Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

tatoo marking

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος little_slut[PieR], στις 12 Ιουνίου 2005.

 1. little_slut[PieR]

  little_slut[PieR] Regular Member

  Το tatoo marking είναι ένα τατουάζ που κανει το slave συχνότερα από το sub και δηλώνει ότι ανήκει στον Κύριο/Αφέντη του. Τι πιστεύεται ότι θα ήταν ωραίο να απεικονίζει ένα tatoo marking; Θα ήθελα να μάθω και αν έχει κάνει κάποιος/α από δω.
   
 2. carissa[L_T]

  carissa[L_T] Contributor

  Το tattoo είναι κάτι βαθύτατα προσωπικό. Σε μια D/s σχέση για να γίνει ένα tattoo σαν branding θα πρέπει αυτή η σχέση να έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου. Τattoo = μονιμότητα.
  Αν για κάθε σχεσή μας έστω και D/s κάναμε και από ένα tattoo θα είμασταν πιο ζωγραφτιστοί και από την εθνική πινακοθήκη.
  Πέρα από τα αυτονόητα που ανέφερα αν μιλάμε για ένα σημάδι που θα φέρει ο submissive αυτό θα πρέπει να είναι επιλογή Του Dominant και θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε, μια λέξη, όνομα, αρχικά, χειροπέδες, το έμβλημα, ή κάτι πιο συμβολικό που αντιπροσωπεύει το ζευγάρι.
  Έχω κάνει ένα tattoo από μόνη μου, πολύ σημαντικό για μένα και πρόκειτε να κάνω άλλο ένα κατ επιλογή Του Κυρίου μου. Το σχέδιο δεν μου το έχει ανακοινώσει ακόμα. Ότι και να είναι όμως, όπου και να είναι, θα το κάνω και θα το φέρω πάνω μου με χαρά και περηφάνεια.
   
 3. little_slut[PieR]

  little_slut[PieR] Regular Member

  Έχεις απόλυτο δίκιο carissa[L_T] για τη σημαντικότητα της σφραγίδας καθώς και για το ότι το διαλέγει ο/η Αφέντης/ντρα. Απλά έχει ενδιαφέρον να μάθουμε πόσο διαδεδομένο είναι, πόσοι/ες μέσα στην κοινότητα έχουν, αλλά και ιδέες για το τι θα μπορούσε να απεικονίζει.
   
 4. proudslave

  proudslave Guest

  Προσωπικά πιστεύω ότι θα είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου όταν σημαδέψει το σώμα μου κάποια Κυρία στο μέλλον με ένα τατουάζ ή με οποιοδήποτε τρόπο θέλει (και σε οποιοδήποτε σημείο εκείνη αποφασίσει). Είναι η τέλεια ένδειξη υποταγής και αφοσοίωσης χωρίς όρια. Είναι σαν να ''φωνάζει'' το σώμα ''σου ανήκω, είμαι περιουσία σου''. Για να φτάσει κανείς στο σημείο να δεχτεί κάτι τέτοιο στο σώμα του θα πρέπει η σχέση να έχει δοκιμαστεί πάρα πολύ καιρό, κάτι που έτσι κι αλλιώς πρέπει να γίνεται σε μια σχέση σκλάβου-Κυρίας που απαιτεί μεγάλη υπευθυνότητα και κατά την γνώμη μου και αγάπη που θα φτάνει στα όρια της έκστασης και της αποθέωσης της Γυναίκας-Αφέντρας-Θεάς.
  Θα μου άρεσε να είχα ένα τριαντάφυλλο ''ζωγραφισμένο'' ανεξίτηλα στο σώμα μου. Το λατρεύω σαν σύμβολο, από την μια τριαντάφυλλο είναι τόσο όμορφο από την άλλη μπορεί να σε ματώσει με τα αγκάθια του. 'Η ένα τατουάζ που να λέει ''ιδιοκτησία ή property of και το όνομά της'' ή ή ή ....
  είναι καταπληκτικό. Και νομίζω όποιος σκλάβος έχει ''σημαδευτεί'' από την κυρία του πρέπει να είναι πολύ περήφανος και ευτυχισμένος, γιατί το τατουάζ σε ένα σώμα ''μιλάει'' για έναν σκλάβο που είναι σαν το παλιό κρασί που δοκιμάστηκε στο χρόνο, άντεξε και ωρίμασε μέσα από το ύψιστο βίωμα του να ανήκει σε κάποια Γυναίκα.
   
 5. Master_Spiler

  Master_Spiler Contributor

  Ενδιαφέρον θέμα, δε θα αναλύσω τη συμαντικότητα του θέματος, καθώς γι'αυτό φρόντισε κάποιος άλλος (κάποια άλλη για να είμαστε ακριβείς) και πολύ απλά θα συμφωνήσω με τα λεγόμενά του. Πριν αποφασιστεί το σχήμα/μέγεθος του tatoo καλό θα ήταν πρώτα να κάνει μια έρευνα αγοράς ο ενδιαφερόμενος και στην αρχή ίσως να κάνει κάποιο με hena για να δει κατά πόσο μπορεί να ζωγραφίσει κάτι αριστουργηματικό πάνω στο σώμα του σκλάβου. Προσωπικά θα επέλεγα το έμβλημα μαζί με τα αρχικά του ονόματός μου ή κάποιο σχέδιο με χειροπέδες, μαστίγιο και τα αρχικά μου πάλι. Σε ότι αφορά το πού θα το έβαζα πάνω στη σκλάβα, αυτό θα ήταν κάτι πολύ προσωπικό και ίσως να διάλεγα ένα σημείο που να μην προκαλεί τα βλέματα και να είναι καθαρά προσωπικό.
   
 6. Konstantinos

  Konstantinos Staff Member

  Και άμα τελειώσει άδοξα η σχέση τι γίνεται? Θα θελεις να πας να το βγάλεις ειδικά αν περιέχει το όνομα του Κυρίαρχου και ο Φουστάνος είναι ακριβός  
   
 7. little_slut[PieR]

  little_slut[PieR] Regular Member

  Όταν ένας/μια σκλάβος/α παίρνει την απόφαση να σημαδέψει το σώμα του/της ή όταν δεχτεί να σημαδευτεί από τον Αφέντη/ντρα του/της φυσικά γνωρίζει ότι ίσως αυτή η σχέση κάποτε τελειώσει. Εγώ προσωπικά θα είμαι περήφανη ακόμα και αν τελειώσει η σχέση μου με τον Αφέντη μου, να έχω το σημάδι του και επάνω στο σώμα μου, γιατί το σημάδι στο μυαλό μου και στην ψυχή μου θα είναι ούτος ή άλλος ανεξίτηλο. Όταν περνάς από μια σxέση Μaster/slave οι εμπειρίες και τα συναισθήματα που τρέφεις για τον Αφέντη σου και μέντορα σου είναι τόσο δυνατά που σε ακολουθούν σε όλη τη ζωή σου. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν πρόκειται να μετανιώσεις ποτέ για το σημάδι Του επάνω στο σώμα σου.
   
 8. metalswitch

  metalswitch New Member

  Πολύ σωστά... Το σημάδι του αφέντη/ρας είναι τιμή ακόμη και αν μια τέτοια σχέση τελειώσει.
   
 9. leopoldos

  leopoldos Regular Member

  Επειδή πολλά γίνονται καλό είναι να έχει κανείς ένα γενικότερο σημάδι που να δηλώνει τις προτιμήσεις του (πχ το έμβλημα ή ένα μαστίγιο) και όχι κάτι προσωπικό που να αφορά συγκεκριμένο άτομο.
   
 10. ipakouos

  ipakouos Regular Member

  Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που έγραψε η little_slut[PieR] και απλά θέλω να συμληρώσω πως κάθε τι που ζούμε, μας φτιάχνει και μας διαμορφώνει παίρνοντας τις δικές μας αποφάσεις
   
 11. privil69

  privil69 New Member

  RE: RE: tatoo marking

  Ναι,αλλά αν έχεις πολλές άσχημες εμπειρίες (πέρα από τις ευχάριστες στιγμές) που θές να ξεχάσεις,τι γίνεται???!! Να σου απαντήσω,θά έχεις κάτι ξένο πάνω στο σώμα σου το οποίο δεν θα μπορείς να το ξεφορτωθείς,και υπάρχει περίπτωση να σου δημιουργήσει και πρόβλημα σε μελλοντική σχέση με κάποιο άλλο άτομο!! (Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και σε καμία περίπτωση δεν έχω προθεση να την επιβάλλω,συζήτηση κάνουμε)
   
 12. wifes-sub-maid

  wifes-sub-maid Regular Member

  ειναι τιμη μου που η Αφεντρα μου ,μου εκανε σαν δωρο χριστουγεννων ενα τατουαζ.ενα συμβολο που φανερωνει οτι της ανεικω.οτη ειμαι περιουσια της.το ονομα της στην αριστερη πλεβρα της πλατης μου.