Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

«Θα σε γαμήσω!»

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 1 Φεβρουαρίου 2006.

  1. Mavrobasilis

    Mavrobasilis Regular Member

    RE: RE: RE: RE: «Θα σε γαμήσω!»

    Σαν είν' ο τράος δυνατός, μάντρα δεν τον μαντρίζει
    μόνο τ' αρέσει η λευθεριά, στ' αόρη να γυρίζει

    Σαν είναι ο τράος δυνατός, ως είν' ο άντρας, άντρας
    δεν τον-ε στένουνε τα τειχιά κι ο κόκκαλος τση μάντρας

    Σαν είναι ο τράος δυνατός και το κουδούνι παίξει
    όλες τσι αίγες του βουνού, ευθύς 'θελα μαζέψει

    Χρειάζεται να συνεχίσω;



    Φρόνιμοι και νοικόκυροι δε ζουν στον Ψηλορείτη
    μα οι κουζουλοί την κάμουνε αθάνατη την Κρήτη

    Ώς τε να φέρουν άρματα άντρες μ' αδρά τα γένια
    θα στέκουν απροσκύνητα τση Κρήτης τα μπεντένια

    Απορίες, αγαπητή μας Εύα;
     
  2. gaby

    gaby Guest

    <βαριεστημένο χασμουρητό>

    Ό/όσοι τυχόν δεν Ε/έχουν απορίες τί θα πρέπει να Κ/κάνουν Mavrovasilis ;

    Να Τ/τελειώνουμε κάποτε, εφόσον έχουν εκφραστεί τα απαιτούμενα για να αναπτυχθεί το "θα σε γαμήσω";

    Εκτός και αν δεν έχουν, οπότε, παρακαλώ όπως μου Σ/συγχωρέσετε την άτοπη αυτή παρέμβαση, στο θέμα που τόσες μέρες τώρα Μ/μας Τ/ταλανίζει.
     
  3. Mavrobasilis

    Mavrobasilis Regular Member

    Θα μπορούσες, ίσως, τρυφερό μου κρινάκι να καταθέσεις άποψη επί του θέματος αντί άτοπων, επιτιμητικών παρεμβάσεων.
     
  4. G_E

    G_E Contributor

    RE: RE: «Θα σε γαμήσω!»

    Εγω αντιθέτως βρισκω σοβαρή, λακωνική και άριστα τεκμηριωμένη την παρακατω άποψη της tender lilly
     
  5. Mavrobasilis

    Mavrobasilis Regular Member

    RE: RE: RE: «Θα σε γαμήσω!»

    Άποψη που θα εξέφραζες πλέον εύγλωττα αν απείχες του θέματος.
     
  6. G_E

    G_E Contributor

    Εχω καθε δικαιωμα σχολίων - την αποψη μου για το θεμα την εξεφρασα στη σελιδα 1 και 2.
     
  7. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Αχχχχ... είπα να σας κάνω τη χάρη όλους εσάς που θέλετε να καταστρέψετε το ωραίο αυτό forum για την ανταλλαγή απόψεων πάνω στο χώρο που αγαπώ και λατρεύω, αλλά τι να κάνω, μ'έχουν πρήξει οι φίλοι μου να κοιτάξω αυτό το thread και να γράψω κανένα post γιατί αλλιώς θα με ******************... τι να κάνουμε λοιπόν, είπα να δω και γω τι παίζει...

    Καλά ρε παιδιά τόσος πανικός για το τίποτα; Ο αγαπητός κύριος Κλάιστ την άποψή του είπε ο άνθρωπος και αμέσως όλοι εσείς πήγατε να τον φάτε! Αν δηλαδή ήμασταν σε έναν ωραίο κόσμο που λέγεται Gor όπου οι Άντρες κάνουν κουμάντο και όσες ελεύθερες γυναίκες υπάρχουν, αυτές φοβούνται για την ελευθερία τους, τί θα κάνατε;;; (στον gor οι άντρες υποτακτικοί θεωρούνται κατώτεροι απ'τις γυναίκες γιατί συνήθως ήταν ελεύθεροι και υποδουλώθηκαν)

    back to the post...

    λοιπόν, θα συμφωνήσω με όλα όσα είπε η αγαπητή lara σε προηγούμενο post της καθώς και γω αυτή τη στιγμή έτσι νιώθω... οτι το forum θα καταστραφεί όπως πάνε τα πράγματα και απορρώ πώς ακόμα μαζεύει κόσμο... Τέλος πάντων, αρκετά με αυτό το reply, πήρε πολύ χρόνο και ώρα απ'τον πολύτιμό μου. Ελπίζω πολύ απλά οι αγαπητές συναδέλφησες Mistresses να μην πήραν κατάκαρδα τους χαρακτηρισμούς του αγαπητού Κλάιστ και να διάβασαν το κείμενο ως ενα λογοτεχνικό καθαρά κείμενο. Όσο για τους αγαπητούς άνδρες υποτακτικούς, άποψή μου είναι οτι καλά κάνετε και υπάρχετε και μαγκιά σας και καμάρι σας παιδιά που είστε αυτό που είστε και κάνετε ότι κάνετε!

    Αυτά είχα να πω
     
  8. enslaveme

    enslaveme Regular Member

    μεσιε Χαινριχ σου ευχομαι καλο κουραγιο με το θεμα που ανοιξες,

    ξερεις οτι οι αληθειες πονανε,ειδικα οταν απευθυνεται καποιος σε φαντασμενους γεματους ανασφαλειες ανθρωπους που ζουν σε ονειροκοσμους,

    αυτο δε σημαινει οτι συμφωνω απολυτα με τις θεσεις σου αλλα μου αρεσει η προσπαθεια σου να ταραξεις τα νερα χτυπωντας εκει που ποναει,

    και φυσικα το θεμα "Πουτσος" ποναει αλλα και αρεσει,

    δακρυβρεχτες αναλυσεις του κωλου θα ακουσεις πολλες "Ο Κυριαρχος μου και οι τεχνικες ψυχαναλυσης που χρησιμοποιει","Πως εισχωρησα στο ασυνειδητο της σκλαβας μου","Ειμαι εκ φυσεως υποτακτικος" και αλλες τετοιες μαλακιες απο ανθρωπους που νομιζουν οτι το να εισαι λατρης του bdsm σε καθιστα ικανο να αναλυεις τα μυστηρια της ανθρωπινης ψυχης,απο ανθρωπους που νομιζουν οτι το bdsm ειναι κατι διαφορετικο σαν σταση ζωης,και οχι τροπος εκφρασης των ιδιων πραγματων που εκφραζουν ΟΛΟΙ οι ανθρωποι με διαφορετικους τροπους σχεδον σε καθημερινη βαση,

    Ψυχραιμια απανταχου Αφεντρες του κωλου,ο κινδυνος να εκτεθειτε και να φανερωσετε τις ανασφαλειες σας σε αυτους που γνωριζουν οτι η ζωη ειναι ενα μεγαλο θεατρο ειναι μεγαλος,σαν το χτυπημα της μοιρας επισης που σας βρηκε σε τρυφερη ηλικια να αναρωτιεστε γιατι δεν κατουρατε ορθιες,

    Ψυχραιμια απανταχου εκ φυσεως σκλαβοι που ακομα κλαιτε θυμουμενοι εκεινη τη μερα που προσφερατε το Πεος σας στην αγαπημενη σας μανουλα για ευνουχισμο,

    χαλαρωστε ολοι και καταλαβαιτε οτι οταν το βιβλιο τελειωνει πρεπει να μπαινει στο ραφι,

    και που σε Χαινριχ τη Κυριακη στο γηπεδο θα φωναζουμε "Γαμησε τους Τζολε"
     
  9. zinnia

    zinnia Contributor

    Τωρα εμενα ειναι ιδεα μου πως αρχιζει και μπαινει η ανοιξη?

    Καιρος ηταν να φυγουμε απο τον δριμυ χειμωνα με τις αγκυλωσεις του..
     
  10. Guest05

    Guest05 Guest

    RE: RE: «Θα σε γαμήσω!»

    Merci merci vous êtes très poli !

    Οι αλήθειες πονάνε σωστά. Μόνο που εδώ δεν νομίζω ότι απευθύνομαι σε ανθρώπους όπως τους περιγράφεις μα σε καλλιεργημένους, πεπαιδευμένους, που μπορεί καμιά φορά να ανεβάζουν τους τόνους μιας κουβέντας μα είναι έκδηλο πως χαίρεται κανείς να μιλά μαζί τους.
    Δεν θέλω να πλέξω το εγκώμιο των χρηστών αυτής εδώ της κοινότητας μα πιστέψτε με το επίπεδο των εν ενεργεία μελών της είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ.

    Χωρίς να υιοθετώ τους χαρακτηρισμούς που κάνεις πράγματι οι αναλύσεις αυτού του τύπου για κάποιους που ζουν είναι για γέλια.
    Για μένα είναι για δάκρυα. Είναι μεγάλη ευθύνη να παίζεις με την ψυχούλα κάποιου.

    Η τέχνη τού να επιτυγχάνει κανείς να επικυριαρχεί σχετίζεται απόλυτα με τη γνώση του χαρακτήρα των εμπλεκομένων ανθρώπων.
    Δεν «μισούμε» στ' αλήθεια τις Mistresses ή τους «συνειδητοποιημένους σκλάβους» και κυρίως τους επαρκείς θεωρητικώς Masters του χώρου ( βλέπε παραπάνω ), τους ζηλεύουμε. Μόνο που μέσα στο πάθος τους για φοβερές και τρομερές αναλύσεις μέσα στην επιθυμία τους να μάθουν και να μας πουν ξέχασαν από πού ξεκίνησαν και ξαναανακάλυψαν τα «βαθιά πιάτα». Όλοι μα όλοι, ακόμα και εγώ που ως γνωστό δεν είμαι από τις θεωρητικές δυνάμεις του χώρου, γνωρίζουμε ότι «η σχέση ανάμεσα σε δύο ανθρώπους κρατάει εφόσον μπορεί ο ένας να ασκεί κυριαρχία και ο άλλος να την υφίσταται».


    Και μιας και βλέπω ότι κάπου γίναμε βασιλικότεροι του βασιλέως , δηλώνω «μακριά από μένα η ανάληψη της αρχηγίας μιας εκ των έσω διάβρωσης του χώρου».
    Γελώντας θα σας συνιστούσα σε όλους ψυχραιμία. Αυτά που γράφω είναι για να γελάς, να χαβαλεδιάζεις, μετά ξαφνικά για λίγο σοβαρεύεις και προβληματίζεσαι και ενίοτε ζοχαδιάζεσαι, μανουριάζεις, τα παίρνεις στο κρανίο και θέλεις να με δείρεις. Τουτέστιν αντιδράς, επιτέλους! Γελάς, θυμώνεις, νευριάζεις. Χάρη στον αυτοκτονήσαντα ρομαντικό ποιητή ξεπερνάς την αδράνεια λαέ του BDSM!
     
  11. enslaveme

    enslaveme Regular Member

    oscarwil,μη μου θυμιζεις τον αμπαλο τον καραγκιοζοπουλο,μεσα ειμουνα!
    για να καταλαβεις σε τι ατομο απευθυνεσαι,ειμαι μελος,οργανωμενος στην 7 απο τρυφεροτατη ηλικια,κατοχος διαρκειας,εχω περασει δικαστηριο για τον ολυμπιακο κτλ κτλ.το καλο βεβαια ειναι οτι διαθετω χιουμορ και αντιμετωπιζω τη ζωη οπως της αξιζει,με στεναχωρησες ομως,πολυ για το παρελθον μιλατε,χιχι.

    Χάινριχ φον Κλάιστ,επιτελους και ενας ανθρωπος που χαμογελαει,σε παω,μην παραμυθιαζεσαι απο την ιδιοτητα μου ομως,στον ελλαδισταν εισαι οτι δηλωσεις.
    Οσο για το επιπεδο μερικων εδω μεσα εχεις χασει παιχνιδια,δε σε βαζω βασικο την κυριακη!
     
  12. enslaveme

    enslaveme Regular Member

    zinnia,

    ενα ανοιξιατικο λουλουδι και ενα φιλακι για σενα,

    και φροντισε να ακουγεσαι.