Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

when things go wrong or the Master's responsibilities

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος MasterJp, στις 5 Ιουλίου 2005.

 1. NobodyKP

  NobodyKP Contributor

  Απάντηση: when things go wrong or the Master's responcibilities

  Πρέπει να ομολογήσω πως ήταν ένα αρκετά ενδιαφέρον thread το οποίο εγείρει αρκετά ερωτήματα με αρκετές προεκτάσεις.

  Νομίζω πάντως πως, ανεξαρτήτως από το αν το συγκεκριμένο θέμα έδωσε τροφή για συζήτηση, για να έχει κανείς εμπεριστατωμένη άποψη σε τέτοια περίπλοκα συμβάντα, απαιτείται να έχει πρόσβαση στους συμμετέχοντες (ένθεν και ένθεν) και να μιλήσει διεξοδικά μαζί τους. Αλλιώς η άποψη που διαμορφώνεται για το τι πραγματικά συνέβη μπορεί να είναι παρασάγγας μακριά από την αλήθεια. Αν στηριχθεί κανείς μόνο σε μια ανταλλαγή mail και μάλιστα μονόπλευρη (μόνο από την σκλάβα) χωρίς να γνωρίζει την θέση της άλλης πλευράς φοβάμαι πως τα στοιχεία θα είναι ανεπαρκή για την ασφαλή εξαγωγή συμπερασμάτων.

  Μπορεί δηλαδή να έχει συμβεί κάτι το τελείως διαφορετικό από αυτό που κατάλαβαν οι περισσότεροι. Και αυτό διότι το είδαν μόνο με τα μάτια της μίας πλευράς.

  Μπορεί κανείς με απόλυτη σιγουριά να αποκλείσει την περίπτωση, όλο αυτό να ήταν στημένο και πολύ καλά προμελετημένο? Αποκλείεται ο Αφέντης της σκλάβας να ήθελε να την περάσει στο επόμενο επίπεδο, το οποίο ήξερε πως το ήθελε και η ίδια μετά από 5 χρόνια σχέση? Αποκλείεται η φαινομενικά τυχαία "αποχώρηση" κάθε σανίδας σωτηρίας την στιγμή του "συμβάντος" να ήταν μέρος του "σχεδίου" ώστε να εδραιωθεί στο μυαλό της η ιδέα "είμαι μόνη μου". Αποκλείεται οι 12 (ή δεν ξέρω πόσοι) να ήξεραν ακριβώς τι κάνουν και να σταμάτησαν προγραμματισμένα λίγο αφού περάσαν τα όρια της? Αποκλείεται εν γνώση τους και εσκεμμένα να το έκαναν να φανεί εξαιρετικά ανεξέλεγκτο αγνοώντας safewords κλπ? Αποκλείεται οι φαινομενικά έχοντες αποχωρήσει να παρακολουθούσαν το όλο εγχείρημα από το διπλανό δωμάτιο?

  Ας κρατήσουμε λίγο συναισθηματικές αποστάσεις και ας παρατηρήσουμε άσχετα με το τι συνέβη, ποιο ήταν το αποτέλεσμα του όλου συμβάντος για την σχέση των δύο. Αυτός λοιπόν την πέρασε ασφαλώς στο επόμενο επίπεδο χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα γι'αυτήν. Αυτή, από την άλλη, επιβεβαίωσε στον εαυτό της και στον Αφέντη της, την απόλυτη υποταγή της, ενώ παράλληλα, έχοντας ξεπεράσει τις όποιες αναστολές μπορεί να είχε, έγινε δυνατότερη με αποτέλεσμα την επόμενη εβδομάδα να μην έχει πρόβλημα να ξαναβρεθεί με τα ίδια άτομα. Η δε εσκεμμένα ενεργή παρουσία του Τ την δεύτερη φορά να ήταν κάτι αντίστοιχο με το "έμαθα μεν να κολυμπάω αλλά για μερικές φορές ακόμα θέλω να έχω δίπλα μου το σωσίβιο". Δεν γνωρίζουμε βέβαια αν υπήρξε και τρίτη εβδομάδα. Είμαι βέβαιος πως αν υπήρξε θα πήγε ακόμη καλλίτερα.

  Θα πρέπει να τονίσω για άλλη μια φορά, όπως και άλλοι ανέφεραν, λείπουν στοιχεία για να εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα για το τι ακριβώς παίχθηκε. Αν πάντως δεν ήταν προμελετημένο (έστω και στο ότι ο Αφέντης της ήξερε που την έστελνε γνωρίζοντας ιδιαίτερα καλά τους συμμετέχοντες) ήταν μάλλον αρκετά επιπόλαιο και θα συμφωνήσω με όσα έχουν γράψει οι προηγούμενοι.

  Σε κάθε περίπτωση βέβαια σαν σημείο αναφοράς για συζήτηση ήταν εξαιρετικό.

  Το ερώτημα (η απάντηση του οποίου θα διευκρινίσει πολλά) πάντως είναι, αν ο Master και η σκλάβα είναι ακόμα μαζί? Και αν ναι ή όχι γιατί?

  M KOstas
   
  Last edited: 26 Ιουλίου 2012
 2. MasterJp

  MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  Re: when things go wrong or the Master's responcibilities

  @NobodyKP: η απάντηση στις σχετικές ερωτήσεις σου είναι "ναι, αποκλείεται", γ' αυτο και είχε τεθεί τότε ως αφορμή προς συζήτηση, ως "υπόθεση εργασίας" με συγκεκριμένες παραμέτρους και όχι ως αφορμή κριτικης των συγκεκριμένων ατόμων.

  Συμφωνώ πως σε παρόμοιες περιπτώσεις, όταν υφίσταται άμμεση εμπλοκη, πρέπει κανείς να εξετάζει και τις δύο πλευρες, να διαθέτει όλα τα δεδομένα, και ν' αποφεύγονται τα βιαστικά συμπεράσματα, όπως και είχε συμβεί.

  Όσον αφορά την τελευταία σου ερώτηση για τον αν συνεχίζουν να ειναι μαζί η απαντηση είναι μέν θετικη αλλά οχι σαν M/s ζευγάρι και αυτό σίγουρα δεν προσφέρει ιδιαίτερες διευκρινήσεις καθώς υπεισέρχονται διάφοροι εξωγεννείς παράγοντες, που δεν αφορούν ούτε το θέμα, ούτε το φόρουμ.
   
  Last edited: 26 Ιουλίου 2012
 3. NobodyKP

  NobodyKP Contributor

  Απάντηση: Re: when things go wrong or the Master's responcibilities

  Εξ ου και η διευκρίνηση "...Και αν ναι ή όχι γιατί?"

  Παρ΄ολα αυτά σε άλλη περίπτωση (αφού λες πως αποκλείεται να συνέβη εδώ κάτι τέτοιο) θα μπορούσε ο Αφέντης να τα έχει σκηνοθετήσει όλο!

  Thx για τις απαντήσεις πάντως...

  M KOstas

  ΥΓ. και δεν είναι "NobodyXP" αλλά "NobodyΚP" το "@NobodyXP" θυμίζει λίγο "WindowsXP"  
   
 4. MasterJp

  MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  Re: when things go wrong or the Master's responcibilities

  @NobodyKP: φυσικά θα μπορούσε, θα ηταν όμως λαθος, κατ' εμέ να την αφήσει ν' αναρωτιέται και μετά το πέρας της σκηνής.

  ΥΓ.

  Η παραφθορά διορθώθηκε, ου γαρ έρχεται μόνον, δυστυχώς
   
  Last edited: 26 Ιουλίου 2012
 5. Απάντηση: when things go wrong or the Master's responcibilities

  Noμίζω πως οφείλουμε στον εαυτό μας και αν αγαπάμε την ελευθερία της "σκλαβιάς" πως οφείλουμε να βάζουμε την ανάγκη μας στην άκρη και να σκεφτόμαστε με το μυαλό.
  Λαθη τραγικά, λάθη απαράδεκτα που στοιχίζουν τη ζωή της ιδιοκτησίας από τον Αφέντη δεν νοούνται. Release.. επειδή πάντα μα πάντα υπάρχουν Άνθρωποι που αξίζουν την εμπιστοσύνη μας.

  @ΝobodyKP,

  Με τόσα αποκλείται να... αγχώθηκα. Αυτό δεν είναι M/s αλλά συνθήκη διαπραγματεύσεων. Το Μ/s προαπαιτεί εμπιστοσύνη  
   
 6. NobodyKP

  NobodyKP Contributor

  Απάντηση: when things go wrong or the Master's responcibilities

  Δεν διαφωνώ... Όσο για το ότι δεν έρχεται μόνον επίσης δεν διαφωνώ και μιλώ εκ πείρας  

  Αγχώθηκες διότι είδες πόσο διαφορετικά μπορεί να ήταν τα πράγματα από τα φαινόμενα σε ένα τέτοιο υποθετικό σενάριο? Φυσικά προαπαιτεί εμπιστοσύνη πράγμα που υπήρχε εδώ και λειτούργησε καταλυτικά ίσως. Τέλος πάντων εγώ θα το σταματήσω εδώ διότι νομίζω πως το εξάντλησα από μέρους μου το θέμα...

  Μήπως τελικά να στέλναμε έναν BDSMμερ να διαπραγματευτεί τις συνθήκες των μνημονίων?  
   
 7. Απάντηση: when things go wrong or the Master's responcibilities

  Aγχώθηκα διότι οι υποθέσεις με αγχώνουν γενικότερα. Δε μαρέσει να υποθέτω και να γεμίζω το μυαλό μου με αμφιβολίες. Αισθάνομαι το λιγότερο άβολα.
  Πέραν όμως αυτού το σενάριο δεν ήταν καθόλου υποθετικό και για το λόγο αυτό έβαλα θεωρητικά τον εαυτό μου σε αυτή τη θέση.
  Παίρνω ως δεδομένη την εμπιστοσύνη ανάμεσα τους και το ισχυρό δέσιμο που δημιουργούν αυτοί οι δεσμοί, διότι μόνο από αυτή την πλευρά έχει αξία να το δω.
  Στην περίπτωση αυτή λοιπόν δεν έχουν βάση όλα αυτα τα.."αποκλείεται να" και η δική μου εμπιστοσύνη θα κλονιζοταν ακριβώς επειδή θα άρχιζαν τα υποθετικά σενάρια στο νου μου πέραν της βεβαιότητος πως κινδύνευσε από σοβαρό λάθος Του η υγεία μου. Δεν ξέρω εαν θα μπορουσα να του ξαναδείξω την ίδια τυφλή εμπιστοσύνη μετά από αυτό. Όσο λοιπόν και αν λύνονται τα πόδια μου και τρέμω ολόκληρη στην Κυριαρχία του εαν η εμπιστοσύνη μου "μπάζει" δεν έχει νόημα.
  Η αποδέσμευση θαρρώ πως ειναι σχεδόν μονόδρομος.

  Περί διαπραγμάτευσης του μνημονίου μάλλον καμμένος και τσουριφλισμένος θα βγει ο BDSMer. Ο κλήρος πέφτει στον λαό και μόνο..  
   
 8. NobodyKP

  NobodyKP Contributor

  Απάντηση: when things go wrong or the Master's responcibilities

  Μα αν εσύ ήσουν μέρος αυτού του σκηνικού θα αγνοούσες τα "αποκλείεται" άρα δεν θα γέμιζες το μυαλό σου με τίποτε.

  Τέλος πάντων δεν θέλω να το συνεχίσω διότι κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει ξεχωριστή μεταχείριση και το είδος της μεταχείρισης που χρειάζεται κάθε σκλάβα το ξέρει μόνο ο Master της. Το να κρίνουμε εξ ιδίων τα αλλότρια για ένα συμβάν χωρίς να έχουμε πλήρη πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα φοβάμαι πως μας οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα.

  Προσωπικά πάντως δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο. Δηλαδή να είμαι απών από ένα τέτοιο session ακόμα και αν επρόκειτο να με εκπροσωπεί ο αδερφός μου.
   
 9. kati

  kati Regular Member

  Απάντηση: when things go wrong or the Master's responcibilities

  Δηλαδή και οι 12 δεν ήταν υπέροχοι
   
 10. gaby

  gaby Guest

  Απάντηση: when things go wrong or the Master's responcibilities

  Αυτά έλεγα τότε  

  Δεν χρειάζεται "να ξεχάσει ότι είναι σκλάβα" για να βάλει μια φωνή η ίδια αλλά σίγουρα μια σκλάβα είναι πιο ρεαλίστρια από εμένα το 2005 και ξέρει ότι η φωνή δεν θα κάνει και πολλά πράγματα.

  Τι θα έκανα σε μια τέτοια περίπτωση;

  Στην καλύτερη: sms στον Τ και στον J ότι δεν είναι καλή εδώ πέρα η κατάσταση και φεύγω αμέσως. πριν στραβώσουν τα πράγματα, πολύ πριν. Και ας είχα τιμωρηθεί μετά. Γυναίκα είμαι, τα στραβοπατήματα αυτού του τύπου τα βλέπω και πριν στρίψουν απ τη γωνία. Στις καλές μου μέρες, στις κακές δεν κάνω επιλογές όμως.

  Στην χειρότερη: Κρυπτο - σαμποτάζ στη συνεδρία.

  Σε στιγμή μειωμένων αντιστάσεων, υπαρξιακού κενού κλπ: Θα καθόμουν και θα με πήδαγαν και την άλλη μέρα θα έλεγα μέσα μου πως δικαίως με τρελαίνει στον πόνο ο κώλος μου αφού χθες κάθισα και με πήραν πάνω από δύο (στο S/M δεν ξέρω να μετράω, "μηδέν, ένα, δύο, πολλά" είναι οι μονάδες που γνωρίζω).

  Αν ένιωθα πράγμα που ανήκει στον Αφέντη του: Θα γ ν ώ ρ ι ζ α τι ήθελε από μένα αυτός που αναγνωρίζω για Αφέντη μου και θα έκανα ακριβώς αυτό.

  Και δεν θα έμπαινα ως σκλάβα σε household όπου να μη μπορώ να μαθαίνω απ τα λάθη μου, ως trainee θα ξετρελαινόμουν για κάτι τέτοιο, ως σκλάβα έτοιμη για χρήση χωρίς εκπαίδευση, διόλου  
   
 11. elfcat

  elfcat . Contributor

  Απάντηση: when things go wrong or the Master's responcibilities

  Όταν όλα πάνε στραβά, ο μόνος υπεύθυνος είναι ο Master.

  Στο βαθμό που διάβασα και κατάλαβα τί διάβασα, κατά την άποψή μου, μέσα στο πλαίσιο της σ υ γ κ ε κ ρ ι μ έ ν η ς M/s σχέσης, έτσι όπως διαμορφώθηκε μέσα στα χρόνια, ο τρόπος που αποκατέστησε τον έλεγχο ο Κυρίαρχος ήταν ο μόνος ενδεδειγμένος και ορθός. Γενικότερα μέλημα του Κυρίαρχου είναι η αποκατάσταση του δικού του έλεγχο που χάθηκε πρωτίστως και μέσω της επανάκτησής του (ελέγχου)αποκαθίσταται σιγά σιγά η εμπιστοσύνη της σκλάβα.
   
 12. Απάντηση: when things go wrong or the Master's responcibilities

  Όχι δεν χρειάζεται ασφαλώς να το ξεχάσει Gaby μου και πιθανότητα δεν μπορεί και να το ξεχάσει. Οι πιθανότητες κατά την άποψη μου είναι δυο. Να υπομεινει όλο αυτό με όποιες συνεπειες μετα η να βρει τη δυναμη να φυγει και να ζητήσει την άδεια να εξηγήσει στον Αφέντη της τι συνέβει.
  Υποθέτω πως το αποτέλεσμα εξαρτάται απο τη δυναμική της σχέσης τους και την επικοινωνία μεταξύ τους. Μια σκλάβα σε σχέση πενταετίας λογικά μπορεί να αφουγκραστεί τι θα ήθελε ο Αφέντης της να πράξει. Ερχεται μόνο του..
  Εμένα δεν μου δείχνει το περιστατικό βαθεια εμπιστοσύνη ακόμη ουτε να έχει αναπτυχθει η κατάλληλη δυναμική. Για αυτό το λόγο κιόλας η σκλαβα υπεκυψε όχι στις ορέξεις αυτών των ανδρών, ούτε κατ'ανάγκη στην επιθυμία του Αφέντη της αλλά στην ίδια της τη φύση και την αδυναμία της να χειριστεί τέτοιες καταστάσεις.
  Κάπως έτσι το βλεπω αν και έχω την αισθηση πως δεν μπορώ να "επικοινωνήσω" ακριβώς τη σκέψη μου.