Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Through Her Eyes II

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος _DaRkNiGhT_, στις 13 Σεπτεμβρίου 2013.

1. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Είχαμε διακόψει για λίγο καιρό, ήταν μία δοκιμή που ήθελα να την περάσει, να δοκιμαστούμε και οι δυο μας. Δύσκολο πολύ και για τους δυο μας, αλλά αισθανόμουν ότι αυτό είναι ότι χρειαζόμασταν και οι δύο μας πραγματικά τώρα. Μείναμε ξεχωριστά ο καθένας μας στο σπίτι του. Κι εκείνος κι εγώ απαγορεύσαμε στον εαυτό μας οτιδήποτε ερωτικό, καθόλου οργασμός και για τους δυό μας.

Η αλήθεια είναι ότι ο μικρός μου μου έλειψε πάρα πολύ, όμως αυτό είναι κάτι που καλύτερα είναι να μην το μαθαίνει γιατί δεν μπορεί πολύ εύκολα να το διαχειριστεί, όταν του λέω ότι μου λείπει, πονάει πάρα πολύ, αισθάνεται ότι μου κάνει κάτι κακό, είναι πολύ τρυφερό αυτό εκ μέρους του.

Θα βγαίναμε για φαγητό, δεν του ζήτησα να έρθει να με πάρει, θα συναντιόμασταν και οι δύο εκεί με τα αυτοκίνητα μας. Φόρεσα ενα καφέ εφαρμοστό φόρεμα μακρύ μέχρι τους αστραγάλους μου, είναι το αγαπημένο του. Φυσικά και θέλω να τον ευχαριστώ, είναι ο σκλάβος μου, είναι ο σύντροφος μου. Είχε φθάσει νωρίτερα, πάρκαρα, ήρθε κοντά μου και μου άνοιξε την πόρτα, του χαμογέλασα, πήρε το θάρρος να το κάνει κι εκείνος.

‘‘Είστε πολύ όμορφη σήμερα’’ μου ψιθύρισε..

Εκείνος είχε φορέσει ένα ωραίο σκούρο παντελόνι κι ένα γαλάζιο πουκάμισο, είχε περιποιηθεί τον εαυτό του, όμως ήταν πολύ πολύ αγχωμένος κάτι που με διασκεδάζει αφάνταστα, να κρέμεται από τα χείλη μου, είναι αθώο και αληθινό. Μου άνοιξε την πόρτα και με βοήθησε να κάτσω. Έκατσε δίπλα μου, μου μιλούσε στον πληθυντικό, δεν ντρεπόνταν μην τον ακούσουν, μην οτιδήποτε, ήταν απόλύτα αληθινός και ήταν εκεί για εμένα.

Διστακτικός όπως πάντα με τον κατάλογο, πάντα θέλει να παραγγείλω εγώ το τι θα φάει, θέλει να γεύεται αυτά που έχω διαλέξει για εκείνον, αυτή η προσφορά του με ενθουσιάζει πάντα, αυτή την φορά όμως θα διάλεγε εκείνος το κρασί.
    Διάλεξει λευκό, όπως πάντα, ξέρει ότι εμένα μου αρέσει πιο πολύ το ερυθρό, όμως ο μικρός μου άρχισε να αισθάνεται καλά κι έκανε ακριβώς αυτό που του ζήτησα, να διαλέξει ότι του αρέσει. Δεν πρέπει κάθε φορά να κάνει αυτό που νομίζει ότι αρέσει σ’ εμένα, είναι ωραίο τώρα που καταλαβαίνει ότι αυτό μου μ’αρέσει περισσότερο είναι να κάνει ακριβώς αυτό που του ζητάω.

Φάγαμε, ήπιαμε λίγο κρασί γιατί μετά θα οδηγούσαμε και οι δύο. Πήγαμε στα αυτοκίνητα μας, του ζήτησα να με ακολουθήσει..

Ο μικρός μου ήταν καλά, άκουγα την μουσική από το αυτοκίνητο του, είναι και λίγο κάγκουρας αλλά αυτή είναι μία άλλη ιστορία.

Παρκάραμε έξω από το σπίτι μου, μου άνοιξε την πόρτα και περίμενε εκεί διστακτικά, του έδωσα ένα γλυκό φιλί στο στόμα και τον χαιρέτησα. Ξέρω ήμουν πολύ σκληρή μαζί του που δεν τον κάλεσα μέσα και η αλήθεια είναι ότι τον δοκίμαζα μέχρι τα άκρα.

Μπήκα στο σπίτι κι έκλεισα την πόρτα, η τελευταία του εικόνα, ενα χαμόγελο κι ένα

“ καλή σας ξεκούραση, Κυρία μου’’

Περίμενα να περάσει λίγη ώρα, δεν ήθελα να του μιλήσω όσο οδηγεί γιατί ξέρω ότι ένα από τα σημεία του που δεν διορθώνονται εύκολα αλλά πρέπει να προσπαθήσει πολύ παραπάνω για το καλό του είναι η ταχύτητα. Κάθε φορά, ακόμη και τώρα που το σκέφτομαι αυτό θέλω να του σπάσω το κεφάλι.

Έβγαλα τα ρούχα μου και πήγα στο μπάνιο, έκανα ένα μπάνιο και τον σκεφτόμουν, εκείνον όπως πρέπει έξω από την μπανιέρα μου γονατιστό, να περιμένει να μου δώσει την πετσέτα μου, να ακούω την ανάσα του...

Έκατσα στον καναπέ και του έστειλα μήνυμα.

‘‘Μικρέ μου πέρασα πολύ ωραία σήμερα, έτσι σε θέλω δυνατό, έφθασες καλά;’’

Μου απάντησε λίγα δευτερόλεπτα πιο μετά

‘‘Δεν έφυγα Κυρία, είμαι έξω από το σπίτι μας και περιμένω την άδεια σας για να χτυπήσω το κουδούνι’’

Το χαμόγελο μου, επέστρεψε στην θέση του, ο μικρός μου είχε ζωντανέψει πάλι, τώρα ήταν έτοιμος..

‘‘Έλα’’

Χτύπησε το κουδούνι, του άφησα μισάνοιχτη την πόρτα και μπήκε μέσα.
    Έκανε ακριβώς αυτό που του έχω πει όταν μπαίνει μέσα, έβγαλε τα παπούτσια του και τα ρούχα του, τα έβαλε στην άκρη και ήρθε και γονάτισε μπροστά μου.

Πήγε κι έκανε μπάνιο όπως του ζήτησα κι επέστρεψε καθαρός και στεγνός κοντά μου, γονάτισε και περίμενε, είχα το δερμάτινο κολλάρο του στα χέρια μου,γυμνή κι εγώ όπως κι εκείνος, τον ένιωθα που έτρεμε καθώς τα χέρια μου ακουμπούσαν ελαφρυά τα μάγουλα του, τον άγγιξα για λίγο κι ένιωσα έτοιμη να του παραδοθώ, να λιώσω για εκείνον. Τον θαύμασα εκείνη την στιγμή, γιατί συγκρατήθηκε, έμεινε ακίνητος, πολέμησε όλες τις επιθυμίες του και τις ανάγκες του για να με ακουμπήσει να με νιώσει, περίμενε την εντολή μου και χαμογελούσε.

Του ζήτησα να με ακολουθήσει στην κρεβατοκάμαρα, ανέβηκε στο κρεβάτι μας, γονάτισε και τούρλωσε τον κώλο του, είχε πάρει θέση για τιμωρία. Τις τιμωρίες δεν τις αντέχει καθόλου, πολύ πριν ξεκινήσει έχει βάλει τα κλάματα, αυτή τη φορά ήταν σιωπηλός, μετανιωμένος, δεν ήθελα κι εγώ να τον τιμωρήσω, αλλά έπρεπε. Όχι μαστίγιο ιππασίας αυτή την φορά, αλλά βίτσα, ο λόγος της τιμωρίας του ήταν σοβαρός και θα μείνει μεταξύ μας. Δέκα χτυπήματα, τα μετρούσε, όμως δεν κουνιόταν καθόλου, προσπαθούσε και η αλήθεια είναι ότι όταν προσπαθεί τόσο πολύ για εμάς είναι ο πιο όμορφος τρόπος να πει σ’αγαπάω, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα τον χτυπήσω με λιγότερη δύναμη. Στο δέκατο χτύπημα, ξέσπασε σε κλάματα, αλλά δεν κουνήθηκε καθόλου. Πήγα δίπλα του τον πήρα αγκαλιά, ένιωθα τα δάκρυα του στα χέρια μου, χάιδευα το κορμί του και τον ένιωθα να μεγαλώνει, να ερεθίζεται και να θέλει να με αγκαλιάσει, να με κρατήσει όμως όχι ακόμα σήμερα ήταν δικός μου και θα τον έπαιρνα ολόκληρο. Με όλους τους τρόπους.

Έδεσα τα χέρια του με τις δερμάτινες χειροπέδες στα κάγκελα του κρεβατιού, ο φόβος του μη με δυσαρεστήσει, ήταν ο καλύτερος σύμμαχος μου, σήμερα όπως και κάθε φορά ήταν όλος δικός μου, έδεσα με σκοινι και τα δυό του πόδια μαζί και τα ακινητοποίησα στο κάτω σίδερο του κρεβατιού, με ήθελε πολύ, το έβλεπα, αλλά το μαστίγιο μου τον ήθελε περισσότερο.

Με εννιά δερμάτινες ουρές, το είχα παραγγείλει ειδικά για τον μικρό μου, αυτό δεν το ήξερε, δεν τον είχε ξαναζωγραφίσει ποτέ αυτό, άρχισα να τον χτυπάω, μαλακά, τραντάχτηκε, ξαφνιάστηκε, τον χτυπούσε κάτι που δεν το περίμενε, η πλάτη του, ο κώλος του, τα μπούτια του, άρχισαν να γίνονται ροδαλά, ειδικά ο κώλος του, έκανε τις γραμμές από την βίτσα ακόμα πιο όμορφες, είχα ερεθιστεί πολύ, από τον ήχο του μαστιγίου και τις κραυγές του μικρού μου. Πήρα το μαστίγιο ιππασίας, ήταν ώρα για να υποφέρει όπως του αρμόζει, του φόρεσα το φίμωτρο του. Άρχισα να τον χτυπάω στην πλάτη και στα μπούτια, πολύ δυνατά, κουνίοταν το κρεβάτι από τον πόνο που έπαιρνε για εμένα ο μικρός μου, λίγο πιο δυνατά αν τον χτυπούσα θα σκιζόταν, θα μάτωνε, δεν ήθελα αυτό τώρα, αλλά να υποφέρει πραγματικά, όπως του αξίζει, όπως πρέπει για να με ευχαριστεί.

Πήγα από επάνω του, ακούμπησα τα στήθη μου στο κορμί του, οι ρώγες μου άρχισαν να ερεθίζονται ακουμπώντας το καυτό του κορμί, έκαιγε για εμένα, ένιωθα τα υγρά μου, να τρέχουν, να υγραίνουν το κορμί του, έλυσα τα πόδια του και γονάτισε, τα χέρια του παρέμειναν τεντωμένα, άρχισε να καυλώνει. Πήρα το σκοινάκι και έδεσα την βάση του πέους του σφικτά και το άλλο άκρο του σκοινιού το τέντωσα από το κρικάκι στο κολλάρο του, η παραμικρή του κίνηση είχε συνέπειες. Φόρεσα το στραπ ον μου, σήμερα, σήμερα ήθελα να τον πάρω πολλές φορές πριν του επιτρέψω να μπει μέσα μου.

Πριν το φορέσω αποφάσισα ότι το μόνο λιπαντικό για σήμερα είναι τα δικά μου υγρά το έβαλα μέσα μου, όσο εκείνος περίμενε γονατιστός, φόρεσα το στραπ ον μου σφιχτά και του αφαίρεσα το φίμωτρο, άρχισα να μπαίνω, πάντα στην αρχή τον πονάει πολύ, κραυγάζει, αντιστέκεται, πόσο πολύ μου αρέσει να αντιστέκεται σε κάτι που δεν μπορεί να αποφύγει, σε κάτι που το θέλει τόσο πολύ, μπήκα μέσα του, σιγά σιγά, σταματούσα, για να βλέπω αν είναι καλά, πάντα θέλει ηρεμία στην αρχή, και αυτό το κωλαράκι του θέλει πολλές ξυλιές για να με παίρνει όλη μέσα του, άρχισε να βογγάει από ευχαρίστηση, ενώ είχα μπεί μέσα του και παλλόμουν, τον έπαιρνα, το πέος του είχε ερεθιστεί πολύ, το είχα στο χέρι μου, ενώ η λεκάνη του ακολουθούσε τον ρυθμό μου, τα βογγητά του, μου προκαλούσαν συνεχούς οργασμούς, άφησα το πέος του και τράβηξα τα μαλλιά του, τραβούσα το κεφάλι του προς τα πίσω ενώ τον έπαιρνα πραγματικά δυνατά, γρήγορα, οι γοφοί του άρχισαν να λικνίζονται μαζί μου, πλέον με ακολουθούσε με ήθελε..

Άφησα το στραπ ον μέσα του, ελύσα τα χέρια του και το σκοινάκι από το πέος του, ποτέ δεν πρέπει να μένει για πολύ ώρα δεμένο, ,εδεσα τα ζωνάρια του πέους σφιχτά γύρω του, έλυσα και τα χέρια του και πήγα από κάτω του, άρχισε να με φιλάει με πάθος και με δύναμη, τον έσπρωχνα από πίσω, αλλά τώρα δεν σταμάταγε, ούτε εγώ ήθελα, μου χαμογελούσε και μου έκανε έρωτα, πήρε την άδεια μου να μπει μέσα μου, θα πίστευε κανείς ότι τόσο καιρό που έχει για να χύσει θα έρχονταν γρήγορα σε οργασμό, αλλά αυτό δεν γίνονταν, ο μικρός μου άλλαζε σε όλα, ελεύθερος από κάθε του σκέψη καθώς του έκανα έρωτα, τώρα αυτό που δεν περίμενε, το στραπ ον έχει δόνηση, πάτησα το ασύρματο κουμπί, σταμάτησε για δευτερόλεπτα με κοίταξε, του χαμογέλασα, επέσε όλος επάνω μου κι άρχισε να γίνεται πιο ζωηρός, πιο γρήγορος, πιο έντονος, είχε την άδεια μου να έρθει σε οργασμό όποτε το θελήσει, εγώ είχα έρθει ήδη πολλές φορές σε οργασμό, τον ένιωσα, μέσα μου, το ιδρωμένο του κορμί σταμάτησε να τρίβεται πάνω στο δικό μου, καθώς προσπαθουσε να μαζέψει τις ανάσες του..

Του έλυσα τον δονητή, του χαμογέλασα, πήγαμε στο μπάνιο, έκανα πρώτη, απ’ έξω εκείνος γονατιστός να μου κρατάει την πετσέτα μου, ο μικρος μου σκλάβος γύρισε..

2. vintor

vintor Being served by unique @Zefi Premium Member

Απάντηση: Through Her Eyes II

πανέμορφη και αληθινή ιστορία.

3. WisDomme

WisDomme I am just Myself - that's all.

Απο τα πιο ομορφα κειμενα που εχω διαβασει στην ζωη μου...

4. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

................ευχαριστώ Vintor, Wisdomme, dark explorer

Last edited: 15 Σεπτεμβρίου 2013
  5. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Όμορφη, ειλικρινής, μεστή, γλαφυρή περιγραφή γεμάτη αισθησιασμό και πάθος