straight Aφέντης και δούλος

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος doulos, στις 10 Σεπτεμβρίου 2005.

 1. doulos

  doulos Regular Member

  Πρόκειται νομίζω για έναν συνδυασμό ο οποίος (τουλαχιστον όσον αφορά τις δικές μου γνώσεις) ελάχιστα έχει εξερευνηθεί. Είμαι straight και μέχρι στιγμής οι εμπειρίες μου είναι μόνο με Αφέντρες. Εδώ και αρκετά χρόνια νοιωθω βαθιά μέσα μου την ψυχική ανάγκη να υποταχθώ σε έναν άνδρα. Δεν επιθυμώ γκει καταστάσεις ή κατι τέτοιο. Αισθάνομαι έντονη την ανάγκη να γίνω ο υπηρέτης και ο δούλος κάποιου Κυρίου που θα ποδοπατήσει την προσωπικότητά μου εφαρμόζοντας τεχνικές ΣΜ. (Εδώ δεν λέω λεπτομέρειες για αυτό για να μην καταλήξω να περιγράφω απλώς τις φαντασιώσεις μου). Προτείνω αν το θέλετε και εσείς να ανοίξουμε μια συζήτηση σχετικά με το θέμα. Θέτω ορισμένα ερωτήματα απλά για να δώσω ερεθίσματα στο διάλογο. Θα ήταν πολύ ευχαριστο να μην περιοριστούμε σε αυτά. α) Υπάρχουν άλλοι υποτακτικοί που αισθάνονται ετσι? β) Υπάρχουν Αφέντες που θα ήθελαν να έχουν έναν straight σκλάβο? γ) Υπάρχουν φίλοι με σχετικές εμπειρίες? δ) Γνωρίζει κανείς αν σε κάποια χώρα του εξωτερικού υπάρχει τέτοια σκηνή?
  Θα χαιρόμουν πολύ να δω και γυναικεία συμμετοχή: ε) Υπάρχουν Κυρίες που θα τους άρεσε να κάνουν έναν σκλάβο τους δούλο του εραστή ή συζύγου τους?
   
 2. leopoldos

  leopoldos Regular Member

  Πιθανόν να υπαρχουν και άλλοι υποτακτικοί που αισθάνονται όπως εσύ. Προσωπικά πιστεύω στην γυναικεία ανωτερότητα και κυριαρχία, και δεν ένοιωσα ποτέ την ανάγκη να υπηρετήσω έναν άνδρα. Άλλωστε ίσως είναι λίγο δύσκολο να αποφύγεις την σωματική επαφή (φίλημα ποδιών κ.α.) οπότε πάμε σε ψιλιγκέι καταστάσεις. Τι γίνεται τότε; Tι να σου πώ φίλε μου; Αν η ανάγκη σου είναι έντονη δοκίμασε το.
   
 3. little_slut[PieR]

  little_slut[PieR] Regular Member

  Γνωρίζω κάποιον που υπηρετεί ένα ζευγάρι όντας από την αρχή ξεκαθαρισμένο ότι είναι str8. Μέχρι στιγμής είναι πολύ ευχαριστημένος από αυτό που ζει αν και αρχικά δεν είχε την επιθυμία να υποταχτεί σε άντρα.

  Έχουμε επίσης συζητήσει με Τον Αφέντη μου την πθανότητα να Χ/χρησιμοποποιήσουμε έναν str8 σκλάβο για κάποιες ανάγκες Μ/μας. Ακόμα δεν το έχουμε ψάξει για να μπορώ να σου πω αν είναι αρκετοί αυτοί που θα ήθελαν να υποταχτούν σε κάποιο άντρα. Το σίγουρο πάντως είναι ότι αφού αρέσει σε σένα γιατί να σε απασχολεί πόσοι το κάνουν; Ζήσε απλά αυτό που θες και άσε τους άλλους να πιστεύουν ότι θέλουν.
   
 4. τασος0

  τασος0 Regular Member

  δυστυχως πολλοι ταυτιζουν τον δουλο που ειναι υποταγμενος σε αφεντη...με gay. οπως επικρατει η σχεση στο βδσμ να ειναι με ατομα αντιθετου φυλλου.εγω εχω τετοια εμπειρια κ σε καταλαβαινω απολυτα..κ ισως εκει να κρυβεται η απολυτη υποταγη..χωρις το σεξουαλικο στοιχειο μεταξυ κυριαρχου κ υποτακτικου
   
 5. slaveboy`81

  slaveboy`81 New Member

  Όπως έχω γράψει και σε άλλο thread δεν έχω την ευτυχία να έχω χρησιμοποιηθεί από μία Αφέντρα να και αυτό επιθυμώ διακαώς. Στην αρχή είχα bdsm φαντασιώσεις ( κυρίως torture φύσεως )χωρίς να σκέφτομαι το πρόσωπο ή το γένος του ανθρώπου που θα με υποτάξει και θα με χρησιμοποιήσει... Στα 18 είχα μπει σε ένα chat με ψευδώνυμο σχετικό με slave. Περίμενα να βρω μία Αφέντρα να με εκπαιδεύσει, όντας απεύδευτος και παρθένος από κάθε άποψη...
  Δυστυχώς όχι μόνο δεν είχα βρει Αφέντρα να γνωριστούμε, τουλάχιστον, αλλά ούτε καν να ενδιαφέρεται Κάποια για male slave. Mετά από δυο τρεις μέρες και ενώ έψαχνα να βρω μία Αφέντρα, χωρίς κανένα αποτέλεσμα, συζήταγα με ένα Aφέντη. Το σώμα μου καιγόταν από την επιθυμία να δοθεί σε κάποιον για χρήση και το πνεύμα μου απαιτούσε να υποταχθεί.
  Υπερνικώντας τα όποια ταμπου που είχα, ενέδωσα στις επιθυμίες μου και δόθηκα στον Αφέντη... Δεν θα ήθελα σε αυτό το σημείο να επεκταθώ σε περισσότερες λεπτομέριες για το πως με μύησε καθώς αυτό είναι θέμα άλλου "δωματίου"... Ο Αφέντης αυτός μου έδωσε να καταλάβω πως το να είσαι σκλάβος είναι βασισμένο στο θέμα της υποταγής κλπ και δεν εξαρτάται από το αν έχεις Αφέντη ή Αφέντρα αλλά στο ότι δίνεσαι σε κάποιον ανώτερο......
  Δυστυχώς διαπιστώνω καθημερινά πως πολλοί που φέρονται ως μάστερ σε διάφορα chat room ( δεν μιλάω για ΚΑΝΕΝΑΝ από εδώ) είναι πολύ δήθεν και το μόνο που έχουν στο νου τους είναι το σεξ. Όμως υπάρχουν και σοβαροί Αφέντες οι οποίοι ενδιαφέρονται για το BDSM και έχουν το σεξ ως προαιρετικό.
  εγώ τώρα, σε κάποια φάση πίστεψα ότι ήμουν gay, όμως γρήγορα κατάλαβα πως είτε ο παθητικός είτε ο ενεργητικός έρωτας με άνδρες το λιγότερο που μου προξενούσε ήταν αδιαφορία. Μ` αρέσει να υποτάσσομαι και σε άνδρες Αφέντες, χωρίς να είμαι gay, καθώς ο άνδρας μπορεί να καταλάβει, άρα και να χρησιμοποιήσει, καλύτερα το ανδρικό σώμα και ως εκ φύσεως και να λειτουργήσει αυταρχικά στον άλλο. Δεν προκύπτει από πουθενά ότι ο σκλάβος άνδρας σε Αφέντη πρέπει να είναι υποχρεωτικά και gay.
  Θα ήθελα να ακούσω, όμως και την άποψη του Κωνσταντίνου πάνω στο θέμα...
   
 6. Konstantinos

  Konstantinos Staff Member

  Πιστεύω πως γίνεται ένας straight δούλος να υποταχτεί σε άντρα αλλά με περιορισμένες επιλογές. Πχ το torture είναι κάτι εφικτό καθώς και ο σκλάβος να εκτελεί διαταγές πάλι είναι εφικτό. Όμως αν είναι str8 κάποια πχ "παιχνίδια" 'ισως να μην μπορούν να γίνουν όπως fisting πχ και μερικά άλλα. Επίσης μια τέτοιυ είδους φάση κατά πάσα πιθανότητα να απασχολείται μόνο με S/m δίοτι ένας καθαρά υποτακτικός str8 άντρας να μην μπορεί να καυλώσει και να έρθει σε οργασμό με κάποιον Αφέντη διότι όντας str8 κάτι τέτοιο θα του είναι λογικά μη επιθυμητό.
   
 7. slaveboy`81

  slaveboy`81 New Member

  Κατ` αρχήν Κωνσταντίνε, ευχαριστώ για την αυθ` ημερόν ευαισθητοποίηση. Ύστερα με λαβή κάποια από αυτά που είπες, θα αδράξω την ευκαιρία να τα σχολιάσω αλλά και να προσπαθήσω να προσθέσω κάποια πράγματα στην πρότερη τοποθέτησή μου. Για το "κάποια παιχνίδια, όπως fisting," στοματικός έρωτας κλπ αν και πολλοί αφέντες θέλουν να τα κάνουν όντως ίσως να τα δεχόμουν σε κατάσταση τέλειας υποταγής αλλά ουσιαστικά μου δημιουργούν αποστροφή. Δεν είναι όμως απαραίτητο, όπως είπες και εσύ, να κινείται μόνο στο S/M καθώς μπορεί ο Αφέντης να ελέγχει εξ ολοκλήρου το σκλάβο...Από το με ποιά κοπέλα θα κάνει σχέση μέχρι, για να κινηθώ στο ίδιο πεδίο, αν θα του επιτρέψει να έχει σχέση (υποθετικά το λέω αυτό καθώς δεν έχω τέτοια εμπειρία) και σεξουαλική δραστηριότητα.
  Όσο δε αφορά την στύση όντως δεν έχω, προσωπικά, στύση κατά τη διάρκεια των παιχνιδιων αλλά εκ των υστέρων σκεφτόμενος τα παιχνίδια και όχι πάντα το ποιος μου τα έκανε. Γενικά όμως είμαι μπερδεμένος με αυτό το θέμα...Ναι μεν, δεν έχω στύση στα παιχνίδια, αλλά μαρέσουν. Σε κάποια φάση πίστεψα ότι απλά δεν με αφορά το BDSM, όμως έχω "εθιστεί" και δεν μπόρεσα για πολύ καιρό να μην υποταχθώ.
   
 8. potty65

  potty65 New Member

  Εγώ νομίζω ότι όλα αυτά τα παιχνίδια δεν είναι παρά ένας λανθάνων ίσως τρόπος σεξουαλικής έκφρασης. Αδυνατώ να καταλάβω πως στα πλαίσια ενός session, που στο κάτω κάτω αποσκοπεί στην ικανοποίηση όλων των εμπλεκομένων, και που προϋποθέτει κάποια μορφή επαφής με τον άλλον, δεν υπάρχει σεξουαλική έλξη, ή έστω σεξουαλική σκέψη. Αν μέσα σ' ένα session δηλαδή ο αφέντης σε διατάξει να του κάνεις στοματικό έρωτα, ή θελήσει και αποφασίσει σεξουαλική επαφή τι θα του πεις, sorry αλλά δεν είμαι gay? Από την μικρή εμπειρία που έχω στον χώρο, αυτό που έχω να παρατηρήσω και φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι θα συμφωνήσουν, ότι αργά ή γρήγορα αυτή η σχέση που αναπτύσσεις ολοκληρώνεται, αναπτύσσοντας σεξουαλικό πάντα περιεχόμενο.

  Πιστεύω όμως ότι και στις απλές φυσιολογικές σχέσεις υπάρχει πάντα ένα στοιχείο βίας, μία προσπάθεια να καθυποτάξεις, να επιβληθείς στον άλλον, ή αντιστοίχως μπορεί να υπάρξει μία επιθυμία να "υπηρετήσεις" τον άλλο, να κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να τον ικανοποιήσεις. Εγώ τουλάχιστον δεν αιστάνθηκα ποτέ την επιθυμία να υπηρετήσω, ή να καθυποτάξω έναν άντρα, χωρίς βεβαίως να κατηγορώ, ή να αποστρέφομαι εκείνους που το κάνουν. Αντιθέτως πάρα πολλές φορές αιστάνθηκα την ανάγκη είτε να καθυποτάξω, είτε να υπηρετήσω (υπό την πιό πάνω έννοια μία γυναίκα),, υποκλεινόμενος στα κάλλη της.

  Περιττό βέβαια να πώ ότι δεν πιστεύω καθόλου στην γυναικεία ανωτερότητα, είναι ένας μύθος και μην βαυκαλίζεστε μ' αυτά. Οι γυναίκες από την φύση τους είναι προικισμένες μ' αυτό το τρομερό όπλο να γοητέυουν και να έλκουν τους άντρες. Πνευματικά όμως οι περισσότερες είναι κότες, μικροπρεπείς, ματαιόδοξες και ασχολούνται με μικρής σπουδαιότητος πράγματα. Ισως είμαι λίγο εκτός θέματος, αλλά εν πάσει περιπτώσει μ' αρέσει αυτή η έστω και σκόρπια ανταλλαγή απόψεων.
   
 9. proudslave

  proudslave Guest

  Εγώ πιστεύω στην γυναικεία ανωτερότητα και αυτός μπορεί να είναι ένας από τους λόγους που δεν μπόρεσα ποτέ να δω έναν άντρα ως αφέντη. Ποτέ δεν μπορώ να δω τον εαυτό μου σκλάβο κάποιου άντρα, ιδέα δεν έχω για ποιόν άλλο λόγο. Δεν είναι θέμα ανδρισμού όμως, απλά είναι κάτι που δεν μου πάει. Θέλω να νοιώσω έμπνευση, έκσταση, πάθος, αλλιώς πώς θα υπηρετήσω ? Σαν ρομπότ ή σαν πληρωμένος υπάλληλος ? Θέλω να νοιώσω ένα είδος ερωτικής επιθυμίας, αλλιώς πώς θα ανυψώσω την γυναίκα και πώς θα ταπεινωθώ εγώ ? Δεν ταπεινώνεται ούτε φτάνει στα όρια της αντοχής του κανείς έχοντας απέναντί του κάποιον που του είναι αδιάφορος, αλλιώς θα ήταν άγιος.
   
 10. lorelai

  lorelai Guest

  Συμφωνώ με τον potty65 στο ότι κι εγώ δεν καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν να μην υπάρχει σεξουαλική επαφή ή σεξουαλική σκέψη όπως είπε. Για τις vanilla σχέσεις επίσης θα συμφωνήσω ότι υπάρχει το στοιχείο της υποταγής ή αντίστοφα της κυριαρχίας ως ένα σημείο. Το έχω βιώσει πριν συνειδητοποιήσω την "απόκλισή" μου. Οσον αναφορά την γυναικεία ανωτερότητα θα διαφωνήσω ότι ισχύει. Εχει γίνει και ανάλογο thread στο forum. Και δεν διαφωνώ από θέση υποτακτικής διαφωνώ από θέση αντίληψης των πραγμάτων. Δεν μου αρέσει καν η χρήση αυτής της λέξης. Δεν είναι καν θέμα φύλου και για μένα δεν τίθεται θέμα ανωτερότητας. Κάποιοι άνθρωποι ξεχωρίζουν σε σχέση με άλλους γιατί συντρέχουν πολύ λόγοι. Προσωπικότητα, ανατροφή, κλίσεις, τύχη, επιδίωξη για την επίτευξη στόχων κτλπ κτλπ. Ο καθένας από εμάς έχει τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του. Τώρα για το αν οι περισσότερες γυναίκες είναι κότες, μικροπρεπείς και όσα ανέφερε ο potty65 εκεί θα διαφωνήσω με την γενίκευση. Θα του πρότεινα να ακολουθήσει την δικιά του προτροπή και να μην προσπαθεί να καταρρίψει έναν μύθο χρησιμοποιώντας έναν άλλο. Ολα αυτά για μένα είναι αντιλήψεις που βασίζονται κυρίως στις εμπειρίες και καμμιά φορά στις επιθυμίες μας να δούμε τον άλλο κάπως. Είτε για να δικαιολογήσουμε την συμπεριφορά τη δική μας και του άλλου είτε και για να καλύψουμε τυχόν λάθη μας.
   
 11. potty65

  potty65 New Member

  Lorelai δεν θα διαφωνήσω μαζί σου. Δεν είναι όλες οι γυναίκες κότες (ίσως οι περισσότερες) και αυτές οι γενικεύσεις γράφονται περισσότερο για να τονιστεί μία θέση μέσω της υπερβολής. Πολλές φορές εκνευρίζομαι αγούγοντας γυναικείες συζητήσεις, και βλέποντας μικροπρεπείς συμπεριφορές, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι δεν μπορούμε να κάνουμε χωρίς γυναίκες, εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ.

  Αμέτρητες φορές έχω πεί στον εαυτό μου, "τέρμα οι σχέσεις", αμέτρητες φορές έχω αποφασίσει απλώς να γαμάω ότι μου κάτσει, χωρίς δεσμεύσεις και υποσχέσεις, αλλά ΠΟΤΕ δεν έχω καταφέρει να μείνω μακριά. Γενικώς η γυναικεία παρέα με σαγηνεύει, το θέμα όμως για μένα είναι η διάρκεια, η αμοιβαιότητα, και η ειλικρίνεια στα συναισθήματα.
   
 12. Master_Spiler

  Master_Spiler Regular Member

  Χμμμ... άκρως ενδιαφέρον θέμα.

  Προσωπικά πιστεύω οτι μπορεί να υπάρξει σχέση Αφέντη/σκλάβου στο ίδιο φύλο και να μήν υπάρξει σεξουαλική επαφή. Ας μην ξεχνάμε οτι η σχέση αυτή δε βασίζεται στο σεξ όπως πιστεύουν οι περισσότεροι, αλλά σε κάτι ανώτερο, και όχι σε κάτι που έχει σχέση με το σεξ όσο έχει σχέση ο υπολογιστής μου με τη NASA. Το κάτι αυτό δεν είναι από το να βοηθήσει ο Κυρίαρχος τον υποτακτικό να βγάλει τον καλύτερό του εαυτό μέσα από την εκπαίδευση που θα λάβει από τα χέρια του. Σκοπός του BDSM δεν είναι να βρείς νέους τρόπους να κάνεις σεξ, αλλά να βοηθήσεις κάποιον άνθρωπο στη ζωή του, εφ'όσον αυτός σου δώσει τη σχετική άδεια. Από αυτήν τη σκοπιά είναι λογικό να μπορεί να γίνει μια τέτοια σχέση. Φυσικά και σε μια τέτοια σχέση υπάρχουν τιμωρίες, αλλά τα διάφορα παιχνίδια είναι δύσκολο να υπάρξουν, παρά μόνο σε ένα πιο κλειστό περιβάλλον από αυτό που θα υπήρχαν εφ'όσον ήταν και σε "κανονική" σχέση (δηλ. ζευγάρι). Έτσι αυτό θα οδηγούσε σε ύπαρξη σεξουαλικότητας που τώρα θα λείπει. Σίγουρα το training υπάρχει και μπορεί να γίνει, το θέμα είναι να βρεθούν οι ενδιαφερόμενοι.