Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

whoring

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος little_slut[PieR], στις 30 Ιουλίου 2005.

 1. little_slut[PieR]

  little_slut[PieR] Regular Member

  Ποια είναι η άποψη Σ/σας για το whoring; Θα το χρησιμοποιούσατε ως τεχνική; Τι πρέπει να προσέξουμε; Το έχει κάνει κάποιος/α από εδώ;
   
 2. Phaedra

  Phaedra Regular Member

  Θα ορισεις σε παρακαλω τι εννοεις με τον ορο; Μιλας για sharing του υποτακτικου για σεξουαλικη χρηση;
   
 3. little_slut[PieR]

  little_slut[PieR] Regular Member

  Όχι μιλάω για τη διαδικασία έκδοσης του/της σκλάβου/ας επί χρήμασι με σκοπό την ικανοποίηση του/της Κυρίαρχου και όχι το κέρδος.
   
 4. Konstantinos

  Konstantinos Staff Member

  Ποιός/ποιά θα πληρώσει τον οποιοδήποτε σκλάβο για ένα τέτοιο πράγμα. ειδικά αν ο σκάβος είναι άντρας κανένας. Ακόμα και αν μιλάμε για γυναίκα σκλάβα πάλι είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις.
   
 5. gaby

  gaby Guest

  Για να απαντήσω ευθέως στο ερώτημα της little slut[Pier], η άποψή μου για το whoring είναι τόσο κακή όσο είναι δυνατόν και ακόμα παραπάνω.

  Όχι δεν το έχω κάνει. Όχι δε μου έχει προτανθεί και όχι δεν είναι στα σχέδιά μου να το κάνω.

  Να πρόκειται για έκφραση ενός από τα πιό εξελιγμένα στάδια dehumanisation; Πολύ πιθανό.

  Έστω ότι ο Κυρίαρχος εκδίδει τη σκλάβα του με σκοπό να απολαύσει την ταπείνωσή της και όχι με σκοπό το κέρδος. Και πάλι ο Κυρίαρχος πρέπει να έχει κάποιες ικανότητες σωματέμπορα / προστάτη. Όσο underground επάγγελμα κι αν είναι αυτό, δεν είναι από τα ευκολότερα.

  Και, αν τα πράγματα πάνε στραβά, πώς θα πεισθεί το τμήμα ηθών ότι ο σκοπός δεν ήταν το παράνομο κέρδος αλλά η αισθητική και ηθική ικανοποίηση του Κυρίαρχου;

  Σε περίπτωση που ο Κυρίαρχος διαθέτει τέτοιες ικανότητες πειθούς των τρίτων ώστε να μπορεί να χειριστεί από κάθε άποψη το θέμα του whoring της σκλάβας του, τότε πηγαίνει στράφι να κάνει τον Κυρίαρχο ιδιωτικά και για το κέφι του. Στην πολιτική πρέπει να στραφεί, με σοβαρές πιθανότητες επιτυχίας  
   
 6. coupleds

  coupleds Regular Member

  Συμφωνώ με tender lilly. Υπάρχει πιστεύω μια αντίφαση στο "για ικανοποίηση" και "επί χρήμασι" Το πρώτο παραπέμπει πιθανώς σε παιχνίδι ρόλων που ενδεχομένως είναι ερεθιστικό ενώ το δεύτερο "ποινικοποιεί" κατά κάποιο τρόπο τον ερεθισμό αυτό, δεν θα το εύρισκα ασφαλές, πρακτικά δεν ξέρω την πιάτσα που θα απευθυνόταν κάποιος και τους κινδύνους που θα έμπαινε με τη διαδικασία αυτή.
   
 7. lara

  lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

  Δεν υπάρχει καμιά απολύτως αντίφαση.
  Είναι ένας τρόπος απόλυτης ταπείνωσης, εξευτελισμού.
  Είναι ένας τρόπος να Ελέγξει Ο Αφέντης ίσως την υπακοή της σκλάβας.
  Είναι ένας τρόπος να γίνουν κάποιες κρυφές φαντασιώσεις της ίδιας της σκλάβας πραγματικότητα.
  Και δεν νομίζω εδώ το θέμα να είναι το κέρδος, η πληρωμή θα μπορούσε να είναι κάτι συμβολικό. Απλά για την αίσθηση πως κάποιος σε Πουλά και κάποιος σε αγοράζει, σαν πράγμα.

  Δεν το έχω κάνει, το έχω έντονα φαντασιωθεί όμως(όπως φαντασιώνομαι και βιασμό κ.ο.κ.), όσο κι αν σοκάρει πιθανόν αυτό κάποιους.  

  Και το να συμβεί αυτό δεν Κάνει τον Κυρίαρχο προαγωγό με όλο το σεβασμό. Εξάλλου Προστάτης της σκλάβας είναι πάντοτε.

  Δεν ξέρω εγώ ποτέ δεν το σκέφτηκα πως έχει να κάνει με τα λεφτά, αλλά με το consept. Πως είμαι ένα κομμάτι κρέας το οποίο Ο Κύριος μου Διαθέτει όπως Επιθυμεί, όταν Επιθυμεί και σε όποιον Επιλέξει.

  Και αυτό εμένα με απογειώνει.
   
 8. gaby

  gaby Guest

  RE: RE: whoring

  Αν η πληρωμή είναι συμβολική, τοτε το concept αλλάζει. Και αν μάλιστα γίνεται σε κλειστό κύκλο το αλισιβερίσι, τότε αλλάζει ακόμα περισσότερο.


  Ο Αφέντης είναι Προστάτης της σκλάβας σε προσωπικό επίπεδο, μεταξύ Τ/τους και ίσως, και στον κύκλο Τ/τους.

  Για να βγει Κάποιος να εκδώσει επί χρήμασι μία γυναίκα, πρέπει να βρει πελάτη, να του τάξει πράγματα και θάματα, να πάρει όσο το δυνατό περισσότερα χρήματα, να φιλοτιμήσει τη γυναίκα να κάνει όσα έχει Αυτός υποσχεθεί και επιπλέον να την προστατεύσει μη τυχόν και ο πελάτης είναι τρελλός και θέλει να τη βλάψει.
  Αν απέναντι στη γυναίκα παραμένει Αφέντης και Προστάτης, η κοινωνία Τον βλέπει ως προαγωγό. Και έχει κάνει δουλειά προαγωγού.


  Αν δεν έχει να κάνει με χρήματα, ωραία. Τότε απλά σε δίνει σε κάποιους φίλους του στην μαλακή περίπτωση ή αγνώστους στη σκληρή. Το whoring όμως έχει να κάνει με χρήματα.
   
 9. lara

  lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

  RE: RE: RE: whoring


  tender lilly σέβομαι τις απόψεις σου, αλλά επέτρεψε μου να διατηρήσω τις δικές μου..  

  Δεν είπα πως δεν θα έχει να κάνει με χρήματα, απλά είπα πως τα χρήματα στη δεδομένη περίπτωση για μένα είναι συμβολικά.
  Οπότε δεν είμαι και τόσο λάθος μάλλον αν το αποκαλώ whoring... Απ΄τη στιγμή που Κάποιος πουλά και κάποιος αγοράζει, είναι για μένα τουλάχιστο (μια και δεν θεωρώ τον εαυτό μου ειδήμονα) whoring.  

  Και ποιός καθορίζει σε ποιούς τομείς είναι Προστάτης Ο Αφέντης? Εσύ θεωρείς πως Είναι προστάτης σε προσωπικό επίπεδο, και ΙΣΩΣ και στον κύκλο τους, εγώ θεωρώ πως είναι σε όλα... Απόψεις ειναι αυτές, ο καθένας δικαιούται να έχει τη δικιά του, έτσι δεν είναι?

  Όσο για το τι ακριβώς και πως θα το Κάνει- αν ποτέ το Κάνει δεν με αφορά. Αλλά ο τρόπος με τον οποίο το περιγράφεις, εκφράζει πάντα κατα την ταπεινή μου άποψη-μια απόλυτα βανίλλα άποψη επί του θέματος, γιατί Κανείς Αφέντης απ΄αυτούς που ξέρω που έχουν δοκιμάσει αυτή την εμπειρία, δεν "του τάξε πράγματα και θάματα, να πάρει όσο το δυνατό περισσότερα χρήματα, να φιλοτιμήσει τη γυναίκα να κάνει όσα έχει Αυτός υποσχεθεί και επιπλέον να την προστατεύσει μη τυχόν και ο πελάτης είναι τρελλός και θέλει να τη βλάψει."
  Μίλάς για Τον Αφέντη όπως θα μιλούσες για τον τελευταίο εγκληματία και για τη σκλάβα σαν κάποια που ακούει παρακάλια για να κάνει αυτό που της Λέει.
  Αντιλαμβάνομαι πως αυτό μπορεί να έχει να κάνει κάποια μεγάλη αντίδραση που ξυπνά αυτή η συγκεκριμένη πράξη μέσα σου, αλλά δεν παύω να πιστεύω πως ο τρόπος που το περιγράφεις το ξεφτιλίζει και το υποβιβάζει σ΄ένα επίπεδο στο οποίο δεν νομίζω να ανήκει και προσωπικά σε μένα ακούγεται προσβλητικό.

  Και αν δεν κάνω λάθος μέλη της κοινωνίας είναι πολλοί που δεν θα έβλεπαν ποτέ έναν Αφέντη που δίνει τη σκλάβα Του, σαν προαγωγό, οπότε καλό θα ήταν να αποφεύγονται να μπαίνουν τόσο αυθαίρετες και απόλυτες "διαγνώσεις", όταν είμαστε σ΄ένα φόρουμ που όλα όσα κάνουμε, είναι κατακριτέα από ένα μέρος της κοινωνίας. Οπότε δεν με πείθει πως αυτό που εσύ και κάποια μέλη της κοινωνίας το βλέπουν ως προαγωγό, οφείλω να το ασπαστώ. Εγώ το βλέπω σαν Αφέντη που Κάνει ότι γουστάρει με τη σκλάβα Του, γιατί αυτό Ε/επελεξαν να Ε/είναι και να Κ/κάνουν.

  Γενικά ο τρόπος που γράφεις, είναι τόσο απόλυτος, λες και αυτό που εσύ πιστεύεις είναι πέρα από απλά την προσωπική σου άποψη, πράγμα που δεν νομίζω να ισχύει.

  Το προνόμιο της μοναδικής αναμφισβήτητης αλήθειας το έχει μόνο Ο Θεός.

  Εμείς οι θνητοί έχουμε απόψεις.
   
 10. little_slut[PieR]

  little_slut[PieR] Regular Member

  Η αδερφή λάρα για ακόμα μια φορά με κάλυψε. ty sis  

  Αυτό που, για μένα, διαχωρίζει το whoring από το sharing πρακτικά είναι η ανάμειξη του χρήματος. Δεν έχει να κάνει με το ποσό το οποίο λαμβάνεται αλλά με την προσφορά υπηρεσιών, την προσφορά και τη ζήτηση, την πώληση και την αγορά. Το να ξέρεις και να βιώνεις ότι ο Αφέντης σου μπορεί να σε Πουλάει σε όποιον Κρίνει κατάλληλο ή για να ακριβολογούμε να σε Νοικιάζει, σαν να είσαι αντικείμενο ή ζώο δηλώνει ότι είσαι ιδιοκτησία. Είναι άκρως εξεφτελιστικό και ταπεινωτικό να ξέρεις ότι Κάποιος μπορεί να σε διαθέσει όπου και όπως Θέλει. Και εμένα προσωπικά αυτό με κάνει ευτυχισμένη. Πολύ δύσκολα όμως κάποιος που δεν είναι σκλάβος μπορεί να κατανοήσει αυτη την ανάγκη.

  Όχι δεν το έχω κάνει, θα το ήθελα πάρα πολύ όμως. Φαντασιώνομαι άπειρες φορές τη στιγμή που θα παίρνω τα χρήματα (συμβολικά). Ο απόλυτος εξευτελισμός, να χρησιμοποιούν το σώμα σου με αντάλλαγμα κάτι τόσο ποταπό όσο το χρήμα. Να πουλάς τον εαυτό σου γιατί ικανοποείς Τον Αφέντη σου, αλλά και την ανάγκη να ελέγχει Κάποιος το σώμα και την ψυχή σου. Αν έλειπε το χρήμα θα ήταν κάτι τελείως διαφορετικό που δημιουργεί διαφορετικά συναισθήματα. Ο Κ/καθένας έχει ξεχωριστές ανάγκες και ανάλογα Ε/επιλέγει αυτό που του ταιριάζει.

  Καλό θα ήταν tender lilly όταν εκφράζεις την άποψη σου να το αναφέρεις κιόλας ότι είναι δική σου και να μην την παρουσιάζεις σαν δεδομένο για Ο/όλους, χωρίς βέβαια να θέλω να σε προσβάλω, έτσι τουλάχιστον το εξέλαβα εγώ. Ε/εχουμε συμφωνήσει όλοι άλλωστε ότι το bdsm είναι τόσο διαφορετικό όσο και οι άνθρωποι που το ζουν.
   
 11. gaby

  gaby Guest

  RE: RE: RE: RE: whoring

  Απλά περιέγραψα το είδος της δουλειάς που, κατά τις λιγοστές μου γνώσεις είναι αναγκασμένος να κάνει όποιος εκδίδει μία γυναίκα, είτε είναι αυτή σκλάβα του, είτε όχι. Και δεν είπα καν αν είναι κακό ή εγκληματικό ή οτιδήποτε άλλο το επάγγελμα του προαγωγού.

  Άλλο δίνει και άλλο εκδίδει τη σκλάβα Του. Και άλλο όταν απευθύνεται μόνο σε BDSM lifestylers για την έκδοση, άλλο όταν απευθύνεται στην ευρύτερη κοινωνία. Γιατί όταν απευθύνεται παραέξω, θα δυσκολευτεί να εξηγήσει ότι είναι κάτι άλλο από αυτό που φαίνεται στους παραέξω. Δεν εξαιρεί ο νόμος τους BDSM lifestylers.


  Φυσικά και δεν ισχύει. Σίγουρα δε θεωρώ ότι ο λόγος μου είναι νόμος. Αυτό που επιδιώκω με τον τρόπο της γραφής μου είναι να είναι πολυ σαφές αυτό που εννοώ και εννίοτε αυτό που αισθάνομαι όταν γράφω. Εφόσον έχω άποψη για κάτι, ολοκληρωμένη ή μερική, δεν τη γράφω με τρόπο σα να είμαι έτοιμη να την πάρω πίσω.
   
 12. lara

  lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

  RE: RE: RE: RE: RE: whoring

  Και ποιός λέει πως πρέπει να εξηγήσει σε οποιοδήποτε ότιδήποτε?
  Αυτό που λέω είναι πως δεν θεωρούν όλοι την έκδοση της σκλάβας, με τον ίδιο τρόπο.

  Και φυσικά δικαίωμα σου να γράφεις όπως νιώθεις, δεν σου ζήτησε κανείς να πάρεις πίσω τις απόψεις σου -προς Θεού!-αλλά κι εμάς δικαίωμα μας να εκφράσουμε πως ο τρόπος που το γράφεις εμας μοιάζει σαν να είμαστε οι μαθητές κι εσύ η δασκάλα μας και μας υποδικνύεις τα λάθη μας στις ασκησεις. lol

  Από κει και πέρα, οι τρόποι με τους οποίους θεωρεί ο καθένας σωστούς να εκφράζεται είναι θέμα επιλογής του.