Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ti λένε τα στατιστικά για το greekbdsmcomunity.com;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος sfougokolarios, στις 13 Ιανουαρίου 2026 at 14:26.

1. sfougokolarios

sfougokolarios Regular Member

Καλησπέρα στην παρέα. Οταν μπήκα στον πειρασμό να τσεκάρω την επισκεψιμότητα που έχει το site ομολογώ ότι δεν το περίμενα αυτό το νούμερο.
    Το https://pro.similarweb.com/ είναι ένα συνδρομητικό site που καταγράφει την επισκεψιμότητα των ιστοτόπων παγκοσμίως. Το χρησιμοποιω για να τσεκάρω τα δικά μου site και σήμερα μπήκα στον πειρασμό να δω τι γίνεται με την ...κοινότητά μας.
    Και η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα!
    Για να μην σας καθυστερώ, τον Δεκέμβριο το site είχε 195.000 επισκέψεις, ενώ στην κατάταξη είναι μέσα στα πρώτα 1400 site πανελλαδικά και ανεξαρτήτως κατηγορίας.
    Δεν ξέρω αν ενδιαφέρεται να τα μελετήσει κάποιος από τους διαχειριστές, να του τα στείλω με pm γιατί δεν μπορώ να ανεβάσω τις φωτό ή το pdf.
    Είναι πάντως εντυπωσιακά τα νούμερα.

2. Η Μελίνα Του

Η Μελίνα Του Μελίνα

195.000 επισκεψεις;;; Και υπάρχει τόσο μικρή συμμετοχή σε συζητήσεις ;;;; Λυπηρό

3. her-ald

her-ald Regular Member

Προσωπικά μου φαίνεται λογικό. Δεν είναι πολλοί αυτοί που θέλουν να εκθέσουν την οπτική τους σε τέτοια θέματα ούτε είναι και πολλοί όσοι έχουν κάτι να εκθέσουν. Εκτός αυτού, 195.000 επισκέψεις σε 30 μέρες δεν είναι κάτι απίθανο δεδομένου του ότι είμαστε φόρουμ. 7 σελίδες να ανοίγει ο μέσος χρήστης την ημέρα αυτό βγαίνει κάτω από 1000 χρήστες ανά ημέρα. Που φυσικά μπορεί να είναι και οι ίδιοι 1000