Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

The Forest Of The Shattered Heart

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος WisDomme, στις 29 Δεκεμβρίου 2006.

 1. WisDomme

  WisDomme I am just Myself - that's all.

  Η ιστορία είναι της αγαπητής μου φίλης Sylvia (Βασιλικής) και βρίσκεται πλήρως στον χώρο του φανταστικού. Απευθήνεται μόνο σε όσους τους ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι της λογοτεχνίας.
  Το βασικό σενάριο έχει ως εξής:
  Μία κοπέλα ονόματι Crysalia μετά τον θάνατο του κατ'εξακολούθησην βιαστή πατέρα της βγάζει την τρυφερότητά της σε μία κοπέλα. Η Elysia ανταποκρίνεται και ζουνε για ενα διάστημα πολύ ευτυχισμένες. Κάποια στιγμή όμως η Elysia την εγκαταλείπει για έναν άντρα. Η Crysalia πάει στο δάσος που κρατούσε την κατοικία της απομονομένο από τους ανθρώπους για να παρακολουθήσει την κοπέλα της καθώς εκείνη έφευγε. Τότε πέρνει ένα μαχαίρι, ξεριζώνει την καρδιά της και την πατάει μέχρι που έλειωσε. Στην συνέχεια πέυτει νεκρή.
  Όμως σαν μια περίεργη μαγεία στο δάσος πέφτει χιόνι που γεμίσει την θέση της καρδιάς της Crysalia και την επαναφέρει στην ζωή ως vampire. Αυτή κυνηγάει και σκοτώνει τον άντρα και αιχμαλωτίζει την Elysia.
  Τα ωραιότερα είναι σε αυτό το σημείο οπου η Crysalia, σαν βασίλισσα του χιονιου μεταφέρει αιχμάλωτη την αναισθητη πρώην κοπέλα της σεναν πύργο και την υποβάλλει σε μία σειρά από βασανιστήρια.
  Σύντομα θα σας δώσω μία πιο λεπτομερέι περιγραφή.

  Bloody Kisses
   
 2. blindfold

  blindfold Contributor

  η συγκεκριμένη ιστορία έχει έκδωθει ;
   
 3. Elysium

  Elysium Contributor

  Περιμένουμε.....

  Ati Me Peta Babka...
   
 4. MindMaster

  MindMaster Contributor

  Απάντηση: Re: The Forest Of The Shattered Heart

  ???  
   
 5. Elysium

  Elysium Contributor

  ...άνοιξε την πύλη και για μένα...
   
 6. bodyfull69

  bodyfull69 Regular Member

 7. Maley

  Maley Contributor

  περιμενουμε..
   
 8. Πολύ καλό το teaser κείμενο (προπομπός) για το ΚΥΡΙΟΣ ΠΙΑΤΟ.
  Από αυτά που διάβασα (όμορφες ιδέες και γλυκά βίαιες) θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένα ενήλικο παραμύθι (όπως έχει κάνει και ο Clive Barker)
   
   
 9. WisDomme

  WisDomme I am just Myself - that's all.

  ''Το δωμάτιο ήταν από κρύα, μαύρη πέτρα. Ποτέ πριν δν είχε νιώσει να πνίγεται σε έναν κλειστό χώρο. Γνώριζε πως εκείνη έφτεγε για την εξέληξη των πραγμάτων. Εκείνη έφτεγε που ο Μerithan ήταν νεκρός. Εκείνη έφτεγε που η Crysalia είχε γίνει αυτό που ήταν...
  Το μυαλό της δν είχε ακόμα καθαρίσει. Αμυδρά θυμόταν τον σύντροφό της δίπλα της νεκρό και εκείνα τα άσπρα μάτια...Τόσο διαπεραστικά που την ζάλησαν, την μαγνήτισαν, την υπνώτισαν..
  Η πόρτα άνοιξε αργά με ένα έντονο τρίξιμο που την έκανε να ανατριχιάσει... Δν ήθελε να δει ποιος θα έμπενε, λες και έετσι θα μπορούσε όλα να τα κρατίσει στην σφαίρα της φαντασίας, γιαυτό συνέχισε να κοιτάει το πάτωμα.
  Η Crysalia μπήκε στο δωμάτιο και ακούστηκαν τα βήματά της πάνω στην κρύα πέτρα του πατώματος. Άναψε μερικά κεριά έτσι ώστε να φωτιστεί ο χώρος. Πλησίασε την Elysia απολαμβάνωντας την αγωνία της.
  Χαμογέλασε ακούγοντάς την να ανασαίνει βαθία. Να τρέμει απ΄το κρύο-ή απ΄τον φόβο.
  Πιάνοντάς την απ΄το πιγούνι την ανάγκασε να την κοιτάξει κατάματα. "Δεν αναγνωρίζεις την βασίλισσά σου?" της είπε ειρωνικά και την έφτυσε στο πρόσωπο.
  Εκείνη δν απάντησε. Γνώριζε την μειωνεκτική της θέση και δν είχε σκοπό να την επιβαρύνει περισσότερο.ένιωσε όμως μεγάλη ανακούφισει όταν η Crysalia την αποδέσμευσε από το βλέμμα της.
  Την άκουγε να επεξεργάζεται κάποιο κομμάτι μέταλλου, σαν αλυσίδα και τόλμησε δειλά να σεικώσει τα μάτια της και να την κοιτάξει. Ήταν μία αληθεινή βασίλισσα. Το φόρεμά της σαν τον νυχτερινό ουρανό μαύρο και ασημένιο, τα μαλλιά της να κυμματίζουν μέχρι την μέση της πλάτης της κατακκόκινα, το δέρμα της λευκό, σχεδόν διάφανο. Εκείνη τη στιγμή αναρωτίθηκε για ποιόν λόγο την είχε εγκαταλείψει.
  Και τότε εκείνη, έχοντας τελειώσει ότι έκανε, γύρισε την άρπαξε από τα μαλλιά και την έσυρε μέχρι το σημείο όπου βρισκόταν πρίν. Στη συνέχεια την σύκωσε με μία δυσανάλογη δύναμη και την έδεσε σε έναν σταυρό, σχήματοσ Χ. Δεν είχε ούτε δύναμη, αλλά ούτε πρόθεση να αντισταθεί σε οτιδήποτε...''

  Συνεχίζεται...

  Η ιστορία είναι γραμμένη στα αγγλικά από μία καλή μου φίλη και δεν έχει εκδοθεί. Είναι από εκείνες τις ιστορίες τις οποίες σκέφτεσαι που και πού πριν σε πάρει ο ύπνος, αν είσαι ονειροπόλος και σε κάποια φάση της ζωής σου αποφασίζεις να τις γράψεις.
   
 10. Elysium

  Elysium Contributor

  Ενδιαφέρουσα ιστορία..... και η συνέχεια;;;
   
 11. WisDomme

  WisDomme I am just Myself - that's all.

  "Η Crysalia άναψε δύο κεριά και το δωμάτιο φωτίστικε ακανόνιστα από την αδύναμη φλόγα τους. Η ατμόσφαιρα ήταν σχεδόν ονειρική. Πλησίασε την αιχμάλωτή της και της σκέπασε τα μάτια. Την παρακολουθουσε με ένα χαμόγελο κακεντρέχειας. Πως ήταν δυνατό να έχει ξεριζώσει την καρδιά της για κείνη?
  Η Elysia, παρόλο που έτρεμε, την ρώτησε "μ'αγαπάτε ακόμα?"
  "Μία παγωμένη καρδιά πως μπορεί να αγαπάει?"
  "Παγωμένα...."
  "Ναι... Ίσωσ..." Το χαμόγελο στα χείλη της μεγάλωσε περισσότερο, αποκαλύπτωντας τα χαρακτηριστικά δόντια των vampires. Μυτερά και μακριά, σαν των άγριων ζώων.
  "Το ξέρω πως είναι πολύ αργά για να ζητήσω συγγνώμη. Κ ξέρω πως μου αξίζει ότι κ αν πάθω... Αλλά για σας θα τα δεχτώ με ευχαρίστηση. Εγώ σας αγαπώ... Βασιλισσά μου..."
  Tότε η Crysalia ένιωσε μία παράξενη ανατριχίλα να την διαπερνά. Της προκαλούσε μεγάλη ευχαρίστηση το ότι μπορούσε να έχει εκτός από το σώμα της και την ψυχή της. Την άγγιξε με τα ακροδάχτυλά της στο μέρος της καρδιάς.
  "Όταν την χρειαζόμουν", της είπε πιέζοντας το σημείο εκείνο, "την είχες δώσει αλλού. Τώρα δν την θέλω. Δν με ενδιαφέρει. Και εσύ φτες για αυτό."
  Τα λόγια της έκαναν τα όμοργα μάτια της Elysia να δακρίσουν. Ναι, σίγουρα αυτό την πόναγε περισσότερο αποτιδίποτε άλλο. Χαμήλωσε ακόμα περισσότερο το κεφάλι της και τα δάκρια έσταξαν στο έδαφος.
  "Σας αρέσει να πονάω, έτσι δεν είναι? Πονέστε με τότε! Σας παρακαλώ, αφήστε με να σας προσφέρω οτι μπορώ για να σας ευχαριστήσω. Φόβο, πόνο, αίμα... Ζητήστε μου κάτι και θα το κάνω. Χωρίς καμία εξαίρεση."
  "μην βιάζεσαι τόσο. Δεν είσαι έτοιμη ακόμα. Για την ώρα θα περάσεις μόνη σου αρκετές ώρες. Αντίο."
  Και κάνωντας μεταβολή η Crysalia κατευθύνθηκε προς την πόρτα. Στο πέρασμά της τα κεριά έσβησαν. Όταν βγήκε από το δωμάτιο σφράγισε την πόρτα και η αίθουσα βυθίστικε σε απόλυτο σκοτάδι.
  Σκοτάδι τόσο πυκνό που η αδύναμη πριγκίπισσα ένιωθε να την τυλίγει, σχεδόν σαν να ήταν ύλη. Το κρύο, η αγωνία, ο φόβος, η μοναξιά την έπνιξαν και μν μπορώντας να κανει τπτ ξέσπασε σε λυγμους....."
   
 12. isnogood

  isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

  μου αρεσει το σεναριο , ιδιως οτι επιθυμει την τιμωρια της και η ιδια η Elysia ....το βρισκω ηδονικα προκλητικο ..... μηπως ομως θα μπορουσες να κανεις την Crysalia κατι αλλο εκτος απο βαμπιρ? .... κατα βαθος εχουν καλη ψυχη τα βαμπιρακια και αγαπανε αιωνια .....