Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Training a male to be a female

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος sissyM, στις 12 Μαρτίου 2009.

Tags:
Thread Status:
Not open for further replies.
 1. tithon

  tithon Contributor

  εδώ η κτηνοβασία δεν είναι «αποδεκτή», να ψάξετε αλλού.

  αν βρίσκεστε σε διαστρεβλωμένο χώρο να αλλάξετε χώρο.

  γιά την πιθανότητα να εννοείτε διαστρεβλωμένες τις ερμηνείες και τις αντιλήψεις του φορουμ, θα ήταν ίσως ενδιαφέρον να πληροφορηθείτε το αυτονόητο:
  κάθε δέκα, δεκαπέντε μέρες, εμφανίζονται στο φορουμ διάφοροι επιφανειακά και στερεοτυπικά φιλοσοφούντες, οι οποίοι κατέχουν το φως της αυθεντικότητας και της ομορφιάς, κι επιχειρούν να βάλουν στον ίσιο δρόμο τους απολωλότες του βδσμ. έχουμε και μόνιμους. κατάλληλες μέρες για διαφώτιση είναι τα σαββατοκύριακα.

   
   
 2. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας Κυρία, σε πολλά και δη στο κυριότερο ότι είναι συμπεριφορές του bdsm που δεν θεωρούνται παρεξηγημένες. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας να μου απαντήσετε και εκπλήσσομαι γιατί οι ειδικοί επί του bdsm μόνο να μαστιγώνουν απ' ότι φαίνεται γνωρίζουν και η ευαισθησία να ασχοληθούν με μια που κατά τα πρότυπά τους δεν θα τους κάτσω ποτέ, δεν δείχνουν την ευαισθησία ή απαξιούν να ασχοληθούν με την πάρτη μου και μου εξηγήσουν. Ω, θεοί του Ολύμπου!!! Ο δρόμος σας ο δρόμος μου!

  Μαθαίνω από εσάς ότι εγώ προσδιορίζομαι ως Βανίλα, κάτι που δεν ήξερα... ( αχ τι ωραίο είμαι βανίλα όπως το άνθος του λουλουδιού, το λευκό και ίσως λίγο ροζουλί χρώμα του - ναι μου ταιριάζει σε όλα, ακόμα και στο άρωμά του!!!! ξετρελάθηκα τώρα!!!   ). Είναι σημαντικό πράγμα να σου εξηγούν και αλήθεια σας ευγνωμονώ για αυτό. Και εμένα μου αρέσει η υποταγή από γυναίκες αλλά όχι με καταπιεστικούς τρόπους και χειροδικίες ή χειρότερα βασανισμό κάθε είδους. Χάιδεψέ με στο κεφαλάκι, κοίταξε με στα ματάκια και ζήτησέ μου, μίλησέ μου σαν στο μικρό σου κοριτσάκι... κι εγώ θα γίνω χαλί να με πατήσεις! Αν αυτή η ανάγκη σχέσης σλέηβ (εμού) και Ντομίνας ονομάζεται βανίλα τότε ναι αυτό είμαι και γι αυτό είχα γενικεύσει τις σχέσεις αλλά μάλλον είναι κατηγορίες.

  * Επίσης, αν τελικά υπάρχει και αυτή η συμπεριφορική (Βανίλα), δεν υπάρχουν αντίστοιχοι/ες Ντομ/ Ντομίνες; Το γράφω γιατί δεν είμαι νέα στο χώρο αυτό αλλά ποτέ δεν με πλησίασε τέτοια/ος Ντομίνα/ Ντομ και είναι κάτι που το ψάχνω μια ζωή  .
   
 3. Έχετε απόλυτο δίκιο κύριε και δεν ειρωνεύομαι. Ευχαριστώ για το γελοπροσωπάκι και ανταποδίδω   και να γνωρίζετε ότι καμία επικριτική διάθεση δεν έχουν τα γραφόμενά μου. Εγώ έμαθα μόλις πριν ότι είμαι Βανίλα και υπάρχουν διαφορετικές συμπεριφορές σε αυτήν την κατηγορία (άσχετα αν δεν μου έτυχε ποτέ στη ζωή μου να γνωρίσω ή να μπω σε μια τέτοια σχέση με κάποιον Ντομ ή κάποια Ντομίνα) . Δεν φταίω νομίζω που τόσα χρόνια παρόλο τις αναζητήσεις μου, δεν γνώρισα αντίστοιχη/ ο Μίστρες/ Μάστερ και νόμιζα ότι η κατηγορία είναι μια... αυτού που βαράει κι αυτού που τα δέχεται με ευχαρίστηση - κάτι που φυσικά με βρίσκει αντίθετη γιατί απλά είμαι Βανίλα.

  Αλλάααα.... το ότι δεν με έχει πλησιάσει κάποια/ος αντίστοιχη/ος Ντομίνα/Ντομ Βανίλα κατηγορίας, να υποθέσω ότι δεν υπάρχει στην Ελλάδα???
   
 4. tithon

  tithon Contributor

  αν δεν ενδιαφέρεται κάποιος να ασχοληθεί με κάποιον, δεν ασχολείται.
  δεν χρωστάει κανένας να ασχοληθεί με κάτι που δεν τον κινητοποιεί κάπως, που δεν του αρέσει.

  μπορείτε να παραγγείλετε ακριβώς το είδος της «υποταγής» που σας εξυπηρετεί, υποθέτω θα βρεθεί κάποιος να σας υπηρετήσει. έχει γιά όλους.

  σας εύχομαι από καρδιάς να βρείτε ο,τι ψάχνετε. δεν νομίζω ο,τι θα βρείτε εύκολα κάποιον να σας χαϊδέψει το κεφαλάκι, ανάμεσα σε αυτούς που έχουν επιλέξει λιγότερο προσχηματικούς και περισσότερο ευθείς τρόπους συσχέτισης, αλλά δεν ορκίζομαι ούτε μου πέφτει λόγος.

  η γκρίνια πως φταιν όλοι οι άλλοι και είναι στρεβλοί και παράξενοι που δεν τους αρέσω, και κακώς ψάχνουν κάτι διαφορετικό απ' αυτό που είμαι εγώ, και οφείλουν να συμμορφωθούν στα γούστα μου και να κάνουν ακριβώς αυτό που αρέσει σε μένα, δεν βοήθησε ποτέ κανέναν να συνεννοηθεί, από την εμπειρία μου.
   
 5. Χα χα χα χα χα... βρε καημό που έφαγες μαζί μου χα χα χα.... έλα πες την αλήθεια... δεν έρχεσαι για κυνήγι....
   
 6. tithon

  tithon Contributor

  @pink_butterfly
  είναι χαρά μου που γίνομαι κατανοητός όταν θέλω.
   
 7. espimain

  espimain Contributor

  Προφανώς για να μην σας πλησιάζουν, κάτι κάνετε λάθος.
   
 8. estelwen

  estelwen χρήσιμη Contributor

  Μην βιάζεστε. Κανείς δεν οφείλει απάντηση ή να ασχοληθεί, το κάνει όποιος έχει χρόνο και διάθεση.
  Γενικά, αν θέλετε σοβαρές τοποθετήσεις, είναι προτιμότερο εσείς πρώτη να μην κάνετε δίκη προθέσεων ("μια που κατά τα πρότυπά τους δεν θα τους κάτσω ποτέ") και ειρωνεία ("οι ειδικοί επί του bdsm μόνο να μαστιγώνουν απ' ότι φαίνεται γνωρίζουν").

  Νο νο, δεν σας προσδιόρισα με κανέναν τρόπο. Άλλο ανέφερα. Ότι στον βδσμικό χώρο οι ερμηνείες των εννοιών που φάνηκε να ασπάζεστε (καταπίεση κλπ) διαφέρουν ριζικά από εκείνες του μη-βδσμικού συστήματος. Άλλοι το λένε βανίλα, όχι εγώ - αλλά καταπίεση, "χειροδικίες, βασανισμούς κάθε είδους" στο βδσμ, όπως και να το κάνουμε, δεν νοούνται.

  Στον χώρο του βδσμ θα βρείτε πολλά είδη σχέσεων, το καθένα με άπειρες διαβαθμίσεις, και πολλά είδη ατόμων. Μπορεί να βρείτε αυτό που ζητάτε, αλλά δεν είναι ανάγκη, όπως είπα και πρόσφατα αλλού, να το βαφτίσουμε όπως μας αρέσει, ή όπως ταιριάζει στην προσωπική φαντασίωση του καθένα. Η υποταγή εν βδσμ δεν είναι α λα κάρτ, με παραγγελία, είναι τελείως διαφορετικό πακέτο.
  Θα βρείτε άπειρα νήματα που ασχολούνται με το θέμα αν σας ενδιαφέρει.
   
  Last edited: 6 Ιουνίου 2019
 9. α) Δεν σας έγραψα ότι εσείς με βαφτίσατε έτσι.... Έγραψα: ( Μαθαίνω από εσάς ότι εγώ προσδιορίζομαι ως Βανίλα, κάτι που δεν ήξερα... ) Δεν γράφω "Μαθαίνω από εσάς ότι εσείς με προσδιορίζετε"... Οπότε μη νιώθετε ενοχές... Ξεπεράστε το!
  β) Μα γιατί... τόσα πακέτα υπάρχουν αλά καρτ... δε μπορεί, θα αλλάξω κινητή! Μήπως να αρχίσω κι εγώ να ανεβάζω φωτογραφίες του κώλου μου με δονητές στον για να είμαι αρεστή στο χώρο σας???? Δε νομίζω... Νομίζω όμως ότι όπως υπάρχω εγώ ώς τέτοια κρος, θα υπάρχει και ως τέτοια Ντομίνα ή Μάστερ και αλήθεια θα είναι η πιο όμορφη εμπειρία και για εμένα αλλά και για αυτόν τον έναν ή αυτήν την μια!
  γ) Θα κοιτάξω όχι τόσο από ενδιαφέρον αλλά θα έλεγα για να ανοίξω τα μάτια μου όχι για να χαθεί αυτό το χαμόγελο απ το προσωπάκι μου αλλά ίσως για να το κάνω ακόμα περισσότερο χαρωπό.  
   
 10. Μήπως έχει πέσει στη δική σας αντίληψη τέτοια αντίστοιχη/ος Ντομίνα/Μάστερ? Αν όχι, μάλλον δεν έχω άδικο. Αν ναι, απλά τον/ την αναφέρετε για να δικαιολογήσετε την απάντησή σας. Ευχαριστώ.
   
 11. tithon

  tithon Contributor

  δεν ξέρει ο @espimain απο μαμμυ ντομινες, έχει άλλη ειδίκευση. προξενειό με μαμμυ ντομινα δεν ξέρω αν παρέχεται σ αυτό το φορουμ. στη σελίδα "γνωριμίες" ήταν στο κοσμοπολιταν. εδώ δεν το 'χω βρει ακόμη. θα ψάξω όμως για να μην διαμαρτυρηθείτε στη δ/ση.

    
   
 12. Ξέρετε κάτι; Όλα καλά. Δεν είναι του χαρακτήρα μου να μπλέκω σε αντίλογους με προφίλ που δεν ξέρω ούτε καν σε ποιον ανήκουν. Όλα καλά! Σας χαιρετώ!
   
Thread Status:
Not open for further replies.