Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

when things go wrong or the Master's responsibilities

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος MasterJp, στις 5 Ιουλίου 2005.

 1. Dimitris

  Dimitris Guest

  RE: when things go wrong or the Master's responcibilities

  Σύμφωνοι, μπορεί η safeword να είναι ο βασικός κανόνας, αλλά δεν παύει να ισχύει ότι έχουμε τον νου μας και τα μάτια μας ανοιχτά και βλέπουμε αν αυτό που κάθε φορά επιβάλλεται είναι στα πλαίσια του εφικτού, του ανθρώπινου. Η γυναίκα βιάστηκε κανονικά, κατά εξακολούθηση και παρά την θέληση της. Αν έπαθε σοκ, αν δεν μπορούσε να μιλήσει, αν δεν ακουγόταν, πως θα γινόταν σεβαστή η safeword?
  10 νταγλαράδες βίασαν έναν άνθρωπο δίνοντας, το χειρότερο, άλλοθι στον εαυτό τους, ότι δηλαδή είχαν την άδεια του αφέντη της.
  Ακόμη κι αν την παραχώρησε ο αφέντης της, ακόμη κι αν ήθελε η ίδια να ικανοποιήσει τον αφέντη της, αυτοί οι 10 δεν έχουν ευθύνη? Αυτοί οι 10 ήταν άβουλα πλάσματα? Πως τόλμησαν να σκεφτούν ότι υπάρχει άνθρωπος που θα μπορούσαν να του κάνουν αυτό.
  Και ήταν εκ προθέσεως εντελώς.
  Ο 10ος στην σειρά δεν κατάλαβε τίποτε? δεν είχε τον χρόνο να εκτιμήσει την κατάσταση?

  Όλοι ένοχοι, εκτός του θύματος ακόμη κι αν προκάλεσε.
  Δεν υπάρχει διακαστήριο που θα απάλλασε κανέναν από αυτούς.

  Αν χρησιμοποιήσουμε ναρκωτικά, αλκοόλ, ψυχολογική βία, σωματική βία τότε η αντίσταση του θύματος αμβλύνεται, αυτό είναι ποινικά κολάσιμο. Η επιρροή του αφέντη εντάσσεται σ' αυτές τις μορφές βίας, προσοχή λοιπόν στην χρήση της.
   
 2. gaby

  gaby Guest

  RE: when things go wrong or the Master's responcibilities

  Η λύση ήταν απλή και ολοκληρωμένη. Η εμπιστοσύνη της σκλάβας αποκαταστάθηκε - αυτή ήταν η ουσία - με μία μόνο κίνηση.

  Για τη σκλάβα, το πρόβλημα ήταν ότι "το πράγμα παρατράβηξε και πώς συνέβη αυτό" και μόνο.

  Τα υπόλοιπα, ήταν δικές μας βαθιές απορίες και αναστολές, που βρήκαν ευκαιρία να εκφραστούν.

  Ένα παράδειγμα, ένα βίωμα, που μας δείχνει για μία ακόμα φορά ότι ο ακρογωνιαίος λίθος σε σχέσης D/s, M/s είναι η εμπιστοσύνη.

  Το πλαίσιο έκφρασης της σχέσης, αν η σκλάβα θα δανείζεται, ποιά θα είναι τα όρια κ.λ.π. είναι κάτι που διαμοφωνεται ανάλογα με τους ανθρώπους. Η εμπιστοσύνη όμως είναι το βασικό δεδομένο.

  Τώρα το πώς από Παρασκευή σε Σάββατο ξαναβρεθήκαν και μαζεύτηκαν οι 12 αυτοί "κύριοι" και πώς κανένας τους δεν κρύφτηκε, είναι μία απορία μου... ίσως δείχνει ότι η κατάσταση εξ αρχής ήταν κάπως πιό ελεγχόμενη απ ότι είχαμε καταλάβει.
   
 3. little_slut[PieR]

  little_slut[PieR] Regular Member

  RE: when things go wrong or the Master's responcibilities

  Μετά από πολύ σκέψη κατέληξα στο συμπέρασμα ότι το ουσιαστικό λάθος της υπόθεσης ήταν ότι ο J εμπιστεύτηκε τον Τ να συνοδεύσει την σκλάβα σε αυτό το πάρτυ, που όπως αποδείχθηκε δεν ήταν ικανός να ελέγξει την κατάσταση. Το γεγονός ότι δεν αντέδρασαν στο safeword ήταν λάθος του Τ και όχι των υπολοίπων που δεν ήταν καν υποχρεωμένοι να το γνωρίζουν.
   
 4. lorelai

  lorelai Guest

  RE: when things go wrong or the Master's responcibilities

  Και με πιο σκεπτικό ακριβώς ο J εμπιστεύτηκε τον T; Aπ'ότι μάθαμε ο T ήταν ένας άπειρος Dom. Κάτι δεν μου κάθεται καλά στην όλη ιστορία και πολύ φοβάμαι ότι η σκλάβα έκανε ένα τραγικό λάθος που δεν διαολόστειλε τον Αφέντη της. Μπορεί να ακούγομαι ωμή αλλά η εμπιστοσύνη δεν χτίζεται με μία απλή ένδειξη καλής θέλησης. Το λάθος ήταν κυρίως του Αφέντη και μετά όλων των υπολοίπων. Το αν ήξεραν η όχι την safeword δεν τους απαλάσσει από τις ευθύνες τους.
   
 5. gaby

  gaby Guest

  RE: RE: when things go wrong or the Master's responcibilities

  Ο J έκανε λάθος. Και το διόρθωσε. Τον εμπιστεύτηκε για να μάθει.

  Εσύ φοβάσαι, εγώ φοβάμαι... η σκλάβα δε φοβόταν. Αντιμετώπιζε το θέμα από την οπτική της σκλάβας με βιώματα σκλάβας. Όχι από τη δική μας - σχεδόν vanilla - οπτική.

  Η σκλάβα δεν μπορούσε να διαολοστείλει τον Αφέντη της. Αν ήθελε / μπορούσε δε θα ήταν σκλάβα, απλά θα παρίστανε τη σκλάβα όποτε αυτό τη διέγειρε. Ούτε ο σοβαρός Αφέντης μπορεί να διαολοστείλει απλά τη σκλάβα. Μπορεί να την απαλλάξει και αυτό είναι διαδικασία πέρα από απόφαση. Πρέπει να μπορεί να σταθεί στα πόδια της η σκλάβα μετά την απαλλαγή.

  Δεν ήταν απλή ένδειξη καλής θέλησης. Ήταν μία ταχεία και πλήρης αντίδραση, ήταν η πιό δύσκολη πρακτικά λύση και ήταν η μόνη λύση που δεν άλλαζε de facto το status της σκλάβας στο παραμικρό.
   
 6. Konstantinos

  Konstantinos Staff Member

  RE: when things go wrong or the Master's responcibilities

  Διαφωνώ . σκλάβα δεν σημαίνει ζώο. όταν κάτι δεν μας αρέσει δίνουμε τέλος και πάμε σε άλλη σχέση κτλ. Πέστο release πέστο διαολόστειλμα πέστο όπως θες, έπρεπε και έχει το δικαίωμα ο κάθε άνθρωπος να το ζητήσει
   
 7. gaby

  gaby Guest

  RE: when things go wrong or the Master's responcibilities

  Φυσικά, αλλά είναι διαδικασία δεν είναι μία απόφαση που παίρνεται σε μία στιγμή και λέει η σκλάβα "άει παράτα με αφού με πονέσατε τόσο" και της λέει ο Αφέντης "καλά, αφού δε σ' αρέσει, δρόμο". Έχει πολύ περισσότερες παραμέτρους από αυτήν. Όπως δε γίνεται κανείς σκλάβος σε ένα λεπτό, δε φεύγει και σε ένα λεπτό. Κάποιες ανάγκες τον/την έσπρωξαν να γίνει.
   
 8. Zaqqano

  Zaqqano New Member

  RE: RE: when things go wrong or the Master's responcibilities

  Είναι απλό.
  Η κοπέλα γουστάρει να της φέρονται έτσι παρά τις διαμαρτυρίες της.

  Της ζήτησαν συγνώμη και την ξαναπηδήξανε. Όχι την βιάσαν.
  Προσέξτε τι λέει.
  "Με ρώτησαν και τους είπα ότι μου αρέσει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ". Άρα προχωράτε ελεύθερα. Μην κολώνεται.

  Εντάξει όχι εντελώς ελεύθερα.
  "Οχι πολλά πολλά με τον ποπό μου διοτι ακόμα είναι πληγωμένος".
  Αν δεν ήταν; Μα φυσικά. Είπαμε "ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ".
  Πράγμα που δηλώνει εμφανώς ότι τους ξαναέκατσε.

  Γιατί λοιπόν οι αρχικές διαμαρτυρίες;

  Πιστεύω ότι οφειλόταν στο αίσθημα εγκατάλειψης που ένοιωσε και ίσως στην απειρία του να χειριστεί 12 άνδρες.
  Από φόβο χρησιμοποίησε το safeword και το ότι δεν σταμάτησαν (θα μπορούσαν  την πανικόβαλε.

  Αυτός ο πανικός μαζί με τον πόνο, την έφεραν σε μια έξαλλη κατάσταση οπότε και στράφηκε μάλλον σε ένα φίλο για συμβουλές διότι λογικά τον αφέντη τον φοβήθηκε το μάτι της.
  Αυτό βέβαια άλλαξε από όσο μπορώ να αντιληφθώ όταν της μίλησαν και την ηρέμησαν ο J και ο T.
   
 9. James_Bondage

  James_Bondage Regular Member

  RE: when things go wrong or the Master's responcibilities

  εγώ μονο θα πώ οτι το να ειναι κανεις μαστερ σημαίνει περισσότερες ευθύνες απο το να είναι κανεις σκλαβος. και αυτο συμβαίνει γιατι κρατάει στα χέρια του, διαχειρίζεται και εξελίσσει μια ανθρώπινη ζωή, μια ψυχή! Πρέπει πρώτα να δει πως θα είναι από τη μεριά του σκλάβου και να γνωρίζει τις επιπτώσεις των χειρισμών του και μετά να αποφασίζει να κάνει πράξη τους χειρισμο΄τς αυτους.

  Το να εισαι μαστερ και να έχεις μια σκλαβα δεν σημαινει οτι έχεις ένα αντικειμενο εργοστασιακης παραγωγής που αν σου χαλασει θα σε καλυψει η εγγύηση ή οτι θα αγοράσεις άλλο. αν καποιος πηγαίνει με αυτό το σκεπτικο καλύτερα να μην αποκτήσει ποτε του ουτε μισή ψαλίδα απο τριχα σκλαβου. Σεβομαι το να πιστευει κανείς οτι θελει και να σκεπτεται ελευθερα, αλλα ολα εχουν καποιο οριο. Δεν ειμαι στο χωρο του D/S αλλα νομίζω οτι έχω δίκιο. ειναι νομιζω απλη λογική εδω.
   
 10. lara

  lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

  RE: when things go wrong or the Master's responcibilities

  Μάλλον ο καθένας πιστεύει πως η δική του άποψη ειναι και η σωστή... και λογική από λογική διαφέρει, έτσι δεν είναι?  
   
 11. MasterJp

  MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  RE: when things go wrong or the Master's responcibilities

  Ξεκίνησα αυτό το thread για να ακούσω την γνώμη, αλλα και για να δώσω την ευκαιρία για σκέψη σε μερικά από τα βασικά θέματα αυτού του lifestyle, που έχουν συζητηθεί σε θεωρητικό ή ημί-θεωρητικό επίπεδο σε άλλα threads, όπως οι ευθύνες του Master και γενικά η κατανομή των ευθυνών σε μια M/s σχέση, η χρήση του safeword, η χρήση της slave / ιδιοκτησίας από τρίτους, η ανάγκη συνεχούς monitoring ενός scene, ίδιαίτερα όταν συμμετέχουν πολλοί σε αυτό κλπ, βασισμένοι σε πραγματικά συμβάντα (η ιστορία εξελίσεται τα δύο προτελευταία σαβατοκύριακα).

  Ακούστηκαν διάφορες απόψεις, που κατά την γνώμη μου θα μπορούσαν να κατηγοριοποιηθουν ανάλογα με τις εμπειρίες του γράφοντα (private use, public use etc), την ψυχοσύνθεσή του (Dom, sub, slave) και την προσέγγισή του προς το lifestyle (24/7, occasional scenes κοκ), το άν και σε ποιό βαθμό είναι πρόθυμος να παραδώσει τον έλεγχο και σε ποιό βαθμό (από καθόλου έως πλήρως) και Σ/σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλιά Σ/σας.

  θα επαναλάβω εδώ αυτά που μου έκαναν μεγαλύτερη εντύπωση.


  Μερικές ακόμη εξηγήσεις όσον αφορά την ιστορία

  Το παρακάτω στάλθηκε στον J και σε εμένα, ο οποίος βρίσκεται σε επαγγελματικό ταξίδι, την επόμενη ημέρα του συμβάντος και απαντά νομίζω στην προσέγγιση του Zaggano "διότι λογικά τον αφέντη τον φοβήθηκε το μάτι της.", που κατά την γνώμη μου, άν θεωρεί πως τέτοιου είδους φόβος έχει θέση στο M/s, πλανάται πλάνην οικτράν. Όσον δε αφορά στο "Πιστεύω ότι οφειλόταν στο αίσθημα εγκατάλειψης που ένοιωσε και ίσως στην απειρία του να χειριστεί 12 άνδρες." θα το σχολιάσω στη συνέχεια αυτού του post.

  Friday evening was bad. Everything went fine until the evening came and S invited the 'special' guests to go into the house and downstairs to the recreation room. There were 12 of them i think. T came along and told me to be good and to listen well. i didn't feel good about the evening, i just didn't want to do anything without You there to look after me. S started the evening a lot like You would .. He put me on the floor and told me to be a good puppygirl so i knew what He wanted. i did my puppy thing for awhile and the men took their enjoyment from humilating me and ordering me to lick their feet etc but my heart was not in it. S asked if anyone felt like spanking me and everyone said yes except for Tr .. he wasn't feeling well and took his leave of us after giving me a kiss. As he walked out T called to him and followed him down the hallway but i fully expected him to come right back. He didn't. S gave me the first spanking and then Tm and P had their turns .. then one of the wives came to the door and knocked and S went to speak with her .. he had a long distance phone call that he had to take and so he left. i didn't hear him stop the scene but i was expecting him to do it. After he left i started to get up from P's lap but he didn't let me.

  i told them that i didn't want to continue without S and they said that everything was fine and to just shut up. i tried to get up and go to the door but they wouldn't let me. S had some things out for using later in the evening but one of them, Pl i think .. picked up the cuffs and said, "here lets put these on her" and that was it .. i was cuffed and then they pulled my arms up .. i told them that they couldn't do that because of my nerve pain but nobody listened. i had my arms up over my head tight and it hurt so much i was crying and crying for You and for someone to help me. Nobody listened to me. Several of them took their turns penetrating my bum and it hurt badly. At one point there was a lull and one of them put his beer bottle inside me. They were all laughing at that. The pain in my arms and neck was awful but the pain in my bum was worse. Finally they finished with me and i left without saying a word, i was just glad that they let me down because i was afraid they would leave me down there alone with my arms tied up high. i tried to run upstairs but i was bleeding and so i went into the washroom and tried to clean myself but they hurt me and it wouldn't stop bleeding. i stole a towel from the washroom and i made a pad of it and i put that against my bum to stop the bleeding. i found T and he saw me and took me right to the car and asked me what was wrong and i told him while i was crying. He is so sorry for leaving me, he said that he thought i would be fine coz all those men are friends of Yours. That was what i did on Friday night.

  ...J i can't go to another party without You. i can't get hurt again, please don't make me. It's not safe. Please let me just be a slave at home for now? i will wait to hear from You.

  Τεθηκε το ερώτημα σε άλλα threads "πως απολογείται ο Κυρίαρχος". Για μένα η απάντηση είναι μία: Με τις πράξεις του και μόνον. Η χαμένη ή υπο αμφισβοίτηση εμπιστοσύνη δεν επανέρχεται με λόγια αλλά μόνον με πράξεις. Κατά την γνώμη μου η προσσέγκιση του J και εν συνεχεία του Τ ήταν η μόνη σωστή και η μόνη που θα μπορούσε να δείξει έμπρακτα πως είναι σε θέση να συνεχίσουν να χειρίζονται τις όποιες καταστάσεις και πως η συγγεκριμένη εξέλιξη είναι μέν λάθος αλλά θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια να μην επαναλληφθεί, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η τραυματισμένη εμπιστοσύνη "έγιανε" with a snap of their fingers. Με πράξεις, όχι με λόγια. (αγαπητέ Zaggano, αν περιμένει κάποιος από την σκλάβα του εκείνη επιθυμεί και να είναι σε θέση να χειρισθεί (εμπειρία) καταστάσεις αυτού ή και μικρότερου εύρους, η γνώμη μου είναι πως σύντομα θα είναι χωρίς σκλάβα καθώς πολύ απλά δεν θα τον χρειάζεται).

  Φυσικά και στην συγκεκριμένη σκλάβα αρέσουν παρόμοιες καταστάσεις, όπως και στις περισσότρες σκλάβες που ξέρω ακόμη και αν τολμούν να τις αγγίξουν μόνον στην φαντασία τους. Όχι όμως με αυτόν τον τρόπο, όχι χωρις έλεγχο, όχι χωρίς ασφάλεια. Θα ήταν κάποια σε ένα τόσο απαιτητικό lifestyle όπως το BDSM αν της άρεσε απλά το vanilla sex, άντε και κανένα πυγοραπισματάκι; Δεν νομίζω. Πιστεύω πως το πρόβλημα δημιούργησε ακριβώς η σκέψη "τα θέλει ο κώλος της αλλοιώς δεν θα ήταν εδώ", χωρίς τον κόπο της περαιτέρω ανάλυσης.

  Ο Αφέντης μιας σκλάβας για μένα, δεν είναι απλώς αυτός που "της τις βρέχει", όταν είναι "κακό κορίτσι", ούτε απλά αυτός που μοιράζει διαταγές δεξια και αριστερά, περιμένοντας και θέλοντας απλά να γίνει το δικό του χώρις να λάβει υπ' όψην του τις αντοχές, την φυσική και πνευματική της κατάσταση, αλλα ταυτόχρονα Αφέντης, Δάσκαλος, Εραστής, Φίλος με αυτή την σειρά.

  To BDSM για πολλά από τα μέλη της κοινότητας είναι κάτι που υφίσταται ανάμεσα σε δύο μόνον μέλη πίσω από τις κλειστές πόρτες συνήθως της κρεβατοκάμαρας. Από τις δικές μου εμπειρίες συνάγω πως δεν είναι μόνον έτσι. Θα τολμούσα να πω, πως το D/s γίνεται πραγματικά D/s όταν μεταφέρεται public και σαν public δεν εννοώ "εν μέση οδώ" ανάμεσα σε vanillas αλλά σε ελεγχόμενο περιβάλλον ανάμεσα σε άτομα του lifestyle με παρόμοιες ή σχετικές προτιμήσεις. Οι αιτίες γι' αυτό, κατά την γνώμη μου πολλές, αλλά καλύτερα ν' αναλυθούν σε κάποιο άλλο thread.

  Είναι ξεκάθαρο για μένα πως η ευθύνη είναι των J & T. Αν η σκλάβα φέρει κάποια ευθύνη είναι που επέλεξε να είναι σκλάβα. Θυμίζω πως επανηλλειμένα έχει αναφερθεί πως η μόνη επιλογή μιας σκλάβας είναι να μείνει στην σχέση ή να φύγει από αυτήν και γνωρίζω σκλάβες που έχουν αποποιηθεί ακόμη και αυτής της επιλογής. Αποδίδοντας λοιπόν ευθύνες στην σκλάβα (πέραν της φροντίδας της περιουσίας του Αφέντη της στο μέτρο των δυνατοτήτων της) είναι σαν να αναιρούμε τον ίδιο τον ορισμό που εμείς έχουμε δώσει.

  Επαναλλαμβάνω (αν και δεν τηρήθηκε) πως δεν άρχισα αυτό το thread για να κρίνουμε ή, πολύ λιγώτερο, να κατακρίνουμε, αλλά για να σκευθούμε. Να σκευθούμε και να εκφέρουμε γνώμη πάνω σε πραγματική υλοποίηση του lifestyle που όλοι Ε/εμεις συμμετέχουμε ή θέλουμε να συμμετέχουμε και όχι σε θεωρητική βάση.

   
 12. Zaqqano

  Zaqqano New Member

  RE: RE: when things go wrong or the Master's responcibilities

  Νομίζω ότι φάσκεις και αντιφάσκεις, πράγμα που μου δημιουργεί την εντύπωση ότι εσύ πλανάσαι οικτρά.

  Δέχεσαι την υπαιτιότητα των J και Τ για την εγκατάλειψη της σκλάβας, για την απώλεια ελέγχου και αρνείσαι στην σκλάβα το δικαίωμα του φόβου. Ξεχνάς μάλλον ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει ανάγκες και συναισθήματα. Από όσο γνωρίζω όταν κάποιος άνθρωπος βασίζεται σε κάποιον άλλον, και δεν μιλάω απαραίτητα για BDSM σχέσεις, όταν χάνει αυτό το στήριγμα και την καθοδήγηση αρχίζει να φοβάται. Γιατί αυτό να είναι διαφορετικό για μια σκλάβα;

  Επιπλέον, δεν είχες αναφέρει ότι το μήνυμα το είχε λάβει και ο J, παρά μόνο εσύ. Αυτό το μόνο που μπορούσε να υπονοήσει είναι ότι δεν εμπιστευόταν ποια τον Αφέντη της πράγμα πολύ λογικό. Όπως εσύ ένας Αφέντης δείχνει το τι είναι με τις πράξεις του και αυτός έδειξε ότι είναι ανάξιος. Τουλάχιστον από τις πληροφορίες που μας παρέχεις. Αυτό, θα το κατάλαβε σαφώς καλύτερα η σκλάβα. Το γεγονός ότι κάποιες αφήνονται να είναι άβουλα όντα στα χέρια των Κυρίων τους δεν σημαίνει ότι όλες πράττουν το ίδιο. Άλλωστε μετά από ένα ισχυρό σοκ πολλά μπορούν να αλλάξουν.
  Επίσης δεν είχες αναφέρει ότι μετά μίλησε με τον T. Όταν είπα τον φοβήθηκε το μάτι της, αναφερόμουν στον T που είχε και την επίβλεψή της και που ήταν ουσιαστικά αυτός που την “απογοήτευσε”.

  Για τους φόβους των σκλάβων νομίζω θα ήταν καλό να μιλήσουμε σε άλλο θέμα ώστε να το αναπτύξουμε ποιο διεξοδικά. Θα επιμείνω για την ώρα όμως ότι τέτοιοι φόβοι ΦΥΣΙΚΑ και χωράνε στο BDSM.

  Το τι προσπάθειες κατέβαλαν ο J και ο T δεν τον ξέρω. Εγώ το μόνο που είδα από τα γραφόμενα σου είναι ότι η σκλάβα τους ξανά έκατσε το επόμενο σαββατοκύριακο χωρίς αυτοί να καταβάλουν και μεγάλη προσπάθεια και αν μου επιτρέπεις “with a snap of their fingers”.

  Είπα εγώ ότι περιμένω να έχει την εμπειρία να το χειριστεί;
  Εγώ είπα ότι δεν την είχε και για αυτό έπαθε το παραπάνω σοκ. Υπονόησα δε ξεκάθαρα ότι αν την είχε, πράγμα πολύ πιθανό όπως τώρα άλλωστε που την έχει, δεν θα πάθαινε τέτοιο ταράκουλο. Σε 2 – 3 session δεν θα της κάνει και αίσθηση. Απίθανο; Μόνο μια σκλάβα μπορεί να το απαντήσει αυτό ειλικρινά και μάλιστα να έχει και ανάλογη εμπειρία. Υποθετικά και εγώ μπορώ να εκφέρω γνώμη.

  Δηλαδή τώρα μου λες ότι το BDSM είναι απλά kinky sex;;;
  Σε αυτό θα διαφωνήσω πράγμα που πιστεύω θα κάνουν πολλοί από εδώ μέσα. Μάλιστα θα διαφωνήσουν και πολλές-οι sub. Όχι μόνο σκλάβες-οι.
  Τα περί ελέγχου και ασφάλειας δεν θα τα σχολιάσω. Τα σχολίασα ήδη και σου είπα τι προκαλούν με την απώλεια τους.

  Ξεχνάς και πάλι ότι μιλάμε για έναν ελεύθερο άνθρωπο με ιδιαίτερες προτιμήσεις. Ξεχνάς ότι δεν ζούμε στο μεσαίωνα και ότι η ανταλλαγή εξουσίας γίνεται κοινή σηνενέση. Ξεχνάς ότι δεν είναι δυνατό για κανέναν να σηνενέσει σε κάτι που δεν τον ικανοποιεί ή να καλύπτει τις ανάγκες του με κάποιο τρόπο. Αν βρεις σκλάβα που να είναι δυστυχισμένη με τον αφέντη της και να αρνείται να τον εγκαταλείψει για να διατηρήσει στο ακέραιο το ρόλο της, τότε θα με βάλεις σε σκέψεις.

  Δεν θα βρεις όμως.

  Υ.Γ. Δεν κατακρίνω κανέναν. Κρίνω όμως αυτά που βλέπω γύρω μου και έχω όσο μου επιτρέπουν οι γνώσεις μου, οι εμπειρίες μου και η νόηση μου, άποψη για τα πάντα.