Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Squirt - ένα σπάνιο φαινόμενο?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος MiB, στις 12 Σεπτεμβρίου 2008.

 1. MiB

  MiB Regular Member

  Υπάρχουν αρκετά porn videos τα οποία είναι αφιερωμένα στο squirt.. Δυστυχώς, ομολογώ πως μέχρι τώρα δεν έχει τύχει να αποκτήσω προσωπική εμπειρία επί του συγκεκριμένου φαινομένου, ενώ θα το ήθελα πάρα πολύ καθώς μου φαίνεται αν μη τι άλλο αρκετά εντυπωσιακό και ιδιαίτερο..

  Έχω πολλές απορίες επ' αυτού και θα εκτιμούσα ιδιαίτερα οποιαδήποτε χρήσιμη πληροφορία είτε από γυναίκες που το.. κατέχουν, είτε από άντρες που έχουν ανάλογες εμπειρίες με κάποια partner τους..

  Ποιες γυναίκες το έχουν ως γνώρισμα? Εκείνες που το έχουν, τους συμβαίνει πάντα όταν φτάνουν σε οργασμό? Υπάρχει συγκεκριμένη τεχνική που το προκαλεί? Αποτελεί φετίχ για κάποιους, όπως ας πούμε η ουρολαγνεία? Πόσο σπάνιο είναι, αν είναι?
   
 2. Lady_Dementia

  Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

  Όλες οι γυναίκες έχουν το "χάρισμα",ακόμα κ αν δεν το έχουν κάνει πράξη!

  Εμένα όχι πάντα.. ας πούμε 85%

  Φυσικά..


  Ναι..

  Δεν ξέρω..
   
 3. MiB

  MiB Regular Member

  Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου Lady_Dementia. Θα ήταν μήπως εύκολο να κάνεις και κάποια περιγραφή της συγκεκριμένης τεχνικής? Γιατί αν όντως μπορούν όλες οι γυναίκες να εκσπερματώσουν με τον συγκεκριμένο τρόπο, καλό θα ήταν να ξέρουμε κατά πόσο και με ποιο τρόπο θα μπορούσαμε οι άντρες να συμβάλλουμε σε αυτό, ώστε να γίνεται συχνότερα. Για μια γυναίκα ο οργασμός με squirt, είναι πιο έντονος και πιο απολαυστικός από τον οργασμό χωρίς αυτό?
   
 4. underherfeet

  underherfeet πέρα βρέχει Contributor

  Τι'ναι αυτο το σκουιρτ ρε παιδια;
   
 5. MindMaster

  MindMaster Contributor

  Απάντηση: Re: Squirt - ένα σπάνιο φαινόμενο?

  Παραλαγή της πόκας είναι κι αυτό (έξι φύλλα σε διάταξη V, και δύο στη μέση, σαν να πετάγονται από τη βάση του V)...
   
 6. Lady_Dementia

  Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

  Περιγραφή και εγχειρίδιο τεχνικής,δεν διαθέτω.. Φαντάζομαι στο διαδίκτυο θα υπάρχουν λογής λογής κείμενα για την περίφημη τεχνική.. απο'κει και πέρα η επιλογή της καταλληλότερης,θα δωθεί μέσω της πρακτικής εξάσκησης.
  Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως για να επιτευχθεί το περιβόητο "squirt" θα πρέπει να υπάρξει ερεθισμός του λεγόμενου "σημείου G".

  Σαφέστατα!
   
 7. Syrah

  Syrah Contributor

  1 squirt [skuArt]
  ουσ. ψεκάδα ή πίδακας (από εκτόξευση υγρού): squirt gun νεροπίστολο # (το φυτό: ) φιλάδελφος # ιδ. ανθρωπάριο, τσιλιβήθρα, ""μισή μερίδα"
  2 squirt [skuArt]
  ρ. (για υγρά: ) εκτοξεύω-ομαι

  Πρόκειται για περιπτώσεις όπου κατά τον οργασμό μίας γυναίκας, ποσότητα κολπικών υγρών "εκτοξεύεται" προς τα έξω, αντί να ρέει απλώς. Στο διαδίκτυο υπάρχουν αρκετά videos με τέτοιο περιεχόμενο.
   
 8. SM_Art_Lady

  SM_Art_Lady Contributor

  Squirt ελληνιστή και απλά, μπορούμε να πούμε την γυναικεία "εκσπερμάτωση".

  Γι αυτό το θέμα, βρήκα ένα άρθρο αρκετά επεξηγηματικό, εμπεριστατωμένο και ενδιαφέρον και σας το παραθέτω:

  Η ιστορία

  Εάν δώσετε βάση στη λογοτεχνία των τελευταίων 50 ετών θα βγάζατε το συμπέρασμα πως οι γυναίκες εκσπερματώνουν από το 1980 περίπου. Αυτό βέβαια είναι παράλογο και απλά δείχνει πόσο λάθος μπορεί να έκαναν οι "ειδικοί" τόσες δεκαετίες. Πολλοί γνώριζαν πως οι ειδικοί κάνουν λάθος, αλλά δεν είχαν επιτυχία να πείσουν τους υπόλοιπους. Περιττό να αναφερθεί πως αυτό οδήγησε σε πολλά προβλήματα όπως άχρηστες εγχειρήσεις (σε "άτυχες" γυναίκες που "εκσπερμάτωναν"), ακριβή ψυχολογική υποστήριξη (για να βρεθεί τι έφταιξε στην παιδική τους ηλικία και κατέληξαν με τέτοιο "πρόβλημα"), σε άλλες περιπτώσεις ακόμη και διαζύγια.

  Το βιβλίο "The G Spot" των Alice Kahn Ladas, Beverly Whipple, και John D. Perry, έχει συγκεντρώσει δεκάδες γράμματα αναγνωστριών οι οποίες διηγούνταν τις προσωπικές τους τραγωδίες επειδή "εκσπερμάτωναν" κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης. Γιατροί, γυναικολόγοι και ψυχίατροι τους έλεγαν μόνιμα πως ουρούσαν και πως χρειάζονταν εγχείρηση ή ψυχοθεραπεία.

  Το περιοδικό Newsweek εξέδωσε τον Μάιο του 1981, ένα άρθρο με τίτλο "Οι διαφορές των Φύλων".
  Μια βασική διάφορα σύμφωνα με αυτό ήταν πως οι άνδρες εκσπερματώνουν ενώ οι γυναίκες όχι. Παρόλα αυτά ο Αριστοτέλης είχε γράψει για την γυναικεία εκσπερμάτωση και ο Γαληνός γνώριζε για αυτήν από τον δεύτερο αιώνα.
  Ο θηλυκός προστάτης, που παράγει το υγρό της εκσπερμάτωσης, είχε περιγράφει με κάποια λεπτομέρεια από τον De Graaf στο δικό του "New Treatise Concerning the Generative Organs of Women".

  "…κατά την ερωτική επαφή απελευθερώνεται για να λιπάνει την περιοχή και είναι σε τέτοια αφθονία που ξεπερνά τα όρια των γυναικείων γεννητικών οργάνων. Αυτός είναι και ο λόγος που αυτό το υγρό θεωρήθηκε το γυναικείο σπέρμα". Περιγράφει το υγρό ως "ξεχύνεται" "με ορμή» και σε μια "έκρηξη".

  Η ιατρική κοινότητα αφυπνίσθηκε το 1980 όταν οι Perry και Whipple παρουσίασαν φιλμ μιας γυναίκας να εκσπερματώνει στην SSSS (Society for the Scientific Study of Sex).
  Ο Martin Weisberg, M.D., γυναικολόγος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Thomas Jefferson της Φιλαδέλφειας απάντησε, "Γαμώτο…Ξόδεψα τις μισές μου ώρες εξετάζοντας, διαλύοντας, συγκολλώντας, αφαιρώντας ή διασκευάζοντας τα γυναικεία αναπαραγωγικά όργανα. Δεν υπάρχει γυναικείος προστάτης και οι γυναίκες δεν εκσπερματώνουν".

  Παρόλα αυτά μετά την προβολή του φιλμ άλλαξε τον τόνο του: "Το αιδοίο και ο κόλπος ήταν φυσιολογικά χωρίς ανώμαλες μάζες ή σημεία. Η ουρήθρα ήταν φυσιολογική. Τα πάντα ήταν φυσιολογικά. Μετά ο παρτενέρ της την ερέθισε με την είσοδο δυο δάκτυλων μέσα στον κόλπο και χαϊδεύοντας την ουρήθρα κατά μήκος.
  Προς έκπληξη μας, η περιοχή άρχισε να πρήζεται. Τελικά μεταβλήθηκε σε μια οβάλ περιοχή ένα με δυο εκατοστά φανερά διαφορετική από το υπόλοιπο αιδοίο. Μετά από λίγο η γυναίκα άρχισε να σφίγγεται σαν να επρόκειτο να αφοδεύσει και δευτερόλεπτα μετά αρκετά κυβικά εκατοστά γαλακτώδους υγρού εκτοξεύθηκαν από την ουρήθρα.
  Η ανάλυση του υγρού όπως περιγράφεται στην εργασία (Perry & Whipple's) είναι σωστή καθώς η σύνθεση του είναι πλησιέστερη του υγρού του προστατικού υγρού".

  Χαρακτηριστικά του υγρού

  Το υγρό μοιάζει πολύ με το προστατικό υγρό. Συνήθως είναι διάφανο ή γαλακτώδες και με πυκνότητα νερού. Δεν έχει την όψη, την μυρωδιά ή τη γεύση των ούρων. Είναι σχεδόν άοσμο. Η γεύση ποικίλει, εξαρτώμενη από την ημέρα του μήνα και το διαιτολόγιο όπως και από κάποιους άλλους παράγοντες όπως χρόνος διέγερσης ή χρόνος που μεσολαβεί ανάμεσα σε διαδοχικές εκσπερματώσεις. Μπορεί να ποικίλει από γλυκό σαν μέλι, ξινό, πικρό ή συσχετισμός γεύσεων.

  Αν και εκσπερματίζετε από την ουρήθρα, δεν είναι σχεδόν ποτέ ούρα. Είναι απολύτως αδύνατο να ουρήσει κατά τη διάρκεια του οργασμού εκτός και αν έχει αδύναμο μυ. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και πρέπει το ζευγάρι να το καταλάβει. Αυτός ο μυς συστέλλεται όταν τελειώνει η ούρηση όπως και όταν υπάρχει οργασμός. Αυτή η συστολή βοηθά στο να αποφευχθεί ανάδρομη εκσπερμάτωση (εκσπερμάτωση πίσω στην ουροδόχο κύστη) και φυσικά αποτρέπει την ουροδόχο κύστη από το να "αδειάσει" κατά τον οργασμό.

  Βασικά προβλήματα της γυναικείας "εκσπερμάτωσης"

  Πιστεύω πως οι γυναίκες αντιμετωπίζουν δυο βασικά προβλήματα που τις αποτρέπουν από την έντονα ικανοποιητική εμπειρία μιας εκσπερμάτωσης. Αυτά είναι η νοητική στάση της γυναίκας όπως και η αδυναμία ή μη θέληση του συντρόφου να ξοδέψει κάποιο χρόνο και κάποια προσπάθεια κατά την ερωτική επαφή για να μάθει τις απαραίτητες τεχνικές. Θα παρουσιάσουμε τις λύσεις και στα δυο προβλήματα εδώ.

  Λόγοι για την γυναικεία "εκσπερμάτωση"

  Η εκσπερμάτωση γίνεται από την ουρήθρα. Είναι ο ίδιος δρόμος που χρησιμοποιείται και για την ούρηση. Βρίσκεται έξω από τον κόλπο, μεταξύ αυτού και την κλειτορίδας. Το υγρό δεν είναι λιπαντικό και μοιάζει με νερό. Σε καμία περίπτωση η γυναικεία εκσπερμάτωση δεν βοήθα στην σύλληψη, δεν λιπαίνει και αποτίθεται έξω από τον κόλπο. Ο μόνος λόγος της γυναικείας εκσπερμάτωσης είναι η ικανοποίηση που είναι έντονη και σε πολλές περιπτώσεις πολύ πιο έντονη του καλύτερου οργασμού.
  Συχνά η εκσπερμάτωση συμβαίνει σε έναν παράλληλο κλειτοριδικό και κολπικό οργασμό (ναι, υπάρχουν δυο είδη οργασμού, ο κλειτοριδικός και ο κολπικός, αλλά πιο συχνά είναι συνδυασμός των δυο) και δίνει στο θηλυκό εντονότατη ικανοποίηση. Κάποιες φορές το θηλυκό λιποθυμά από τα έντονα συναισθήματα.

  Εφόσον ο μόνος λόγος για την εκσπερμάτωση είναι η ικανοποίηση, τότε δεν υπάρχει λόγος να μη το κάνουν και όσο συχνά θέλουν. Είναι μια από τις πιο ασφαλείς σεξουαλικές πρακτικές, εφόσον μπορεί να προκληθεί ακόμα και με τα δάχτυλα μόνο. Η εκσπερμάτωση με διείσδυση είναι πιο δύσκολη, ειδικά όταν η στάση είναι η ιεραποστολική. Παρόλα αυτά όχι αδύνατη.

  Προετοιμασία

  Η ακόλουθη προετοιμασία είναι για το σύντροφο της κοπέλας:
  Καλό πλύσιμο των χεριών. Κόψιμο νυχιών. Όσο πιο πολύ κοπούν τα νύχια του αντίχειρα και των δυο πρώτων δακτύλων τόσο καλύτερα.
  Τοποθετήστε μια πετσέτα στο κρεβάτι. Τα υγρά της εκσπερμάτωσης μπορεί να είναι πολλά! Σε σύγκριση με του άνδρα, μοιάζει με κανόνι νερού αντί με νεροπίστολο.

  α έχετε και κάποιο λιπαντικό. Μπορεί σε κάποιο σημείο να χρειαστεί ακόμη κι αν εκείνη έχει έντονους οργασμούς. Υπολογίστε αρκετό χρόνο. Η πρώτη επιτυχής εκσπερμάτωση μπορεί να κάνει από 10 λεπτά έως και μια ώρα. Είναι χρήσιμο να εξασκήσετε τα χέρια σας, τα δάχτυλα σας και τον καρπό για κάποιες μέρες πριν. Οι κινήσεις μπορεί να γίνουν αρκετά κουραστικές μετά από λίγο αν δεν είστε σε καλή φυσική κατάσταση.

  Πριν αρχίσετε την πρώτη φορά, συζητήστε το. Αφήστε τη να μάθει πως προσπαθείτε να της προσφέρετε μια εκσπερμάτωση. Πείτε της πως είναι απολύτως φυσιολογικό και μια υπέροχη εμπειρία και για τους δυο. Πείστε την πως δεν έχει τίποτα που να ντρέπεται ή να νιώθει άσχημα. Εξηγήστε της πως πριν τον οργασμό, θα νιώσει περίπου σα να θέλει να ουρήσει. Αυτό το σημείο κομπλάρει πολλές γυναίκες και σταματούν. Πείστε την πως είναι αδύνατο να ουρήσει κατά τη διάρκεια του οργασμού και πως το αίσθημα αυτό είναι το πρώτο σημάδι πως ήρθε η ώρα να εκσπερματώσει.

  Το συναίσθημα που θα νιώσει όταν αφεθεί αρχικά θα είναι ίδιο με αυτό που νιώθει όταν ουρεί, αυτό είναι πολύ σημαντικό. Η αντίδραση για το σταμάτημα του θα διακόψει την εκσπερμάτωση, έτσι πρέπει να μάθει να ηρεμεί και να το αφήσει να συμβεί.
  Με απλά λόγια όταν νιώσει πως θέλει να ουρήσει, να το κάνει. Στην πραγματικότητα όμως δεν θα είναι ούρα αλλά εκσπερμάτωση και σε μερικά δευτερόλεπτα θα καταλάβει και η ίδια πως είναι κάτι το τελείως διαφορετικό. Όταν αναγνωρίσει την αίσθηση, θα μπορεί να το πιέζει από μόνη μόλις της έρχεται με εκπληκτικά αποτελέσματα.
  Είναι προτιμότερο για τον σύντροφο να βρίσκεται ανάμεσα στα πόδια της τη στιγμή εκείνη καθώς τα υγρά μπορεί να εκτοξευθούν πολύ μακριά, ακόμη μακρύτερα και από το κρεβάτι.

  Όταν ολοκληρώσει, δείξτε της τη χαρά σας. Μην αστειευτείτε με αυτό. Εάν το κάνετε μπορεί να ήταν και η τελευταία φορά που το κάνει, τουλάχιστον μαζί σας. Σε αντίθεση με τον άντρα, εδώ δεν τελειώνει. Μπορείτε να συνεχίσετε, και μπορεί κάλλιστα να νιώσει πολλούς οργασμούς και εκσπερματώσεις.

  Τεχνική

  Ξεκινήστε αργά. Ότι κάνετε συνήθως στα προκαταρκτικά. Ξεκινήστε με εκείνη ανάσκελα. Ερεθίστε την κλειτορίδα. Αυτό μπορεί να γίνει με ένα υγρό δάκτυλο ή με τη γλώσσα. Η αιδοιολειξία συγχρόνως με το χάϊδεμα του στήθους με τα χέρια μπορεί να είναι πολύ ερεθιστικό για εκείνη. Συνεχίστε τον ερεθισμό της κλειτορίδας μέχρι να υγρανθεί. Σε αυτό το σημείο βάλτε δυο δάκτυλα στον κόλπο της. Κινήστε τα στο μπροστινό μέρος του κόλπου (κοιλιά). Θα συναντήσετε μια περιοχή περίπου 5 εκατοστά μέσα της που θα είναι κάπως διογκωμένη. Αυτό είναι το σημείο G. Βρίσκεται ακριβώς πίσω από την κλειτορίδα. Χαϊδέψτε το σημείο απαλά. Θα αρχίσει να διογκώνεται.

  Η εκσπερμάτωση ξεκινάει σχεδόν πάντα με τον ερεθισμό του σημείου G. Ο κλειτοριδικός ερεθισμός μπορεί συχνά να βοηθήσει να φτάσει σε εκσπερμάτωση, όπως και να την κάνει πιο έντονη. Ο ερεθισμός όμως του σημείου G, τουλάχιστον αρχικά, είναι απαραίτητος. Όταν μάθει να εκσπερματώνει εύκολα, τότε μπορεί να το πετυχαίνει και μόνο με τον κλειτοριδικό ερεθισμό.

  Τα χάδια μπορούν να γίνουν με διάφορους τρόπους. Τα δυο δάχτυλα μπορούν να τρίβουν την περιοχή σαν ένα ή να κάνουν αντίθετη κίνηση, σαν να περπατούν. Ένας τρίτος τρόπος είναι η είσοδος των δακτύλων και η έξοδος για 1-2 εκατοστά επαναλαμβανόμενα. Σαν την κανονική διείσδυση, αλλά με μικρότερες κινήσεις.
  Αρχικά, να είστε σχετικά αργοί. Εναλλάσσετε με κλειτοριδικό ερεθισμό με τον αντίχειρα ή με το στόμα / γλώσσα. Δοκιμάστε και ταυτόχρονο ερεθισμό του σημείου G και της κλειτορίδας. Δείτε τις αντιδράσεις της.

  Ο ταυτόχρονος ερεθισμός μπορεί να είναι πολύ έντονος για κάποιες γυναίκες ενώ μπορεί να είναι αναγκαίος για την εκσπερμάτωση σε άλλες. Όταν αρχίσει να σφίγγεται και νιώσετε τον κόλπο να συστέλλεται, αρχίστε να μπαινοβγαίνετε παρά πολύ γρήγορα. Όταν βρεθεί στη μέση του οργασμού, ερεθίστε την κλειτορίδα και παράλληλα τρίβετε το σημείο G απαλά αλλά παρά πολύ γρήγορα. Μιλάτε της. Πείτε, "έλα, συνέχισε, μην ανησυχείς, ηρέμησε και άφησε το να έρθει" ή παρόμοιες εκφράσεις. Ίσως χρειάζεται επιβεβαίωση πως δεν θα νευριάσετε αν σας βρέξει. Πείτε της πόσο ερωτικό το βρίσκετε να την βλέπετε να εκσπερματώνει. Κάντε τη να νιώσει άνετα με σας και με την ιδέα της εκσπερμάτωσης.

  Αυτή η στάση δεν είναι η καλύτερη. Εάν μετά από λίγο δεν τα καταφέρει, πείτε της να γυρίσει μπρούμυτα στα γόνατα. Σε αυτή τη στάση ο ερεθισμός του σημείου G είναι πολύ πιο εύκολος και εκείνη θα αντιδράσει πολύ καλύτερα. Με τα δυο δάχτυλα σας να κοιτούν κάτω, βαλτέ δυο δάχτυλα στον κόλπο της. Βρείτε το σημείο G και συνεχίστε να το ερεθίζετε. Με το άλλο χέρι μπορείτε να ερεθίζετε την κλειτορίδα της.
  Εάν μετά από δυο οργασμούς, με την γρήγορη κίνηση επάνω στο σημείο G, δεν έχει καταφέρει να εκσπερματώσει γυρίστε ανάποδα το χέρι σας εισάγοντας στον κόλπο της τον αντίχειρα.

  Ο αντίχειρας δεν φθάνει συνήθως το σημείο G, αλλά μην ανησυχείτε, θα συναντηθούν στον οργασμό της καθώς το σημείο αυτό πρήζεται. Με τα δυο δάχτυλα ακουμπήστε την κλειτορίδα της. Κάντε μια καμπύλη με την παλάμη σας ανάμεσα στον κόλπο και την κλειτορίδα της και αρχίστε να διεισδύετε με τον αντίχειρα.
  Παράλληλα με τα αλλά δάχτυλα χαϊδέψτε την κλειτορίδα της. Όταν πλησιάζει στον οργασμό αρχίστε να κουνάτε όλη την παλάμη σαν να κάνετε διείσδυση παρά πολύ γρήγορα. Σε αυτό το σημείο το πιθανότερο είναι πως θα εκσπερματώσει. Το κόλπο είναι να κάνετε μασάζ στην περιοχή της ουρήθρας ενώ παράλληλα ερεθίζετε τον κόλπο και την κλειτορίδα της. Αυτό θα τη βοηθήσει να ξεπεράσει το συναίσθημα πως κοντεύει να ουρήσει και θα το αφήσει να γίνει.

  Να γνωρίζετε πως μια γυναίκα είναι όχι μόνο ικανή για πολλαπλούς οργασμούς αλλά και πολλαπλές εκσπερματώσεις. Δεν είναι ασυνήθιστο για εκείνη να έχει από 3 έως 5 εκσπερματώσεις πριν αφήσει τα "αποθέματα" της. Μετά την εκσπερμάτωση κάντε ερώτα κανονικά. Πηγαίνοντας από πίσω θα πετύχετε να ερεθίσετε πιο εύκολα το σημείο G και μπορεί να συμβούν και άλλες εκσπερματώσεις κατά την επαφή. Ακόμα κι αν δεν γίνουν, θα την κάνετε πολύ χαρούμενη και ευαίσθητη. Το τελικό αποτέλεσμα πιθανότατα θα είναι το πιο έντονο και ευχάριστο sex που έκανε ποτέ της.

  Όπως μεταφράστηκε από το Female Ejaculation
   
 9. MiB

  MiB Regular Member

  SM_Art_Lady το post σου ήταν άκρως διαφωτιστικό. Δίνει απάντηση σε όλες μου τις απορίες σχετικά με το θέμα κι όχι μόνο. Σ' ευχαριστώ και πάλι..
   
 10. underherfeet

  underherfeet πέρα βρέχει Contributor


  Mindmaster θεωρω φρονιμωτερον ημεις οι Μαθουσαλες να σκουιρτησωμε επι του πρασινου τερρεν .
  Πασα ετερα σκουιρτησις ενεχει σοβαρον κινδυνον αγκυλωτικης παραλυσιας,με παραπλευρον απωλειαν την αδυναμιαν εφαρμογης του κωλοδαχτυλου εις τον κωλον της μαιμους.
   
 11. MindMaster

  MindMaster Contributor

  Απάντηση: Re: Squirt - ένα σπάνιο φαινόμενο?

  Ορθόν. Ως Μαθουσάλαι, μόνον σ' αυτά μπορούμε να επιδοθούμε...
  Είναι αυτό που λέμε "τα τελευταία σκουιρτήματα".
   
 12. SM_Art_Lady

  SM_Art_Lady Contributor

  Μη με ευχαριστείς...διότι όπως το διάβαζα για να το ανεβάσω, μάθαινα κι Εγώ γι αυτό το φαινόμενο.
  Δεν έχω προσωπική εμπειρία για να καταθέσω...όμως έχει τύχει να δω να συμβαίνει μπροστά στα έκπληκτα μάτια Μου, όταν ένας φίλος Master χρησιμοποιώντας την σκλάβα του μπροστά Μου...εκείνη μούσκεψε τον χώρο αρκετές φόρες.
  Στην αρχή δεν μίλησα αλλά κάποια στιγμή, άρχισα να τα παίρνω κανονικά, διότι όταν εννοώ μας μούσκεψε, εννοώ ότι μας πλημμύρισε για τα καλά.
  Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή νόμιζα ότι κατούραγε και έβαλα τις φωνές. Ο φίλος Master, Μου εξήγησε γι αυτό το φαινόμενο του squirting και με καθησύχασε. Έτσι στην συνέχεια διαπίστωσα και μόνη Μου, του λόγου του το αληθές. Αυτό που συνέβαινε ήταν απίστευτο!
  Ακόμα και τώρα θυμάμαι το συμβάν γεματη απορία και έκπληξη!

  ΥΓ Οι Μαθουσάλες που έχουν τελευταία βγει από τον τάφο τους και έχουν κατακλίσει το forum, να πάνε στην γωνιά τους για να κάνουν τόπο στα νιάτα!