Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

subspace

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος MasterJp, στις 22 Ιουνίου 2005.

Tags:
 1. Πολύ ενδιαφέρον άρθρο! Ευχαριστούμε πολύ, @MasterJp !

  Πολύ εντυπωσιακή η περιγραφή των βιοχημικών λειτουργιών του σώματος και η ανάλυση σε βιολογικό-χημικό επίπεδο του subspace...


  Οι απορίες μου όμως που δεν απαντήθηκαν είναι οι εξής:

  -Πώς μπορεί να οδηγηθεί με ασφάλεια κάποιο άτομο σε subspace;

  και κυριότερο (και κατ' εμέ σημαντικότερο),

  -Πώς μπορεί αυτό το άτομο να επαναφερθεί με ασφάλεια σε φυσιολογικές λειτουργίες συνείδησης και ύπαρξης; Υποθέτω πως προϋποθέτει ένα, αυξημένων απαιτήσεων, ιδιαίτερο aftercare, αλλά ποιό θα μπορούσε να είναι αυτό; Ή μήπως το μόνο που χρειάζεται είναι καλό aftercare, αλλά με ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και στη διάρκεια;
   
  Last edited: 9 Αυγούστου 2017
 2. MasterJp

  MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  @Hyde : Δεν υπάρχει συνταγή, όπως δεν υπάρχει συνταγή για το πως να μπει κάποιος/α γενικά σε subspace. Παρατηρείς και μαθαίνεις (το άτομο στα χέρια σου), μαθαίνες και παρατηρείς. Ίσχύει ότι και για κάθε session: χρώμα δέρματος, σφιγμός, κόρες ματιών κλπ.

  Αναφορικά με την δεύτερη ερώτησή σας και πάλι δεν υπάρχει συνταγή, παρότι γνώσεις επαναφοράς από κατάσταση σοκ βοηθούν στο να αναγνωρίσετε αυτό που παρατηρείτε. Συνήθως η ήρεμη παρουσία του Κ, ήρεμη φωνή και αγκαλιά είναι αρκετά. Από πλευράς επαναφοράς φυσικής κατάστασης ισχύει και πάλι ότι για κάθε session με πρώτο την ενυδάτωση.
   
 3. Σάς ευχαριστώ πολύ για την σαφέστατη και άμεση απάντησή σας, @MasterJp !
   
 4. MasterJp

  MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  Ετεροχρονισμένα κατά πολύ, κάθε τι που κάνει το βλέμμα σας να χαμηλώνει ή τα βλέφαρά σας να βαραίνουν χωρίς να νυστάζετε ή τα μάγουλά σας να κοκκινίζουν ή σας δημιουργεί την επιθυμία να "γονατίσετε" ή γονατίσετε, με άλλα λόγια ερεθίζει θετικά την υποτακτικότητά σας, αποτελεί "boost", μπορεί να είναι ένα βλέμμα, μια χειρονομία, αλλαγή στον τόνο της φωνής και αρκετά άλλα.