Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Tι σημαίνει ενας/μια σκλάβος/α για σας;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Master_Spiler, στις 14 Ιουνίου 2005.

 1. Master_Spiler

  Master_Spiler Contributor

  Θα ήθελα να θέσω στο τραπέζι της συζήτησης το θέμα του τι σημαίνει ένας/μια σκλάβος/α για σας.

  Προσωπικά μια σκλάβα για μένα είναι ένα δώρο του Θεού πάνω στη Γή. Είναι κάτι μαγευτικό που αυτός που θα το ανακαλύψει θα βρεί σίγουρα το "διαμάντι" και αν έχει τις κατάληλες γνώσεις, θα το καθαρίσει από τα διάφορα "παράσιτα" και τις διάφορες "σκόνες" που το περιβάλλουν, δείχνοντας έτσι σε όλους το πραγματικό πρόσωπο του ατόμου και της συμπεριφοράς. Επίσης, μια σκλάβα θα πρέπει να προσέχεται από τον Αφέντη της προκειμένου να μην πάθει τίποτε κακό αφού "καθαριστεί" και "εξαγνιστεί" γιατί είναι κάτι τόσο πολύτιμο που δύσκολα κάποιος μπορεί να το αντικαταστήσει... Πόσοι συνάνθρωποί μας, ναι μεν vanilla, έχουν χάσει τη γυναίκα τους και δεν ξαναπαντρεύονται; Σίγουρα θα μου πείτε οτι αυτό δεν έχει καμία σχέση, κι όμως αγαπητοί, έχει πολύ σχέση, γιατί ακόμα και σε μια vanilla σχέση μπορούν να υπάρξουν στοιχεία από το χώρο μας, χωρίς να το ξέρει απαραίτητα ο άλλος. Η πραγματική αγάπη είναι αυτή που ενώνει τον Αφέντη και το σκλάβο μέσα από αθτή τη σχέση και την κάνει να κρατά στον χρόνο. Θα μπορούσα να γράφω για ώρες για το συγκεκριμένο θέμα, καθώς το τι μπορεί να πεί κάποιος για τη σκλαβιά στο BDSM είναι πάρα πολλά. Για μένα λοιπόν η σκλάβα είναι ότι πολυτιμότερο έχω στην κατοχή μου και δε θα το αντάλλαζα με τίποτα!
   
 2. Konstantinos

  Konstantinos Staff Member

  Σίγουρα για όσους είναι lifestyle Masters/Mistress ίσως να είναι έτσι όπως τα λες. Προσωπικά πιστεύω πως τα switching games είναι για μένα το καλύτερο οπότε δεν μπορώ να υοθετήσω την ίδια άποψη που έχεις πάνω σε αυτό το θέμα λόγω του ότι έχουμε διαφορετικά ενδιαφέροντα.
   
 3. little_slut[PieR]

  little_slut[PieR] Regular Member

  Εγώ συμφωνώ με την άποψη σου Master_Spiler. Πιστεύω στην σκλαβοκεντρική θεωρία του BDSM χώρις αυτό βέβαια να σημαίνει ότι και ο Αφέντης δεν έχει τη θέση που πρέπει να έχει. Ο κάθε ένας προσφέρει από την πλεύρα του, μια και καμία σχέση δεν είναι μονόπλευρη.

  Πιστεύω ακράδαντα στην αγάπη που αναπτύσεται σε μια τέτοια σχέση και είναι πολύ πιο δυνατή από τις βανίλια σχέσεις. Είναι αξιοθαύμαστο το θάρρος του σκλάβου να προσφέρει τον εαυτό του στον κατάλληλο στα μάτια του άνθρωπο ώστε να τον πλάσει και να τον εκπαιδεύσει ανάλογα. Το ίδιο αξιοθαύμαστο όμως θεωρώ και τον Αφέντη που αναλαμβάνει αυτή την αποστολή μαζί με όλες τις ευθύνες που συμπεριλαμβάνει.
   
 4. Master_Spiler

  Master_Spiler Contributor

  Όντως, είναι αρκετά δύσκολο να εκπαιδεύσεις μια σκλάβα που δεν έχει ιδέα από το χώρο και ουσιαστικά είσαι εσύ που της ανοίγει τα μάτια σε μια εμπειρία και μια ζωή που δε θα συναντούσε υπό κανονικές συνθήκες.
   
 5. Konstantinos

  Konstantinos Staff Member

  Μα όλοι κάποτε δεν είχαν ιδέα...
   
 6. Master_Spiler

  Master_Spiler Contributor

  Γι'αυτό και διαβάζουμε και μαθαίνουμε, για να έχουμε κάποτε ιδέα Κωνσταντίνε...   άλλωστε μην ξεχνάς οτι στο εξωτερικό αν θέλει κάποιος να ασχοληθεί και να μάθει πηγαίνει σε κάποιο club και μαθαίνει...
   
 7. Konstantinos

  Konstantinos Staff Member

  Καμία θεωριτική εκμάθηση δεν μπορεί να έχει τα αποτελέσματα της πρακτικής
   
 8. MasterJp

  MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  Σωστά Κωνσταντίνε, η προσέγγιση trial & error όμως δεν είναι ότι καλύτερο σε αυτό το lifestyle, καλόν λοιπόν είναι να διδασκόμαστε από τις εμπειρίες των άλλων σε όποια μορφή και αν τις βρίσκουμε.

  Οι αγγλοσάξωνες έχουν και ιδιαίτερο όρο για το θέμα : to learn (to teach someone) the ropes
   
 9. Master_Spiler

  Master_Spiler Contributor

  Δεν αναφέρθηκα σε trial & error, αλλά στην μελέτη πρώτα ορισμένων κειμένων που βρίσκονται σε διάφορα σοβαρά μέρη (συμπεριλαμβανομένων και σοβαρών ιστοσελίδων του διαδικτύου που ασχολούνται με το θέμα) και έπειτα την επεξεργασία των πληροφοριών που λήφθησαν από τα κείμενα αυτά. Φυσικά δεν αποκλείω την εκμάθηση από κάποιον άνθρωπο (Master training Master), αρκεί ο διδάσκαλος να έχει τη σωστή γνώση και παιδεία έτσι ώστε να μπορέσει ο μαθητευόμενος να διδαχθεί τα πράγματα αλλά συγχρόνως να διαμορφώσει τη δικιά του προσωπικότητα και να μην είναι μια απλή αντιγραφή.
   
 10. lara

  lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

  RE: RE: Tι σημαίνει ενας/μια σκλάβος/α για σας;

  Θα συμφωνήσω βέβαια με Τον MasterJp.
  Εκείνο που θα ήθελα να προσθέσω, είναι πως δυστυχώς πολλοί νεαροί Κυρίαρχοι, διαβάζουν 2-3 σελίδες, μιλάνε 2-3 φορές με κάποιους και από κει και πέρα θεωρούν τον εαυτό τους αυθεντίες επι του θέματος... και αυτό τους εμποδίζει από το να συνεχίσουν να μαθαίνουν.
  Το έχω δει πολλάκις να συμβαίνει και είναι πραγματικά λυπηρό.

  η λάρα Του
   
 11. Master_Spiler

  Master_Spiler Contributor

  lara[E-p], νομίζω γι'αυτό είμαστε οι περισσότεροι εδώ, για να βοηθήσουμε τους νέους να μάθουν το BDSM σωστά και όχι λάθος... άλλωστε, οι wannabes ήταν πάντα και θα συνεχίσουν να είναι, το θέμα είναι να μπορέσουν οι ενδιαφερόμενοι να το καταλάβουν πρωτού πάθουν τίποτα.
   
 12. Master_Spiler

  Master_Spiler Contributor

  Ένα απ'τα πιο δύσκολα θέματα κατά την άποψή μου, καθώς έχει πολλά στοιχεία που έχουν προσωπική χροιά στους περισσότερους... Ποιές είναι οι απόψεις σας για αυτό το θέμα; (δεκτές όλες οι απόψεις)