Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Submissiveness or imbecility?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος paroinia, στις 7 Αυγούστου 2005.

 1. paroinia

  paroinia Regular Member

  Ξέρω μια κοπέλα που παρόλο που είναι 19 χρονών είναι ακόμη παρθένα. Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό σε μια μόνιμη σχέση με κάποιον 3-4 χρόνια μεγαλύτερο της. Η κοπέλα σε γενικές γραμμές ακούει την λέξη «σεξ» και κοκκινίζει.

  Πρόσφατα είχε εξομολογηθεί, πως μια μέρα ήταν με τον δικό της στο σπίτι του και την έβαλε να κάνει κάποια δουλειά και εκείνη αρνήθηκε και αυτός άρχισε να την ξεφτιλίζει λεκτικά μπροστά στους φίλους του και μάλιστα τις γύρισε και 1-2 χαστούκια. Εκείνη θύμωσε πολύ αλλά λεει δεν είπε τίποτα για να μην θέσει αυτή την εξαίσια σχέση σε κίνδυνο! Τέλος πάντων, πρόσφατα, όπως έχει πει, ο δικός της μαζί με 4-5 φίλους του της έδεσαν τα χέρια και τα πόδια και άρχισαν να την δέρνουν κυρίως στα οπίσθια, μέχρι που μπήκε η μάνα του στο δωμάτιο και είδε αυτή τη χάλια κατάσταση και την περιμάζεψε μαλώνοντας το γιο της. Και πάλι δεν είπε τίποτα για να μην διακινδυνέψει τη σχέση.  

  Εγώ προσωπικά, βλέποντας την όλη κατάσταση και τους λόγους που δεν ανοίγει το στόμα της να μιλήσει, δε θεωρώ ότι η κοπέλα είναι υποτακτική αλλά πάρα πολύ ηλίθια! Την εξευτελίζει μπροστά στους φίλους του, παραδέχεται ότι δεν της αρέσει και κάνει παράπονα στις φίλες της, αλλά συνεχίζει να είναι έρμαιο των ορέξεων του και των ορέξεων οποιουδήποτε άλλου παρόντα, μέχρι να βρεθεί ένας από μηχανής θεός να τη σώσει. Εσάς πως σας ακούγεται?  
   
 2. Konstantinos

  Konstantinos Staff Member

  σωστά τα λες. όταν δεν γνωρίζει τι είναι το sex πως μπορεί να γνωρίζει τι είναι η υποταγή και όλα τα άλλα σχετικά..
   
 3. gaby

  gaby Guest

  Στην ηλικία της δικαιούται να μην είναι ακόμη έτοιμη για σεξ ακόμα και αν είναι μειοψηφία. Και για πολλά χρόνια ακόμη. Τώρα μπορεί να είναι ανωριμότητα μόνο (θεμιτή) ίσως και φοβίες που πρέπει να διορθωθούν πρώτα και μετά να χαρεί τον έρωτα.

  Αν το ερωτικό της ένστικτο δεν ειναι πλήρως ανεπτυγμένο, δε μπορούμε να μιλάμε για επίγνωση του αν είναι υποτακτική ή όχι.

  Μπερδεμένη δείχνει πάρα πολύ και άβγαλτη. Και ίσως ένοχη που αρνείται στον φίλο της το σεξ. Τόσο που για να μην το κάνει ανέχεται να τη χτυπάνε. Πάντως κι αυτός δείχνει να χάνει.
   
 4. paroinia

  paroinia Regular Member

  αυτή ήταν και η δική μου πρώτη σκέψη λιλη. ότι θεωρεί πως με το να ανέχεται ό,τι τρελό κατεβεί του τύπου ξεπλένει την ρετσινιά της "μιξοπαρθένας" από πάνω της. πάντως μόλις το άκουσα διερωτήθηκα και μετά λέω πως είναι δυνατό να ξέρει τι της αρέσει στο σεξ όταν δεν ξέρει τι είναι το σεξ.. γιαυτό σκέφτηκα να ρωτήσω τους πλέον ειδήμονες επί του θέματος!
   
 5. gaby

  gaby Guest

  Τα παραλές για τους "ειδήμονες" paroinia.΄  Και στο σεξ κανείς όχι μόνο ξέρει / μαθαίνει αλλά και διαισθάνεται με οδηγό το ένστικτο.

  Στα 19 όμως και αργότερα ακόμα, στο σεξ μας ωθεί, εκτός από το σύγχρονο μάρκετιγκ, ένας συνδυασμός ερωτικής περιέργειας και συναισθηματικών αναγκών.

  Το γνήσιο ερωτικό ένστικτο, αυτό που μας κάνει να έχουμε ανάγκη το σεξ για την ηδονή που μας δίνει, αφυπνίζεται αργότερα, και τότε μπορεί να οδηγήσει στην υποταγή ή την Κυριαρχία χωρίς προηγούμενες εμπειρίες ή εξωτερικά ερεθίσματα.

  Η συγκεκριμένη κοπέλλα ίσως προσπαθεί να δικαιολογηθεί. Ή έχει φοβίες και πιστεύει / αισθάνεται ότι με την υποταγή θα τις ξεπεράσει. Αλλά δε βλέπω τι σχέση έχει με την υποταγή. Ερεθίστηκε από το ξύλο που έφαγε;

  Πάντως αν δεν καταλήξει κάποια στιγμή στο τί θέλει και αν δε μπορέσει να το ζητήσει αυτό που θέλει, 40 χρόνια παρθένα θα μείνει και δεν αστειεύομαι.
   
 6. paroinia

  paroinia Regular Member

  χαχα είναι πολύ ανασφαλής! αφού όταν τη ρωτάμε γιατί δεν κάνει σεξ λεει ότι φοβάται τον πόνο της πρώτης φοράς!
   
 7. gaby

  gaby Guest

  Είναι όμως ειλικρινής και μπράβο της. Άλλη μπροστά σε τόση πίεση θα σας είχε τρελάνει στα παραμύθια.

  Αλλά συνεχίζω να μη βλέπω ποιά είναι η σχέση με την υποταγή σε όλο το θέμα.

  Σχετικά με τον πόνο της παρθενιάς, που μερικές φορές δεν είναι καθόλου αμελητέος, ούτε και διασκεδαστικός,   υπάρχει ένα σπρέϋ που χρησιμοποιούν οι οδοντογιατροί για την προνάρκωση της βλενογόνου του στόματος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μουδιάσει και άλλες βλενογόνους. Και βέβαια ο άντρας ας φοράει ένα προφυλακτικό για να μη μουδιάσει κι αυτός  

  Αλλά είμαι σχεδόν βέβαιη ότι δεν είναι ο πόνος το πρόβλημα της κοπέλλας. Κάποιος φόβος είναι το πρόβλημα. Ή απλά δεν είναι έτοιμη. Ας έχει όσο χρόνο χρειαστεί. Δεν την κυνηγάει κανείς. Είναι πολύ κακό για την υπόλοιπη ζωή των γυναικών να κάνουν έρωτα επειδή νομίζουν ότι τώρα δα πρέπει και όχι αργότερα.
   
 8. paroinia

  paroinia Regular Member

  Τη θεωρώ παράλογη φοβία. Ή θα μείνει παρθένα για όλη της τη ζωή ή θα το περάσει μια φορά και πάει. Σάμπως και δεν το ζήσαμε όλες?
   
 9. gaby

  gaby Guest

  RE: RE: Submissiveness or imbecility?

  Οι πιό πολλές φοβίες, αν το καλοσκεφτείς παράλογες είναι. Μπορεί να είναι και ανωριμότητα.

  Αν πήρα μέρος σε αυτή τη συζήτηση που δεν έχει απολύτως καμμία σχέση με την υποταγή είναι γιατί βρίσκω ότι η κοινωνία μας γίνεται παράλογα σκληρή με τις νέες κοπέλες που φοβούνται αυτό το στάδιο του ξεπαρθενέματος.

  Δεν έχω δει ποτέ μου, ούτε σ ένα περιοδικό από αυτά που "όλα τα σφάζουν όλα τα μαχαιρώνουν" να υπάρχει έστω και μία τόση δα συμβουλή για αυτή την περίπτωση.

  Κάποτε οι κοπέλες ήταν υποχρεωμένες να είναι παρθένες, τώρα είναι υποχρεωμένες να μην είναι ή αν είναι να βγάλουν το σκασμό και να φροντίσουν για την εξάλειψη του εμποδίου χωρίς πολλά πολλά.

  Δηλαδή, η κτηνοβασία δεν είναι πλέον πάντα ταμπού, η παρθενιά όμως είναι!

  Λίγο σεβασμό για την κοπελίτσα, λίγη ευγένεια, την αξίζει, λίγη παρότρυνση να είναι αληθινή και ειλικρινής, που είναι, και ότι δε χρειάζεται να φοβάται και όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

  Τόνισέ της ότι έχει το ατού της ηλικίας και ότι στην ηλικία που είναι δεν υπάρχει "τραυματική" εμπειρία που να μην ξεπερνιέται. Έχει ακόμα πολύ μεγάλα περιθώρια σφάλματος.  
   
 10. lara

  lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

  RE: RE: RE: Submissiveness or imbecility?

  Θα συμφωνήσω tender lilly απόλυτα.
  Με λυπεί το γεγονός πως πολλές νεαρές κοπέλες νιώθουν υποχρεωμένες να κάνουν σεξ, επειδή το έχουν κάνει όλες οι φίλες τους και όχι επειδή οι ίδιες νιώθουν έτοιμες.
  Όπως και πιστεύω πως μέσα στο χλευασμό των συνομήληκων "φίλων" τους ορισμένες φορές πέρα από την ανάγκη να δείξουν πόσο "περπατημένες" είναι οι ίδιες και ένας κρυμμένος φόβος πως ίσως οι ίδιες να έκαναν ότι έκαναν όχι γιατί το ένιωσαν αλλά έτυχε ή βιάστηκαν και η παρθένα φίλη γίνεται απειλή για δικές τους επιλογές μια και επιλέγει κάτι άλλο.

  paroinia με συγχωρεις αλλά θεωρώ δηλώσεις όπως την δική σου πιο πάνω, τουλάχιστο ανώριμες. Εσύ θεωρείς πως στα 19 σου είσαι έτοιμη για όλα, εκείνη δεν νιώθει. Μάθε να σέβεσαι τις ιδαιτερότητες των άλλων όπως επιθυμείς να σέβονται και τη δικιά σου οι άλλοι.

  Έκανα σεξ πολύ πιο νωρίς από τις συνομήλικες μου όταν ακόμη η κοινωνία της Κύπρου έλεγε πως έπρεπε να είμαι παρθένα και λιθοβολίθηκα γι΄αυτό. Χαίρομαι που τα πράγματα άλλαξαν, και μάλλον άλλαξαν αν κρίνω από σένα. Αλλά μην φτάνουμε και στο άλλο άκρο και να επιβάλλουμε διακρίσεις ανάλογες μ εκείνες που ζήσαμε όσες δεν ήμασταν παρθένες τότε, σ΄αυτές που "τολμουν" ακόμη να είναι σήμερα.

  Εκείνο που είπα στην κόρη μου, όταν με ρώτησε ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για να κάνει σεξ, ήταν πως σωστή είναι όχι η ηλικία αλλά η στιγμή που θα νιώσει πως το επιθυμεί και είναι έτοιμη γι΄αυτό.

  Και αυτή είναι η άποψη μου όχι επί του ποστ, μια και η tender lilly εξέφρασε και τις δικές μου απόψεις μέσα απο τα ποστ της, αλλά της δικής σου αντίδρασης και αντιμετώπισης του θέματος σαν η εμπειρη πολύξερη φιλη που περιφρονεί κάποια δήθεν φίλη της για τις επιλογές που έχει κάνει και δεν συμφωνούν με τις δικές της απόψεις.

  Αν θες σκέψου το λίγο καλή μου.  
   
 11. paroinia

  paroinia Regular Member

  Η κοπέλα δεν είναι φίλη μου. Υπήρξε στο παρελθόν, αλλά δεν την άντεχα γιατί είχε 459485034850348950 ανασφάλειες που την έβαζαν σε κατάσταση κλάματος τουλάχιστον 4-5 ώρες την ημέρα και όσο κι αν προσπάθησα να την βοηθήσω, δεν ήθελε να βοηθηθεί. Και τώρα θέλω να την πιάσω να της πω πως δεν πρέπει να αφήνει τον κάθε τύπο να της συμπεριφέρεται με τέτοιο τρόπο αλλά δεν μπορώ, θα το πάρει ότι το κάνω από λύπηση, οπόταν άστο...

  Ερώτηση κρίσεως: αν αυτό το περιστατικό που έχω περιγράψει συνέβαινε σε κάποιαν 29 ετών, θα θεωρείτο ακόμη ηλιθιότητα ή κάτι άλλο?
   
 12. gaby

  gaby Guest

  Θα θεωρείτο φοβία και ανωριμότητα και θα έπρεπε να βοηθηθεί από μονος του να καταλάβει ότι πρέπει ίσως να ζητήσει βοήθεια. Ή απλά να μάθει να διεκδικεί αυτό που θέλει.

  Είναι και το άλλο paroinia: Ότι ζούμε σε μία δύσκολη εποχή από άποψη προσωπικών σχέσεων. Πριν από ένα περίπου χρόνο είχα διαβάσει στο Men's Health, που απευθύνεται σε άντρες από 28 ως 45 περίπου, ένα άρθρο που με είχε σοκάρει.

  Περιέγραφε βήμα προς βήμα, με κάθε λεπτομέρεια, μία ερωτική επαφή, απλούστατη, plain vanilla, σε ιεραποστολική στάση, με τον άντρα από πάνω.

  Άρα υπάρχουν και άντρες που σε προχωρημένη ηλικία δεν έχουν κάνει έρωτα με γυναίκα, χωρίς να είναι ομοφυλόφιλοι. Και οι άντρες δεν έχουν την αναστολή του πόνου του ξεπαρθενέματος, ούτε καν την ντροπή να εξηγούν πώς και παρέμειναν παρθένοι σε αυτή την ηλικία και μπορούν να πάνε να πληρώσουν και να κάνουν σεξ με μία εκδιδόμενη.

  Αρα, οι περιπτώσεις που λες είναι ανθρώπινες και όχι σπάνιες και μακάρι οι άνθρωποι να τα βρουν με τον εαυτό τους και να ευχαριστηθούν τον έρωτα κάποια στιγμή.