Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

when things go wrong or the Master's responsibilities

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος MasterJp, στις 5 Ιουλίου 2005.

 1. MasterJp

  MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  RE: when things go wrong or the Master's responcibilities

  Αν είναι η πρώτη φορά συμφωνώ Mistress_4F_subs, αν όμως παρόμοιες scenes but under control έχουν επαναληφθει αρκετές φορές στο παρελθόν; Δεν είναι απαραίτητο να εξηγείς στην σκλάβα σου τι περιμένεις από αυτήν κάθε φορά. Αυτό άλλωστε έχει γίνει σαφές στην σκλάβα κατα την διάρκεια της εκπαιδευσής.

  Αναφέρομαι στο τι περιμένει από την σκλάβα ο Αφέντης της ως γενική συμπεριφορά, όχι για τις απαιτήσεις του εκάστοτε scene.
   
 2. little_slut[PieR]

  little_slut[PieR] Regular Member

  RE: when things go wrong or the Master's responcibilities

  Ναι μάλλον χρειάζονται παρά πολλές λεπτομέρειες ακόμα για να μπορέσουμε να έχουμε μια ολοκληρωμένη άποψη όσον αφορά τη σκηνή και να εκφράσουμε μια στοιχειοθετημένη γνώμη.
   
 3. MasterJp

  MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  RE: when things go wrong or the Master's responcibilities

  Ιστορικό της σχέσης

  M/s household, 24/7 TPE, two Masters, one permanent slave, one part time.

  Η σχέση υφίσταται εδώ και 5 περίπου χρόνια, lots of scenes private & public, the slave has benn lended more than once but to single dominants only.
  Areas of the slave's experience: corporal punishments (heavy) private & public, exposion, public use (not sexual by other Doms, oral excuded), dog training, public & private serving, a few depersonalisation scenes (participation or watching).

  Περιμένω, αν υπάρχουν συγκεκριμένες ερωτήσεις όσον αφορά τις λεπτομέρειες που απαιτούνται για την διαμόρφωση γνώμης.
   
 4. gaby

  gaby Guest

  RE: when things go wrong or the Master's responcibilities

  Τώρα που το ξαναβλέπω το θέμα, οι γυναίκα αυτή, η σκλάβα, αυτή τη στιγμή είναι αποπροσανατολισμένη γιατί αυτό που της συνέβη ήταν πέρα από τις ψυχικές της αντοχές και τις σωματικές της δυνατότητες. Ουσιαστικά, προσπαθεί να ερμηνεύσει τη στάση του Αφέντη της και δεν μπορεί. Ζητάει λοιπόν σε πρώτη φάση τη βοήθεια του Master Jp. Προσπαθώντας συγχρόνως να μην αμφισβητήσει τον Αφέντη της, αλλά ο σπόρος της αμφισβήτησης ήδη υπάρχει μέσα της.

  Αν φροντιστεί σωστά η σκλάβα, αν η στάση του Αφέντη της αλλά και του Τ είναι η σωστή (δηλαδή απολογηθούν, της εξηγήσουν τα όρια των δυνατοτήτων τους, της δώσουν να καταλάβει ότι πρέπει να είναι κι αυτή κάπου υπεύθυνη - αν και αυτό το τελευταίο μιά κουβέντα είναι), τότε ίσως η σκλάβα να ξεπεράσει το τραυματικό γεγονός. Δεν ξέρω όμως αν στο συγκεκριμένο νοικοκυριό που περιέγραψε ο Master Jp, η διάθεση είναι υπερ της σκλάβας. Μου δίνεται η εντύπωση, από το pedigree της σκλάβας, ότι μπορεί να υπάρχει ένα στοιχείο εκμετάλλευσης.

  Αν δε φροντιστεί σωστά η σκλάβα και μείνει να παλεύει μόνη της να τα βγάλει πέρα με ότι της συνέβη, το γεγονός αυτό μπορεί να είναι θρυαλλίδα, για την ψυχική της υγεία, για τη σχέση της με τον Αφέντη της, για το μέλλον της ως σκλάβα. Δεν είναι απίθανο να περάσει αλλεπάλληλες κρίσεις ταυτότητας, να πάψει να θέλει να είναι σκλάβα, να αναθεωρήσει πολλά πράγματα, να νιώσει την οργή και τις ενοχές του θύματος. Άγνωστη η κατάληξη.

  Μήπως ο Κυρίαρχος θα πρέπει να τιμωρήσει τον Τ; Μήπως θα πρέπει απλά να την φροντίσει ως άντρας προς γυναίκα και όχι σε πλαίσιο M/s; Ίσως να της θέσει τις επιλογές που έχει, η σκλάβα, από την πιό απλή (π.χ. να ξεκουραστεί για να συνέλθει). ως την πιό ανατρεπτική (να επανεξετάσει τη θέση της στο lifestyle) και να της πει ότι Αυτός θα είναι στο πλάϊ της και θα τη βοηθήσει σε ότι κι αν διαλέξει;

  Στο γιατρό την πήγανε εν τέλει; Από 12 άντρες πολλά μπορεί να έχει κολλήσει σε τελική ανάλυση.

  Κλείνοντας αυτό το μήνυμα θα ήθελα να απολογηθώ που χθες αντιμετώπισα το θέμα με χιουμοράκι και σα να μην αφορούσε έναν άνθρωπο που υπέφερε και ζητούσε βοήθεια.
   
 5. lara

  lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

  RE: when things go wrong or the Master's responcibilities

  Δυό θέματα με προβλημάτισαν απίστευτα….το «Depersonalization – Dehumanisation», και αυτό.

  Το ποστ, «when things go wrong or the Master's responcibilities», μου φάνηκε ιδιαίτερα δύσκολο και γι΄ αυτό το διάβαζα και το ξαναδιάβαζα αλλά δεν μπορούσα να απαντήσω στην ερώτηση Του MasterJp..

  Κι αυτό γιατί δεν είχα την απάντηση…..

  Τόσες μέρες έψαχνα μέσα μου, τι θα έκανα εγώ?
  Η 1η μου αντίδραση σ’ αυτό ήταν να βάλω τρομοκρατημένη τα κλάματα…
  Η 2η αντίδραση μόλις ηρέμησα, ήταν να ψάξω τι ήταν αυτό το τόσο έντονο που κατάφερε να με τρομάξει…

  Και μετά…ήρθε η απάντηση….

  Από τη στιγμή που θα Ήταν εντολή Του Κυρίου μου, θα υπάκουα. Θα ικέτευα να το συζητήσω μετά μαζί Του, για το πώς ένιωσα, τις αμφιβολίες μου, τις αντιδράσεις μου, το φόβο μου…αλλά η μοναδική μου επιλογή είναι να υπακούσω..

  Και θα το έκανα όχι μόνο για να ευχαριστήσω Εκείνον…θα το έκανα γιατί μέσα μου υπάρχει έντονη η επιθυμία και ανάγκη για τυφλή υποταγή, για απόλυτα σκλαβιά, χωρίς επιλογές.

  Η τρομακτική (ακόμη) επιθυμία να πάψω να υπάρχω, να διαλυθώ, να μην υφίσταμαι πια με καμιά μορφή πέρα από τη μορφή που Εκείνος Επιθυμεί για μένα…Όταν το Επιθυμεί, όπως το Επιθυμεί και για όσο το Επιθυμεί.

  Η Απίστευτα δυνατή επιθυμία όχι απλά να γίνω ένα με το πάτωμα στα πόδια Του, αλλά να «είμαι» το πάτωμα…

  Να είμαι ελεύθερη…

  Η λάρα Του
   
 6. lorelai

  lorelai Guest

  RE: when things go wrong or the Master's responcibilities

  Δεν ξέρω τι θα έκανα στη θέση της κοπέλας. Τι μπορείς να κάνεις αφημένη με 12 άντρες; Αυτό που της συνέβη μου είναι πραγματικά αδιανόητο. Δεν μπορώ να φανταστώ έναν Master να αφήνει μόνη της την σκλάβα του με άλλους 12 άντρες. Λάθος εκτίμηση; Τι να πω... Επειδή όμως δεν έχω εμπειρία Master/slave αλλά Domme/sub και ούτε από 24/7 δεν ξέρω τι θα έκανα στη θέση της κοπέλας. Θα μπορούσα να πω τι θα έκανα στη θέση που βρίσκομαι τώρα. Σίγουρα θα κλονιζόταν η εμπιστοσύνη μου όσον αναφορά την κρίση του Master μου και δεν ξέρω αν θα μπορούσε να ξαναχτιστεί ότι και να έκανε ο ίδιος. Θα τον άφηνα σίγουρα. Λάθος εκτιμήσεις δεν χωράνε σε αυτόν τον χώρο. Οχι όταν έχεις την σωματική ακεραιότητα και τη ζωή του άλλου στα χέρια σου. Αν ήθελε να κάνει κάτι τέτοιο ας της το έλεγε και αν εκείνη το ήθελε ας έμενε και ο Master της μαζί της. Τέτοια περιστατικά είναι αχαρακτήριστα και ότι και να πει ο Master της εμένα μου φαίνεται σαν μια φτηνή δικαιολογία η τουλάχιστον μία εγληματική παράλειψη απο μέρους του. Το να κάτσει λίγες μέρες να συνέλθει σωματικά είναι το λιγότερο. Ο συναισθηματικός και ψυχικός πόνος με ποιον τρόπο θα γιάνει;
   
 7. Avalonia

  Avalonia Regular Member

  RE: when things go wrong or the Master's responcibilities

  Θυμάμαι κάποιον που λέει συχνά – και έχει πάρα πολύ δίκιο, ως συνήθως - It is always the Doms/Dommes fault! Πόσα πράγματα δεν είδα σε αυτό το κείμενο να πηγαίνουν λάθος!
  Πρώτα από όλα καταστρατηγείται κάθε έννοια του γνωστού και άκρως απαραίτητου Safe and Sane! Που είναι το ασφαλές της υπόθεσης? Στο ότι η σκλάβα εξετέθη προς χρήση από άσχετους σεξουαλικά πεινασμένους έχοντας στο πλάι της έναν άπειρο Wannabe Master? Το υγιές? Στο ότι εξετέθη στον άμεσο κίνδυνο να κολλήσει τις χίλιες δύο ασθένειες και να τις μεταφέρει στη συνέχεια στον ίδιο της το Master? Όχι παιδιά! Εγώ έχω μάθει να προσέχω ότι μου ανήκει! Φροντίζω το αυτοκίνητο μου και δεν το δανείζω σε πάσα ένα, για να μπορεί να με πάει και την επόμενη μέρα εκεί που θέλω. Φροντίζω το σκυλάκι μου για να μου κάνει χαρές και την επόμενη μέρα που θα επιστρέψω από τη δουλειά κουρασμένη. Φροντίζω ακόμα περισσότερο το σκλάβο μου για να μπορεί (ψυχικά και σωματικά) να με υπηρετεί σωστά!

  Στη συνέχεια αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να στείλει κανείς τον/την σκλάβο/α του κάπου χωρίς να τον/την έχει προετοιμάσει αντίστοιχα! Και φυσικά δεν αναφέρομαι στο να γνωρίζει το τι ακριβώς θα συμβεί, αλλά σε μία μακροχρόνια και εν τω βάθος εκπαίδευση που θα του/της επιτρέψει να είναι ψυχολογικά έτοιμος/η για κάτι τέτοιο ή παρόμοιο! Έτσι ώστε βγαίνοντας από αυτό δεν θα έχει καμία αμφιβολία για τον/την Κυρίαρχο του! Όταν μπει ο σπόρος της αμφιβολίας η εμπιστοσύνη αρχίζει να…”πηγαίνει περίπατο” και η βάση μιας τέτοιου είδους σχέσης μαζί με αυτήν! Και προσωπικά δεν έχω δει πολλά σπίτια να στέκουν για πολύ σε σαθρά θεμέλια.

  Φυσικά και αναρωτιέται η σκλάβα (όπως πολύ ωραία το έθεσε η Φαίδρα) πως είναι δυνατόν να κάνει ένα τέτοιο λάθος ο Κύριος της, όμως εκείνος που θα πρέπει αρχικά να αναρωτηθεί πως ήταν δυνατόν να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να είναι ο ίδιος ο Κύριος της!

  Και καταλήγω και πάλι: Το λάθος είναι ΠΑΝΤΑ του Κυρίαρχου. Ό,τι δεν εκπαιδεύεις, προετοιμάζεις, φροντίζεις, συμβουλεύεις και καθοδηγείς σωστά δεν μπορεί και να αποδώσει σωστά!
   
 8. MasterJp

  MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  RE: when things go wrong or the Master's responcibilities

  Σωστά Avalonia! Όποιος δεν φροντίζει την περιουσία του δεν την εκτιμά αρκετά και, κατ' εμέ, δεν την δικαιούται
   
 9. MasterJp

  MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  RE: when things go wrong or the Master's responcibilities

  updated

  "...The party on Saturday night went very well. The men who were there were the same ones as from the last party and i don't know what changed but they apologized to me for not listening and reacting to my safeword. i believe T spoke to them. The treated me very gently this time and in fact they even wanted to know what my preferences are .. so i told them that i like everything they do but just more gently and no activities with my bum because it is not healed yet. The evening went well and T stayed right beside me the whole time. He was very courteous with the other Doms but he was also very strict about what could and couldn't be done to me. i think he has learned a lot from J..."

  comments / views, welcomed always
   
 10. lara

  lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

  RE: RE: when things go wrong or the Master's responcibilities

  Θα πω πως με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη το ποστ Της Avalonia και βασισμένη σ' αυτό θα ήθελα να ρωτήσω αν σωστά κατάλαβα πως ο J εκπαιδεύει ουσιαστικά τον Τ, χρησιμοποιώντας τη σκλάβα?
  ΄
  η λάρα Του
   
 11. MasteR_PieR

  MasteR_PieR Regular Member

  RE: when things go wrong or the Master's responcibilities

  Δεν είναι μια σχέση 1-2 μηνών ή ενός έτους. Είναι 5 ολόκληρα χρόνια. Δεν μπορεί ξαφνικά χωρίς να υπάρχουν παρόμοια ή πλησιέστερα γεγονότα πριν, πιστεύω ότι κάτι λείπει από την ιστορία. Μια πολύ σοφή παροιμία λέει: Τα 'θελε ο κώλος της, τα 'θελε κι αυτή, τα σύκα, τα καρύδια και το γλυκό κρασί.

  Μερίδιο ευθύνης, κατά τη δική μου άποψη, έχουν και οι 2.
   
 12. lorelai

  lorelai Guest

  RE: when things go wrong or the Master's responcibilities

  Δηλαδή αν κατάλαβα καλά επειδή της ζήτησαν συγγνώμη και της φέρθηκαν ευγενικά και με ενδιαφέρον την επόμενη φορά αυτή κατάλαβε ότι έμαθαν το μάθημα τους και κατα κάποιον τρόπο τους συγχώρεσε και μαζί με αυτούς και τον Master της. Μάλιστα! Θυμάμαι κάτι που μου είχε πει μία φίλη μου κάποτε όταν βρέθηκε σε μία δύσκολη θέση με τον Dom της. "Ακόμα και ο μαζοχισμός έχει τα όρια του".