Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Urethral sounds

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 25 Απριλίου 2009.

 1. dora_salonica

  dora_salonica Contributor

  Θα παραθέσω εδώ ένα ενδιαφέρον άρθρο σε δική μου μετάφραση. Το θέμα μας είναι ένα νέο αγαπημένο μου φετίχ που ανακάλυψα πρόσφατα, στα αγγλικά ονομάζεται "urethral sounds" και ίσως μπορούμε να το μεταφράσουμε σε βυθομετρητές ουρήθρας. Αν κάποιος γνωρίζει την ιατρική ονομασία των sounds, ας την παραθέσει.

  Τις "παλιές καλές μέρες" πριν την ανακάλυψη της πενικιλλίνης, η βλενόρροια δεν θεραπευόταν εύκολα και πολλές φορές άφηνε ουλώδη ιστό, που προκαλούσε στένωση, η οποία μπλοκάριζε μερικώς ή ολικώς την ουρήθρα, κάνοντας την ούρηση δύσκολη ή εντελώς αδύνατη. Κάποιοι καλοπροαίρετοι γιατροί (Drs. VanBuren και Dittel, για να ονομάσουμε δύο εξ αυτών), ψάχνοντας μεθόδους να ανακουφίσουν αυτό το πρόβλημα, σχεδίασαν εργαλεία για την διείσδυση στην ουρήθρα, έτσι ώστε να εντοπιστεί η στένωση και στην κυριολεξία να την διευρύνουν ώστε να επιτρέψουν την διέλευση των ούρων. Έτσι γεννήθηκε το urethral "sound" το οποίο παίρνει το όνομά του από τον όρο βυθίζω για να μετρήσω το βάθος. Ο όρος "sound" είναι ο ίδιος που χρησιμοποιείται στην φράση "sound the depths," [βυθομετρώ] όπου το βάθος ενός σώματος νερού μετριέται βυθίζοντας ένα σκοινί με βαρίδιο.

  Μάλλον το πιο συχνό urethral sound είναι το VanBuren που φαίνεται στην εικόνα. Έχει μία κύρτωση 90 μοιρών στο άκρο και προσεγγίζει την ανατομία της ουρήθρας όταν το πέος τραβιέται μακριά από το σώμα. Όταν τοποθετείται σωστά, το άκρο του sound αγγίζει την περιοχή του προστάτη και απαλοί χειρισμοί μπορούν να επιφέρουν εξαιρετικά απολαυστικές αισθήσεις.

  Tα sounds διεισδύουν καλύτερα όταν ο υπό είναι ξαπλωμένος ανάσκελα. Το πέος πρέπει να είναι μαλακό για να εισέλθει το VanBuren sound. Το sound πρέπει να είναι αποστειρωμένο και να έχει λιπανθεί με ένα υδατοδιαλυτό και αποστειρωμένο λιπαντικό όπως το KY ή το Surgilube από ένα φρέσκο σωληνάριο.

  Τα sounds ποτέ δεν πρέπει να σπρώχνονται ή με κάποιο τρόπο να εισέρχονται βίαια μέσα στην ουρήθρα. Το άκρο τοποθετείται στο καλά λιπασμένο ουρηθρικό meatus και του επιτρέπεται να εισέλθει με το ίδιο του το βάρος. Ένα χέρι πρέπει να οδηγεί το sound από το χερούλι του και το άλλο να κρατάει απαλά το μαλακό πέος, οδηγώντας το γύρω από το sound.

  Σε κάποιο σημείο, στο εσωτερικό της βάσης του πέους, η ουρήθρα περνάει από ένα άνοιγμα στους μυικούς ιστούς. Μπορεί να δυσκολευτείτε λίγο στην αρχή να το βρείτε. Ποτέ μην ασκήσετε πίεση! Θέλετε να βρείτε το άνοιγμα, όχι να δημιουργήσετε ένα καινούργιο. Αν δυσκολεύεστε, τραβήξτε λίγο το sound προς τα έξω, άνασηκώστε λίγο το πέος στα χέρια σας και προσπαθείστε ξανά.

  Μόλις το sound τοποθετηθεί, πρέπει να στηριχτεί προσεκτικά είτε από το άτομο που το τοποθέτησε είτε από το άτομο που το δέχτηκε. Τα sounds είναι αρκετά βαριά και μεγαλύτερο βάρος βρίσκεται έξω από το άνοιγμα του μυικού ιστού που αναφέραμε, παρά μέσα. Αν πέσει το sound μπορεί να προκαλέσει εσωτερική ζημιά.

  Όταν τοποθετηθεί, απαλοί και περιορισμένοι χειρισμοί μπορούν να είναι πολύ ερωτικοί. Αν χτυπήσετε απαλά το χερούλι του sound με ένα μεταλλικό αντικείμενο ή χρησιμοποιήσετε έναν μικρό δονητή, αυτό θα τους τρελάνει. Το sound μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στο electro-pain. Κάποιοι bottom χύνουν και μόνο στη σκέψη ενός Relax-Acizor ανάμεσα σε ένα VanBuren sound και σε μία κατάλληλη μεταλλική πρωκτική σφήνα.

  Αν ο bottom έχει στήση, ξεχάστε την χρήση του VanBuren sound και αν πάθει στήση στη διάρκεια, μην προσπαθήσετε να το βγάλετε μέχρι να χαλαρώσει. Αυτά τα προβλήματα δεν υφίστανται όταν έχουμε να κάνουμε με καθετήρες.

  Στο επόμενο θα παραθέσω ένα κείμενο σχετικά με την διεύρυνση της ουρήθρας στο γυναικείο σώμα, πράγμα που με ενδιαφέρει σαφώς περισσότερο από ότι η βυθομέτρηση της αντρικής ουρήθρας. Οποιαδήποτε σχόλια ή πληροφορίες θα γίνουν δεκτά με ενθουσιασμό. 

  Πηγή: Sounds
   
 2. dora_salonica

  dora_salonica Contributor

  Μετέφρασα την ακόλουθη ιστορία που βρήκα στο διαδίκτυο πριν λίγο καιρό, με την ελπίδα να ρίξω λίγο φως σε αυτό το θαυμαστό όργανο, την γυναικεία ουρήθρα, και τις δυνατότητες απόλαυσης που μας παρέχει.

  H εξέταση της Άννυ

  Σύνοψη: Βασανισμός της ουρήθρας και ερωτική ικανοποίηση από τον Αφέντη μίας γυναίκας και τον γιατρό φίλο του

  Καθώς έπλενε προσεκτικά τα χέρια του με σαπούνι Betadine και ζεστό νερό, εξήγησε κάπως σταράτα στην Άννυ ότι ο Αφέντης της ήθελε να ξέρει πόσο ευαίσθητη είναι η ουρήθρα της και πόσο πολύ μπορεί να ανοίξει. Επίσης εξήγησε ότι θα ήταν κάπως επώδυνο, αλλά δεν θα πάθαινε κάποια βλάβη, καθώς ήξερε πόσο μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα και θα ήταν πολύ προσεκτικός. Όταν τελείωσε με το πλύσιμο των χεριών του, την ξάπλωσε ανάσκελα στο δροσερό πράσινο τραπέζι εξέτασης. Όμως, αντί να χρησιμοποιήσει πάλι τους αναβολείς, τοποθέτησε τους νάρθηκες γονάτων ώστε να κρατήσει τα γόνατά της ψηλά και ανεβασμένα πίσω έτσι ώστε να έχει πρόσβαση στο κάτω μέρος της κοιλιάς της και τα ανοίγματά του. Αυτό θα τον διευκόλυνε πολύ στην δουλειά του.

  Τα εξήγησε όλα αυτά καθώς την τοποθετούσε στη θέση της. Ανέφερε τον επερχόμενο πόνο, την δυσφορία και γιατί οι ιμάντες περιορισμού θα ήταν απαραίτητοι καθώς την εξέταζε. Την καθησύχασε ότι οι αισθήσεις αυτές θα είναι παροδικές, αν και ίσως θα τις άντεχε με δυσκολία, καθώς διέτρεχε το εσωτερικό των μηρών της με τα χέρια του. Άγγιξε ελαφρά τα απόκρυφά της, καθώς αυτή κράτησε την ανάσα της. Χρησιμοποίησε τον φόβο για να ευαισθητοποιήσει τα νεύρα της.

  Στα επόμενα λίγα λεπτά στερέωσε προσεκτικά τους καρπούς της Άννυ στο πάνω μέρος του τραπεζιού εξέτασης. Στερέωσε τα γόνατά της στους νάρθηκες με δερμάτινους ιμάντες πάνω και κάτω από το γόνατο. Χρησιμοποίησε δερμάτινους ιμάντες στον κορμό και στους γοφούς επίσης, έτσι ώστε να ασφαλιστούν και αυτά πάνω στο σκελετό του τραπεζιού. Δεν μπορούσε πλέον να ξεφύγει, ούτε να τραβηχτεί ή να κουνηθεί πάνω από μερικά χιλιοστά σε περίπτωση που πονούσε σε κάποιο τμήμα της διαδικασίας. Καθώς το έκανε αυτό, ο γιατρός πρόσεξε ότι οι ρώγες της είχαν σκληρύνει και η ανάσα της γινόταν όλο και πιο ακανόνιστη και γρήγορη. Ο Αφέντης της έσκυψε πάνω από το κεφάλι της και της μίλησε χαμηλόφωνα στο αυτί. Έκλεισε τα μάτια της και ένευσε καταφατικά, δαγκώνοντας το χείλι της με τα δυνατά λευκά της δόντια. Ο Αφέντης χάιδεψε το μάγουλό της απαλά.

  Ο γιατρός τότε άνοιξε το σετ καθετήρων μιας χρήσεως και άπλωσε τα περιεχόμενά του πάνω στην αποστειρωμένη πετσέτα που περιείχε το σετ, προσέχοντας να μην μολύνει τα περιεχόμενά του. Καθώς προετοίμαζε τα περιεχόμενα του κιτ για χρήση, τα μάτια του Αφέντη της Άννυ ακολουθούσαν την κάθε του κίνηση με περιέργεια.

  Μετά, ο γιατρός φόρεσε ένα ζευγάρι αποστειρωμένα γάντια και άνοιξε ένα πακέτο με αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια και ένα που περιείχε τρία μάκτρα Betadine. Πήρε επίσης 3 μακρουλές βατονέτες από ένα αποστειρωμένο πακέτο και τις τοποθέτησε μέσα σε λίγο καθαρό οινόπνευμα. Είπε στην Άννυ να χαλαρώσει, άνοιξε απαλά τα υγρά μουνόχειλά της με το γαντοφορεμένο αριστερό του χέρι και χρησιμοποίησε ένα αντισηπτικό μαντηλάκι από το κιτ με τους καθετήρες για να καθαρίσει απαλά όλη την περιοχή γύρω από την είσοδο του κόλπου, έως μέσα στην περιοχή της ουρηθρικής εισόδου, φροντίζοντας να αγγίζει τυχαία την κλειτορίδα της στην διάρκεια της διαδικασίας. Κάθε φορά που το έκανε αυτό, οι μηροί της Άννυ κινούνταν ανεπαίσθητα. Όταν τελείωσε, πέταξε το μαντηλάκι και έχωσε ένα αποστειρωμένο κολποσκόπιο Collins μέσα στον ελαφρώς υγρό κόλπο της. Καθώς το άνοιγε στην μέγιστη δυνατή θέση, η ουρήθρα της Άννυ εμφανίστηκε σε πλήρη θέα.

  Αφού εντόπισε την ουρήθρα της, της είπε ότι αυτό που θα έκανε κατόπιν θα έτσουζε λίγο αλλά ήταν απαραίτητο. Πήρε μία από τις μακρουλές αποστειρωμένες βατονέτες που έσταζε με οινόπνευμα και την έβαλε αργά μέσα στην είσοδο της ουρήθρας της, σχεδόν ένα εκατοστό μέσα. Τη στριφογύρισε αργά να μπει πιο βαθειά, κοιτάζοντας το πρόσωπο της Άννυ γι αυτό που ήξερε ότι θα γινόταν, το ξαφνικό σφύριγμα της ανάσας, το σφίξιμο των μυών που δεμένοι στο τραπέζι προσπαθούσαν μάταια να απελευθερωθούν από τα δεσμά τους. Ο γιατρός ανταμείφθηκε από ένα απαλό βογγητό και η Άννυ ανταμείφθηκε από τις απαλές λέξεις παρηγοριάς του Αφέντη της στο αυτί της. Η βατονέτα αποτραβήχτηκε και η επόμενη εισήχθη λίγο πιο βαθειά, με ένα ακόμη πιο δυνατό βογγητό από την Άννυ. Αυτή τη φορά ο γιατρός έτριψε αργά την ουρήθρα βάζοντας και βγάζοντας ελαφρά τη βατονέτα. Η τελευταία μπήκε μέχρι που βρήκε αντίσταση και ο γιατρός ήξερε ότι είχε φτάσει σχεδόν στον ουρηθρικό σφιγκτήρα. Είδε ένα δάκρυ να σχηματίζεται στη γωνία του ματιού της Άννυ και τράβηξε τη βατονέτα έξω με μία περιστροφική κίνηση. Μετά ο γιατρός πέταξε τα γάντια εξέτασης που χρησιμοποιούσε. Φόρεσε τα αποστειρωμένα γάντια που περιείχε το σετ καθετήρων. Μόλις το έκανε αυτό, πήρε ένα από τα μάκτρα ιωδίου από το κιτ με το γαντοφορεμένο δεξί του χέρι. Αφού προειδοποίησε την Άννυ ότι θα ένοιωθε τώρα το άγγιγμα του μάκτρου, ξανά πολύ προσεκτικά έχωσε το άκρο του μάκτρου περίπου ένα εκατοστό μέσα στην ουρήθρα. Η Άννυ τινάχθηκε ελαφρά, περισσότερο από έκπληξη, καθώς δεν έκαιγε περισσότερο η διείσδυση από την δυσφορία που ένοιωθε από το στριφογύρισμα του μάκτρου.

  Σταμάτησε για λίγο και ζήτησε από την Άννυ να χαλαρώσει. Σύντομα αυτή ανέκτησε την αυτοκυριαρχία της. Τότε ο γιατρός προχώρησε στην πολύ απαλή εφαρμογή του ιδωίου στην ουρηθρική της είσοδο και στην γύρω περιοχή, δουλεύοντας σε ένα σπειροειδές σχέδιο, από το κέντρο προς τα έξω. Μετά από παύση ενός λεπτού, επανέλαβε αυτό το κομμάτι της διαδικασίας με ένα δεύτερο ιωδιούχο μάκτρο και τελείωσε χρησιμοποιώντας το τρίτο μάκτρο στην περιφέρεια της περιοχής που είχε καθαρίσει τόσο προσεκτικά.

  Μετά έβγαλε την μικρή σύριγγα των 6 cc με το άκρο Luer, που ήταν γεμάτη με αποστειρωμένο λιπαντικό, από το σετ καθετήρων, έβγαλε το κάλυμμα του άκρου και εξήγησε ότι θα γέμιζε την ουρήθρα της Άννυ με λιπαντικό, ότι η αίσθηση θα ήταν ασυνήθιστη αλλά όχι ιδιαίτερα επώδυνη. Άρχισε να βάζει απαλά το άκρο της σύριγγας σχεδόν τρία εκατοστά μέσα στην ουρήθρα. Μόλις μπήκε μέσα έκχυσε απαλά περίπου το μισό από το περιεχόμενο στο βάθος που είχε μπει το άκρο, πριν αρχίσει ταυτόχρονα να αποτραβά το άκρο, συνεχίζοντας να εκχύνει λιπαντικό. Η Άννυ κράτησε την ανάσα της και στριφογύρισε λίγο καθώς προσπάθησε να συνηθίσει στην παράξενη αίσθηση που προκαλούσε το δροσερό λιπαντικό. Καθώς αποτράβηξε την σύριγγα, μια μικρή ποσότητα λιπαντικού έρρευσε από το άνοιγμα της ουρήθρας της.

  Όταν τελείωσε, εξήγησε στην Άννυ ότι ήταν έτοιμος να περάσει τον αποστειρωμένο καθετήρα μέσα στην ουρήθρα της μέχρι να φτάσει στην κύστη της, μία απόσταση όχι πάνω από 7-8 εκατοστά. Έπιασε τον καθετήρα στα χέρια του και τον έδειξε στην Άννυ καθώς ξεχώρισε το ένα τρίτο του μήκους του από την αποστειρωμένη πλαστική θήκη του και λίπανε το άκρο του με τα περιεχόμενα ενός μικρού πακέτου αποστειρωμένου λιπαντικού από το σετ καθετήρων. Εξήγησε ότι η διείσδυση θα ήταν ελαφρώς επώδυνη, θα υπήρχε μόνο μία μικρή τάση να ουρήσει, και στην χειρότερη περίπτωση, μία ελαφριά αίσθηση καψίματος, που θα διαρκούσε μόνο μερικά δευτερόλεπτα, γιατί αυτός ο καθετήρας ήταν κάπως μεγαλύτερος σε μέγεθος. Την καθησύχασε επίσης ότι, μετά την διείσδυση, ο καθετήρας δεν θα πονούσε σχεδόν καθόλου, καθώς το διουρητικό θα γέμιζε εντελώς την κύστη της. Όταν τελείωσε να της τα λέει αυτά, πήρε μία μικρή πλαστική αποστειρωμένη χειρουργική λαβίδα από το σετ καθετήρων, έπιασε το εκτεθειμένο τμήμα του καθετήρα και απαλά έβγαλε το υπόλοιπο τμήμα της αποστειρωμένης θήκης. Τον κράτησε μπροστά στην ουρήθρα και άρχισε να τον περνάει μέσα της. Η Άννυ ένιωσε το ξένο άκρο του καθετήρα Foley να αγγίζει το άνοιγμα της ουρήθρας της και να σταματάει εκεί. Ο γιατρός της εξήγησε ότι μόλις έμπαινε όλος ο καθετήρας, θα ένιωθε μια έντονη τάση να ουρήσει αλλά δεν θα μπορούσε να το κάνει. Καθώς τελείωσε τις εξηγήσεις του, ζήτησε από την Άννυ να πάρει μια βαθειά ανάσα, να την κρατήσει και να προσπαθήσει να πιέσει προς τα κάτω τους μυς της λεκάνης της. Της το είπε αυτό γνωρίζοντας ότι θα σφιγγόταν έτσι προς τα κάτω και θα έκανε πιο έντονες τις αισθήσεις της διείσδυσης.

  Καθώς πήρε την ανάσα, ο γιατρός άρχισε να περνάει τον καθετήρα προς την κύστη της. Πριν ακόμη βγάλει την ανάσα εντελώς η Άννυ, ο καθετήρας είχε γλιστρήσει στη θέση του, στο κατώφλι του ουρηθρικού σφιγκτήρα. Ένα μικρό σπρώξιμο μέσα από την ελαφριά μυική αντίσταση που ασκούσε και τα ούρα άρχισαν να ρέουν στον ουροσυλλέκτη, ενώ η Άννυ ξεφύσησε ξαφνικά με τον οξύ πόνο σαν κάψιμο από την τοποθέτηση ενός ξένου σώματος μέσα της. Αμέσως ο γιατρός πήρε μια λαβίδα από το δίσκο με τα εργαλεία και έσφιξε τη σωλήνα ώστε να σταματήσει η ροή των ούρων. Μετά, ξαναπήρε μια σύριγγα, γεμάτη με φυσιολογικό ορρό, από το κιτ καθετήρων, την έβαλε στο μπαλονάκι βαλβίδα του καθετήρα και γέμισε το μπαλονάκι που βρισκόταν τώρα μέσα στην κύστη της Άννυ με φυσιολογικό ορρό, έτσι ώστε να αποτρέψει την εξώθηση του καθετήρα. Μετά πολύ απαλά τράβηξε σχεδόν πέντε εκατοστά του καθετήρα προς τα έξω μέχρι το μπαλονάκι μέσα στην κύστη της να ακουμπά την άκρη της ουρήθρας της, μόλις στην είσοδο της κύστης της.

  Μόλις η Άννυ συνήθισε το ξένο σώμα που είχε τοποθετηθεί σε ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία της ανατομίας της, ο γιατρός άρχισε να χρησιμοποιεί ένα μικρό αλλά δυνατό δονητή, μέσα σε ένα προφυλακτικό και με αρκετή λίπανση με το αποστειρωμένο λιπαντικό που είχε μείνει στο πακέτο του κιτ καθετήρων, για να τρίψει την κλειτορίδα της απαλά με το αριστερό του χέρι. Ταυτόχρονα, έχωσε το τρίτο του δάχτυλο από το δεξί του χέρι με το γάντι βαθιά μέσα στον κόλπο της και άρχισε να δουλεύει το σημείο "G". Καθώς το έκανε, είπε ότι ένιωθε τον καθετήρα κλεισμένο μέσα στην δίοδο της ουρήθρας της. Έκανε χειρισμούς μπρος πίσω στη βάση της κλειτορίδας της, λέγοντας ότι η πιο εξαίσια ευαίσθητη ερωτική περιοχή της Άννυ τώρα ερεθιζόταν, ταυτόχρονα εσωτερικά από το δάχτυλό του και από τον καθετήρα και εξωτερικά από τον δονητή. Η Άννυ τίναζε το κεφάλι της και προσπαθούσε να απελευθερωθεί καθώς οι νέες αισθήσεις την κατέκλυζαν. Ερωτικές δυνατές αισθήσεις όπως δεν είχε νοιώσει ποτέ πριν. Ο Αφέντης της είπε να πάρει βαθιές ανάσες και αν οι χειρισμοί του γιατρού την έκαναν να χύσει ότι δεν υπήρχε ντροπή σε αυτό. Αυτές ήταν πληροφορίες που ήθελαν να γνωρίζουν, πόσες περιοχές μπορούσα να πειράζουν και να βασανίζουν.

  Αυτός ο ερεθισμός συνέχισε απαλά αλλά αμείλικτα. Η Άννυ αντέδρασε άμεσα. Κράτησε την ανάσα της και οι μηροί της άρχισαν να κινούνται μάταια ενάντια στα δερμάτινα δεσμά της. Η ανάσα της έγινε κοφτή. Τα μάτια της έκλεισαν και άρχισε να κάνει μια σειρά από λαρυγγικούς ήχους και ξαφνικές ανάσες καθώς έφτασε σε έναν έντονο, σχεδόν σπασμωδικό οργασμό. Ο γιατρός τότε κούνησε τον καθετήρα σαν να την γαμούσε με αυτόν και αυτή ξανάχυσε. Μετά από αυτούς τους δύο οργασμούς, ο γιατρός είχε καταλάβει ότι η Άννυ είχε αρχίσει να εξαντλείται και ότι οι αισθήσεις γίνονταν πολύ έντονες, αν και η Άννυ δεν είπε τίποτε. Έτσι, άρχισε να μειώνει τις εντάσεις, να την κατεβάζει αργά, απαλά. Είδε ότι τα μαλλιά της ήταν υγρά και η αναπνοή της ακανόνιστη καθώς σταμάτησε τον ερεθισμό εντελώς.

  Μετά, εξήγησε ότι μπορούσε πάλι να έχει μερικά δευτερόλεπτα δυσφορίας καθώς έβγαζε τον καθετήρα. Αλλά ότι η Άννυ θα αισθανόταν μια ευχάριστη αίσθηση και μία ελαφριά τάση να ουρήσει η οποία θα περνούσε εντελώς μέχρι να φύγει με τον Αφέντη της.

  Λέγοντας αυτό, χρησιμοποίησε τη σύριγγα για να αδειάσει τον φυσιολογικό ορρό με τον οποίο είχε φουσκώσει το μπαλονάκι του καθετήρα. Ζήτησε τότε από την Άννυ να πάρει μια βαθιά ανάσα, να την κρατήσει, να χαλαρώσει και να εκπνεύσει καθώς αυτός τραβούσε απαλά αλλά γρήγορα τον καθετήρα από την ουρήθρα.

  Καθώς η Άννυ χαλάρωνε, ο γιατρός έπλυνε τα χέρια του. Όταν γύρισε, χωρίς να πει λέξη, γύρισε προς τον δίσκο με τα εργαλεία, έβαλε φρέσκα αποστειρωμένα γάντια και πήρε στα χέρια του ένα αποστειρωμένο sound διαμέτρου 6 χιλιοστών από ανοξείδωτο ατσάλι, από ένα σετ των έξι sounds, που κυμαίνονταν από 4 έως 10 χιλιοστά σε εξωτερική διάμετρο. Άρχισε να βάζει αποστειρωμένο λιπαντικό στο εργαλείο και στράφηκε πάλι προς την Άννυ.

  Αυτή κοίταξε το γυαλιστερό εργαλείο στα χέρια του, κοίταξε το σετ με τα sounds στον δίσκο των εργαλείων και μετά κοίταξε τον Αφέντη της στα μάτια για μια μακριά στιγμή. Τα μάτια της έκλεισαν αργά καθώς ο Αφέντης της μιλούσε. Ο γιατρός της είπε τότε ότι αυτά ήταν sounds και τα χρησιμοποιούσαν για να διευρύνουν την ουρήθρα έτσι ώστε να μπορεί να γίνει οπτική εξέταση ή διέγερση με τα χέρια. Την ρώτησε αν ήξερε για ποιο από τα δύο υπήρχε εντολή στην περίπτωσή της. Απάντησε το δεύτερο και ο Αφέντης της την χάιδεψε στο μάγουλο καθώς ο γιατρός το επιβεβαίωνε. Της είπε επίσης ότι το διουρητικό πρέπει να είχε αρχίσει να δουλεύει καλά και ότι θα την βοηθούσε να αδειάσει την κύστη της από βακτηρίδια όταν θα τελείωναν την εξέταση. Ο γιατρός τότε άρχισε την αργή διείσδυση του πρώτου από τα έξι σταδιακά μεγαλύτερα sounds που θα χρησιμοποιούσαν στην Άννυ αυτό το απόγευμα. Γλίστρησε μέσα εύκολα και το έσπρωξε μέσα και έξω καναδυό φορές, πριν να προχωρήσει στο αμέσως μεγαλύτερο. Το ένα μετά το άλλο μέχρι που έφτασε στο τελευταίο, των 10 χιλιοστών. Αυτό το τελευταίο το στερέωσε με μια ταινία που κόλλησε στον μηρό της. Το άφησε στη θέση του καθώς ψηλάφισε την κύστη της, ρωτώντας την αν την αισθανόταν καθόλου γεμάτη. Είπε πως ναι και το sound σπρώχτηκε προς τα έξω καθώς ο γιατρός πίεζε την φουσκωμένη της κύστη.

  Μετά ο γιατρός έβαλε πάλι φρέσκα αποστειρωμένα γάντια. Βούτηξε το μεσαίο του δάχτυλο στο αποστειρωμένο λιπαντικό. Μιλούσε, λέγοντας στην Άννυ ότι έπρεπε να έρθει σε οργασμό, ακόμη και αν αισθανόταν πόνο. Ήξερε ότι θα το άντεχε και ότι ο Αφέντης της ήθελε να το υποστεί αυτό. Γλίστρησε το sound έξω από το κορμί της, τοποθέτησε το μεσαίο δάχτυλό του μπροστά στην είσοδο της ουρήθρας της και το έσπρωξε μέσα της, προκαλώντας της μια κραυγή πόνου. Το έσπρωξε μέσα και έξω με μία σκληρή κίνηση σαν να την γαμούσε, απολαμβάνοντας τις εκφράσεις του προσώπου της. Του άρεσε να την βλέπει να στριφογυρίζει το κεφάλι της στα χέρια του Αφέντη της και τον τρόπο με τον οποίο το κολποσκόπιο Collins στο μουνί της κινούνταν με τους δυνατούς σπασμούς που προκαλούσε ο έντονος πόνος της βίαιης εισβολής. Δάκρυα κυλούσαν στα μάγουλά της και ο γιατρός της είπε ότι εφόσον δεν τρυπούσε την κύστη της θα μπορούσε να την γαμίσει με το πέος του στην ουρήθρα αν ο Αφέντης της το ζητούσε. Αν δεν χαλάρωνε και αν δεν το απολάμβανε θα έβαζε ένα προφυλακτικό σε ένα ντίλντο και θα το χρησιμοποιούσε μέσα της. Τότε αυτή έμεινε ακίνητη, ανασαίνοντας, προσπαθώντας να αγνοήσει τον πόνο που της προκαλούσε αυτή η εισβολή στο παρθένο της άνοιγμα.

  Ο γιατρός είπε ότι ήξερε πως της αρέσει ο πόνος και πως οι απαλές κινήσεις του δαχτύλου του στην ουρήθρα της θα ερέθιζαν την κλειτορίδα της και το σημείο g βαθιά μέσα της. Ήξερε τι της αρέσει κι έτσι πήρε μερικές γαζούλες και μια μακριά λαβίδα. Αφήνοντας το δάχτυλό του μέσα στην ουρήθρα της, βούτηξε τις γαζούλες μέσα σε οινόπνευμα και τις έσπρωξε μέσα στο άνοιγμα του κολποσκόπιου βαθιά μέσα στον κόλπο της, ξέροντας ότι θα ερχόταν σε οργασμό από τον βαθύ καυτό πόνο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Δεν τους απογοήτευσε. Οι μηροί της συσπάστηκαν και μία κοφτή κραυγή πόνου και απόλαυσης βγήκε από μέσα της. Ο γιατρός και ο Αφέντης της συνέχισαν να την κρατούν σφιχτά καθώς το δάχτυλο του γιατρού συνέχισε να την ξεσκίζει και η αψιά μυρωδιά του οινοπνεύματος της θύμιζε από πού προερχόταν ο καυτός πόνος.

  Στο τέλος άρχισε να ικετεύει αδύναμα για ανακούφιση και ο γιατρός έβγαλε και το δάχτυλό του και τις εμποτισμένες με αλκοόλ γάζες από το σώμα της με μια απότομη κίνηση. Η Άννυ ήρθε σε οργασμό ακόμη μια φορά καθώς το έκανε αυτό και σχεδόν λιποθύμησε από ανακούφιση καθώς το κάψιμο έγινε απλά φωτιά και μετά ανάμνηση καθώς εξατμίστηκε. Ήταν εξαντλημένη και έτρεμε από την αντίδρασή της και είχε ιδρώσει από την κούραση.

  Ο γιατρός κράτησε έναν καθρέφτη μπροστά στον κόλπο της και έδειξε στην Άννυ πόσο κόκκινο είχε κάνει το οινόπνευμα τον κολπικό ιστό, εκεί όπου φαινόταν ανάμεσα στο κολποσκόπιο. Μετά πήρε μια μικρή σύριγγα, γεμάτη με ήπιο αναλγητικό, έβαλε την βελόνα στο κάτω μέρος της κολπικής περιοχής, πίεσε το έμβολο αργά και το υγρό γέμισε τους πρησμένους ιστούς. Του άρεσε να την αναγκάζει να βλέπει την διαδικασία, ακόμη και όταν λίγο αίμα λέρωσε το πονεμένο σημείο.

  Ο γιατρός τότε πήρε έναν μικρό καθετήρα αναρρόφησης με ένα χωνί στο άκρο του, τον κράτησε μπροστά στην ουρήθρα της και την διέταξε να ουρήσει. Αυτή κούνησε αρνητικά το κεφάλι της και ο γιατρός είπε εντάξει. Άπλωσε το χέρι του να πάρει ένα ντίλντο και ένα προφυλακτικό. Ή Άννυ πανικοβλήθηκε και είπε, περίμενε, σε παρακαλώ. Ο γιατρός κράτησε το χωνί στη θέση του απαλά, κοιτάζοντας το πρόσωπο της Άννυ και περιμένοντας να αδειάσει την κύστη της. Ένας λυγμός της ξέφυγε για την ταπείνωση που ένοιωθε σε αυτή τη θέση και από αντίδραση για όλα όσα είχε υποστεί καθώς άφηνε να συμβεί και αυτός ο εξευτελισμός. Άφησε τον εαυτό της να ουρήσει και ο Αφέντης της φίλησε το πρόσωπό της και χάιδεψε τα μαλλιά της, καθώς το χλιαρό υγρό απορροφούνταν μέσα σε ένα δοχείο μακριά από το σώμα της.

  Όλα είχαν τελειώσει και ο γιατρός σκούπισε τα απομεινάρια της δοκιμασίας της από το πονεμένο κορμί της. Έβγαλε το κολποσκόπιο Collins από τον κόλπο της και έλυσε τα γόνατά της από τους νάρθηκες. Την σκέπασαν με μία ζεστή κουβέρτα και χαμήλωσαν τα φώτα, αφήνοντάς την να ξεκουραστεί πριν να συνεχίσουν με την υπόλοιπη εξέταση.

  Πηγή: BDSM Library - Annie's Examination
   
 3. puppetmaster

  puppetmaster Regular Member

  Αυτές οι χαριτωμένες ιστορίες που σκάνε μύτη εδώ κι'εκεί έχουν τη γοητεία τους, όμως:
  ...
  Ο καθετηριασμός της ουρήθρας (γιατί περί αυτού πρόκειται) έχει τους οπαδούς του, έχει όμως και εγγενείς
  αδυναμίες:

  > Δεν είναι για αρχάριους
  > Δεν είναι για όσους/όσες έχουν αδύναμη κράση
  > Μπορεί να επαναληφθεί κάποιες φορές που είναι πεπερασμένες, μετρήσιμες και λίγες...
  > Όσο επαναλαμβάνεται, τόσο αυξάνει ο κίνδυνος τυχόν επιπλοκών (που δεν είναι ευχάριστες)
  > Απαιτεί ενδελεχείς γνώσεις ουρολογίας καλύτερα κι'από Ουρολόγο και
  > Το όφελος (ο πόνος) δεν αντιστοιχεί στο ρίσκο (επιπλοκές)

  Οι τελευταίοι 4 είναι και οι καθοριστικοί...
  ...υπάρχουν πολλές τεχνικές αποτελεσματικότερες και ασφαλέστερες αλλά...de gustibus...
   
 4. Konstantinos

  Konstantinos Staff Member

  εχω δει τετοιες ταινιες παλαιοτερα. καποια paysites η bittorent sites εχουν καποια τετοια βιντεος. το INSEXM: Warning! Sexual Content will contain intense BDSM ON MALES!!! σιγουρα εχει. πολυ extreme και δεν μου αρεσε το θεαμα. φαντασου να το νιωθεις να στο κανουν. (μιλαω για τον καθετηριασμο) παντως ενημερωτικο το αρθρο, και το θεαμα το βρηκα ανατριχιαστικο..
   
 5. puppetmaster

  puppetmaster Regular Member

  Δεν είναι μόνο το θέμα του πόνου. Ακόμα και καθ. Ουρολογίας να το κάνει, είναι marginally safe, για να μην πω unsafe.
   
 6. Konstantinos

  Konstantinos Staff Member

  θεμα ? εννοεις θεαμα ?
   
 7. puppetmaster

  puppetmaster Regular Member

  ...το ζήτημα...

  ως προς το "θέαμα", δε θα παραστήσω τον πουριτανό. Δεν ρέπω προς τις gore μεθοδολογίες (γιατί ενοχλούν την αισθητική μου) αλλά δεν θα κατακρίνω κανέναν...
   
 8. naked_truth

  naked_truth Member

  εχω δει την amazing TY ή καπως ετσι να γαμαει κανονικα την ουρηθρα της,,,,,, εκτος αν αυτο που εβλεπα ηταν αλλο απο αυτο που νομιζα,,,,,! ας το επαληθευσει καποιος αυτο,,,,,,,
   
 9. puppetmaster

  puppetmaster Regular Member

  Προφανώς...γιατί όποιος δοκιμάσει κάτι τέτοιο το πιθανότερο είναι
  να περάσει την υπόλοιπη ζωή του στραγγίζοντας σε καθετήρα...