Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

So You Want to be an Owner: The Realities

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Resources and Tutorials' που ξεκίνησε από το μέλος MasterJp, στις 3 Μαρτίου 2006.

 1. MasterJp

  MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  <s> = <smiles> zinnia, λιγώτερο έντονο από το  

  Είναι δύσκολο να "ξεκαθαρίσουν" κάποια πράγματα σε virtual συνθήκες και χαίρομαι αν συνέβαλα σε αυτό.
   
 2. zinnia

  zinnia Contributor

  Ευχαριστω MasterJP για την εξηγηση..

  Απο εδω κι εμπρος οποτε το βλεπω θα λεω : Το μειδιαμα του MasterJP !


  (χαμογελακι κανονικο  )
   
 3. Tor

  Tor New Member

  Αναρωτιέμαι αν Αφέντης λογίζεται μόνο όποιος επιθυμεί το T.P.E.
   
 4. gaby

  gaby Guest

  RE: RE: So You Want to be an Owner: The Realities

  Καλωσορίσατε στην κοινότητα Κύριε Tor  

  Με την παρέμβασή σας κάνατε συναρπαστικό για μένα ένα ήδη πολύ ενδιαφέρον θέμα.

  Από τα λίγα που καταλαβαίνω, Αφέντης - Master είναι Αυτός που Επιθυμεί να Συμπράττει ερωτικά, κατά συρροή και κατ εξακολούθηση, με μία σκλάβα. Ή περισσότερες, φευ...

  Όχι με σύζυγο, ερωμένη, μαιτρέσα (υπήρχε και αυτό κάποτε), γκόμενα, φιλενάδα, αλλά σκλάβα. Τώρα, τί σκλάβα; Μπορεί να είναι σύντροφος - σκλάβα, ερωμένη-σκλάβα, εστιάδα-σκλάβα, δούλα-σκλάβα, pet-σκλάβα, ίσως γραμματέας-σκλάβα και πολλά άλλα είδη. Κατά τη δική μου γνώμη αυτά, αλλά βρίσκομαι από την πίσω πλευρά του καθρέφτη και ίσως το Herrenvolk της κοινότητας να Διαφωνήσει. Ίσως η σκλάβα να είναι απλά σκλάβα και τίποτα άλλο. Και βέβαια εγώ γίνομαι πολύ άδικη μιλώντας σε αυτό το νήμα για σκλάβες και όχι για Κυρίαρχους.

  Με αυτή τη λογική, γιατί να Είναι Αφέντης μόνο ο ΤΡΕ Κυρίαρχος;

  Από τα λίγα που γνωρίζω ο Κυρίαρχος του ΤΡΕ θεωρείται Αφέντης - Master, το ίδιο και ο 24/7 Αφέντης, το ίδιο και ο lifestyler που Έχει ή Επιθυμεί να Έχει μία σκλάβα, αλλά όχι απαραίτητα 24/7.

  Πολύ καλά έκανες και δεν άντεξες carissa[L_T] <s>.

  Αν και μου φαίνεται εξόχως Κυριαρχικός Αυτός που Εννοεί τα πουκάμισά Του να τα Διευθετεί Μόνος Του. Και Ερωτικός, εδώ που τα λέμε...

  Αν Κάποιος Θέλει να Βλέπει την σκλάβα Του να σιδερώνει κάπου - κάπου, ίσως γυμνή, ένα πουκάμισό Του για λόγους ερωτικής τέρψης Του, το καταλαβαίνω για M/s δραστηριότητα.

  Αλλιώς, θα είχα διαμαρτυρηθεί, στο σωστό χώρο - χρόνο - τρόπο, ότι "όλο αυτό με τα πουκάμισά Σας Κύριε, πολύ βανίλλα ενασχόληση μου φαίνεται" λολ.

  Αλλά, πολύ ευχαρίστως θα Του σιδέρωνα χαρτονομίσματα. Είναι μία ξεχασμένη τέχνη που μάθαιναν παλιά οι μπάτλερ, για να έχουν τα αφεντικά τους κολλαριστά χαρτονομίσματα στο πορτοφόλι τους.
   
 5. MasterJp

  MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  Η προσωπική μου άποψη είναι διαφορετική tender_lilly, πέραν του ότι το άρθρο αναφέρεται σε ιδιοκτήτες.
  Η επιθυμία ιδιοκτησίας και όσα αυτή συνεπάγεται είναι αυτή που διαφοροποιεί τον Αφέντη-Master-Ιδιοκτήτη, από τον Dom (πιθανά εξ' ισου 24/7 lifestyler ή μη) και όχι η εξ αποτελέσματος δυνατότητα να συνευρίσκεται σεξουαλικά κατά συροή και κατ' εξακολούθηση με μια σκλάβα (ή περισσότερες). Όπως η επιθυμία του ν' αποτελεί ιδιοκτησία διαφοροποιεί μια σκλάβα από μία sub και όχι η δυνατότητα κατα συροή και κατ' εξακολούθηση σεξουαλικής της χρήσης.

  Η έννοια της ιδιοκτησίας δεν παρέχει μόνον αυτή την δυνατότητα εξ' ού και το

  που απ' ότι παρατήρησα σε ξένισε <s>
   
 6. blindfold

  blindfold Contributor

  μάλλον ξένισε πολλές τεμπελοσκλάβες  
   
 7. dora_salonica

  dora_salonica Contributor

  Είχα την χαρά να ξαναδιαβάσω αυτό το τόσο χρήσιμο κείμενο περί ιδιοκτησίας στο BDSM και συνιστώ να το διαβάσουν και οι νεότεροι στο χώρο. Η μετατροπή ενός αυτόβουλου ατόμου σε μη αυτόβουλο, ως απόρροια της συνειδητής επιλογής ενός ανθρώπου να φορτωθεί το βάρος της ευθύνης ενός άλλου, και απόρροια της συνειδητής (ελπίζω) επιλογής της αυτόβουλης να μπει στην διαδικασία μετατροπής της, είναι μία εξαιρετικά χρονοβόρα διαδικασία, η οποία δεν μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε διάστημα ολίγων ημερών ή και μερικών μηνών. Εκτός βέβαια εάν πρόκειται για μία ενασχόληση με το παιχνίδι ρόλων, το διόλου αμελητέο θεατρικό BDSM που όλοι μας γνωρίζουμε πολύ καλά.

  Θα πρότεινα την χρήση του όρου intermediate slave, σε όσα άτομα βρίσκονται στο ξεκίνημα μίας τέτοιας διαδικασίας, κυρίως για να μην τρέφουν αυταπάτες περί της ευκολίας της διαδικασίας. Για παράδειγμα, προσωπικά, κι ενώ ξεκίνησα το 2007, μόλις πριν λίγο καιρό αισθάνθηκα ότι σταμάτησα να ξύνω την επιφάνεια και μπόρεσα να παραδώσω κάποια απτά αποτελέσματα σε όσα μου ζητήθηκαν. Και ακόμη είναι η αρχή! Αδυνατώ λοιπόν να πιστέψω ότι μία γυναίκα είναι σκλάβα (και θεωρώ ότι δηλώνει σκλάβα από άγνοια) όταν μόλις πριν λίγο καιρό ξεκίνησε τη BDSM σχέση. Ακόμη χειρότερο θεωρώ το γεγονός ότι ο Κ της την αποκαλεί "σκλάβα", ενώπιον του χώρου. Εν πάση περιπτώσει, είναι κάπως ενοχλητικό για όσους γνωρίζουν τον κόπο, τον ιδρώτα και τον χρόνο που απαιτείται για μία σχέση M/s. Και νομίζω πως άρχισα επιτέλους να καταλαβαίνω γιατί "ωρύεται" τόσο συχνά η lara[E-p]! Έχει δίκιο!

  Επίσης θα ήθελα να επισημάνω ότι η σχέση που οδηγεί και καταλήγει στην ιδιοκτησία ενός ανθρώπου από έναν άλλον συνεπάγεται πράξεις, εκατέρωθεν. Δεν είναι μόνο ταμπελίτσες, κάνα σέσσιον πότε πότε και λόγια, ή η παροχή της διαβεβαίωσης ότι "είμαι εδώ μωρό μου για σένανε, και θα είμαι για πάντα". Ούτε είναι μουγκαμάρα και απουσία. Είναι προϋπόθεση η έντονη παρουσία του ενός στην ζωή του άλλου και τανάπαλιν, ακόμη και σε σχέσεις όπου υπάρχει δυστυχώς η γεωγραφική απόσταση - ιδίως τότε! Το M/s είναι κυρίως πράξεις, πράξεις που συμπεριλαμβάνουν το όλον του ανθρώπου, σώμα, ψυχή και πνεύμα. Είναι ένα ζωντανό σχετίζεσθαι. Δεν είναι ονειροφαντασίες.

  Τέλος, το M/s είναι απολαυστικό, και για τους δύο μετέχοντες. Αν δεν είναι, κάτι δεν πάει καλά.

  Τέλος πάντων, αυτή είναι η δική μου άποψη, όπως διαμορφώθηκε μέχρι τώρα.

  Καιρό είχα να γελάσω τόσο πολύ με κάποιο σχόλιο... 
   
 8. Syrah

  Syrah Contributor

   
   
 9. Ηλίας

  Ηλίας Guest

  Απάντηση: Re: So You Want to be an Owner: The Realities  "Πιστεύεις στα φαντάσματα;"
  "Όχι βέβαια!
  ...αλλά ζω σα να πιστεύω..."

  Ε.
   
 10. Maley

  Maley Contributor

  Απάντηση: So You Want to be an Owner: The Realities

  αν και εχει αναρτηθει εδω και καιρο το κειμενο αυτο, και σιγουρα καπου θα το ειχα διαβασει τοτε, σημερα που το ξαναβλεπω (ας ειναι καλα η σκλαβα μου που μου το ξαναθύμισε), το βρισκω πολυ "σκλαβοκεντρικο". Kαι βεβαια ο Κ έχει την πληρη ευθυνη για την σκλαβα του, για τα παντα απεναντι της.ομως δεν νομιζω οτι πρεπει να επιτρεψει στον εαυτο του να περιμενει και πολλα απο αυτη. αλλοιμονο αν υπαρχει σχεση εξαρτησης του Κ απο το υ. να βρασω τα μαστεριλικια τοτε..η σκλαβα ειναι παντα εκει για να υπηρετει τον αφεντη της..γιατι αυτο ζηταει..ο Κ θέλει την σκλαβα για τον αντιθετο λογο..ομως στον Κ δεν επιτρέπεται να γίνει σκλαβος της σκλαβας..τοτε δεν κανει για Κ..αλλο φροντιδα, αλλο ευαισθησιες, αλλο ικανοποιηση της σκλαβας..αν το κανει για να την ικανοποιησει απετυχε..και γινεται αυτο που ειπα, σκλαβος αυτος (εστω και μεταφορικα)..ουτε πρεπει να την εχει για να τον δοξαζει (ξερετε τωρα, γαμια μου ,τι σκληρος που εισαι, ποσο καλα τιμωρεις,εισαι ο γαμαω και δερνω και αλλες τετοιες αηδίες). ουτε να λαμβανει υποψη τις αναγκες της και τετοια..ο σκλαβος/α δεν εχει αναγκες..αλλιως παυει να ειναι σκλαβος..τα τελειως απαραιτητα χρειαζεται.τιποτα αλλο..αυτα και θα επανελθω..
   
 11. lara

  lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

  Απάντηση: So You Want to be an Owner: The Realities

  Ο σκλάβος έχει και ανάγκες και θέλω.
  Κανένας δεν είναι από αλτρουισμό σκλάβος, κανένας δεν υποτάσσεται αν δεν το απολαμβάνει κι αν δεν καλύπτονται και οι δικές του ανάγκες, για να μην πω και μέρος τουλάχιστον των θέλω του.
  Αν δεν είχε ανάγκες σκλάβου/υποτακτικού δεν θα γινόταν σκλάβος/υποτακτικός. Οι ανάγκες του εξ αρχής τον οδήγησαν να είναι όπου βρίσκεται.

  Τα τελείως απαραίτητα ποια είναι αλήθεια κατά τη γνώμη σου βέβαια πάντα?
   
 12. Αγαπητέ ΜasterJp αν και βλέπω πόσο συνειδητοποιημένος είσαι νιώθω πως παρόλο που δεν έχεις τέτοια πρόθεση κάποια απο τα δεδομένα που θέτεις προσβάλλουν ή τουλάχιστον έτσι το εισπράττω εγώ αν και συμφωνώ απόλυτα με την γενική δομή των όσων γράφεις και θα διευκρινήσω..

  '' Είτε έτοιμοι να σιγουρευτείται πως τα άτομα αξίζουν την φροντίδα; Επιθυμείτε να ξοδέψετε χρόνο και χρήμα, να τα συμπεριλάβετε στην διαθήκη σας; Τί λέτε για την νομική χαρτούρα που απαιτείται για να αναλάβετε την υγειονομική τους κάλυψη, ώστε αν κάτι συμβεί νά μπορείτε να πέρνετε αποφάσεις για το καλό τους; Την χαρτούρα ωστε να μπορείτε ν' αναλάβετε τα οικονομικά τους; Τι λέτε για την σύνταξή τους; Αν πρόκειται να ζούν μαζί σας χωρίς εξωτερικές πηγές εισοδήματος τι ποσό θα βάζατε σ' ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα γι αυτά; Βαρεθήκατε ήδη; Τότε το να είστε Ιδιοκτήτης δεν είναι για σας. ''

  Με βάση τα παραπάνω εγώ θα ένιωθα σαν πόρνη πολυτελείας και όχι σκλάβα..δηλαδή μια τεμπελα υποτακτική θα έβρισκε τη χαρά της..σαν υποτακτικής ψυχολογίας θα έπαιρνε και δόσεις ικανοποίησης απο την κυριαρχία του μάστερ θα έλυνε το πρόβλημα της τεμπελιάς της ως προς την εξωτερική εργασία και θα είχε αραξει ίσως?απο την άλλη θεωρειται αυτό υγιές? αμέσως περιορίζει τις D/s και M/s σχέσεις.Δηλαδή ένα παντρεμένο ζευγάρι υπο αυτό το πρίσμα μπορεί να είχε πρόβλημα..
  Μάστερ θεωρείται μόνο όποιος έχει άφθονο χρήμα?αγοράζει σκλάβα?

  Επιθυμείτε η σκλάβα σας να φοράει κάποια ιδιαίτερη στολή; Ίσως σας αρέσει η στολή της καμαριέρας. Ετοιμαστείτε να ξοδευτείτε αν επιθυμείτε να μένουν συνεχώς στο σπίτι σας. Θυμηθείτε, δεν έχουν εξωτερική πηγή εσόδων. Αν εργάζονται, η πραγματικότητα λέει πως πρέπει να συνεχίσουν να εργάζονται. Αν εσεις επιθυμείτε να εργάζονται και να έχουν εξωτερικό εισόδημα, είναι δική σας ευθύνη να είναι σε θέση να εργάζονται. Αυτό σημαίνει πως φροντίζετε οι ασχολείες που τους αναθέτετε να μην τους αναγκάζουν να μην είναι αποδοτικοί στην δουλειά τους. Αίφνης, αποδεχόμενοι αυτή την επιλογή, δεν είναι πλέον διαθέσιμοι για σας κάθε στιγμή. Είναι όμως πρακτικό για οικονομικούς λόγους και συχνά για τα πιθανόν απαραίτητα, εξωτερικά ερεθίσματα ωστε να διατηρήσει η σκλάβα την συναισθηματική της υγεία.

  Για τα παραπάνω θεωρώ πως σαφώς ενας αφέντης μπορεί να διακόψει την σκλάβα απο την εργασία της αν το κρίνει απαραίτητο για κάποιο λόγο και να της βρει μια άλλη που κρίνει οτι είναι γιαυτήν κατάλληλη..η μπορεί για καποιο διαστημα να διακόψει για ευνόητους λόγους και να συνεχίσει καποια άλλη στιγμή..Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να της βγάλει και συνταξιοδοτικό πρόγραμμα..πολύ φθηνό μου ακουγεται..και βέβαια για την συναισθηματική υγεια της σκλαβας είναι καλό..
  Αναρωτιέμαι όμως μια σκλάβα δεχόμενη όλα αυτα ποσο υγιής ειναι συναισθηματικά?αυτόματα διαγράφεται για μένα τουλαχιστον σαν δυναμική προσωπικότητα (ναι δυναμική)
  Κατα τη γνώμη μου έρμαια και αδυναμοι χαρακτηρες δεν μπορουν να είναι σκλαβοι..πόσο μάλλον κυρίαρχοι..

  Είστε υπομονετικοί όταν η σκλάβα σας πεύτει σε λάθη; Τα λάθη είναι κομμάτι της ζωής. Δείχνουν πως η σκλάβα προσπαθεί. Ή, κάποιες φορές, δείχνουν πως η σκλάβα "τεστάρει". Έχετε την διορατικότητα να ξεχωρίσετε ποιό είναι τι; Έχετε την ηρεμία να είστε συνεπής; Η συνέπεια ωθεί την σκλάβα να προοδεύει. Αν η Χ πράξη επέφερε ένα κούνημα του δακτύλου την τελευταία φορά και είχατε πει "την επόμενη φορά θα εισπράξεις ένα πυγοράπισμα" και η πράξη Χ επαναληφθεί, το πυγοράπισμα πρέπει να αποδωθεί. Οι Ιδιοκτήτες δεν απειλούν. Πράτουν. Έχετε την αυτογνωσία να γνωρίζετε πότε η σκλάβα κάνει το Χ μόνο και μόνο για να εισπράξει την Υ αντίδραση από μέρους σας; Μπορείτε να ξεχωρίσετε πότε σας "παίζουν"; Πως σκοπεύετε να το χειρισθείτε; Ειναι σημαντικό γιατί από το πως θα το χειρισθείτε εξαρτάται το αν η δομή εξουσίας θα διατηρηθεί ή θα καταρεύσει. Η γνώμη μου είναι πως αν η δομή εξουσίας καταρεύσει είναι αδύνατον να "επανιδρυθεί" στα πλαίσια μιας σχέσης.

  Είστε αρκετά ήρεμοι ώστε να μπορείτε να συζητάτε προβλήματα χωρίς να φορτίζεσθε συναισθηματικά; Η εξουσία είναι στα χέρια σας. Πρέπει να είσθε σε θέση να πείτε στην σκλάβα, που είναι το λάθος και ποιά μέτρα θα ληφθούν για την διόρθωση του προβλήματος. Χρειάζεται επίσης να είστε αρκετά επικεντρωμένος, ωστε να μπορείτε να μεταφέρετε δυσάρεστα νέα χωρίς να επηρεάζεστε. Η σκλάβα σας μπορεί να περιμένει διακαώς να συμβεί το Υ και για ποιονδήποτε λόγο δεν συμβαίνει. Δεκτόν, είστε άνθρωπος, μπορεί να φταίτε. Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός πως το Υ δεν θα συμβεί. Είναι δική σας δουλειά να το πείτε στην σκλάβα σας. Μην τις αφήνετε να μαντεύουν. Και μην το αποσιωπείτε. Πρέπει να μεταφέρετε τα άσχημα νέα.

  Σας αρέσει να πέρνετε τις αποφάσεις; Ποιές και πόσες; Πόσο ανεξάρτητη επιθυμείτε την σκλάβα σας; Αρκετά ωστε να πάει από μόνη της στον μπακάλη; Αρκετά ωστε ν' αλλάξει την επίπλωση; Τι επιτρέπεται, τι αναμένεται, τι απαγορεύεται; Αν δεν ξέρετε εσείς πως θα έπρεπε να ξέρει εκείνη; Η φροντίδα των επιθυμιών σας απαιτει χρήματα. Η πρόσβαση στα χρήματά σας είναι ένα ευαίσθητο θέμα. Πόσο εμπιστεύεστε τις σκλάβες σας; Πόσο πολύτιμες είστε πρόθυμος να επιτέψετε να γίνουν; Δεν πρόκειται να γίνουν πολύτιμες για σας αν χειρίζεσθε μόνος σας όλα τα κρίσιμα ζητήματα. Κομμάτι του να τους επιτρέψετε να γίνουν πολύτιμες για σας είναι και να τους επιτέψετε να σας ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ. Αυτό σημαίνει επιλογή του τι θα παραχωρήσετε. Σημαίνει επίσης πως όταν έχουν ανάγκη από πιεστικές χρονικά απαντήσεις θα είστε έτοιμος να τους τις δώσετε. Δεν σας επιτρέπεται να ενοχλείσθε αν δεν γίνει κάτι που δεν αποφασίσατε και δεν είπατε να γίνει. Θυμηθείτε, εσείς είστε αυτός που απαιτησε να ρωτούν.

  Οι σκλάβες επιθυμούν διακαώς να ευχαριστήσουν. Μπορείτε να πείτε πότε αισθάνεται άρρωστη η σκλάβα σας; Ισως πρίν ακόμη το αντιληφθεί η ίδια; Μπορείτε να πείτε πότε πρέπει να πάνε νωρίς για ύπνο; Ναι, είναι υποχρέωσή τους να σας ενημερώνουν για τέτοια θέματα. Αλλά συχνά, αν είτε παρατηρητικοί μπορείτε να το δείτε πρίν να είναι οι ίδιες σε θέση να πούν τι τους συμβαίνει. Όπως η παρατηρητικότητα είναι απαιτούμενη δεξιότητα γι' αυτές έτσι είναι απαιτητή και για σας.

  Είστε πρόθυμοι να κάνετε τα βήματα, που απαιτούνται για να αυξήσετε την αξία της σκλάβας σας; Ν' ανακαλύψετε τι θα την κάνει πιο πολύτιμη για σας και να το κάνετε να συμβεί; Ακόμη και αν αυτό σημαίνει να της πείτε "βρές πότε αρχίζουν τα μαθήματα δημιουργικής συγγραφής και γράψου" Είστε έτοιμος να πληρώσετε ή να επιδοτήσετε σε μεγάλο βαθμό εκείνες τις δεξιότητες που θα κάνουν την σκλάβα σας πιο πολύτιμη για το household σας; Ναι και τελικά, όταν λήξει η παραμονή τους μαζί σας, να φύγουν παίρνοντας μαζί τους τις δεξιότητες που απέκτησαν. Παρατηρήσατε πως αυτό δεν είναι διόλου διασκεδαστικό;

  Ασχολειθήτε να πείτε στην σκλάβα σας πότε τα πηγαίνει καλά. Δεν χρειάζεται να τους κάνετε κοπλιμέντα κάθε φορά, που πλένουν τα πιάτα κάθε μέρα. Μια στις τόσες όμως, το να παρατηρείτε πως η κουζίνα είναι όπως την θέλετε είναι όμορφο. Ασχοληθείτε επίσης να τους πείτε οτι η απόδωσή τους ήταν φτωχή. Πρέπει να είστε σε θέση να το εξηγήσετε ξεκάθαρα με παραδείγματα. Το "δεν καθάρισες καλά" δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος, το "επιθυμώ η οθόνες των υπολογιστών να καθαρίζονται μια φορά την εβδομάδα", είναι. Το γεγονός πως μεγαλώστατε με τα παράθυρα να καθαρίζονται κάθε τετράμηνο δεν σημαίνει πως και η σκλάβα σας το ίδιο. Αν επιθυμείτε ή περιμένετε κάτι, πείτε το. Μετά είναι δική τους δουλειά να φροντίσουν να είναι όπως το θέλετε.

  Η κατοχή μίας σκλάβας παρέχει ωφέλη. Αποκτάτε ένα καθαρό σπίτι, οι επιθυμίες σας εκτελούνται άμεσα, αποκτάτε ελεύθερο χρόνο για τόσα άλλα πράγματα στην ζωή. Πολύ ωραία. Είμαι πεπεισμένος πως έχετε σκεφτεί όλα τα ωφέλη. Η προσπάθειά μου αυτή αποσκοπεί στο να προσφέρει μια άποψη της καθημερινής πραγματικότητος. Ο κυριότερος λόγος για την λήξη μιας σχέσης Ιδιοκτήτη / σκλάβας είναι να μετατραπεί σε μια σχέση ίσου προς ίσο. Αν συμβεί αυτό, και ξαφνικά η σκλάβα σας αποβεί να είναι περισσότερο ο ρομαντικός σας σύντροφος παρά η σκλάβα σας, το καλύτερο, που μπορείτε να κάνετε είναι να το παραδεχθείτε. Αποφασίστε τι χρειάζετε ν' αλλάξει γι' αυτή την καινούργια συναρπαστική φάση της σχέσης σας.

  Μπορείτε να πείτε όχι; Αν αρχίσετε να αισθάνεσθε υποχρεωμένος στην σκλάβα σας, τότε η εξουσία βρίσκεται πλέον στην σκλάβα. Δεν υπάρχει αποκλιση σε αυτό. Αν η σκλάβα σας θέλει μια τεράστιας διάρκειας σκηνή (και οι σκλάβες πάντα θέλουν, και δύο φορές την πέμπτη, σας ευχαριστώ) και ενδίδετε επειδή "πρεπει" τότε έχετε επιφέρει την καταστροφή. Η εξασφάλιση των αναγκών της σκλάβας είναι "must". Εναπόκειται σε αυτές να προσδιορίσουν χωρίς τι μπορούν να ζήσουν και χωρίς τι όχι. Αυτό δεν είναι δική σας δουλειά. Δική σας δουλεία είναι να είστε ΤΙΜΙΟΣ στο τι μπορείτε να προσφέρετε και τί όχι. Είστε έτοιμοι να δείτε μια σκλάβα να εγκαταλείπει το household σας επειδή νοιώθει πως το "Ζ" είναι ανάγκη και εσεις δεν επιθυμείτε να παρέχετε αυτό το "Ζ"; Ή προτίθεστε να προσπαθείσετε να πείσετε τον εαυτό σας πως ίσως και εσείς επιθυμείτε αυτό το "Ζ"; Την στιγμή που θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να νοιώσει υποχρεωμένος σε μια σκλάβα η δομή εξουσίας έχει αλλάξει. Πρέπει να αποφύγετε τελείως τα συναισθηματικά παιχνίδια, που οι περισσότερες σχέσεις εμπεριέχουν. Πρέπει να είστε ξεκάθαρος απέναντι στον εαυτό σας και την σκλάβα σας ως προς το τι επιθυμείτε να παρέχετε και τί όχι. Ο καθένας δικαιούται να παίρνει αποφάσεις διαθέτοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Αυτό συμπεριλαμβάνει και την σκλάβα σας. Και, οδυνηρά, πολύ λίγα πράγματα διαρκούν αιώνια. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να είστε υποστηρηκτικός και γεναιόδωρος, όταν μια σκλάβα έχει ξεπεράσει αυτά, που έχετε να προσφέρετε. Μπορείτε να το καταφέρετε με την αποχώρηση προ των πυλών; Αναξάρτητα το πόσο φιλικοί, οι αποχεραιτισμοί πονούν. Ή σας είναι απαραίτητο να στρίψετε το μαχαίρι και να προσπαθήσετε να παίξετε το παιγνιδι δημιουργίας ενοχών επειδή πλέον δεν καλύπτουν τις ανάγκες τους μαζί σας;

  Για όλα τα παραπάνω συμφωνώ απόλυτα..

  Και μια τελευταία σκέψη...

  Το άτομο, που έχει την εξουσία σε μια σχέση... ειναι εκείνο που έχει τα λιγώτερα να χάσει. Ακολουθεί το επαγωγικό συμπέρασμα, πως αυτό είναι εκείνο, που μπορεί να φύγει από την σχέση, όταν πια αυτή δεν είναι συναισθηματικά υγιής για κανέναν από τους εμπλεκόμενους.

  Μη το λές..γενικά ισχύει αλλά όχι για τον αληθινό αφέντη..
  Να με συγχωρείς αν παρανόησα κάτι...είμαι και λίγο χαζούλα βλέπεις...

  Με εκτίμηση..

  Είστε εσείς αυτός;

  ---------- Post added at 17:26 ---------- Previous post was at 17:05 ----------


  Αγαπημένη λάρα μαρέσει που δεν βαριέσαι ποτέ να αναλύεις να εξηγεις...υπομονή...απαραιτητο προσόν!!!!
  Ωστόσο αν μου επιτρέπει ο Κύριος Maley να επέμβω στα λεγόμενα του και να με συγχωρεί αν κάνω λάθος θεωρώ πως δεν μιλάει γιατην ανάγκη του σκλάβου για καθοδήγηση αγάπη κυριαρχία τροφή στέγη κτλ ακριβώς επειδη τα θεωρει αυτονόητα και είναι, διαφορετικά δεν θα γινόταν σκλάβος αν είχε άλλες ανάγκες και άλλα θέλω..
  Αυτά ακριβώς είναι και που θεωρει τα τελείως απαραίτητα....