Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

«Θα σε γαμήσω!»

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 1 Φεβρουαρίου 2006.

  1. LilithOnTop

    LilithOnTop Regular Member

    Και κατι που θα η8ελα να συμπληρωσω ¨!

    Ν.Καζαντζακης

    "Ο καπεταν Μιχαλης"

    Εκτος απο τον Καπεταν Μιχαλη (Αντρα με Α κεφαλαιο, συμφωνα μετους ορισμους σας)ο οποιος για λογους ηθικης, δεν ενωνεται ποτε μετην απολυτα Θηλυκη (παντα συμφωναμε αυτο τον τροπο σκεψης) Εμινε,
    υπαρχει κι ενας στο χωριο, απολυτα αντρας κατα τα υπολοιπα.
    Αυτον λοιπον,σχεδον τον δερνει η γυναικα του!
    Κι οταν τον ρωτουν, πως το ανεχεται ,λεει : "Ρε παιδια, μ αρεσει !!!"

    παντα ετσι ηταν,παντα ετσι θα ειναι
    υπαρχουν αν8ρωποι και αν8ρωποι!!!


    Lilith
     
  2. G_E

    G_E Contributor

    RE: RE: «Θα σε γαμήσω!»

    Ωραία - να θέτουμε "ηπιους" προβληματισμούς για να περναει η ωρα και να χαρακτηριζουμε πολιτικαλυ κορεκτ καποιες αποψεις που ξεφευγουν απ' το πυροτεχνημα του "θα σε γαμησω".

    Εμενα με συγχωρείς που εγραψα στο ηπιο θεμα σου.
     
  3. Guest05

    Guest05 Guest

    RE: RE: RE: «Θα σε γαμήσω!»

    Όχι όχι δεν είπα αυτό .
    Η αλήθεια είναι πως μέσα από ένα φόρουμ δεν μπορώ να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας ( looser ) .

    Κινδυνεύοντας λοιπόν να χαρακτηριστώ ως ένας looser που τα γράφει αυτά γιατί δεν μπορεί να επιβληθεί, αναδιπλώθηκα.

    Η παρατηρήσεις σου φίλτατε G είναι πάντα ευπρόσδεκτες και σημαντικές
     
  4. inlx

    inlx Regular Member

    KyrieG θα έγραφα "γεια στο στόμα σου" για όσα γράφεις, αν δεν υπήρχε εκείνο το κομμάτι περί συμπόρευσης καπιταλισμού και φεμινιστριών. Πρέπει μήπως να το πω άλλη μία φορά? Φεμινισμός και FEMDOM δεν έχουν καμία αναγκαστική σχέση. Όχι το FEMDOM δεν είναι προέκταση του φεμινισμού. Θεωρητικά μπορεί να υπάρξει αφέντρα που λειτουργεί μια χαρά σε μία φαλλοκρατική κοινωνία, πολύ περισσότερο μάλιστα που γελάει κάτω από τα μουστάκια της γιατί ξέρει ότι στο σπίτι είναι αυτή η αφέντρα. Ούτε βέβαια η κάθε φεμινίστρια έχει σκοπό να γίνει "αφέντρα". Μπορεί απλώς να θέλει να απελευθερωθεί για να υποδουλωθεί σ΄ αυτόν που η ίδια θα επιλέξει, αντί σ΄ αυτόν που της επιβάλει, με το ζόρι, η κοινωνία  

    Με άλλα λόγια, τι σχέση έχει ο φεμινισμός μ΄ αυτό που συζητάμε εδώ, δηλαδή το BDSM?

    Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα, δηλαδή την σεξουαλική παρενόχληση, το κάπνισμα και τις... πιστωτικές κάρτες. Σεξουαλική παρενόχληση υπάρχει, όσο κι αν δεν μας αρέσει να το παραδεχόμαστε. Πιστεύω οι περισσότερες γυναίκες εδώ μέσα (ασχέτως... προσανατολισμού) κάτι θα έχουν να διηγηθούν για τον μαλάκα του γραφείου που θεωρεί τον εαυτό του δώρο του Θεού προς τις γυναίκες. Το κάπνισμα βλάπτει, ενώ στις πιστωτικές κάρτες αναρωτιέμαι ποιος κοροϊδεύει ποιον και ποιος είναι ο "όμηρος" όταν οι τράπεζες σκοτώνονται να πείσουν τους ήδη υπερχρεωμένους γνωστούς και φίλους να έρθουν σ΄ αυτές, να μεταφέρουν το υπόλοιπο τους, να το συγκεντρώσουν, να.. να... να...

    Για το αρχικό θέμα που έθεσε ο Χάινριχ (αν έθεσε, γιατί μετά συγχωρήσεως αγαπητέ αλλά δεν πολυκαταλαβαίνω τι θέλεις να πεις, ούτε στο πρώτο ούτε στο τελευταίο ποστ) έχω μια απορία: Γιατί το να βάλω το ... τέτοιο μου στο αιδείο μιας γυναίκας θεωρείται "κυριαρχική" πράξη, αλλά αν βάλω τη γλώσσα μου υποτακτική? Και στις δύο περιπτώσιες "κάτι" δεν βάζω?

    Όπερ σημαίνει ότι όλα είναι στο μυαλό μας, μεταξύ αυτών και το ποιος γαμάει ποιον. Άλλωστε στ΄ Αγγλικά τουλάχισοτν έχω ακούσει το ρήμα "fuck"να χρησιμοποιείται στην ενεργητική φωνή και για (ή από) γυναίκες, λ.χ. She's such a slut, she'll fuck every guy in sight!
     
  5. LilithOnTop

    LilithOnTop Regular Member

    Αντρας η γυναικα,ενα ειναι το βασικο :

    Εαν καποιος δεν σου "γαμησει" το μυαλο πριν,
    δεν θα μπορεσει ποτε να γαμησει το κορμι σου !

    να αγιασει το..στομα σου inlx!!!


    Lilith
     
  6. G_E

    G_E Contributor

    RE: RE: «Θα σε γαμήσω!»

    Καλη παρατηρηση inlx. Δεν συνδέω φεμινισμό με το FEMDOM. Και πολύ περισσότερο με τον φεμινισμό που συμπορεύεται με το κράτος. Η αναφορά μου στο φεμινισμό έγινε στα πλαίσια της συζήτησης για τη θεση της γυναίκας και του αντρα στην σημερινή κοινωνία.

    ΥΓ.
    Δε σε θεωρώ loser (νομιζω γραφεται με ενα ο) Χάινριχ_φον_Κλάιστ. Δε φαινεται απ' τα post σου κατι τέτοιο.

    Και καταλαβαινω πολύ καλα και συμμερίζομαι τη "φαλοκρατία" σε επίπεδο προσωπικής σχέσης ή επιθυμίας όπου "δε μπορείς να το πεις, μπορείς να το χορέψεις".

    Η διαφωνία μου βρίσκεται στις θεωρίες περί φυσικής υπεροχής των ανδρών ή των γυναικών ή των μαύρων ή των λευκών ή ... που κάποιοι τις λένε και κάποιοι άλλοι χορευουν.
     
  7. Mavrobasilis

    Mavrobasilis Regular Member

    Σε αρκετά σημεία συμφωνώ με την τοποθέτηση του KyriosG. Τωόντι, σκόπευα να καυτηριάσω την καταδειά των σημερινών αρσενικών (και εμμένω στον όρο) αφού οι άνδρες τείνουν να εκλείψουν. Ασφαλώς δεν προκρίνω την επιδεικτική προβολή 'ανδρισμού', την τόσο ενδεικτική συμπλεγμάτων και έλειψης αυτοεκτίμησης. Ο βέβαιος για τον εαυτό του άνδρας δε φωνασκεί (οι αδύναμοι απειλούν, οι ισχυροί πράττουν) μα δεν κάνει και υπαναχωρήσεις σε όσα λογούνται αυτονόητα. Επαναλαμβάνω πως θα είχε ενδιαφέρον κάποια συζήτηση σχετικά με το συσχετισμό πολιτικής θέσης και ερωτικής ταυτότητας μα σε άλλο νήμα. Η πρώτη προσέγγιση του KyriosG με βρίσκει εν μέρει σύμφωνο μα φρονώ πως, ταιριαστά με τη γυναικεία φύση του ελιγμού, τα πολιτικά συστήματα με γυναικεία ερείσματα εξουσίας εκδηλώνονται καλύτερα μέσω της σοσιαλδημοκρατίας και της ρεφορμιστικής αριστεράς- δεκανίκια του καπιταλισμού αμφότερες μα τόσο εξωραϊσμένες με ξόμπλια 'κοινωνικής πολιτικής' που εξασφαλίζουν συναίνεση. Δεν θα επεκταθώ, αρκετά καταχράστηκα την υπομονή του συμπατριώτη Χάινριχ.

    Επίσης ας μου επιτραπεί να διευκρηνίσω πως δεν είμαι πορωμένος φαλλοκράτης. Τουναντίων, αγαπώ περίττου τις γυναίκες και για τούτο είμαι πολύ απαιτητικός. Ούτε παραγνωρίζω την πιθανότητα να έχουν σημαντικά καλύτερη επίδοση σε αρκετές δεξιότητες ή/και ικανότητες. Ούτε την πιθανότητα να έχουν σε μεγαλύτερο βαθμό τις ανδρικές αρετές (που τόσο εκτιμώ) συγκριτικά με το μαλθακό, πολιτικά ορθό και άνευρο σύγχρονο αρσενικό 'που είναι σε επαφή με τη θυληκή πλευρά του' (!!!). Δίχως να απεμπολώ την ανωτερότητά μου, τέθοιες γυναίκες μπορώ να δεχθώ ως ίσες. Διατηρώ όμως την πρωτοκαθεδρία όντας ο πρώτος μεταξύ ίσων.

    Αγαπητή Lilith, θυμάσαι τι γράφει στον Καπετάν Μιχάλη επίσης σχετικά με το Φουρόγατο; Πως 'δε λεν καλημέρα στον άντρα που τον δέρνει η γυναίκα του'. Ασφαλώς υπήρχαν τέθοιες 'αποκλίσεις' τότε και πάντα. Όμως πάντα ήντονε κατακριτέες και ξένες προς την ανδροπρέπεια. Apropos, ας σου θυμήσω το 'υπό γυναικός άρχεσθαι ύβρις είη αν ανδρί εσχάτη'. (αν θέλεις να ψάξεις περαιτέρω φετιχιστικές αναγωγές στον Καζαντζάκη, ξάνοιξε που γράφει για δοξαρωτές καμάρες...)
    Χαίρομαι επίσης που αναγνωρίζεις στον Καπετάνιο το διαχρονικό πρότυπο της αντριγειάς. Κάτεχε όμως πως ο Καπετάν Μιχάλης σφάζει την Εμινέ γιατί δε νταγιαντά το σεβντά της, για να μην νιώθει τον παραμικρό περιορισμό της ελευθερίας του. Όχι γιατί δεν δύναται να τη βατέψει ένεκα προκαταλήψεων ηθικής φύσεως. Αυτό επεξηγεί το λόγο που δεν προχωρεί σε ερωτική νομή- καίτοι έχει κυριαρχικό χαρακτήρα η πράξη, διότι θεωρεί πως θελά 'ναι μαγάρισμα και ήττα του αυτεξούσιου μπρος στην πεθυμιά.
     
  8. Guest05

    Guest05 Guest

    RE: RE: «Θα σε γαμήσω!»

    Σύντεκνε Μαυροβασίλη γατέχεις φαντάζομαι ότι Φουρόγατοι και Τίτυροι πάντα υπήρχαν υπάρχουν και θα υπάρχουν.
    Και όπως θα χεις ψυχανεμιστεί αλλάζουν οι καιροί και να σου πω και ένα λόγο , καλά αλλάζουν .
    Εμινέδες θαρρώ δεν βγαίνουνε μπλιό μα εγέμισε ο κόσμος Φουκαροπούλες.
    Ε αμα εγέμησε Φουκαροπούλες ίντα να σου κάμουνε κι Καπεταναίοι γίνουντε Τίτυροι και Κοσμάδες.
    Κι αν κιαμιά βολά γράφω και κανα περίσο λόγο είναι μπάς και μας εδιαβάζει κιανα Θρασσάκι και πάρει αξαμάδα !!!
    Εγώ υπαναχώρησα «πυρ πυριού κι άνεμος των ανέμων»
     
  9. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    RE: RE: RE: «Θα σε γαμήσω!»

    Τα σέβη μου ;)
     
  10. Mistress_Vanda

    Mistress_Vanda Regular Member

    ΟΚ, εάν και σκεφτηκα ότι δέν αξίζει να ασχοληθώ και να δώσω μια απάντηση σε όλο αυτό το θλιβερό θέμα, τελικά θα το κάνω.

    Κάποιες ερωτήσεις σχετικά με τα λεγόμενα σου.


    1) Γιατί το να "γαμάει" κάποιος το θεωρείς προνόμιο.

    2) Δηλαδή εάν εννοείς το ίδιο πράγμα αλλά το εκδηλώσεις με άλλα πιο ευγενικά λόγια που δέν εκδηλώνουν βιαιότητα και αγένεια τι γίνεται.


    3) Δηλαδή Εγώ ώς Domme, και λόγω ακριβώς της σεξουαλικής Μου διαφορετικότητας, επιδιώκω να αναρριχηθώ στο επίπεδο ενός Dom? Μα τι σαχλαμάρες είναι αυτές! Δέν επιδιώκω τίποτα, απλώς εκφράζω τη διαφορετικότητα Μου! Ποιό είναι το επίπεδο ενός αρσενικού ούτως ή άλλως; Πώς μπορείς να ισοπεδώσεις αξίες σε συνάρτηση μόνο της φυσικής λειτουργίας....

    4) Εδώ θα συμφωνήσω απόλυτα. Ποτέ δέν Μου άρεσε η εικόνα μιας γυναίκας με strapon. Αυτό όμως δέν σημαίνει ότι είμαι σε θέση να εναντιωθώ σε αυτούς που το αγαπούν.

    5) ΟΚ, τα έχεις μπλέξει ελαφρώς....

    6) Οχι, εάν ξέρεις πραγματικά το τί σημαίνουν.

    Στην Ευρώπη έχουν ξεκινήσει πολλές συζητήσεις για πολλά θέματα σχετικά με το BDSM, και σήμερα κιόλας Εγώ θα ξεκινήσω καινούργιο θέμα σχετικά με τις απόψεις που ακούστηκαν εδώ. Είμαι από 18 ετών ενεργή στο χώρο του BDSM, έχω ακούσει πολλές σαχλαμάρες από ψευτικους και online Doms. Ποτέ δέν έχω γνωρίσει πραγματικό κια πεπειραμένο Dom που έχει ασπασθεί σεξιστικές απόψεις, ακριβώς επειδή έχουν πρό πολλού περάσει το στάδιο της ανάγκης για επιβεβαίωση.

    Mistress_Vanda.
     
  11. Guest05

    Guest05 Guest

    Ψυχραιμία αγαπητή μου Βάντα μια χαρά ήταν η πρώτη απόφαση «ότι δεν αξίζει να ασχοληθείς και να δώσεις μια απάντηση σε όλο αυτό το θλιβερό θέμα».

    Και γω τώρα που το βλέπω μετά από μέρες λέω μέσα μου πως δεν αξίζει τρε μπανάλ μπας κλας θα έλεγα, δεν λέει!
     
  12. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Ήθελα να ξέρω ποιος ορίζει τι είναι σωστό και τι όχι ; Ποιος επαναπροσδιορίζει τα κοινωνικά πρότυπα και γιατί το παρελθόν άλλαξαν ; Αγαπητέ Χάινριχ να σε ρωτήσω κάτι απλό ; Σε κάποιον sub or slave τι θα έλεγες όταν σου περιέγραφε το πάθος του στο να βρίσκεται υποταγμένος στα πόδια μιας γυναίκας ; Πως θα τον έπειθες να αποτάξει την οποιαδήποτε επιθυμία του να προσφέρει την "παρα φύση" κατά τη δική σου άποψη , πύλη στις όποιες ορέξεις μίας γυναίκας αφέντρας ; Πως θα ξέγραφες και τι θεραπεία θα πρότεινες στο να εξαφανίσεις από το άμοιρο μυαλό του , τα όποια σκοτεινά θέλω που θα του γεννούσε η παρουσία μια δυναμικής γυναίκας που προφανώς ποτέ δεν γνώρισες ίσως γιατί ποτέ δεν επέτρεψες ; Και μετά αφού εξάλειφες την όποια απειλή γεννάει προς το ανδρικό πρότυπο η κάθε μορφή μιας ανύπαρκτης υποψίας αρσενικής υποταγής ποιοι θα είχαν σειρά , αναρωτιέμαι άραγε ; Οι ομοφυλόφιλοι άνδρες ίσως ; Αναρωτιέμαι κλείνοντας τι είναι αυτό που ταράζει τα στερεά πρότυπα της θέσης που θα πρέπει να κατέχει κατά την άποψη σου το κάθε φύλο σε αυτό τον κόσμο . Τι άραγε να ήθελε να δηλώσει ο Da Vinci με τον ανυψωμένο ορίζοντα στην αριστερή μεριά της "Μόνα Λίζα" σε σχέση με την δεξιά ;