pou meta apo 12 ores douleia, 11 ores ptisi, peinasmenos ke horis ipno kathetai na sigirisei ta sirtaria tis Kirias tou giati afti den thelei na perimenei mehri tin epomeni mera mporei na katanoisei to vathos tis efthinis pou analamvanei enas sklavos ke to ti proektaseis ehei afto.

  Ta paradeigmata pou ferno den einai kathimerina, alla den einai ke spania. To thema den einai to poso sihna sinantwntai alla i ousia tous, diladi to oti to 24\7 einai kati pou ke oi dio to zoune sinehia ke kathimerina aneksartita apo tin psihiki diathesi, tin oreksi ke tis skotoures tou kathenos.
   
 5. gaby

  gaby Guest

  Lady Phaedra, σε όλες τις σχέσεις είναι πολύ σημαντικός ο χαρακτήρας του παρτενέρ σου.

  Αν ο Κυρίαρχος απαιτήσει να Του κάνω μία δύσκολη δουλειά μετά από 12 ώρες δουλειάς και 11 ώρες πτήσης γνωρίζοντας ότι οι αντοχές μου δεν επαρκούν γι αυτό, τότε δεν είναι ένας δυνατός Κυρίαρχος είναι απλά ένας μοχθηρός άνθρωπος.

  Εκτός και αν κάνει αυτό επειδή ξέρει ότι έτσι εγώ η σκλάβα Του θα ξεκουραστώ και θα αποσυμπιεστώ (π.χ. μιά φορά μετά από πολύ δουλειά και πολύωρη πτήση έφτιαξα μία μαρμελάδα στην κουζίνα μου για να ξεκουραστώ και να σκεφτώ ήρεμα τα της δουλειάς μου)

  Ειδάλλως πραγματικά γίνεται ανάλογος με έναν δύστροπο και ανταγωνιστικό vanilla.

  Η ουσία του θέματος είναι ότι παρά την κόπωση και οτιδήποτε άλλο, η σκλάβα θέλει και την ξεκουράζει και την ανανεώνει να ασχοληθεί με την καλοπέραση του Κυρίαρχου.

  Αν ο πυρήνας της σχέσης είναι η σεξουαλική διέγερση / kink, τότε είναι μάλλον αμφίβολο αν γίνεται αυτή η σχέση να είναι 24/7, ή σε αυτή την περίπτωση θα διαρκέσει το πολύ λίγες εβδομάδες. Νομίζω.
   
 6. Phaedra

  Phaedra Regular Member

  RE: RE: So, do you want to be a slave? Realities

  Tender Lilly...
  i ennoia ton antohwn einai para poli endiaferousa...ti noeitai os kseperasma antohwn? oti o ipotaktikos diskolevetai para poli? oti disanashetei? oti to soma tou kataponeitai? den antehei ke lipothimaei? tis erotiseis aftes tis parathetw gia na deiksw oti to thema antohwn einai mia olokliri gkama antidrasewn, somatikwn ke sinaisthimatikwn...gia mena oti ksepernaei ta fisika oria (px lipothimia klp) einai ektos oriwn giati eho apofasisei oti den eimai diatethimeni na kseperasw afta ta oria. Den eho apofasisei na min kataponw to swma tis idioktisias mou, ke kiriws den krinw oti mono to play einai ikanos logos gia kataponisi, pistevo oti to service einai akoma pio sovaros logos gia mia tetoia apofasi. Oson afora se sinaisthimatikes antohes thewrw afto to thema poli akanthwdes ke ena thema pou hrizei megalis prosohis. Ke logo tou oti i sinaisthimatiki "vlavi" hreiazetai megaliteri prospatheia na anagnoristhei prin ginei, alla ke giati logo tou oti den einai orati ke toso efkola anagnorisimi oso i swmatiki epitrepei os ennoia polles paranoiseis alla ke hwro ston ipotaktiko gia sineiditi ke asineiditi prospatheia eleghou tis Kirias. Otan px enas slave leei: "Otan mou zitate to x piezomai poli" afto e inai kati pou prepei ke a. na lifthei sovara ip opsin mia pou stin arhi mias shesis o slave endehomenws na kseri ton eafto tou kalitera ap oti i Kiria tou akomi ke b. na thewrithei mesa sta plaisia tou poso epithimiti tou einai i praksi pou tou anatethike, poies einai oi taseis tou na apofevgei diskolies klp (ke pali eite afta ginontai sineidita eite asineidita-an ke i diaforopoiisi ton dio einai simantiki gia to training tou.)

  Eheis dikio oti i ousia einai na thelei i slave na asholithei me ton Kirio tis...afto einai i vasi tou sinainentikou lifestyle. Omos me vriskeis antitheti se aftin tin apopsi se epipedo kathimerinwn drastiriotitwn. Gia mena se mia lifestyle slave, to an tha psisei ton kafe gia paradeigma prepei na eksartatai gia aftin apo to an to thelei o Kirios tis, ohi apo to an niothei ananewmeni ke ksekourasti ke ehei oreksi na prosferei ipiresies. To teleftaio oi pio polloi Kiriarhoi perimenoune na to kseroune ke toulahiston sto diko mou Household einai mesa stin efthines tou ipakouou na me enimerwnei gia to ti tou simvainei. Merikes fores me vasi afto oi entoles mou allazoune, merikes fores ohi. O ipakouos prepei (ke einai) to idio prothimos na kanei afto pou leo eite ton efharistei, eite einai kourasmenos, eite ohi.
   
 7. slv_hana

  slv_hana Regular Member

  Ωραιο κειμενο αλλα λιγο πεζο!Δε λεει πουθενα για ρομαντισμο και το κυριοτερο ειναι πως λεει η σκλαβα ΠΡΕΠΕΙ να κανει κατι και δε βαζει καθολου τον παραγοντα της ευχτυχιας που αντλει η σκλαβα απο την ευχαριστηση του Αφεντη της!
   
 8. carissa[L_T]

  carissa[L_T] Contributor

  Το κείμενο έχει σαν σκοπό να προβληματίσει βάση των δυσκολιών hana. Τον ρομαντισμό τον βλέπουμε πολύ πιο εύκολα για κάποιο λόγο και θολώνει κάπως την πραγματικότητα.  
   
 9. slv_hana

  slv_hana Regular Member

  Τι ακριβως εννοεις carissa[L_T] οταν λες πως θολωνει την πραγματικοτητα? Μηπως οτι για να ευχαριστει ετσι μια σκλαβα τον Αφεντη της θα πρεπει να ειναι συνεχεια απο πισω Του και να εκτελει διαταγες και πως αυτο ειναι αδυνατο αν και η ιδια εργαζεται?
   
 10. MasterJp

  MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  Σκέψου πάνω στο "να αγαπάς αυτόν στον οποίο υποτάσσεσαι και να υποτάσσεσα σ' αυτόν που αγαπάς" και πιστεύω πως θα βρείς την απάντηση στην ερώτισή σου hana
   
 11. alnair

  alnair Regular Member

  Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει αυτό το "να αγαπάς αυτόν στον οποίον υποτάσσεσαι - να υποτάσσεσαι σε αυτόν που αγαπάς"?
  Δηλαδή η υποταγή από μόνη της είναι πιο σημαντική? Την υποταγή αγαπάς περισσότερο?
   
 12. carissa[L_T]

  carissa[L_T] Contributor

  Όλα αυτά και άλλα πολλά εννοώ μικρούλα μου. Ένας μήνας καθημερινότητας με Τον Κύριο μου στην άδεια μου, και πάνω από 8 μήνες στο σύνολο με δουλειά, αργιες κλπ αλλάζουν κάπως την αρχική ρομαντική εικόνα.
  Όχι, δεν ισχυρίζομαι πως είναι άσχημα, είμαι ευτυχισμένη και το εννοώ, μαγεύομαι από την ζωή που ζώ κοντά Του, όμως στα "διαλείμματα" της ευτυχίας μου, εκεί που το κορμί μου αρνιόταν να συνεργαστεί με την θέληση μου, εκεί που το μυαλό μου αρνιόταν να συνεργαστεί με το κορμί μου, εκεί που η εξάντληση, η λύπη, οι ορμόνες, τα πάθη έπαιζαν τον ρόλλο τους, ο ρομαντισμός εξανεμιζόταν και έμενε μια άλλη πραγματικότητα. Έκανα και κάνω αυτά που πρέπει, ακόμα και αν δεν έχω διάθεση να τα κάνω, αφήνοντας στην κρίση Του αν μπορώ ή όχι να τα κάνω γιατί μετά την δύσκολη στιγμή του πρέπει, έρχεται η στιγμή της πλήρωσης, της δικαίωσης, της επιβράβευσης, της φροντίδας.
  Όπως πολύ σωστά αναφέρει Ο Κύριος MasterJp είμαι από τις τυχερές που αγάπησαν Αυτόν Στον οποίο υποτάχθηκαν και έτσι μπαίνουν τα πράγματα στην θέση τους πιο ξεκάθαρα και γίνονται πιο εύκολα αποδεκτά μέσα μου.