Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Spanking, Whipping, Paddling, Bondage κλπ. και παραλία

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος El__Capitan, στις 20 Ιουνίου 2018.

 1. gazza

  gazza Regular Member

  στα κοριτσια καλοδεχουμενα τα string οπως και τα brazilian και τα bikini   για αντρες δεν με νοιαζει
   
 2. Sado_M

  Sado_M Owner of pet kathavra

  Έχω βαρεθεί στη ζωή μου να πηγαίνω εκεί που με πάει η παρέα (σαν δεκαοχτάρης), γιαυτό έπαψα να πηγαίνω εκεί που δεν θέλω να πηγαίνω, και πηγαίνω εκεί που θέλω να πηγαίνω. Τουτέστιν να μου λείπει αν είναι να πάω σε παραλίες με ταπεράκια, κουβαδάκια κλπ, και ιδίως με οικογενειακά τσούρμα που μου προκαλούν εμετό με το βλέμμα τους.

  Πάω για μπάνιο σε παραλίες όχι γιατί ζεσταίνουμε και κοιτώ να ρίξω την θερμοκρασία του σώματός μου στην θάλασσα όπως συνηθιζόταν παλιά, γιατί τότε δεν υπήρχαν κλιματιστικά ή μπανιέρες ή ανεμιστήρες κλπ, αλλά πάω παραλία για αναψυχή, προσωπικό διαλογισμό και χαλάρωση, γυμναστική και ευεξία. Έτσι γίνομε επιλεκτικός στους προορισμούς γιατί καμιά παραλία δεν μου ανήκει, όπως δεν ανήκει σε κανέναν.

  Σε εκείνη την περίπτωση αν κανείς περαστικός σχολιάσει τα σημάδια της, ή ότι έχω κάνει ολική αποτρίχωση ή ότι φοράω στρινγκ μαγιό θα μου την σπάσει και έτσι θα φάει τον πρώτον τυχόντα στούμπο από βότσαλο κι ας τον τσούξει, γιατί δεν του είπε κανείς να έρθει εκεί που θα καθίσω.

  Υπήρξαν περιπτώσεις που οδηγούσα γυμνός με την παρέα μου για πολλά χιλιόμετρα στις διακοπές μου, πράμα που με χαλάρωνε γιατί ένιωθα πιο κοντά στην φύση μου, όπως υπήρξαν περιπτώσεις που ξεχνώ τα τσιγάρα στο αυτοκίνητο και κατεβαίνω με πετσέτα-παρεό ή μπουρνούζι να τα πάρω στο κέντρο της Αθήνας με τον δρόμο γεμάτο περαστικούς, βάφω τα μικρά νύχια των ποδιών μου γιατί έτσι μου αρέσουν και κυκλοφορώντας με σαγιονάρες την ημέρα παντού, συγκοινωνίες κλπ. Αν έδινα σημασία για το τι θα πουν οι άλλοι, θα δυσκόλευα και τη ζωή μου.

  Θέλω να ακολουθώ έναν τρόπο ζωής και είμαι προετοιμασμένος γιαυτό. Έχω την προαίσθηση ότι θα πεθάνω ανεκπλήρωτος με τα τόσα που παρέχει η ζωή, αλλά τουλάχιστον γαλήνιος.