Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

The one True BDSMer λοιπόν

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος _voltage_, στις 31 Αυγούστου 2016.

 1. _voltage_

  _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

  Διαβάζω τελευταία πολλά πολλά νήματα και ποστ τα οποία προσπαθούν με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο να σηζητήσουν ή να θέσουν αυτό το ερώτημα οπότε μπορούμε νομίζω just as well να το συζητήσουμε συγκεκριμένα.

  Αρχικά: Το BDSM είναι ένα σύνολο συμπεριφορών, πρακτικών κλπ το οποίο γενικά περιγράφεται από κάποιες καλά καθορισμένες έννοιες και κάποιους σχετικά καλά καθορισμένους ρόλους. Αυτά πάντα στο επίπεδο που μπορεί να γίνει αυτό και πάντα εμπεριέχοντας συγκεκριμένο ποσό αβεβαιότητας.

  Γιατί συναντάμε ανθρώπους που προσπαθούν να ξεχειλώσουν αυτούς τους ορισμούς για να χωρέσουν μέσα σε αυτούς?
  Γιατί πάντα φτάνουμε στο σημείο να πρέπει να πούμε την πρόταση "ε ο καθένας στα δικά του" ?
  Είναι κακό να μην ανήκεις σώνει κ ντε σε αυτό το σύνολο το οποίο ονομάζουμε BDSM?
  Μέσα από τέτοιες συμπεριφορές μήπως κρύβεται κάπου απλά η ανάγκη να ανήκεις?
  Είναι τόσο απλά τα πράγματα ή είναι πολύ πιο περίπλοκα και θα έπρεπε να αναζητήσουμε καινούργιους ορισμούς και καινούργια σύνολα?

  Οποιαδήποτε τοποθέτηση προς οποιαδήποτε κατεύθυνση είναι καλοδεχούμενη  
   
 2. íɑʍ_Monkeץ

  íɑʍ_Monkeץ Contributor

  Ακόμα, δεν έχεις καταλάβει φίλτατη, @MauveDelastrange , ό,τι περισσότερο θέλουν/αναζητούν, προσοχή και αποδοχή από το φόρουμ, παρά για BDSM;
   
 3. _voltage_

  _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

  Ανθρώπινο πολύ ανθρώπινο αγαπητή @Madeleine Rk . Nevertheless....  
   
 4. MasterJp

  MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  @MauveDelastrange : γιατί πολλοί αισθανόμενοι ανασφαλείς με την ανεκτικότητα στο θέμα των πρακτικών και των πράξεων προσπαθούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους και τις έννοιες ώστε να αισθανθούν ασφαλείς και να ικανοποιήσουν την ηθική τους. Θέλει και αρετή και τόλμη η ελευθερία.
   
 5. bumblebee

  bumblebee Contributor

  Αυτή η κουβέντα, για να έχει κάποιο νόημα που θα καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα θα πρέπει πρώτα να ξεκινήσει από την πραγματική της αρχή  

  Πως γνωρίζεις ότι τα άτομα που συμμετέχουν σε αυτό το φόρουμ τακτικά δεν έχουν σχέση με το άθλημα και βρίσκονται για άλλους λόγους στο φόρουμ ;

  1 -> Έχεις σχετιστεί/βρεθεί με όλους αυτούς.
  2 -> Έχεις βγει έξω για μπύρες και κατόρθωσες να συζητήσεις ουσία βδσμ, κάποιες πρακτικές με όλους αυτούς.
  3 -> Διαβάζεις συχνά τα νήματα, τις απαντήσεις, που ανοίγουν στο φόρουμ.
  4 -> Μύρισες τα νύχια σου

  Εάν η απαντήση σου είναι 1 ή 2 , τότε θα σου ανταπαντήσω ότι έκαστος για να βρεθεί σε βδσμ μοουντ έχει κάποια προαπαιτουμενα/στρεβλώσεις που στην πρώτη βδομάδα κιολας γίνονται καπνός. Αλλά θα το ξέρες ήδη αυτό, αν αυτές ήταν οι απαντήσεις σου, έτσι δεν είναι ;

  Εάν η απάντηση σου είναι 3 ή 4 , δεν θα σου ανταπαντήσω τίποτα. Είναι αλλουνού δουλειά  
   
 6. gaby

  gaby Guest

 7. _voltage_

  _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

  @bumblebee

  Ή απλά ξαναδιάβασε τι έγραψα για να δεις ότι δεν μίλησα καθόλου για το φόρουμ  

  Edit - Είπα ότι διάβασα κάποια πράγματα που προσπαθούν να διαπραγματευτούν ένα συγκεκριμένο θέμα και αναρωτήθηκα αν με βάση αυτά που διάβασα θα ήθελαν και άλλοι να το συζητήσουμε συγκεκριμένα.
   
 8. _voltage_

  _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

  Καταλαβαίνω και ως ενα σημείο συμφωνώ. Αυτό που σκέφτομαι όμως - και η σκέψη ξεκίνησε από κουβέντα για άλλο θέμα - είναι ότι όταν μία ομάδα ανθρώπων δεν νιώθει ότι ταιριάζει πλέον σε έναν ήδη υπάρχοντα ορισμό (οποιοδήποτε ορισμό) συνήθως αυτοοργανώνεται και δημιουργεί έναν καινούργιο ορισμό.
  Συγκεκριμένα για το BDSM σκέφτομαι τον ορισμό του Kinkster ο οποίος συγκριτικά με άλλους είναι σχετικά καινούργιος. Ήθελα λοιπόν να δω εαν βλέπουμε μία τέτοια ανάγκη πλέον ή αν είναι αυτό που περιγράψατε κ εσείς και τι πιστεύουν κ άλλοι πάνω σε αυτό  
   
 9. MasterJp

  MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  @MauveDelastrange : πριν 40 χρόνια οι ενασχολούμενοι με το "άθλημα" χαιρετούσαν ο ένας τον άλλο λέγοντας "hey pervert". Βλέπετε ουσιαστική διαφορά;
   
 10. Guruni

  Guruni aohuhzp lpzhp


  είναι και αυτό απλό, σκέψου ότι το bdsm είναι ενα επιτραπέζιο, έχει πλαίσιο και κανόνες. Όλοι παίζουν αυτό το επιτραπέζιο κι ενώ εσύ θες να παίξεις σου είναι πολύ δύσκολο να προσαρμοστείς στους κανόνες του με αποτέλεσμα να χάνεις. Λογικά θα καταλάβαινες ότι αυτό το παιχνίδι δεν είναι για εσένα και θ' αποχωρούσες. Όμως τελικά κερδίζει το Εγώ οπότε προσπαθείς ν' αλλάξεις τους κανόνες με την προσδοκία να βρείς μερικούς ακόμη που χάνουν και να κάνετε το ''δικό'' σας παιχνίδι!!
   
 11. όσον αφορά το πρώτο υπογραμμισμένο. Υπάρχει κάποιο επίσημο βιβλικό κανόνων που αφορά το bdsm? Υπάρχει συγκεκριμένο πλαίσιο συμπεριφοράς που ορίζει πχ έναν κυρίαρχο? Έχει αυτό το πλαίσιο περιορισμούς?
  Παράδειγμα.
  Είμαι gay σαδιστής και έχω πολύ έντονες κυριαρχικες τασεις.μπορείς να μου πεις ότι δεν είμαι κ?
  Είμαι straight cross dresser με κυριαρχικες τασεις. Δεν είμαι κ?
  Είμαι pan sexual σαδιστής με κυριαρχικες τάσεις? Είμαι κ?
  Είμαι straight dom. Είμαι κ?
  Είμαι daddy dom perv. Μήπως εγώ δεν είμαι κ?

  Υπάρχουν άπειροι συνδυασμοί που μπορούν να γίνουν με όλα τα πιθανά στάτους. Γιατί? Γιατί δεν υπάρχει ένα σαφές κείμενο ,ένα ιερό βιβλίο που περιγράφει αναλυτικά και με κάθε λεπτομέρεια τι " προσόντα '' χρειάζεται να έχει κάποιος για να υιοθετήσει μια ταμπέλα.

  Άν θέλεις δώσε μου ένα παράδειγμα κάποιου που προσπαθει να ξεχειλωσει ορισμούς .
   
 12. Επίσης εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τοση εμμονή από μερικούς να αποδείξουν σε τρίτους ότι δεν ανήκουν στον χώρο.?? λες και τους κάθονται στον σβέρκο ένα πράγμα! Η λες και με κάποιο μαγικό τρόπο μπλέκονται στα προσωπικά των "αληθινών bdsmers"και επηρεάζεται το δικό τους bdsm!