Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

So You Want to be an Owner: The Realities

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Resources and Tutorials' που ξεκίνησε από το μέλος MasterJp, στις 3 Μαρτίου 2006.

 1. MasterJp

  MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  So You Want to be an Owner: The Realities
  by Kim Attica http://www.iron-rose.com/IR/docs/wanttoowner.htm


  Όντας, υπό πραγματικές συνθήκες ιδιοκτήτης σκλάβων και βασισμένος στο άρθρο "So you want to be a slave" της miria hunter, αποφάσισα να γράψω για την άλλη πλευρά. Θέλετε λοιπόν να γίνετε ιδιοκτήτης. Μιλώ εδώ από την δική μου οπτική και τις δικές μου εμπειρίες. Η δική σας μπορεί να διαφέρει. Νομίζω όμως, πως υπάρχουν αρκετά σημεία των δικών μου εμπειριών, που επικαλύπτονται στις δικές σας.

  Η φαντασία να έχεις κάποιον που ανταπικρίνεται μ' ένα σου νεύμα, κάποιον, που να διατάζετε σύμφωνα με τις επιθυμίες της στιγμής, κάποιον που θα σας υπηρετεί σεξουαλικά χωρίς διαλείμματα είναι ευχάριστη. Η πραγματικότητα ενός Ιδιοκτήτη είναι ανταποδωτική, ευχάριστη αλλά ταυτόχρονα έχει και πολύ δουλειά. Σκεφτείτε προσεκτικά πρίν κάνετε το πήδημα.

  Είτε έτοιμοι να σιγουρευτείται πως τα δεδομένα άτομα αξίζουν την φροντίδα; Επιθυμείτε να ξοδέψετε χρόνο και χρήμα, να τα συμπεριλάβετε στην διαθήκη σας; Τί λέτε για την νομική χαρτούρα που απαιτείται για να αναλάβετε την υγειονομική τους κάλυψη, ώστε αν κάτι συμβεί νά μπορείτε να πέρνετε αποφάσεις για το καλό τους; Την χαρτούρα ωστε να μπορείτε ν' αναλάβετε τα οικονομικά τους; Τι λέτε για την σύνταξή τους; Αν πρόκειται να ζούν μαζί σας χωρίς εξωτερικές πηγές εισοδήματος τι ποσό θα βάζατε σ' ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα γι αυτά; Βαρεθήκατε ήδη; Τότε το να είστε Ιδιοκτήτης δεν είναι για σας.

  Επιθυμείτε η σκλάβα σας να φοράει κάποια ιδιαίτερη στολή; Ίσως σας αρέσει η στολή της καμαριέρας. Ετοιμαστείτε να ξοδευτείτε αν επιθυμείτε να μένουν συνεχώς στο σπίτι σας. Θυμηθείτε, δεν έχουν εξωτερική πηγή εσόδων. Αν εργάζονται, η πραγματικότητα λέει πως πρέπει να συνεχίσουν να εργάζονται. Αν εσεις επιθυμείτε να εργάζονται και να έχουν εξωτερικό εισόδημα, είναι δική σας ευθύνη να είναι σε θέση να εργάζονται. Αυτό σημαίνει πως φροντίζετε οι ασχολείες που τους αναθέτετε να μην τους αναγκάζουν να μην είναι αποδοτικοί στην δουλειά τους. Αίφνης, αποδεχόμενοι αυτή την επιλογή, δεν είναι πλέον διαθέσιμοι για σας κάθε στιγμή. Είναι όμως πρακτικό για οικονομικούς λόγους και συχνά για τα πιθανόν απαραίτητα, εξωτερικά ερεθίσματα ωστε να διατηρήσει η σκλάβα την συναισθηματική της υγεία.

  Είστε υπομονετικοί όταν η σκλάβα σας πεύτει σε λάθη; Τα λάθη είναι κομμάτι της ζωής. Δείχνουν πως η σκλάβα προσπαθεί. Ή, κάποιες φορές, δείχνουν πως η σκλάβα "τεστάρει". Έχετε την διορατικότητα να ξεχωρίσετε ποιό είναι τι; Έχετε την ηρεμία να είστε συνεπής; Η συνέπεια ωθεί την σκλάβα να προοδεύει. Αν η Χ πράξη επέφερε ένα κούνημα του δακτύλου την τελευταία φορά και είχατε πει "την επόμενη φορά θα εισπράξεις ένα πυγοράπισμα" και η πράξη Χ επαναληφθεί, το πυγοράπισμα πρέπει να αποδωθεί. Οι Ιδιοκτήτες δεν απειλούν. Πράτουν. Έχετε την αυτογνωσία να γνωρίζετε πότε η σκλάβα κάνει το Χ μόνο και μόνο για να εισπράξει την Υ αντίδραση από μέρους σας; Μπορείτε να ξεχωρίσετε πότε σας "παίζουν"; Πως σκοπεύετε να το χειρισθείτε; Ειναι σημαντικό γιατί από το πως θα το χειρισθείτε εξαρτάται το αν η δομή εξουσίας θα διατηρηθεί ή θα καταρεύσει. Η γνώμη μου είναι πως αν η δομή εξουσίας καταρεύσει είναι αδύνατον να "επανιδρυθεί" στα πλαίσια μιας σχέσης.

  Είστε αρκετά ήρεμοι ώστε να μπορείτε να συζητάτε προβλήματα χωρίς να φορτίζεσθε συναισθηματικά; Η εξουσία είναι στα χέρια σας. Πρέπει να είσθε σε θέση να πείτε στην σκλάβα, που είναι το λάθος και ποιά μέτρα θα ληφθούν για την διόρθωση του προβλήματος. Χρειάζεται επίσης να είστε αρκετά επικεντρωμένος, ωστε να μπορείτε να μεταφέρετε δυσάρεστα νέα χωρίς να επηρεάζεστε. Η σκλάβα σας μπορεί να περιμένει διακαώς να συμβεί το Υ και για ποιονδήποτε λόγο δεν συμβαίνει. Δεκτόν, είστε άνθρωπος, μπορεί να φταίτε. Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός πως το Υ δεν θα συμβεί. Είναι δική σας δουλειά να το πείτε στην σκλάβα σας. Μην τις αφήνετε να μαντεύουν. Και μην το αποσιωπείτε. Πρέπει να μεταφέρετε τα άσχημα νέα.

  Σας αρέσει να πέρνετε τις αποφάσεις; Ποιές και πόσες; Πόσο ανεξάρτητη επιθυμείτε την σκλάβα σας; Αρκετά ωστε να πάει από μόνη της στον μπακάλη; Αρκετά ωστε ν' αλλάξει την επίπλωση; Τι επιτρέπεται, τι αναμένεται, τι απαγορεύεται; Αν δεν ξέρετε εσείς πως θα έπρεπε να ξέρει εκείνη; Η φροντίδα των επιθυμιών σας απαιτει χρήματα. Η πρόσβαση στα χρήματά σας είναι ένα ευαίσθητο θέμα. Πόσο εμπιστεύεστε τις σκλάβες σας; Πόσο πολύτιμες είστε πρόθυμος να επιτέψετε να γίνουν; Δεν πρόκειται να γίνουν πολύτιμες για σας αν χειρίζεσθε μόνος σας όλα τα κρίσιμα ζητήματα. Κομμάτι του να τους επιτρέψετε να γίνουν πολύτιμες για σας είναι και να τους επιτέψετε να σας ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ. Αυτό σημαίνει επιλογή του τι θα παραχωρήσετε. Σημαίνει επίσης πως όταν έχουν ανάγκη από πιεστικές χρονικά απαντήσεις θα είστε έτοιμος να τους τις δώσετε. Δεν σας επιτρέπεται να ενοχλείσθε αν δεν γίνει κάτι που δεν αποφασίσατε και δεν είπατε να γίνει. Θυμηθείτε, εσείς είστε αυτός που απαιτησε να ρωτούν.

  Οι σκλάβες επιθυμούν διακαώς να ευχαριστήσουν. Μπορείτε να πείτε πότε αισθάνεται άρρωστη η σκλάβα σας; Ισως πρίν ακόμη το αντιληφθεί η ίδια; Μπορείτε να πείτε πότε πρέπει να πάνε νωρίς για ύπνο; Ναι, είναι υποχρέωσή τους να σας ενημερώνουν για τέτοια θέματα. Αλλά συχνά, αν είτε παρατηρητικοί μπορείτε να το δείτε πρίν να είναι οι ίδιες σε θέση να πούν τι τους συμβαίνει. Όπως η παρατηρητικότητα είναι απαιτούμενη δεξιότητα γι' αυτές έτσι είναι απαιτητή και για σας.

  Είστε πρόθυμοι να κάνετε τα βήματα, που απαιτούνται για να αυξήσετε την αξία της σκλάβας σας; Ν' ανακαλύψετε τι θα την κάνει πιο πολύτιμη για σας και να το κάνετε να συμβεί; Ακόμη και αν αυτό σημαίνει να της πείτε "βρές πότε αρχίζουν τα μαθήματα δημιουργικής συγγραφής και γράψου" Είστε έτοιμος να πληρώσετε ή να επιδοτήσετε σε μεγάλο βαθμό εκείνες τις δεξιότητες που θα κάνουν την σκλάβα σας πιο πολύτιμη για το household σας; Ναι και τελικά, όταν λήξει η παραμονή τους μαζί σας, να φύγουν παίρνοντας μαζί τους τις δεξιότητες που απέκτησαν. Παρατηρήσατε πως αυτό δεν είναι διόλου διασκεδαστικό;

  Ασχολειθήτε να πείτε στην σκλάβα σας πότε τα πηγαίνει καλά. Δεν χρειάζεται να τους κάνετε κοπλιμέντα κάθε φορά, που πλένουν τα πιάτα κάθε μέρα. Μια στις τόσες όμως, το να παρατηρείτε πως η κουζίνα είναι όπως την θέλετε είναι όμορφο. Ασχοληθείτε επίσης να τους πείτε οτι η απόδωσή τους ήταν φτωχή. Πρέπει να είστε σε θέση να το εξηγήσετε ξεκάθαρα με παραδείγματα. Το "δεν καθάρισες καλά" δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος, το "επιθυμώ η οθόνες των υπολογιστών να καθαρίζονται μια φορά την εβδομάδα", είναι. Το γεγονός πως μεγαλώστατε με τα παράθυρα να καθαρίζονται κάθε τετράμηνο δεν σημαίνει πως και η σκλάβα σας το ίδιο. Αν επιθυμείτε ή περιμένετε κάτι, πείτε το. Μετά είναι δική τους δουλειά να φροντίσουν να είναι όπως το θέλετε.

  Η κατοχή μίας σκλάβας παρέχει ωφέλη. Αποκτάτε ένα καθαρό σπίτι, οι επιθυμίες σας εκτελούνται άμεσα, αποκτάτε ελεύθερο χρόνο για τόσα άλλα πράγματα στην ζωή. Πολύ ωραία. Είμαι πεπεισμένος πως έχετε σκεφτεί όλα τα ωφέλη. Η προσπάθειά μου αυτή αποσκοπεί στο να προσφέρει μια άποψη της καθημερινής πραγματικότητος. Ο κυριότερος λόγος για την λήξη μιας σχέσης Ιδιοκτήτη / σκλάβας είναι να μετατραπεί σε μια σχέση ίσου προς ίσο. Αν συμβεί αυτό, και ξαφνικά η σκλάβα σας αποβεί να είναι περισσότερο ο ρομαντικός σας σύντροφος παρά η σκλάβα σας, το καλύτερο, που μπορείτε να κάνετε είναι να το παραδεχθείτε. Αποφασίστε τι χρειάζετε ν' αλλάξει γι' αυτή την καινούργια συναρπαστική φάση της σχέσης σας.

  Μπορείτε να πείτε όχι; Αν αρχίσετε να αισθάνεσθε υποχρεωμένος στην σκλάβα σας, τότε η εξουσία βρίσκεται πλέον στην σκλάβα. Δεν υπάρχει αποκλιση σε αυτό. Αν η σκλάβα σας θέλει μια τεράστιας διάρκειας σκηνή (και οι σκλάβες πάντα θέλουν, και δύο φορές την πέμπτη, σας ευχαριστώ) και ενδίδετε επειδή "πρεπει" τότε έχετε επιφέρει την καταστροφή. Η εξασφάλιση των αναγκών της σκλάβας είναι "must". Εναπόκειται σε αυτές να προσδιορίσουν χωρίς τι μπορούν να ζήσουν και χωρίς τι όχι. Αυτό δεν είναι δική σας δουλειά. Δική σας δουλεία είναι να είστε ΤΙΜΙΟΣ στο τι μπορείτε να προσφέρετε και τί όχι. Είστε έτοιμοι να δείτε μια σκλάβα να εγκαταλείπει το household σας επειδή νοιώθει πως το "Ζ" είναι ανάγκη και εσεις δεν επιθυμείτε να παρέχετε αυτό το "Ζ"; Ή προτίθεστε να προσπαθείσετε να πείσετε τον εαυτό σας πως ίσως και εσείς επιθυμείτε αυτό το "Ζ"; Την στιγμή που θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να νοιώσει υποχρεωμένος σε μια σκλάβα η δομή εξουσίας έχει αλλάξει. Πρέπει να αποφύγετε τελείως τα συναισθηματικά παιχνίδια, που οι περισσότερες σχέσεις εμπεριέχουν. Πρέπει να είστε ξεκάθαρος απέναντι στον εαυτό σας και την σκλάβα σας ως προς το τι επιθυμείτε να παρέχετε και τί όχι. Ο καθένας δικαιούται να παίρνει αποφάσεις διαθέτοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Αυτό συμπεριλαμβάνει και την σκλάβα σας. Και, οδυνηρά, πολύ λίγα πράγματα διαρκούν αιώνια. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να είστε υποστηρηκτικός και γεναιόδωρος, όταν μια σκλάβα έχει ξεπεράσει αυτά, που έχετε να προσφέρετε. Μπορείτε να το καταφέρετε με την αποχώρηση προ των πυλών; Αναξάρτητα το πόσο φιλικοί, οι αποχεραιτισμοί πονούν. Ή σας είναι απαραίτητο να στρίψετε το μαχαίρι και να προσπαθήσετε να παίξετε το παιγνιδι δημιουργίας ενοχών επειδή πλέον δεν καλύπτουν τις ανάγκες τους μαζί σας;

  Και μια τελευταία σκέψη...

  Το άτομο, που έχει την εξουσία σε μια σχέση... ειναι εκείνο που έχει τα λιγότερα να χάσει. Ακολουθεί το επαγωγικό συμπέρασμα, πως αυτό είναι εκείνο, που μπορεί να φύγει από την σχέση, όταν πια αυτή δεν είναι συναισθηματικά υγιής για κανέναν από τους εμπλεκόμενους.

  Είστε εσείς αυτός;

  http://www.iron-rose.com/IR/docs/wanttoowner.htm
   
 2. carissa[L_T]

  carissa[L_T] Contributor

  Σας ευχαριστώ Κύριε MasterJp για το χαμόγελο που μου βγάλατε...
   
 3. gaby

  gaby Guest

  Εντιμο κείμενο... και γενναιόδωρο  

  Σας ευχαριστώ Κύριε MasterJp
   
 4. SM_Art_Lady

  SM_Art_Lady Contributor

  Αξιότιμε MasterJp αν και σκλάβα δεν είμαι θα σχολιάσω το κείμενο ως ένα από τα ωραιότατα που έχω διαβάσει για την θέση ενός εξουσιαστή Master. Έρχεται και καλύπτει πολλές συγκεχυμένες θέσεις και απόψεις που έχουν τεθεί κατά καιρούς σε διάφορα posts.
  Και αν αυτό εκφράζει και αγγίζει την δική σας οπτική και τις δικές μεθόδους τότε αν ήμουν σκλάβα σίγουρα θα σας ονειρευόμουν έστω και χωρίς την δική σας συναίνεση
  Η μήπως και θα με τιμωρούσατε για την αυθαιρεσία μου αυτή?
   
  Με εκτίμηση
   
 5. MasterJp

  MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  Ευχαριστώ για τα σχόλια Εύα, αν και το κείμενο δεν ανήκει σε μένα συμμερίζομαι τις θέσεις του γράφοντος και όντως επικαλύπτονται οι εμπειρίες μας.

  Η δική μου οπτική φαίνεται νομίζω ξεκάθαρα στο νήμα "Εκπαίδευση σκλάβας".

  Όσο για την αυθαιρεσίες, δεν τιμωρείται κάποιος για τα όνειρά του, αλλά για τις πράξεις του <s>
   
 6. SM_Art_Lady

  SM_Art_Lady Contributor

  RE: RE: So You Want to be an Owner: The Realities

  Αυτό εννοούσα MasterJp.
  Πιστεύω ότι αν δεν σας κάλυπτε να μη κάνατε τον κόπο να το ανεβάσετε και περισσότερο τον κόπο να το μεταφράσετε!
   
 7. Dome of Affection

  Dome of Affection Contributor

  πραγματικά πολύ καλό Κύριε MasterJP!! Eυχαριστουμε!!
  Ιδιαιτέρως χρήσιμο για Ο/όλους Μ/μας!!

  και μια ευχή : Μακαρι να έχουν Ό/ολοι τη δυνατότητα να διαβάσουν καποια τέτοια κείμενα πριν αποφασίσουν να μπουν στο lifestyle.
   
 8. zinnia

  zinnia Contributor

  Yπεροχο κειμενο μα την αληθεια! Και απολυτως ισορροπημενο, προσγειωμενο και απαλλαγμενο απο φαντασιωσεις και εξειδανικευμενες καταστασεις μυθιστορηματων.

  Ενα μεγαλο ευχαριστω Master JP
  ΥΓ. Αυτο το <s> που βλεπω συχνα πυκνα στα κειμενα σας τι σημαινει?
   
 9. gaby

  gaby Guest

  Θα ήθελα να κάνω δύο σχόλια πάνω στο χρησιμότατο αυτό κείμενο:

  Το ένα είναι πάνω στα περί "χαρτούρας" της τρίτης παραγράφου:

  Το έχω δει να γράφεται και αλλού και, αν έχω καταλάβει καλά, είναι μία προσέγγιση για να γίνει και νομικά αποδεκτή η υπαγωγή μίας σκλάβας στον Κύριό της: δηλαδή, αντί για το άκυρο νομικά "συμβόλαιο σκλαβιάς" η "υπό" κάνει δύο νομικά έγκυρες εξουσιοδοτήσεις στον Κύριό της, την μία για να Λαβαίνει Αυτός όλες τις αποφάσεις που αφορούν στην υγεία της και την άλλη για την εν λευκώ διαχείρηση των οικονομικών της.

  Γνωρίζω ότι σε άλλες χώρες που συνηθίζεται η ελεύθερη συμβίωση έναντι του γάμου (πολύ συχνά επειδή συμφέρει περισσότερο οικονομικά) τέτοιου τύπου συμβόλαια, χωρίς το power exchange φυσικά, δίνουν ανάλογα δικαιώματα σε μη παντρεμένους συντρόφους.

  Τέτοιας μορφής πληρεξούσια θα ήταν νομότυπα στην Ελλάδα;

  Το άλλο είναι πάνω στο "η κατοχή μίας σκλάβας παρέχει ωφέλη" της ενδέκατης παραγράφου, που παραξένεψε και τον oscarwil.

  Η σκλάβα είναι για να είναι χρήσιμη, ή για να είναι ευχάριστη;

  Νομίζω ότι έχει μεγάλη διαφορά το ένα από το άλλο. Το πρώτο μπορεί να είναι ένα πικρό ποτήρι για τη σκλάβα, το δεύτερο μπορεί να είναι μία πηγή ηδονής από μόνο του.

  Και η παραδοχή αυτή οδηγεί τον συγγραφέα στην παγίδα του τί γίνεται όταν ο Κυρίαρχος Αρχίζει να "Αισθάνεται Υποχρεωμένος" απέναντι στη σκλάβα. Παγίδα και για μία M/s σχέση, αισθάνομαι και ίσως, ένα αφάνταστα πικρό ποτήρι για την ίδια τη σκλάβα.

  Αλοίμονο, αν κάποιος γινόταν Μαστερ για ένα σιδερωμένο πουκάμισο ή ένα καθαρό σπίτι (μεταξύ άλλων). Τουλάχιστο δεν μπήκε τέτοια παράμετρος στο σχετικό νήμα...  
   
 10. carissa[L_T]

  carissa[L_T] Contributor

  Ίσως αυτή η παράμετρος να αναφερόταν έναντι άλλων εάν το κείμενο ήταν γραμμένο από κάποιον πιο μεσογειακό προς Έλληνα... λολ

  ΥΓ sorry sis... δεν άντεξα  
   
 11. MasterJp

  MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  Σεβαστή η ιδεοληψία σου, όπως και του καθενός των μελών oscarwi, γιατί όμως το τόσο έντονο ύφος και τα τόσα έντονα γράμματα; <s>

  Όσον δε αφορά το "είσαι" έναντι του "γίνεσαι",
  είναι κανείς Κυρίαρχος (βλέπε κυριαρχικός χαρακτήρας) γίνεται όμως Αφέντης (βλέπε Ιδιοκτήτης) όταν πλέον έχει ιδιοκτησία τους δε λόγους για τους οποίους επιθυμεί η όχι να έχει κανεις ιδιοκτησία, τους έχεις αναλύσει ήδη ο ίδιος στο post σου, προς τι ή αντιδιαστολή λοιπόν;
   
 12. MasterJp

  MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  Δεν παρεξηγώ φίλτατε oscar, το "εκλεπτισμένη" είναι και δικός μου στόχος, αν και πιστεύω πως κάποια ανορθόδοξη ή προκλητική άποψη δεν χρήζει βοηθημάτων για να προσελκύσει το ενδιαφέρον του προσεκτικού αναγνώστη.
  Στο τεχνικό θέμα <γελάει> θα χαρώ να διαπιστώσω πρόοδο.

  Χώρος για αντιλογία πάντα υπάρχει αρκεί να είναι εποικοδομητική <s>