Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

«Θα σε γαμήσω!»

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 1 Φεβρουαρίου 2006.

  1. Mparmpara

    Mparmpara New Member

    Χάινριχ φον Κλάιστγνωριζετε οτι υπαρχουν περιοχες στην Ελλαδα που η Γυναικα δεν εχει κανενα λογο , οπου ο Αντρας την μεταχειρηζεται σαν δουλα , οπου η γυναικα δεν εχει το δικαιωμα να γιορτασει ,οτι δεχεται επισκεψεις σπιτι Της και αυτη απαγορευεται να κατσει μαζι με τους επισκεπτες . Οχι δεν νομιζω να το γνωριζεται , και αν το ξερεται απλα κλεινεται τα ματια γιατι το θεωρητε ισως σωστο .
    δεν θεωρο οτι ο αντρας ειναι κατωτερος αποτην γυναικα με αυτο που εγραψα αλλα δεν ανεχομαι να επιβαλεται ο αντρας στη γυναικα μονο και μονο γιατι ειναι Αντρας και εχει .....
     
  2. Astarty

    Astarty Contributor

    RE: RE: «Θα σε γαμήσω!»

    Πέρα από το σεξουαλικό παιχνίδι δεν βρίσκω κανένα άλλοv υγιή λόγο αγαπητή Mparmpara.

    Απευθύνεσαι στον Χάινριχ αλλά θα απαντήσω και σε αυτό...
    Ναι είμαστε γνώστες τέτοιων καταστασέων.
    Αρκεί να πας στο Μενίδι στους Ποντίους που έχουν έρθει από Ρωσία και θα καταλάβεις σε τι θέση βρίσκεται η γυναίκα. Υποστήριξε κανείς τέτοια φαινόμενα;

    Κατά την γνώμη μου και εκεί είναι το λάθος ότι τα προηγούμενα άσχημα βιώματα μιας γυναίκας την μετατρέπουν τελικά Mistress κατά συνθήκη.

    Αστάρτη
     
  3. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    RE: RE: RE: «Θα σε γαμήσω!»

    Μάλιστα.....
    γη και ύδωρ πρόσθεσε και το μη υγιής στη λίστα...κάτι θα ξέρουν οι ειδήμονες του πιο πάνω τύπου...
     
  4. Astarty

    Astarty Contributor

    RE: RE: RE: RE: «Θα σε γαμήσω!»

    Αγαπητή μου lara βροντοφωνάζω την άποψη μου όπως πολλές φορές έχεις ισχυριστεί ότι κάνεις εσύ.
    Αυτό φυσικά δεν με κάνει ειδήμων και ούτε ποτέ ισχυρίστηκα κάτι τέτοιο αλλά σε ευχαριστώ.

    Αστάρτη
     
  5. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Δεν με βοηθάτε παίδες.... δεν με βοηθάτε...ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΚΡΙΣΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ !!!

    Μαστερ/Μιστρες γεννιεσαι ... δεν γινεσαι επειδή κάποιος σου "γαμησε την ψυχουλα" και τωρα βγαζεις τα αποθυμένα σου...
    και sub δεν γινεσαι ...για να εχει τις ευθύνες αλλος.... γιατι εσυ δεν τα καταφέρνεις....ΕΛΕΟΣ ΠΑΙΔΙΑ... κοντευω να ξεχάσω τι ειμαι!!!
     
  6. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    RE: RE: «Θα σε γαμήσω!»

      
     
  7. Astarty

    Astarty Contributor

    Χαίρομαι πραγματικά που το θέμα του αγαπημένου μου Χάινριχ δίνει έδαφος για να κάνουμε όλοι την "ψυχοθεραπεία" μας! Άλλωστε κάτι τέτοιο είχε προταθεί 

    Το γαμίσι του κυρίου Φον Κλάιστ παρακαλώ αφήστε το πάνω μου. Έχω επιμεληθεί προσωπικά του θέματος;-)

    Αστάρτη
     
  8. gh_kai_ydwr

    gh_kai_ydwr Regular Member

    RE: RE: «Θα σε γαμήσω!»

    Τώρα, νομίζω οτι μπορούμε να συζητήσουμε. Με λίγη τύχη μπορεί να βγάλουμε και καμιά άκρη.

    Υπογραμμίσεις και περικοπές δικές μου:

    Δεν ήταν προτιμήσεις, ήταν μια συνοπτική αλλά πλήρης θεωρία σχετικά με το πως, και κυρίως απο ποιούς, προέκυψε το D&S. Ηταν εξαιρετικα εύστοχη και αιχμηρή (γι' αυτό και μας ενόχλησε) σαφώς φιλοδοξούσε όμως να δώσει "Τελική Λύση" στο "Πρόβλημα D&S". Όποιος διαβάσει προσεκτικά το αρχικό σου post, βλέπει ξεκάθαρα και την αμφισβήτηση της πολυποικιλότητας του χώρου και τις συλλήβδην αξιολογήσεις. Μπορώ να επανέλθω με παραδείγματα, αν το θέλεις, αλλά νομίζω πως θα ήταν βαρετό, όσο το post σου είναι στη θέση του και μπορεί ο καθένας να το διαβάσει και να διαμορφώσει άποψη.

    Οι διευκρινίσεις σου, που εγώ υπογράμμισα στο παραπάνω quote σου, δεν προκύπτουν από το αρχικό σου post αλλά βάζουν τα πράγματα στη θέση τους. Είναι ευπρόσδεκτες και εγώ τουλάχιστον τις θεωρώ καλοπροαίρετες και ειλικρινείς (μη σκωπτικές  ). Τώρα μάλιστα που μας έδωσες την ευκαιρία να θεωρήσει ο καθένας εαυτόν "συνειδητοποιημένο ταγό του χώρου", μας σκλάβωσες όλους, Αφέντες, Αφέντρες, σκλάβους και σκλάβες.  

    Θα αναγνωρίσω οτι το D&S με τις λιγότερο καλά ορισμένες πρακτικές και σχέσεις, είναι πιο βολικό πεδίο για διάφορους περίεργους και thrill-seekers.

    α. Και εγώ και (υποθέτω) κάποιοι άλλοι ενοχληθήκαμε από την υπερβολική έως και ακατανόητη, κάποτε, απαξίωση της "διανοητικής Κυριαρχίας/ υποταγής" με την παράλληλη εμμονή σε έναν στεγνό και στυγνό ηδονισμό που είναι εξαιρετικά αμφιλεγόμενο αν αποτελεί ειδοποιό χαρακτηριστικό του BDSM.
    β. Δηλώ υπευθύνως και εν γνώσει των συνεπειών του νόμου οτι ο Μαρκήσιος δεν μου είναι ιδιαιτέρως συμπαθής και θεωρώ μάλλον ατυχές το γεγονός οτι οι απανταχού ταξινομητές ανθρώπων με τοποθετούν υπο την ομπρέλλα του.
    γ. Όσο μιλάει ο καθένας για το δικό του κώλο τα πράγματα ελέγχονται. Το πρόβλημα προέκυψε (και) απο το γεγονός οτι μίλησες για τους δικούς μας κώλους. Τι τις ήθελες τις "ενδιάθετες ομοφυλοφιλικές ροπές"; Δεν τραβάμε ήδη αρκετά ζόρια;

    Υποπτεύομαι πως εδώ είναι η ρίζα της παρανόησης. Αν καταλαβαίνω το συλλογισμό σου, μιλάς για ένα συναισθηματισμό που προϋπάρχει, διαποτίζει και τελικά κυριαρχεί επι του BDSM. Μέχρις εδώ μου είναι πολύ συμπαθής η συλλογιστική σου. Θα ήθελες όμως να εξετάσεις και την αντίστροφη διαδικασία; Τα συναισθήματα (και τυχόν παρεπόμενο συναισθηματισμό) που γεννά το BDSM; Εκτός πια κι αν θεωρείς οτι οι BDSM σχέσεις είναι οι μόνες ανθρώπινες συναλλαγές που δε δημιουργούν συναισθήματα.

    Νομίζω πως το BDSM προκύπτει μέσα μας για τον καθένα ξεχωριστά. Μέσω της καύλας (που συμφωνούμε απ' ότι καταλαβαίνω οτι είναι το κέντρο όλων όσων συζητάμε) μπορεί (αλλά δεν είναι και απαραίτητο) να αποκτήσει σχέση και με την αγάπη, και με την αφοσίωση (εξόχως καυλωτικά συναισθήματα για πολλούς) και με τη φέτα Δανίας σε ακραίες περιπτώσεις. Απούσης της καύλας, θα συμφωνήσω μαζί σου οτι τα πράγματα γίνονται κάπως προβληματικά.

    H συζήτηση μαζί σου αρχίζει να γίνεται ευχάριστη. Είμαι όμως υποχρεωμένος να προσθέσω:

    O gh_kai_ydwr προειδοποιεί:
    Η λεξιλαγνεία βλάπτει σοβαρά την επικοινωνία.
     
  9. inlx

    inlx Regular Member

    Ν' αγιάσει το στοματάκι σου χρυσόστομε Γιώργο!
     
  10. Mavrobasilis

    Mavrobasilis Regular Member

    Απορώ με την ευθιξία των περισσότερων.
    Είχα διακρίνει διάθεση απαξίωσης στο αρχικό post του oscarwil, μα ο ίδιος έσπευσε να διευκρηνίσει πως δεν είχε τέθοια πρόθεση.
    Εστιάζω λοιπόν στο γεγονός πως ήντονε πολύ καλογραμμένο, διασκεδαστικό και εξαιρετικά εύστοχο.

    Ούτε η υποτιθέμενη απαξιωτική διάθεση θα έπρεπε να αποτελεί αφορμή για παρανοήσεις. Οι έχοντες μηδενιστική (ή συγκλίνουσα προς τον μηδενισμό) κοσμοθεωρία απαξιούν να εκλάβουν ο,τιδήποτε σοβαρά και συνεπώς λοιδωρούν με ευχαρίστηση την σοβαροφάνεια- δε κατέχω αν αυτό σε καλύπτει, oscarwil, μα έχω ήδη αναφέρει πως σε πολλά σημεία βρήκα ορθότατη την 'ανάλυση' που έκαμες.

    Αντιθέτως η τοποθέτηση του rolfo, αν δεν εκληφθεί ως humor, συνιστά πολύ σοβαρότερη αφορμή.
    Διότι ηχεί ως συγκεκαλυμένη απειλή.
     
  11. zustin_de

    zustin_de New Member

    RE: RE: «Θα σε γαμήσω!»

    Έτσι ακριβώς είναι...ότι και να ειπωθεί όσο μακριά ή μακρύτερα πάμε... καταλήγουμε ξανά στην αρχή....Τι είναι το σημαντικό... η το σημαντικότερο από το ΜΥΑΛΟ...
     
  12. Guest05

    Guest05 Guest

    RE: RE: «Θα σε γαμήσω!»

    Μια φορά και ένα καιρό σε μια φυλακή ήταν ένας Τσιρίμπασης.
    Ζούσε απομονωμένος σε ένα κελί στο βάθος του διαδρόμου , ελέγχοντας το βιδάνιο και όλο το «εμπόριο της φυλακής ». Είχε μαζί του και την σχετική «σουλτάνα».

    Ένα απόγευμα και ενώ η πόρτα του κελιού του ήταν ανοιχτή και ο Τσιρίμπασης απολάμβανε το μεσημεριανό του ύπνο ένα μαγκάκι στήθηκε μπροστά στην ανοιχτή πόρτα και άρχισε να βρίζει σκαιότατα τον Τσιρίμπαση .

    Οι υπόλοιποι τρόφιμοι προσπάθησαν να απομακρίνουν τον θρασύτατο μάγκα ώστε να μην τον σφάξει ο Τσιρίμπασης .

    Ματαίως, ο μάγκας συνέχιζε να βρίζει τον Τσιρίμπαση ώσπου αυτός ρίχνοντας του μια απαξιωτική ματιά γύρισε την πλάτη στο μικρό μαγκάκι που τον έβριζε .

    Το αποτέλεσμα ήταν να ο Τσιρίμπασης να μείνει Τσιρίμπασης της φυλακής και ο μικρός μάγκας να ζητήσει εσπευσμένα μεταγωγή σε άλλη φυλακή .