Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Switch και D/s

Συζήτηση στο φόρουμ 'Switches' που ξεκίνησε από το μέλος Tenebra_Silente, στις 23 Νοεμβρίου 2015.

 1. καμια σχεση πιστεψε με... χεχ...
   
 2. dimfetishman

  dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

  Ευχαριστώ για όσα γράφεις, @Tenebra_Silente . Μολονότι δε γνωριζόμαστε παρά μόνο μέσα από τα γραπτά μας. Θα απαντήσω εν τάχει αλλά όσο πιο περιεκτικά μπορώ στο ερώτημά σου.

  Πλαίσια σαφώς και υπάρχουν. Και μέσα στο D/s και παντού. Άλλωστε ανέφερα ότι οι switch δεν αποτελούν την εξαίρεση σ'αυτό.

  Όσο για το πως αντιλαμβάνομαι τα πλαίσια αυτά, θα πω ότι τα παραλληλίζω με το λάστιχο. Ένα απλό λαστιχάκι, που κρατάμε στα χέρια μας και παίζουμε. Το προσαρμόζουμε όπως θέλουμε. Το ανοίγουμε, το κλείνουμε, το τεντώνουμε... Αρκεί να μην κοπεί. Με διάθεση και πρόθεση να φτάσουμε στα κάθε λογής όρια χωρίς όμως να υπερβάλλουμε σημαντικά.

  Γενικά θα έλεγα ότι είμαι άτομο των τύπων και των κανόνων. Δε μου δημιουργούν άγχος και ανασφάλεια. Αντιθέτως μου δίνουν έναν καλό μπούσουλα, για να προχωρήσω. Όμως από την άλλη λατρεύω την ουσία και το αποτέλεσμα. Και στη λογική αυτή μπορεί να θυσιάσω πρωτόκολλα, προκειμένου να δω το χαμόγελο στα χείλη της και το πρόσωπό της "φωτεινό" και χαρούμενο.
   
 3. Tenebra_Silente

  Tenebra_Silente Contributor

  Ευγενέστατος, σ' ευχαριστώ ξανά για τον χρόνο που μου αφιέρωσες.
  Όλες οι γνώμες είναι σημαντικές αλλά εσάς των switch ( απ' την στιγμή που αυτό το νήμα εσάς αφορούσε ),
  είναι λιγάκι παραπάνω.
  Να έχεις μια καλή ημέρα  
   
 4. dimfetishman

  dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

  Να είσαι καλά. Σαφώς και δε σφύζω από εμπειρίες. Μία άποψη λέμε και κάποιες σκέψεις.

  Καλή σου μέρα κι εσένα!!!
   
 5. Tenebra_Silente

  Tenebra_Silente Contributor

  Κι εγώ που είμαι ο κορυφαίος μύστης, θα σου βάλω βαθμό στον έλεγχο χαχα.
  Να είσαι καλά κι εσύ.
  Και μην ξεχάσω το παρακαλώ για πριν.
  Είμαστε Κύριοι εμείς, όχι παίξε γέλασε χαχα.
  Και με το Κύριοι δεν εννοώ βουδουσουμικώς, εκείνο έπεται   
   
 6. margarita_nikolayevna

  margarita_nikolayevna owned Contributor

  Όχι... Θέτω σε ισχύ είναι ενεργοποιώ, εκκινώ κλπ
  Εγκαθιδρύω είναι χτίζω. (Τουλάχιστον με τον τρόπο που χρησιμοποιώ εγώ τις λέξεις και επειδή εγώ τις έγραψα απλώς εξηγώ τι εννοώ   )
  Και αν πάω την ταράτσα στα θεμέλια και τούμπαλιν όσο χτίζω αμφιβάλλω ζωηρώς για τη στατικότητα του αποτελέσματος, εγώ πάντως δεν θα έμπαινα στο κτίσμα   Οι πιο τολμηροί από εμένα βεβαίως, το κάνουν  

  Είπα ακόμη ότι είναι κατ' εμέ σταθερή η ασυμμετρία, όχι εναλλάξιμη η θέση ισχύος.
  Και μίλησα για σταθερότητα. Στο switching αυτοί οι όροι δεν πληρούνται. Μπορείτε βεβαίως και να απορρίψετε εντελώς τους όρους μου, οπότε διαφωνούμε επί της αρχής. Κανένα πρόβλημα δεν βλέπω σε αυτό  

  Εξήγησα πώς λειτουργούν κατ' εμέ και χτίζονται αυτές οι σχέσεις. Τώρα εσείς αν αυτό το "τσουπ" μου εξηγήσετε πώς γίνεται (όχι βέβαια με όρους όπως: ως δια μαγείας), έχω κάθε πρόθεση να το σκεφτώ και - γιατί όχι; - να το δεχτώ κιόλας αν όντως έχω λάθος εγώ.

  Επίσης μια ερώτηση: Έστω σε μια σχέση D/s (δεν μιλάω για SM, δεν μιλάω για σεξ, μιλάω για D/s) υπάρχει switching ρόλων. Και Κ και υ διαφωνούν σε ένα πάρα πολύ βασικό θέμα, θέμα αρχής. Όταν ο υ γίνει Κ και τούμπαλιν, ποιος παίρνει την απόφαση, ποιος ορίζει τι θα γίνει;
  Στις μέρες που ο υ είναι Κ κάνουν το ένα και στις μέρες που ο Κ είναι Κ κάνουν το δεύτερο; Και έστω ότι γίνεται και αυτό. Προς τα πού κινούνται; Αφού η ενέργεια του Κυριαρχούντος υ ακυρώνει την ενέργεια του Κυριαρχούντος Κ.
  Τονίζω μιλάω για θέμα αρχής, δεν λέω ποιος βγάζει τα βίτσια του σήμερα, ούτε ποιος αποφασίζει αν θα πηδηχτούν στο πάτωμα ή στο πλυντήριο πάνω...
   
   
 7. Κινούνται...ακίνητοι. Ο ένας ακυρώνει τον άλλο. Ακριβώς όπως γίνεται στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης, όπου κάθε κυβέρνηση ξηλώνει ότι έχτισε η προηγούμενή της. Βλέπεις να πηγαίνουμε κάπου ως χώρα?  
   
 8. seduced mind

  seduced mind Guest

  Αυτός/ή που έχει το πάνω χέρι στη σχέση... ένας από τους δύο συνήθως έχει λιγότερη ανάγκη τον άλλον ε αυτός θα ορίσει το παιχνίδι μέχρι και τον.... χωρισμό!

  Είπαμε η πραγματική ζωή από τη θεωρία απέχει παρασάγγας...
   
 9. underherfeet

  underherfeet πέρα βρέχει Contributor


  Οταν έχει μπάλλα η τουβου ο ανήρ αυτομάτως, (τσουπ), γυρίζει το διακόπτη στο αφεντιλίκι .Η γυνή, καλή, σεμνή και υπάκουη ,ετοιμάζει μεζέδες, σερβίρει μπύρες και τα σχετικά. Νόμος!
   
 10. seduced mind

  seduced mind Guest

  Kαι αν έχει χάσει και κάποιο στοίχημα, ε πέφτει και κανά μπινελίκι έτσι για να μην ξεχνάει η γυνή ποιος είναι ο κύρης του σπιτιού!
   
 11. Kάπου διάβασα μιά φράση που είχε πολύ πόνο: "Είμαι ο αφέντης του σπιτιού. Πάντα αποφασίζω εγώ, ότι μου λέει η γυναίκα μου"
   
 12. Soraya

  Soraya Guest

  Καλημέρα σε όλους. Η αλήθεια είναι πως δεν διάβασα όλες τις απαντήσεις καθότι πολλές οπότε συγχωρεστε με εάν επαναληφθώ. Εγώ θα απαντήσω στην ερώτηση με ερώτηση γιατί μου αρέσει να βαζω τους άλλους σε σκέψη. Ρωτάς λοιπόν αν οι switsh μπορούν να κρατήσουν έναν μόνο ρόλο σε μια D/s σχέση... Και διερωτώμαι εγώ... Μπορεί ένας Κυρίαρχος να υποστηρίξει την κυριαρχία του 24/7? Και το ίδιο ερώτημα ισχύει κ για μια υποτακτική φυσικά....