Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Vanilla to bdsm σε μακροχρόνια σχέση

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Dema_G, στις 17 Απριλίου 2026.

1. Jinger

Jinger Regular Member

Με αυτό το συλλογισμό καταλαβαίνω ότι κάθε bdsm σχέση πρέπει κάποια στιγμή να καταλήξει σε TPE. Είναι έτσι;

2. espimain

espimain Contributor

Όχι!

3. rea..

rea.. Contributor

Κάπως έτσι για τους ΤΡΕλιάριδες, είναι προκαθορισμένο το απόλυτο.
    Αλλά υπάρχουν και άλλες κατηγορίες Ελέγχου που στα προσυμφωνημένα καθορίζονται όρια με βάση τα γούστα. Τα γούστα Μ/μας ορίζουν την κατεύθυνση.
    Μετά υπάρχουν και οι κατηγορίες εκτός ελέγχου, λογικής και αισθητικής.. αλλα δεν περνάνε καλά.

4. iolanda

iolanda Contributor

Όχι απαραίτητα.
    Την εξέλιξη και κατάληξη την αποφασίζει ο/η Κ αναλόγως των επιθυμιών Του/Της και του υλικού που έχει στα χέρια Του/Της.
    Σε βάθος χρόνου και ανάλογα την δυναμική του συσχετισμού.

5. Iagos

Iagos Contributor

Αν σε έναν ασύμμετρο συσχετισμό η βούληση που βάζει τους όρους και χαράζει τα όρια παραμένει του υποτακτικού, τότε η Κυριαρχία τελεί υπό αίρεση.

Αν όμως η βούληση που κατευθύνει τον συσχετισμό ανήκει ολοκληρωτικά στον Κυρίαρχο, αυτό δεν είναι, εξ ορισμού, η ίδια η περιγραφή της Ολικής Ανταλλαγής Δύναμης;

Αν ισχύει το δεύτερο, τότε δεν χρειάζεται τίποτα να
    κάπου...

Εξ ορισμού, υπάρχει εξ αρχής.

Iagos

6. skia

skia Contributor

@Jinger , αρχικά ξεκαθαρίστε μέσα σας τη διαφορετικότητα μεταξύ sub και s και γενικά με τις έννοιες των διαφόρων status. Όταν μιλάμε για slave τα πράγματα είναι πιο απόλυτα. Το s δεν έχει επιλογές κι έχει συναινέσει για αυτό. Ωστόσο, υπάρχουν σχέσεις με απολυτότητα, σχέσεις με όχι τόσο απολυτότητα. Έχει να κάνει με τη σχέση και τα όρια που μπαίνουν. Έχει να κάνει με συμφωνία, συζήτηση, διάλογο και εμπιστοσύνη.

7. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna Captain's property Contributor

Αυτό είναι κάτι που μπορεί για πολλούς λόγους να μην το θέλει ο Κυρίαρχος.
    Και φυσικά ακόμη και αν το θέλει μπορεί να μην καταλήξει έτσι.
    Αν μπορώ να μοιραστώ κάτι από τα βιώματά μου μέχρι ώρα είναι ότι στις περιπτώσεις που ο Κυρίαρχος μπορεί να το θέλει αλλά να μην καταλήξει έτσι η ευθύνη βαρύνει τελικά τον Κυρίαρχο είτε γιατί επέλεξε λάθος υποτακτικό για αυτό, είτε λόγω λάθος χειρισμών κ.ό.κ.
    Αυτό, όμως, υπό την προϋπόθεση ότι το υποτακτικό μέλος ακολουθεί ή προσπαθεί στο βαθμό που μπορεί να ακολουθεί αυτά που ορίζει ο Κυρίαρχος.
    Μια φράση που κρατώ μαζί μου για πάντα είναι το "Έχω την ευθύνη των όρων της σχέσης Μ/μας και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα Κάνω λάθος, σημαίνει όμως ότι και όποτε Κάνω λάθος έχω Εγώ την ευθύνη του πώς θα το διορθώνω και θα διορθώνεται όπως ορίζω Εγώ, όχι εσύ".  

8. Iagos

Iagos Contributor

Πολύ σημαντικό το παραπάνω.

Κάποτε Με είχαν ρωτήσει "και αν κάνεις λάθος; "

Η απάντηση Μου ήταν "Ε και... θα το διορθώσω"

Επιτρέψτε Μου να πω ότι ναι μεν ο Κυρίαρχος δεν κρίνεται για το λάθος αλλά εκεί που μπορεί ενδεχομένως να τρυπώσει η κρίση είναι στη διαχείριση του λάθους...

Iagos