Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

To μπράτσο Του

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος savra, στις 7 Μαρτίου 2008.

 1. savra

  savra Guest

  To μπράτσο Του


  Γεια σας αγαπητοί κύριοι   και καταπληκτικές Κυρίες   αυτού του λατρευτού φόρουμ. Ελπίζω να μην σας κουράζω και να απολαμβάνετε τις τρυφερές και ρομαντικές καλλιτεχνικές εκφράσεις. Η κοινωνία έχει παραγεμίσει από κακούς ανθρώπους   και δυστυχώς ενώ κάποιοι είναι καλοί άνθρωποι   κάποιοι άλλοι όλο ειρωνεύονται και κοροϊδεύουν τους άλλους  . Αυτό δεν είναι καλό και δεν πρέπει να το κάνουμε. Πρέπει να είμαστε καλοί. Η καλοσύνη είναι ωραίο πράγμα και τους καλούς ανθρώπους ο Θεούλης τους βοηθάει. Βέβαια εγώ είμαι άπειρος σε μερικά πράγματα αλλά έμαθα πως με αγάπη, καλοσύνη και ζεστή τρυφερή αγκαλιά μπορείς να είσαι πάντα αξιαγάπητος και καλοσυνάτος. Ίσως και να κάνω λάθος, δεν ξέρω, αλλά δεν χρειάζεται να είμαστε κακοί ο ένας με τον άλλον. Θα σας αφηγηθώ μια λαμπρή ιστορία που διάβασα σε ένα περιοδικό που ασχολείται με το Fitness που συνδύαζε μια ιστορία ενός BDSM body builder σκλάβου. Επειδή ξέρω πως έχετε πολλά να ασχοληθείτε   και μπορεί να είμαι κουραστικός, δεν θέλω να σας ταλαιπωρήσω   οπότε θα σας παραθέσω το καλύτερο απόσπασμα:

  "Ο ξανθός κοντός μπαλαρινάς με το μηδενικό ύψος, άναψε ένα τσιγάρο επιθυμώντας να αποσυντονίσει για λίγο τις πολλαπλές σκέψεις του, προσπαθώντας να θυμηθεί πόσο περισσότερο κομπλεξικός ήταν από τους γνωστούς του και όσους ζήλευε που δεν μπορούσε να φτάσει, λες και είχε ελπίδες. Το όνειρό του ήταν να γίνει μπαλαρίνα, αντί αυτού όμως κατάφερε να γίνει η πουτάνα ενός καθηγητή του στο πανεπιστήμιο. Πλην των συνηθισμένων παροχών του, όπως ρούφηγμα πέους και κατανάλωσης σπερματικών υγρών από τον καθηγητή και πρωτομάστορα της φιλοσοφίας και της λογικής, ειδικευόταν και στην μετάφραση απαξιωμένης (ευτυχώς) διαλέκτου που άθλιοι βρωμεροί ανθρωποειδές τσομπαναρέοι της Κρήτης χρησιμοποιούσαν ακόμη καθότι δεν είχαν λάβει της απαραίτητης ενημέρωσης από τους ντόπιους ιθαγενείς της Κρητικής Νήσου αναφορικά με την έλευση της χώρας, του πλανήτη αλλά και της χρονολογικής περιόδου στον 21ο αιώνα.

  Όσο έπαιρνε τις καυτές τζούρες από το τσιγάρο Sante που έκλεψε από τον μουσάτο κρυφομοφιλόφυλο εραστή αφέντη του παρατήρησε για πρώτη φορά καθρέφτη που έφτανε εώς το πάτωμα, γεγονός πρωτόγνωρο εξαιτίας της έλειψης ύψους που είχε και δεν είχε αντικρύσει ποτέ ξανά την αντανάκλασή του. Το πρώτο πράγμα που του κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν η σύγκριση της κωλοτρυπίδας του σε σχέση με τα γαλάζια μάτια του και κάτα πόσο ταίριαζαν αυτά τα δύο όσο θα καθόταν στα τέσσερα και θα γινόταν η "Λολίτα" των ακαδημόφρονων της φιλοσοφικής, ψυχολογικής αλλά και θεολογικής σχολής, χωρίς όμως να αποκλειστεί και η γυμναστική ακαδημία. Είχε σημασία για αυτόν να ταιριάζει η κωλοτρυπίδα του με τα γαλάζια μάτια του, ένιωθε κοινωνικά χρήσιμος.

  Ένα συνηθισμένο βράδυ σαν τα άλλα, δηλαδή στα τέσσερα, και ντυμένος με τσαρούχια σαν αρσενική πουτανίτσα απελευθερώτρια του έθνους που την τσακώσαν οι μπέηδες μουσουλμάνοι του Αλή Πασά και την εκπαιδεύσαν στην αναγνώριση σεβασμού της διαφορετική δογματικής διάστασης που ο κάθε άνθρωπος υπό το ειρωνικό πρίσμα της αναγνώρισης δικαιούται να απαιτεί, χωρίς παράπονο και αντίρρηση γιατί αυτό εξάλλου ήταν και το από γεννητούρια κρυφό του βίτσιο, επειδή ο φερετζές τον άναβε και οι πατάτες του πανεπιστημίου με τα μούσια το αναγνώρισαν αμέσως, αποφάσισε να βάλει (ίσως για πρώτη φορά) μπρος τα κριτήρια συνείδησης που είχε απενεργοποιήσει πολλά χρόνια πριν."

  Να αυτό είναι ένα μικρό απόσπασμα το οποίο μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Και καλό θα είναι να ασχοληθούμε με τα προβλήματα του πλανήτη και να αγαπάμε τα πολύ καλά ζωάκια  . Επίσης να μην θέλουμε όλο να υποτιμάμε τους άλλους και να μην μιλάμε για αυτούς που δεν γνωρίζουμε γιατί δεν είναι καλό. Τα λουλούδια είναι κι αυτά καλά γιατί παράγουν οξυγόνο και απορροφούν το διοξείδιο του άνθρακα. Το οικοσύστημα είναι καλό και πρέπει να το προστατέψουμε. Ας μην τρώμε όλο σουβλάκια και γύρους, ας τρώμε και υγειινά φαγητά γιατί ανεβάζουν την διαύγεια της σκέψης και γινόμαστε πιο θετικοί και διορατικοί. Τέλος, κι οι πουτάνες που πέρασαν τα 18 έχουν δικαίωμα άποψης για να τις δορθώνουμε που πάντα λένε κοτσάνες και να μάθουν την αξία της σιωπής και της στοματικής ικανοποίησης     
  Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
 2. Maley

  Maley Contributor

  οκ..αρκετα ενδιαφερον..
   
 3. dora_salonica

  dora_salonica Contributor

  Στοργή και προδέρμ μετά την ηλικία των 2; Οι ειδικοί ισχυρίζονται πως αντεδείκνυνται αγαπητέ. Διαιωνίζει το πρόβλημα και ενθαρρύνει την νυχτερινή ενούρηση.

  Υπάρχουν πολλοί τρόποι να δείχνει κανείς την αποδοχή του στον άλλον και την τρυφερότητά του. Το να του λες, δεν πειράζει παιδί μου, κατούρα πάνω σου, δεν είναι ένας από αυτούς. Το λέω όχι ως καθηγήτρια, αλλά ως απόφοιτος του Νηπιαγωγείου με την ονομασία "Je sais bien, quand meme..."
   
 4. savra

  savra Guest

   

  thnx  

  επίσης δεν κατουράμε ποτέ κόντρα στον άνεμο...  
   
 5. dora_salonica

  dora_salonica Contributor

  Εκτός εάν εμείς φοράμε την καμπαρντίνα του Bogie και ο σκοπός μας είναι να βραχούν οι διπλανοί μας, μπας και βάλουνε μυαλό.

  Τι προσπαθώ τώρα η δόλια, άσε, τα ξέρω...Κι εγώ τα ίδια έλεγα και χειρότερα.

  Keep up the good work.