Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

SPARTACUS

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος Emiris, στις 14 Φεβρουαρίου 2012.

1. Dark master

Dark master New Member

Απάντηση: Re: SPARTACUS

χαχαχαχα ναι η απολυτη αυταρχικοτητα!!!   

2. izolde

izolde Regular Member

Απάντηση: SPARTACUS

εεε οχι και να τον ξεφορτωθουμε!! ειναι ο αγαπημενος μου στη σειρα! crixus is still here!!

παρεπιπτοντως thanks που προτινες τη σειρα γιατι την ειδα και εχω κολλησει!

3. Emiris

Emiris Regular Member

Μέχρι που έχεις φτάσει αγαπητή Ιζόλδη;
    Είδες όλη την πρώτη σεζόν;

4. izolde

izolde Regular Member

ολα τα ειδα!! και το 4ο του δευτερου κυκλου και την ενδιαμεση σεζον που ειναι σαν flashback  

5. Emiris

Emiris Regular Member

Πότε πρόλαβες     

Ποιά από τις κοπέλες σου αρέσει περισσότερο;
    Και από τους μονομάχους;

6. izolde

izolde Regular Member

εεε ειμαι γρηγορη,μου αρεσε πολυ! απο τους μονομαχους μου αρεσει ο κριξος ... απο τις κοπελες μου αρεσε η γυναικα του σπαρτακου στην πρωτη σεζον... εσενα?

7. Emiris

Emiris Regular Member

Από γυναίκες μου αρέσουν πολλές. Και ελεύθερες και δούλες. Αλλά στην τωρινή σεζόν μου αρέσει ιδιαίερα η ξανθιά σκλάβα που απελευθέρωσαν και την πηδάει τώρα εκείνο το φαλακρό κτήνος.  

Αχ τί ωραία να είχα και εγώ ένα σωρό σκλάβες στο σπίτι μου και να τις κάνω ότι θέλω.
    Τί όμορφη εποχη ...

8. vautrin

vautrin Contributor

Ωραία, ναι... για τους αφέντες. Βάρδα μην ήσουν σκλάβος όμως... 

9. Emiris

Emiris Regular Member

Δεν παίζει.
    Ο Δίας μαλακίες δεν κάνει.

10. vautrin

vautrin Contributor

Μωρέ παίζει και παραπαίζει. Μη δεν ήταν οι Έλληνες υπόδουλοι των Ρωμαίων;

11. Emiris

Emiris Regular Member

Θα σου απαντούσα "μη δεν ήταν Έλληνες οι Ρωμαίοι όπως και όλοι οι Ευρωπαίοι;", αλλά είναι για άλλα φόρουμ οι συζητήσεις αυτές φίλε vautrin

12. izolde

izolde Regular Member

Απάντηση: Re: SPARTACUS

ομορφη ειναι κι αυτη αλλα πολυ χαζογκομενα!!
    πολυ ωραια εποχη!θα ηθελα να ζουσα τοτε που ντυνονταν πολυ stylish... εννοειται βεβαια οτι αναφερομαι στις ελευθερες κι οχι στις σκλαβες  
    Υ.Γ. καλος ο φαλακρος αλλα σου δινει την εντυπωση οτι ξερει να λεει μονο "ουγκα"