Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

TRUCK FESTIVAL 2007!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Hil, στις 1 Οκτωβρίου 2007.

  1. Hil

    Hil Regular Member

    Η Μεγαλύτερη 'Εκθεση Επαγγελματικών Αυτοκινήτων
    Η Κορυφαία γιορτή των Αυτοκινητιστών και Φίλων του Φορτηγού
    Η έκθεση TRUCK FESTIVAL αποτελεί τον πλέον επιτυχημένο θεσμό στη χώρα μας, καθώς ξεφεύγει από τις συνήθεις στατικές εκθέσεις προϊόντων. Είναι έκθεση προσαρμοσμένη στη κουλτούρα και στο life style του επαγγελματία της Μεταφοράς, του αυτοκινητιστή, του οδηγού, αλλά και του φίλου του φορτηγού.

    Στο τριήμερο 5, 6 και 7 Οκτωβρίου ο επισκέπτης του ΤRUCK FESTIVAL, θα γνωρίσει από κοντά τα νέα μοντέλα των φορτηγών, τα ρυμουλκούμενα όλων των τύπων και κατηγοριών, εξαρτήματα και ανταλλακτικά, προϊόντα βελτίωσης, αξεσουάρ κ.α. θα έχει άμεση επικοινωνία ή διαπραγμάτευση με τον πωλητή, όπως και την ευκαιρία να δει και να συγκρίνει ομοειδή ανταγωνιστικά προϊόντα.

    Στη συνέχεια, περνώντας στη πίστα του αυτοκινητοδρομίου, θα ζήσει αξέχαστες ώρες παρακολουθώντας τους πιο συναρπαστικούς αγώνες φορτηγών, οι οποίοι τίποτα δεν έχουν να ζηλέψουν από τους αντίστοιχους αγώνες σε άλλες ευρωπαϊκές πίστες. Στα Μέγαρα, τρέχουν φορτηγά με κινητήρες από 200 έως 1200 HP, που παίρνουν μέρος είτε σε αγώνες ταχύτητας στην πίστα του αυτοκινητοδρομίου, είτε σε αγώνες dragster 400 μέτρων. H συνέχεια για τους επισκέπτες δίδεται στη μεγάλη τέντα των εκδηλώσεων με διαγωνισμούς μπίρας, διαγωνισμούς «μπρα-ντε-φερ» και φυσικά με ένα εκπληκτικό show από γνωστά μοντέλα.

    Γενικά το TRUCK FESTIVAL, είναι κάτι παραπάνω από μια έκθεση, είναι μια γιορτή των αυτοκινητιστών, είναι η αποθέωση του φορτηγού. Επισκεφθείτε την…

    http://www.truckfestival.gr/
     
  2. Hil

    Hil Regular Member

  3. maximilian

    maximilian New Member

    Απάντηση: TRUCK FESTIVAL 2007!!

    ...θα τρεξω...εφτασα 32 και ξυπναω με τον σταλονε (sic) στην σκεψη μου.Ψευτοσυγνωμη μα μου βγαινει ο ειρων
     
  4. Kits

    Kits Contributor

    αυτα δεν εχουν βυζια...