Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

when things go wrong or the Master's responsibilities

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος MasterJp, στις 5 Ιουλίου 2005.

 1. MasterJp

  MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  The following is from an email to me from a 24/7 slave I know.

  "i want to tell Him how His friends hurt me so much on Friday and how they saw how i was bleeding and still they did not stop doing things to my bum. How can He have left me this way? How can He let T take me to a hard party like that without warning me or telling T to stay with me and to not let those men do those things to me. It's always the same .. if there isn't exact control over scenes they get out of control very quickly and these men all believe that they can do whatever they want to me if i have no Master there to look after me. i know that T is sorry to have left me there coz He told me so and He said that He thought it would have been safe. i told Him that i was alone with 12 men .. how can that be considered safe? These men don't get the chance to 'play' with a slave very often and they think that means i will and can take every abuse they give me and that for some reason i will enjoy it? i have never been penetrated in my bum this many times .. i'm cut open and i still cannot go to the washroom without a terrible pain. What is wrong with those men?"

  a more than one Masters case, absent was the primary one

  Opinions (but not judgments) welcome
   
 2. paroinia

  paroinia Regular Member

  RE: when things go wrong or the Master's responcibilities

  Μα νομίζω το θέμα είναι πως όλοι αυτοί δεν ήταν masters και δεν ΗΞΕΡΑΝ να χειρίζονται την κατάσταση. Θεωρώ ότι ένας πραγματικός master/mistress έχει επίγνωση των ορίων. Μάλλον ο master της πρέπει να νιώθει πολύ άσχημα τώρα...
   
 3. MasterJp

  MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  RE: when things go wrong or the Master's responcibilities

  Φυσικά και δεν ήταν, Master της είναι αυτός που στο απόσπασμα αναφέρεται ως "Τ"
   
 4. gaby

  gaby Guest

  RE: when things go wrong or the Master's responcibilities

  Μήπως ο Αφέντης της πρέπει να διαλέγει καλύτερα τους φίλους τους;

  Οι τύποι πρέπει να ήταν τελείως πεινασμένοι για γυναίκα αν με το που άκουσαν για σκλάβα τσακίστηκαν να την πάρουν από πίσω όλοι μαζί. Πάλι καλά που πήγαιναν ο ένας μετά τον άλλο και όχι συγχρόνως.

  Οι γνήσιοι Κυρίαρχοι το ψιλοσνομπάρουν (απ ότι έχω καταλάβει) το πρωκτικό σεξ με την έννοια ότι δε θεωρούν ότι είναι και κανένα μεγάλο κατόρθωμα να το έχουν αν και όταν το θελήσουν.

  Αφού η σκλάβα τα έβγαλε πέρα, μικρό το κακό, τα αίματα και οι πόνοι της επόμενης μέρας είναι τόσο συνηθισμένα για μία γυναίκα και χωρίς σκηνές με 12, η αγανάκτηση, ο φόβος και η ταπείνωση είναι που την πονάνε.

  Αν ήμουν στη θέση της θα ήθελα ο Αφέντης μου να είναι γλυκός και τρυφερός μαζί μου, να μου δείξει ότι λογαριάζει εμένα πιό πολύ από τους φίλους του, να αφήσει τον ποπό μου ήσυχο να γίνει καλά για λίγες μέρες, ούτε καν ξυλιές και να μου δώσει μία τόση δα ευκαιρία να πάρω το αίμα μου πίσω με τους κρετίνους φίλους του  

  Αυτή άλλωστε η τελευταία είναι και μία πάγια επιθυμία vanilla γυναικών, που αν τις είχαν σοδομίσει ομαδικά οι φίλοι του καλού της, θα βρισκονταν να ψάχνουν για τα αρχ... τους σε όλους τους σκουπιδοτενεκέδες της πόλης.
   
 5. little_slut[PieR]

  little_slut[PieR] Regular Member

  RE: when things go wrong or the Master's responcibilities

  λολ Tender Lilly   Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να θεωρήσω Αφέντη κάποιον που εκθέτει σε τέτοιο κίνδυνο την σκλάβα του. Τι θα γινόταν αν προχωρούσαν πολύ περισσότερο από το πρωκτικό; Πώς θα μπορούσε να υπερασπιστεί τον εαυτό της απέναντι σε 12 άντρες;

  Καλό το swinging δεν λέω αλλά με τις απαραίτητες πάντα προφυλάξεις για την υγεία κατ'αρχήν της σκλάβας και σωματική και πνευματική.
   
 6. gaby

  gaby Guest

  RE: when things go wrong or the Master's responcibilities

  Θα έπρεπε για λίγη ώρα να ξεχάσει ότι είναι σκλάβα και να βάλει μιά φωνή η ίδια. Είναι τόσο απίθανο αυτό;
   
 7. PD

  PD Regular Member

  RE: RE: when things go wrong or the Master's responcibilities

  Και αυτοι οι 12 θα ακουγαν τις φωνές της ή το ... (κατω) της κεφαλής τους  
   
 8. MasterJp

  MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  RE: when things go wrong or the Master's responcibilities

  Το δεύτερο PD, και απίθανο όχι πολύ δύσκολο όμως ναι Tender_Lily, ας πούν οι σκλάβες της κοινότητας τι πιστεύουν πως θα έκαναν σε μια παρόμοια περίπτωση.

  Mistress4Fsubs: Lending or Rending a slave is not swinging to my opinion, σίγουρα συμφωνώ στο θέμα των προφυλάξεων και ...

  το δεύτερο μισό του τίτλου του thread είναι "the Master's (Owner's) responcibilities"
   
 9. Phaedra

  Phaedra Regular Member

  RE: when things go wrong or the Master's responcibilities

  Διάβασα το post του MasterJp με μεγάλο ενδδιαφέρον και με ακόμα μεγαλύτερο τις αντιδράσεις.

  Θα ήθελα κάποιες παραπάνω πληροφορίες αλλά αν έκρινα με βάση τα γραφόμενα και με την παραδοχή ότι πρόκειται για έναν λογικά σκεπτόμενο και reasonably έμπειρο Master, οι σκέψεις μου είναι οι εξής: όταν κάποιος άνθρωπος μπαίνει σε μια 24\7 σχέση επιλέγει να ακολουθεί τις εντολές κάποιου άλλου σε 24\7 βάση. Το επιλέγει γιατί θέλει να ελέγχεται γενικώτερα (=είναι slave) και κρίνει ότι το συγκεκριμένο άτομο είναι κατάλληλο, ή γιατί γνώρισε ένα άτομο που κρίνει ότι είναι κατάλληλο και αποφασίζει ότι θέλει να ελέγχεται από αυτό το άτομο. Η επιλογή αυτή δεν (πρέπει τουλάχιστον) να γίνεται γιατί ο slave δεν είναι ικανός ή δεν έχει την διάθεση να κάνει ο ίδιος τις επιλογές για την ζωή του αλλά γιατί η δύναμη αυτή δίνεται στον Κυρίαρχο. Παρόλο που ακούγεται ευρέως η άποψη "ο Master μου ξέρει καλύτερα", "παίρνει σωστότερες αποφάσεις" κλπ, νομίζω ότι η παράδοση δύναμης σε μια Κυρίαρχο δεν (πρέπει να) γίνεται γιατί Αυτή θα πάρει σωστότερες αποφάσεις αλλά γιατί το υποτακτικό άτομο θέλει να έχει Αυτή τον έλεγχο. Η χρήση του ελέγχου υπόκειται σε λάθη φυσικά, και με αυτή την κατανόηση πρέπει να δίνεται ο έλεγχος. Το email, που παράθεσε ο MasterJp στην ουσία ρωτάει "Πως είναι δυνατόν να έκανε λάθος ο Master μου?" και είναι μια ερώτηση που αφορά μη θνητούς Masters που γνωρίζουνε τα πάντα και μπορούνε να προβλέψουνε το μέλλον.

  Με το δεδομένο ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση οι εκτιμήσεις του Τ ήταν αρκετά λανθασμένες (με βάση τις δικές του παραδοχές στην σκλάβα του) χρειάζεται ο ίδιος να σκεφτεί αρκετά τα κριτήριά του, να αναρωτηθεί γιατί έγινε τέτοιο μεγάλο σφάλμα στην εκτίμηση της κατάστασης και πως μπορεί να αποφευχθεί στο μέλλον. Πιθανές απαντήσεις είναι επιθυμία εντυπωσιασμού των φίλων του Masters, το να ήθελε να τεστάρει την υπακοή της slave του (μεγάλο θέμα αυτό), να μην σκέφτηκε αρκετά καλά τις παραμέτρους κλπ. Επίσης δουλειά θα χρειαζότανε στο θέμα εμπιστοσύνης της slave η οποία μπορεί μεν να απαιτείται να είναι πάντα υπάκουη αλλά σίγουρα κάτι έχει κλονιστεί συναισθηματικά: το θέμα αυτό θα έπρεπε να συζητηθεί ανοιχτά. Απολογίες για το λανθασμένο της κρίσης του, αν κρίνει ότι έτσι είναι, σίγουρα πρέπει να δωθούν και αν η slave δεν ξέρει πως να τις λάβει με σωστό τρόπο να βοηθηθεί από άποψη εκπαίδευσης. Πιστεύω οτι είναι απόλυτα αποδεκτό και μερικές φορές επιβάλεται να μπορεί να ζητάει συγνώμη ο Κυρίαρχος όταν κάνει κάτι που αναγνωρίζει ως σφάλμα.

  Κάτω από κατάλληλες συνθήκες και με την κατάλληλη χρήση από τον Τ μια τέτοια εμπειρία θα μπορούσε να εμβαθύνει την σχέση και την εκπαίδευση της slave αλλά και του Master.
   
  Last edited by a moderator: 7 Μαϊου 2007
 10. little_slut[PieR]

  little_slut[PieR] Regular Member

  RE: when things go wrong or the Master's responcibilities

  Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά ειδικά αν είσαι δεμένη. Λόγικα θα προσπαθουσα με κάποιον τρόπο να διαφύγω αν ήταν δυνατόν. Αλλά δεν πιστεύω ότι θα βρισκόμουν ποτέ σε μια παρόμοια κατάσταση. Δεν θα πήγαινα χωρίς τον Αφέντη μου ή κάποιον που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μου. Για ακόμα μια φορά βλέπουμε πόσο χρήσιμο και απαραίτητο είναι το πριν

  MasterJp γράψε λάθος άλλο ήθελα να πω, αλλά πάντως κατάλαβες τι ενοούσα  
   
 11. MasterJp

  MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  RE: when things go wrong or the Master's responcibilities

  Τ is a newbie (relativelly) Dom with big problems in temper control and as I said the primary Master was absent. The slave is possibly the most natural sub I have ever met.

  Phaedra: Πολύ σωστά και χαίρομαι ιδιαίτερα για το σημείο - stin ousia rotaei "Pws einai dinaton na ekane lathos o Master mou? - του post σου. Η αρχική ερώτηση δεν απευθύνεται στον Τ αλλά στον Primary Master (definitely experienced and w/o almost no mistakes the 5 years I know him).
   
 12. little_slut[PieR]

  little_slut[PieR] Regular Member

  RE: when things go wrong or the Master's responcibilities

  Πολύ σωστή η άποψη σου MasterJp για τον ψυχολογικό παράγοντα, αλλά όπως λέει από τη στιγμή που δεν την είχε ενημερώσει για κάτι τέτοιο και δεν μπορούσε να το συζητήσει για να πάρει εντολές για το πως θα λειτουργήσει, συν το ότι θεώρησε λάθος του Αφέντη της την όλη κατάσταση, δεν νομίζω ότι η λογική "αφου με έφερε ο Αφέντης μου εδώ πρέπει να το κάνω όσο καλύτερα μπορώ" υφίσταται. Είπαμε ότι κανείς δεν είναι θεός και όλοι μπορούν να κάνουν λάθη. Άρα το να προστατέψει τον εαυτό της και την περιουσία του Αφέντη της όπως πολύ σωστα ανέφερε η Tender Lilly είναι πιστεύω σημαντικότερο από το να ακολουθήσει τυφλά μια τέτοιου είδους εντολή.