Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

The Honey Badger

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος Arioch, στις 26 Ιουλίου 2026.

1. Arioch

Arioch Τίποτα δεν πάει χαμένο... Premium Member Contributor

14. Disclosures

Καθίσαμε να πιούμε τον καφέ μας, και εκείνη τη στιγμή άρχισαν τα πρωϊνά καραγκιοζιλίκια στην ομαδική

Jo: Καλημέρα λαχταρομούνιδες
    Alexia: Καλημέρα πεοκαβαλάριδες
    Vicky: Καλημέρα μουνίκακες
    Stelios: Καλημέρα μουνοκαβαλάρισσες
    Εντάξει, ένας σας λέω, τη Μελίτη την έπιασε βήχας από το γέλιο, όχι ότι εγώ πήγα πίσω, παρόλο που τόσα χρόνια έχω διαβάσει ΤΙΣ φρικαλεότητες.

«Σειρά μας,» της απάντησα και η Μελίτη έδωσε το έναυσμα για να αρχίσει το δούλεμα.

Melite: Καλημέρα μουνοκαρτέρηδες.
    Jo: Καλώς το κορίτσι!
    Vicky: Καλώς την. Που είναι ο @michael; Ζει ή τον έχεις φυτέψει σε καμιά γλάστρα; Γιατί δε μπορεί, όλο και κάποια μαλακία θα έκανε!
    Alexia: Πώς μιλάτε έτσι για τον ξάδερφό μου; Ξαδερφούλη μου μην την ακούς την κάρχια @Vicky που δείχνει δισταγμό, είμαι σίγουρη ότι έχεις κάνει μαλακία!
    Jo: Τρία LOL και δύο OMG!
    Melite: Ζει και βασιλεύει και τον κόσμο κυριεύει! Δίπλα μου είναι και προσπαθεί να βρει το κουράγιο να απαντήσει.
    Stelios: Εντάξει, τώρα εξηγούνται όλα @Melite.
    Melite: Μιλάς με γρίφους, γέροντα!
    Stelios: Στο τι του βρήκες! Η γριά ΚΟΤΑΡΑ έχει το ζουμί!
    Michael: Καλημέρα αιδιολάγνοι
    Jo: @Melite: Κατά φωνή… μιας και έλεγες για μουνοκαρτέρηδες.
    Vicky: Μπρατσωμένος καργιόλης!
    Stelios: Ούτε καν γαμιόλης, lol!
    Alexia: LOL!!
    Michael: Κι εγώ σας αγαπάω αλλά δεν το κάνω θέμα!
    Melite: Μην τον δέρνετε πολύ σήμερα που γύρισε πρώτη μέρα γραφείο.
    Jo: Στη σχολή είστε;
    Melite: Ναι! Εγώ γράφω σήμερα και ο Μιχάλης έχει ντυθεί γαμπρός!
    Jo: LOL! Πολυζωγόπουλος ε;
    Melite: Τον ξέρεις;;;
    Jo: Αρχιτεκτονική έχω τελειώσει όχι μηχανολόγος-μηχανικός! Φυσικά και τον ξέρω. Ακόμα τσούζει ο κώλος μου!
    Alexia: @Melite Break a leg! @Jo Ώστε έτσι μωρή; Από μπρος παρθένα και από πίσω καράβια που κουβαλάνε τραίνα;
    Jo: @alexia Takes an anal slut to know another!
    Michael: ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ!
    Vicky: ROTFL! @Melite καλή επιτυχία γκαβλιάρα!
    Stelios: @Melite Καλή επιτυχία κορίτσαρε. @Jo/@alexia Κανένα βίντεο υπάρχει; Για την κουλτούρα ρωτάω.
    Melite: XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
    Jo: Μωρή @Vicky εσύ δε λες κάτι;
    Vicky: Αμέ! 1080p και πάνω!​

Yup, that’s my best friends and my girlfriend for you guys…

Στις έντεκα παρά, φίλησα τρυφερά την Μελίτη και της ευχήθηκα καλή επιτυχία.

«Θα σκίσεις!» της είπα με σιγουριά που ΔΕΝ ήταν θεατρική.

«Έτσι και μας βάλει τίποτα περίεργα θα του κάνω κατ’ ίδια επίδειξη: Βατραχοπέδιλα από τσιμέντο και μπάνιο στο λιμάνι!»

«Μαφιόζικα πράγματα!» της είπα βάζοντας τα γέλια.

«Και εντός θέματος, ε;» μου είπε χαχανίζοντας. «Λοιπόν, πάω! Κι εσύ power έτσι;»

«Ναι μωρό μου,» της είπα τρυφερά. «Λοιπόν, όταν τελειώσεις έλα να με βρεις στο γραφείο μου,» της είπα και της εξήγησα που θα με βρει.

«Να έρθω… αδιάβαστη;» μου πέταξε τη σπόντα κλείνοντάς μου πονηρά το μάτι, και φυσικά βραχυκύκλωσα.

«Εεεε…εεεε…»

«Αν σου σφυρίξω μερικές νότες θα το θυμηθείς;» συνέχισε απτόητη το δούλεμα.

«Λοιπόν πάω. Αν πέσεις σε boot loop βάλε μπατονέτα στη μύτη να κάνεις hard reset!”

«Καλή επιτυχία!» ήταν το μόνο που βρήκα να πω, είχα στουκάρει τελείως λέμε.

“Count on it, Romeo!” μου είπε και κίνησε για το αμφιθέατρο.

Εγώ και τα Windows 11… μου πήρε λίγη ώρα να καταφέρω να κάνω reboot και ευτυχώς δε χρειάστηκε hard reset. Με το κράνος στο ένα χέρι και το χαρτοφύλακα στο άλλο, χρειάστηκε να αυτοσχεδιάσω για να μπορέσω να πάρω τον καφέ μου και το μπουκάλι με το νερό—ήτοι το έχωσα unceremoniously μέσα στο κράνος.

Πέρασα πρώτα από το γραφείο για να αφήσω τον καφέ και το κράνος και μετά πήγα στο γραφείο του Πολυζωγόπουλου. Η πόρτα ήταν κλειστή, οπότε τη χτύπησα διακριτικά.

«Μέσα είμαι, περάστε!» άκουσα τη φωνή του.

Πήρα βαθιά ανάσα, άνοιξα την πόρτα και πέρασα μέσα. Μάλλον δεν με περίμενε γιατί ξαφνιάστηκε που με είδε, δεν του είχα πει ότι θα έρθω, άλλωστε τυπικά είχα δέκα μέρες ακόμα. Δεν του πήρε παρά μερικές στιγμές ώστε το ξάφνιασμα να γίνει ζεστό χαμόγελο.

Κλασσικά εικονογραφημένα, φορούσε γκρι κουστούμι—τουλάχιστον ήταν καλοκαιρινό—με ανοιχτό γαλάζιο πουκάμισο και σκούρα μπλε γραβάτα. Στο γραφείο του επικρατούσε όπως πάντα ένα μικρό χάος—αν δεν ταιριάζαμε, δε θα συμπεθεριάζαμε!

«Καλώς τον!» μου είπε και δεν του διέφυγε η σημασία που με είδε με κουστούμι. «Να υποθέσω γύρισες για τα καλά;»

«Να υποθέσεις!» του είπα χαμογελώντας μέχρι τ’ αφτιά.

(Είχε δει και είχε πάθει ο άνθρωπος να μου κόψει τον πληθυντικό και να τον λέω με το όνομά του. Τεράστιος επιστήμονας, με αμέτρητες δημοσιεύσεις, σταθερά στο τοπ 10 του κλάδου μας παγκοσμίως, ε, στην αρχή μου είχε έρθει κάπως!)

«Τελείωσα την απόδειξη του λήμματος!» του είπα θριαμβευτικά. «Μου βγήκε η ψυχή, αλλά κατάφερα να δείξω πως δεν υπάρχουν εξαιρέσεις! Υπό την προϋπόθεση ότι ισχύουν και οι τρεις συνοριακές συνθήκες, η εκθετική ευστάθεια διατηρείται κατά μέση τετραγωνική τιμή,» συμπλήρωσα και άνοιξα το χαρτοφύλακά μου και του έδωσα τις καθαρογραμμένες σημειώσεις μου.

«Το πέρασα και από Fable και από ChatGPT, δεν βρήκαν κάποιο λογικό σφάλμα. Το Gemini από την άλλη θεώρησε την γραμματική μου προσβλητική!» συμπλήρωσα κάνοντάς τον να γελάσει.

“Show me!” μου είπε απλά. Έβγαλα το σακάκι, ξέσφιξα ελαφρά τη γραβάτα και αν και λατρεύω τον μαυροπίνακα, άρχισα να γράφω στον ηλεκτρονικό, που στα βγάζει και σε PDF!

«Κατάφεραν τα LLMs να ακολουθήσουν το συλλογισμό σου;» με ρώτησε με γνήσια απορία ο Δημήτρης.

«Έτσι ισχυρίζονται, γι’ αυτό προφανώς θέλω να το δεις κι εσύ.»

«Εννοείται!» μου απάντησε. «Αλλά θα χρειαστώ χρόνο, και πιθανότατα βοήθεια από κάποιον της Εφαρμοσμένων. Από ένα σημείο και μετά, τα μαθηματικά σου ξεπερνούν τις δυνατότητές μου να τα παρακολουθήσω,» συμπλήρωσε κάνοντάς με να κοκκινήσω.

«Υπερβάλλεις!» δοκίμασα να αντισταθώ.

«Δεν υπερβάλλω Μιχάλη, και το ξέρεις,» μου είπε τερματίζοντας την εν λόγω συζήτηση.

Και μετά το έριξε στο χαβαλέ. «Και ποιος ξέρει; Σε τριάντα χρόνια μπορεί να σε καταριούνται οι φοιτητές για το Λήμμα Αγραφιώτη ή για τα Στοιχεία Αγραφιώτη.»

«Yeah, well... Αν είναι να φας μπινελίκια, τουλάχιστον να τα φας ως θρύλος!» του απάντησα συνεχίζοντας το χαβαλέ.

“Attaboy!”

Κάθισα για λίγη ώρα ακόμα ώστε να του δείξω επί τροχάδην και την υπόλοιπη πρόοδο που είχα κάνει, γιατί δεν ήταν μόνο το λήμμα, και φυσικά του έδωσα και το USB stick με τα αρχεία του SPSS για να κάνει και αυτός τις επαληθεύσεις και με δικά του σετ δεδομένων.

Και φυσικά, πέρα από το διδακτορικό, είχα και το ΕΣΠΑ, 700 ευρώ το μήνα ήταν αυτά, γιατί εντάξει, οι γονείς μου πλήρωναν το νοίκι μου—και καμιά φορά τσόνταραν και τα αδέρφια μου, δεν είμαστε τίποτα λεφτάδες, έτσι;—και δεν ήταν και μικρό, ειδικά όπως είχαν πάει τα νοίκια στο Θεό.

Το ευτύχημα ήταν ότι το διαμέρισμα το είχε ένας κοντοχωριανός, και εγώ τουλάχιστον πλήρωνα σημαντικά λιγότερα απ’ ό,τι άλλοι φοιτητές, αλλά 500 ευρώ είναι 500 ευρώ, έτσι; Και χθες είχα δώσει 450 που δεν μου περισσεύουν για κράνος, και άλλο ένα πενηντάρικο για τη γραβάτα.

Λίγο πριν ωστόσο γυρίσω στο γραφείο είχαμε ένα τελείως unexpected turn of events. Δηλαδή όχι τελείως unexpected, απλά δεν το είχα ως κάτι που θα απασχολούσε άμεσα την οπτική μου.

«Πριν φύγεις δες αυτό!» μου είπε και μου έδωσε μια κόλλα. Δηλαδή δύο κόλλες, η μία μέσα την άλλη.

«Τι είναι αυτό;» τον ρώτησα.

«Γραπτό που διόρθωσα!» μου απάντησε.

«Ξεκίνησες να διορθώνεις κιόλας γραπτά;» τον ρώτησα με απορία, συνήθως του έπαιρνε καιρό.

«Τα δικά σου τα ξεχνάς; Τα γραπτά των φοιτητών που ξεχωρίζουν τα βλέπω αμέσως!»

Μόνο τότε ξεκίνησα να δίνω προσοχή στο γραπτό. Πυκνογραμμένο, με εξαιρετική καλλιγραφία και ακόμα πιο εξαιρετικά σχήματα. Και εκεί άρχισαν να βαράνε μέσα μου κουδούνια, τα είχα ξαναδεί αυτά τα γράμματα!

Πήγα στο πρώτη σελίδα και η καρδιά μου άρχισε headbanging να πούμε: “Μελίτη Λ. Κοσμετάτου”

«Δες την τελευταία άσκηση στα Timoshenko!» μου είπε και ξεροκατάπια γιατί είχα πολύ καλή ιδέα τι θα έβλεπα, ήταν η άσκηση της οποίας είχα επιβεβαιώσει τη λύση. «Η άσκηση ήταν bonus γιατί δεν ήμουν σίγουρος ότι θα τη λύσει κανείς. Δυστυχώς δεν μπορώ να της βάλω 12, οπότε θα αρκεστεί στο δεκάρι.»

Ξεροκατάπια και πάλι, και μόνο τότε ο Δημήτρης πρόσεξε την ανησυχία στο βλέμμα μου, αν και την εξέλαβε τελείως λανθασμένα.

«Τι έπαθες εσύ; Κάνεις σα να είδες φάντασμα! Δε θα σου φάει τη θέση, τριτοετής είναι ακόμα!» προσπάθησε να αστειευτεί.

Και πώς το λένε αυτό; «Δημήτρη…» του είπα διστακτικά. «Την… την γνωρίζω την εν λόγω φοιτήτρια!»

«Από πού;» με ρώτησε έκπληκτος.

«Μένει στη γειτονιά μου… αλλά… δεν την γνωρίζω απλά… Εδώ… Από το περασμένο Σάββατο είμαστε μαζί.»

“WHAT?” με ρώτησε γουρλώνοντας τα μάτια.

«Έρως ανίκατε μάχαν…» του είπα αναστενάζοντας, και ταυτόχρονα προσπαθώντας να αστειευτώ και μετά σοβάρεψα απότομα. «Είναι πρόβλημα;»

Με κοίταξε για λίγο και ανασήκωσε τους ώμους του. «Πρόβλημα…» μου επανέλαβε αφηρημένα. «Θα γίνει πρόβλημα όταν θα γίνεις λέκτορας, αν δηλαδή είναι ακόμα φοιτήτρια μέχρι τότε.»

«Δεν έχω αποφασίσει ακόμα…»

“Yeah, right!” μου απάντησε ειρωνικά. «Και post-doc θα κάνεις, και λέκτορας θα γίνεις, και τα μουστάκια θα ξουρίσεις!» συνέχισε.

«Όχι τα μουστάκια, εδώ τραβάω γραμμή!» του είπα συνεχίζοντας το χαβαλέ του και μετά σοβάρεψα και πάλι.

«Το άλλο εξάμηνο μου είπες ότι με ήθελες βοηθό στα πεπερασμένα, οπότε αν η Μελίτη επιλέξει structural engineering—που όπως διαπίστωσες ιδίοις όμμασι είναι η φυσική της κλίση—θα πάρει το μάθημα. Τι θα κάνουμε;»

«Μπορώ να διαλέξω άλλο βοηθό…» μου είπε. «Αλλά κι εσύ χρειάζεσαι έστω και τα 5 ευρώ την ώρα, και εγώ χρειάζομαι κάποιον με το δικό σου φυσικό ταλέντο στη διδασκαλία.»

Ανασήκωσε ξανά τους ώμους του. «Δε βαριέσαι, απλά θα πρέπει να το δηλώσεις στη γραμματεία και για τυπικούς λόγους θα διορθώνω εγώ τα γραπτά της,» μου είπε βγάζοντάς με από τη δύσκολη θέση.

Χαμογέλασε. «…Όχι ότι χρειάζονται διόρθωση…»

«Εντάξει,» του είπα νιώθοντας τον ελέφαντα που μου είχε κατσικωθεί στο στέρνο να σηκώνεται για να πάει στο περίπτερο. «Να σου πω… μπορώ να της το πω;»

«Την εμπιστεύεσαι ότι δε θα το πει σε κανέναν;» με ρώτησε κοιτάζοντάς με στα μάτια.

«Τυφλά!» του απάντησα μονολεκτικά.

«Τότε να της το πεις…» είπε και μετά χαμογέλασε πονηρά. «Και να βάλεις όλη σου τη γοητεία να δει το φως το αληθινό! Structural Engineering ή τέφρα!»

Έβαλα τα γέλια. «Είναι ελαφρά αγύριστο κεφάλι, και αν την πιέσω παίζει σοβαρά να μου ανοίξει το δικό μου!»

«Η επιστήμη απαιτεί θυσίες!» μου απάντησε γελώντας και εκείνος. Και μετά σοβάρεψε και πάλι. «Χαίρομαι που επέστρεψες!»

«Θα βαρεθείς να με βλέπεις!» του απάντησα χαρούμενος.

«Δεν βλέπω την ώρα!»

«Λοιπόν, πάω στο γραφείο μου, γιατί μη νομίζεις, mails διάβαζα, οπότε… ναι…»

“Go! And sin no more!”

“I’m a cos guy, anyway!” του απάντησα καίγοντάς τον. Ο Δημήτρης λατρεύει τα dad jokes και κόντεψε να πνιγεί από τα γέλια.

Γύρισα στο γραφείο, και κρέμασα προσεκτικά το σακάκι, το οποίο είχα ξαναφορέσει βγαίνοντας από το γραφείο του Δημήτρη. Αναστέναξα, ο υπολογιστής στο γραφείο ήταν τελείως καρβουνιάρης και είχα ξεχάσει να πάρω μαζί μου το laptop, οπότε έσκασα και κολύμπησα.

Και λίγο πριν της μία με πήρε τηλέφωνο η Μελίτη.

«Τέλειωσες κιόλας;» τη ρώτησα με απορία.

«Στη μούρη του!» μου απάντησε, στουκάροντάς με και πάλι. «Αν δεν πάρω δέκα, πραγματικά θα τον τσιμεντώσω!»

«Δύο μέρες στην ολομέλεια και έγινες κανίβαλος! Dear God, what have we done…»

«Πώς πήγε με τον Πολυζωγόπουλο;» με ρώτησε με πραγματική αγωνία στη φωνή.

«Υπέροχα! Κατεβαίνω κάτω να στα πω, αλλά θα πρέπει να φύγεις μόνη σου, έχω πολλή δουλειά!»

“Nema problema, θα έρθω να σε περιμαζέψω το απόγευμα!»

«Μωρό μου δε χρειάζεται…»

«Ρε τι το κάναμε εδώ, δημοκρατία;» μου είπε κάνοντάς με να βάλω τα γέλια. «Τα αναρχοκομμουνιστικά που ήξερες να τα ξεχάσεις! OR. ELSE!»

Χαχανίζοντας σαν βλαμμένος στους διαδρόμους με τον κίνδυνο να φωνάξουν τους άντρες με τα άσπρα για να με μαζέψουν, κατέβηκα στην καφετέρια και βρήκα τη Μελίτη να κάθεται σε μια γωνιά με το κινητό της και να περιγράφει στην ολομέλεια—και με γλαφυρότητα που θα έκανε βαρκάρη του Βόλγα να κοκκινήσει—το πόσο καλά έγραψε. Και βροχή τα ζήτω και μπράβο από τους υπόλοιπους κανίβαλους, γιατί αλίμονο!

Άφησε το τηλέφωνο στο τραπέζι και μου έκανε κατ’ ιδίαν επίδειξη γλωσσικών ικανοτήτων, κάνοντας και πάλι τον Jr. να τη δει «Τη Ρωμιοσύνη μην την κλαις / Νάτη πετιέται…»

Και φυσικά απ’ όλα όσα έγιναν στο γραφείο του Δημήτρη, κράτησα το καλύτερο για το τέλος.

«Αναγκάστηκα να πω στο Δημήτρη για τη σχέση μας» της είπα επιφυλακτικά.

«Καλά όχι ότι το κρατάμε κρυφό, αλλά γιατί;»

«Γιατί έτσι τα έφερε η ζωή!» της είπα μελοδραματικά και με κοίταξε με το ύφος “ξηγήσου γιατί θα σε δείρω μπροστά σε όλο τον κόσμο και φοράς και κόκκινη γραβάτα!”

«Ο Δημήτρης έχει ένα χούι,» ξεκίνησα την εξιστόρηση από την εποχή των δεινοσαύρων. «Γραπτά φοιτητών που ξεχωρίζει τα κοιτάζει αμέσως!»

«Οκ…?» με ρώτησε διστακτική.

«Μάντεψε ποιας ήταν πάνω-πάνω!» της είπα και γούρλωσαν τα μάτια της.

«Εννοείς…;» είπε μην τολμώντας καν να ολοκληρώσει την ερώτηση.

«Εννοώ!» της είπα χαμογελώντας. «Και εδώ περιπλέκονται τα πράγματα, καθώς αν τελικά πάρεις κατεύθυνση Δομικού θα μ’ έχεις βοηθό στο επόμενο εξάμηνο!»

«Τιμή σου και καμάρι σου να έχεις τέτοια φοιτήτρια!» μου είπε κορδωμένη.

«Ναι αλλά αυτό με τη σειρά του θέτει ερωτήματα ακαδημαϊκής δεοντολογίας. Το πρώτο… θα πρέπει να αναφέρω τη σχέση μας στη γραμματεία της σχολής.»

“Okay,” μου είπε προσεκτικά.

«Αλλιώς δεν θα μπορώ να αναλάβω βοηθός στο μάθημα, και τα χρειάζομαι αυτά τα χρήματα, Μελίτη.»

Με κοίταξε στα μάτια και έγνευσε καταφατικά.

“It is what it is,” μου απάντησε. «Θα το δηλώσεις, και αν χρειαστεί θα το δηλώσω κι εγώ με σφραγίδα και χαρτόσημα!» μου είπε και παραλίγο να μπήξω τα κλάματα σαν κοριτσάκι.

«Και το δεύτερο, θα διορθώσει ο Πολυζωγόπουλος τα γραπτά σου!»

«Εντάξει, λογικό μου ακούγεται!» είπε η Μελίτη.

«Όχι ότι χρειάζονται διόρθωση… HIS WORDS, NOT MINE!» της είπα χαμογελώντας σαν ηλίθιος.

Μόνο που δεν ήταν χαμόγελο απλής χαράς… ήταν—περισσότερο ίσως—υπερηφάνειας.

Η Μελίτη είχε μείνει και με κοίταζε λες και… λες και ήταν εγώ!

«Με έβαλε να σε ορκίσω να μην το πεις σε κανένα…» της είπα συνωμοτικά… «Δέκα, και αυτό γιατί δε μπορούσε να σου βάλει δώδεκα!»

Τελικά δεν καταφέραμε να αποφύγουμε να γίνουμε θέαμα! Πετάχτηκε πάνω μου και η καρέκλα μου έγειρε πίσω και βρεθήκαμε και οι δυο φαρδιά-πλατιά στο πάτωμα, με εμένα κάτω και την Μελίτη πάνω…

…να κακαρίζουμε σα μανιακοί.