Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

[split] Forum, mods και αγγελίες. Τα αίτια της κρίσης.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MasterJp, στις 11 Απριλίου 2006.

 1. MasterJp

  MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  RE: Forum, mods και αγγελίες. Τα αίτια της κρίσης.

  Φίλτατε Oscar,

  Πρωτίστως τα όσα εκθέτεις με βρίσκουν σύμφωνο, πλήν όμως πέραν της αισθητικής των αλληλοσπαραγμών, προσωπικά με ενδιαφέρει και η ποιότητα των διενέξεων, όπως και η ποιότητα γενικώτερα.

  Απολαμβάνω την ποιότητα της ειρωνίας σου, όπως απολαμβάνω την υπεροψία και το απόλυτο υπό δεδομένες συνθήκες του αγαπητού Μαυροβασίλη, τον λεπτό σαρκασμό του Heinrich και τις εμπεριστατωμένες αλλά και αποτελεσματικότατες βολές κατά ριπάς του φίλτατου Dream.

  Χαμογελάω στην αμετροεπή <s> διάθεση της Εύας ή καλύτερα μειδιώ όπως θα έλεγε η zinia της οποίας απολαμβάνω την ευαισθηησία. Χαμογελώ επίσης στις εκρήξεις της Αστάρτης, με τον ίδιο τρόπο που χαμογελώ στις εκρήξεις αλλά και το πάθος της λάρας. Διαβάζω προσεκτικά απολαμβάνοντας την ... γερμανική ευστάθεια της lilly και την αγάπη της carissa γι' αυτό που ζεί και απολαμβάνει.

  Όλα αυτά όμως όταν η αισθητική συμβαδίζει με την ποιότητα και τον σεβασμό.

  Όλοι μας εδώ λίγο πολύ, κινούμαστε σε έναν ακραίο χωρο με δύσκολες ισοροπίες, έναν χώρο, που συνειδητά ή μη βρίσκει πλήρη εφαρμογή το moto που συνοδεύει τα posts σου. Εκείνο που δεν απολαμβάνω είναι οι προσωπικές επιθέσεις. Εκείνο που δεν απολαμβάνω είναι η έλλειψη της λέξης "κατανόησης" από την εφαρμογή του moto σου. Εκείνο που δεν απολαμβάνω είναι η προσπάθεια χειραγώγησης στο όνομα της ελευθερίας της έκφρασης. Εκείνο που δεν απολαμβάνω είναι η απαξίωση και η αναίρεση του διαφορετικού από εμάς τους ίδιους.

  Καλώς ή κακώς τον χώρο αυτό τον διαχειρίζομαι (ακόμη) εγώ. Παρόμοιους χώρους έχω διαχειρισθεί αρκετές φορές στην ζωή μου είτε virtual είτε real. Πολύ αυστηρότερους και πολύ αυστηρότερα. Γνωρίζω καλά πως

  ιδιαίτερα σε εκείνα τα άνθη που γράφει "submissive" στην ετικέτα και, πίστεψε με, γνωρίζω πολύ καλά για τι πράγμα μιλώ, και ένα "ελευθερο" forum δεν απευθύνεται μόνον σ' εκείνους που θα μιλούσαν υπό οποιεσδήποτε συνθήκες αλλα και σε εκείνα τα ανθη που χρειάζονται ιδιάζουσες συνθήκες για να καρποφορήσουν, εκείνα που "αν προσέξεις ακούς το θρόισμα τους".

  Δεν θα σταθώ να αναλύσω γιατί διαφωνώ όσον αφορά στην ύπαρξη "σεντερ φορ διαιτητού", παρα μόνον στο μυαλό όποιων δεν θέλουν ένα ελεύθερο αλλά ένα "ελευθερο" forum. Ατοπήματα και λάθη υπήρξαν και όταν υπήρξαν παρθηκαν μέτρα και διορθώθηκαν. Λάθη δεν κάνει μόνον αυτός που δεν κάνει τίποτε.
   
 2. SM_Art_Lady

  SM_Art_Lady Contributor

  RE: Forum, mods και αγγελίες. Τα αίτια της κρίσης.

  Oscarwil & MasterJp, Αμετροεπής είναι το νέο μου κουστούμι?
   
  Αμετροεπής λοιπόν είμαι σε προσωπικό επίπεδο.
  Σε μια κατάσταση ίσως μπορεί να είμαι αμετροεπής, ίσως μπορώ να γίνω και θηρίο.  
  Όσοι άνθρωποι είναι όμως κοντά μου ξέρουν ότι μου περνάει εντός ολίγου.
  Όταν, όμως, διατυπώνω δημόσια συζήτηση, όχι δεν δέχομαι ότι είμαι αμετροεπής.
  Προσπαθώ αντίθετα να είμαι ακριβής.
  Όταν είναι να πω κάποια πράγματα με το όνομά τους απλά τα λεω.
  Όταν αυτά δεν ονοματίζονται, ε, τότε δεν τα λεω.