Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Tα δύο είδη πολυγαμικών..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 12 Μαϊου 2006.

 1. G_E

  G_E Contributor

  RE: RE: Tα δύο είδη πολυγαμικών..

  Όντως Dolmance. Μπορείς να το εκλάβεις ως φιλοφρόνηση προς τους μειονοτικούς. Γιατί περί αυτού πρόκειται.
   
 2. Incomplete_

  Incomplete_ Contributor

  RE: RE: RE: RE: RE: Tα δύο είδη πολυγαμικών..

  Σωστά.Τους άλλους ας τους διαχωρίσω σε δυο κατηγορίες,βάσει της εικόνας που εγώ έχω στο μυαλό μου:

  α.στους str8 και τους gay.Η πλειοψηφία και η κοινότητα αντίστοιχα,έχει σε πολλά σημεία διαφορετική νοοτροπία,αντίληψη και συμπεριφορά.

  και β.στους δικούς σου ανθρώπους και τους υπόλοιπους.Αν βάλλεσαι έστω και ανά μακρά χρονικά διαστήμα από τους δικούς σου ανθρώπους ,το αντιμετωπίζεις.Αν όμως,λόγω γενικοτέρων ανασφαλειών(που μπορεί να είναι και άδικες απέναντι σου αν σχετίζονται με τη γενικότερη ανασφάλεια προς το σύντροφο τους ή με τη μικρότερη επιτυχία στις διαπροσωπικές σχέσεις και γνωριμίες που κάνουν) τους,βλέπεις συγκεκριμένες κινήσεις που ουσιαστικά σε αμφισβητούν ,τότε αναγκάζεσαι να περιχαρακώνεσαι και να αντεπιτίθεσαι,ώστε να αναδομείς τη σχέση που έχεις με αυτούς.Και είναι ανόητο να μπαίνεις σε τέτοιες διαδικασίες..

  Θα σε παραπέμψω αρχικά στο α τμήμα της προηγούμενης απάντησης ...
   
 3. gaby

  gaby Guest

  Οι ζευγαρωμένοι μονογαμικοί Φ/φίλοι μου, γνωρίζουμε πιστεύω ότι είναι τόσο ευτυχείς όσο διαρκεί το στάδιο αυτό που ουδόλως θα απασχοληθούν να ανοίξουν το νήμα τούτο <χαμόγελο>

  Οι θεωρητικοί της μονογαμίας οπωσδήποτε μειονεκτούν έναντι των θεωρητικών της πολυγαμίας - έχουν ελάχιστα και πέρα ως πέρα υποκειμενικά επιχειρήματα και αυτά διαβλητά.

  Όσον αφορά τους practitioners της πολυγαμίας, ως γυναίκα ξεχωρίζω τρεις τύπους:

  α) τους lifestylers Κυρίαρχους εξ ορισμού αλλά δεν είναι το θέμα του παρόντος νήματος,

  β) τους αξιαγάπητους πολυγαμικούς, υπέροχους τύπους που ποτέ δεν έχουν αμφισβητήσει γυναίκα, δεν κοιτάζουν πρότυπα, είναι απόλυτα εξοικειωμένοι με το γυναικείο σώμα και τη γυναικεία ψυχή, που τις λατρεύουν όλες και αυτές τους ανταποδίδουν τα καλά αισθήματα - μαζί με άλλα πράγματα. Είναι αδύνατο να τους δεσμεύσεις, δεν ξέρουν τί θα πει ρουτίνα, δεν μπορείς να τους προσάψεις τίποτα γιατί δεν έχει νόημα και κοιτάς να τους χαίρεσαι όπως είναι,

  γ) τους αξιομίσητους πολυγαμικούς που αντιπαθούν όλες τις γυναίκες αλλά τις ρίχνουν με τερτίπια φοβερά και τρομερά. Από κολακεία μέχρι κλάψα του θανατά, από υποσχέσεις μέχρι φαινομενική τήρηση υποσχέσεων κλπ, κλπ. Έχουν το πλεονέκτημα ότι είναι πάρα πολύ εύκολο να τους καταλάβει και να τους αποφύγει μία γυναίκα, γιατί μπορεί άνετα να μάθει από τις προηγούμενες. Αρκεί να μην πει μέσα της "εγώ θα τα καταφέρω εκεί που απότυχαν όλες οι άλλες".
   
 4. Dolmance

  Dolmance Contributor In Loving Memory

  Συγχαρητήρια, αγαπητότατη.
  Αλλά η τελευταία φράση είναι "όλα τα λεφτά". Συνοψίζει την απόλυτη ακαταληψία όσων γυναικών αναλαμβάνουν έργο αναμορφωτού "εμπιστευόμενες τη διαίσθηση (και τη γοητεία τους)".
  Έλεγε φίλος:
  "Σε όλη τη ζωή μου δεν συνάντησα ποτέ γυναίκα που να διαισθάνθηκε κάτι το οποίο δεν ήθελα να αντιληφθεί - συνήθως για να την ξεφορτωθώ ευγενικά, με δική της πρωτοβουλία, ως ιππότης.
  Όσες μάλιστα υποψιάζονταν δικαίως ότι τις απατούσα - επειδή δεν έπαιρνα καμιά απολύτως συνωμοτική προφύλαξη - έκαναν πάντα λάθος στο πρόσωπο με το οποίο διεπράχθη το κεράτωμα.
  Όταν η αγαπημένη σου τηλεφωνεί, εκ ζηλοτυπίας, για να ελέγξει πού βρίσκεσαι, η μόνη ορθή απάντηση είναι: 'πάρε αργότερα, αγάπη μου, τώρα πηδάω μια φίλη σου, την Α'.
  Θα αποκριθεί πάντα: 'άσε τις αηδίες, σαχλέ, και πάψε να δουλεύεις τόσο. Έλα όσο γρηγορότερα μπορείς, προτού κρυώσουν τα γιουβαρλάκια'.
  Δύνασαι τότε, να συνεχίσεις απρόσκοπτα τη συνουσία, που λαμβάνει όντως χώρα με άλλη όμως φίλη της, και να γλιτώσεις κι απ' τα γιουβαρλάκια".

  Παρακαλώ να μη θεωρηθώ μισογύνης ή αντιφεμινιστής. Μεταφέρω τις απόψεις άλλων στοχαστών, που έζησαν στα βάθη του προηγούμενου αιώνα. Έχει επιτευχθεί τεραστία πρόοδος στις εποχές που μεσολάβησαν, δηλαδή μεταξύ 2000-2006.
   
  Last edited: 15 Μαϊου 2006
 5. isnogood

  isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

  Απάντηση: Tα δύο είδη πολυγαμικών..

  "Πολυγαμικός είναι όποιος γαμεί επί μακρόν έναν και μόνον συνάνθρωπο αλλά τον γαμεί πάρα πολύ."


  αυτος κυριε Dolmance δεν λεγεται πολυγαμικος .. αλλα κελεπουρι για τις μεν και πιατσοχαλαστρας για τους δε ... ενω για την επιστημονικη κοινοτητα .. θαυμα ...
   
 6. Incomplete_

  Incomplete_ Contributor

  Απάντηση: Tα δύο είδη πολυγαμικών..

  Να προσέχουν οι δε λοιπόν,όταν στην αγορά κινείται βαρύ κεφάλαιο  
   
 7. isnogood

  isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

  Απάντηση: Tα δύο είδη πολυγαμικών..

  δεν ανησυχουν ... περιμενουν το limit down .... ή τον προστατη ... οτι ερθει πρωτο ...
   
 8. Dolmance

  Dolmance Contributor In Loving Memory

  Ο ίδιος φίλος θεωρούσε ότι αυτά έρχονται μαζί, αγαπητέ isnogood.
  Στη συνέχεια, ισχυριζόταν, επέρχονται συναισθήματα, ρομαντικοί έρωτες, εκμισθώσεις αλλοδαπών νεανίδων, ενασχόληση με την κηπουρική ή αυτοκτονίες.
  Αλλά, όπως διατεινόταν ο Woody Allen, η αυτοκτονία είναι μόνον μια προσωρινή λύση.
   
 9. filoktitis

  filoktitis Guest

  Τίποτα μονιμότερο του προσωρινού φίλε Dolmance...
   
  Last edited by a moderator: 16 Μαϊου 2006
 10. Dolmance

  Dolmance Contributor In Loving Memory

  Φίλε μου!
  Καιρό έχουμε να τα πούμε.
  Αν μελετήσεις, όμως, τα προωθούμενα αλογοσκούφεια νομοθετήματα για το ασφαλιστικό και τα εργασιακά, θα διαπιστώσεις ότι ισχύει και το αντίθετο:
  Ουδέν προσωρινότερον του μονίμου! - (δημοσίου υπαλλήλου).
   
  Last edited: 16 Μαϊου 2006
 11. filoktitis

  filoktitis Guest

  Βλέπω πως παίζεις στα δάχτυλα πλέον την αντίστροφη συνεπαγωγή!!! Προφανώς και ισχύει. Αλλοίμονο, στην Ελλάδα ζούμε!!!
   
 12. isnogood

  isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

  Απάντηση: Tα δύο είδη πολυγαμικών..

  Αναδημοσιευω καταχωρηση μου απο καποιο αλλο σαιτ , απο τοπικ σχετικο με το παρον και σε απαντηση καποιου αλλου μελους ....

  μια σχεση σημαινει "δινω στον αλλο" ... προφανως αυτο καποτε κουραζει και το "εγω" κυριαρχει στο "αλλο μου μισο" και ξεκιναει με το ερωτικο παθος να χανεται πρωτο .. ο αλλος παυει να ειναι ποθητος .. τουλαχιστο οπως και την πρωτη περιοδο .

  "apla egw de mporw na katalavw giati na eimai mazi me kapoia apo ti stigmi pou tha exw epithimia gia kapoia alli!!!"

  .. γιατι πολυ απλα η επιθυμια σου αυτη θα ειναι αντιθετη με το δεσιμο που θα εχεις κανει , φυσικα δεν αναφερω καν για γαμους-παιδια κτλ .. τοτε υπαρχουν και αλλοι λογοι "αναγκαστικης συμβιωσης" (στην οποια ειμαι κατηγοριματικα αντιθετος). Και παλι κοιτω με απορια την θεση που μας βαζει η φυση αναμεσα στην αναζητηση του ερωτικου ποθου που μας εχει λειψει και του ανθρωπου που αγαπησαμε και λατρεψαμε και πρεπει να αποχωριστουμε . Η καταρα του ανθρωπου ειναι να αποχωριζεται με πονο αυτο που ειχε για πολυτιμοτερο μα απ'την αλλη να εξουσιαζεται απο τις Σειρηνες του ερωτικου ποθου . Υποθετω πως πρεπει να το δεχτουμε οπως τα γηρατεια και τον θανατο και να δεχτουμε ως ανταλαγμα την γευση ενος ερωτα που καποτε ισως και να ητανε αληθινος .

  Ομως .. καπου μεσα στο απολυτο ... υπαρχει ενα ξορκι που μπορει να ξεγελασει την καταρα του μεγαλου Μανιτού . για να πετυχει το ξορκι αυτο πρεπει αυτοι που θα το χρησιμοποιησουν να εχουν ξεχασει την λεξη "εγωισμος" , να εχουν την τυχη να συναντησουν το αλλο τους μισο απο αποψη χημειας , να μπορουν να λενε τα παντα μεταξυ τους χωρις ντροπη και να δειχνουν κατανοηση μα πανω απο ολα να συγχωρουν και οτι και να εχει συμβει μεσα στην μερα , το βραδυ πριν κοιμηθουν να λενε "σ'αγαπω" ...
  ισως μεσα απο την δυσκολια της επιτυχιας .. το πολυτιμοτερα πραγματα στον κοσμο να μην ειναι μονο τα διαμαντια και το Αγιο Δυσκοποτηρο ..