Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

«Πουτάνες στα κρεβάτια σας »

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 16 Απριλίου 2006.

  1. Guest05

    Guest05 Guest

     
  2. Outlander

    Outlander Guest

    RE: RE: «Πουτάνες στα κρεβάτια σας »

    Πιστευω πως η κοινωνια μας οχι απλα ειναι πολυ πισω(σε ολους μα ολους τους τομεις) αλλα ειδικα σε θεματα εκφρασης,νοοτροπιας και φυσικα σεξουαλικοτητας απλα ειναι αρρωστη!!νιωθω πως η υποκρισια της θα μπορουσε να γινει θεμα σε μια ακρως ανατρεπτικη κομωδια!Ο ''βαρυς'' πιτσιρικας(ο οποιος αποκαλει καθε γυναικα που δεν του καθεται,πουτανα) εχει μαθει(απο την αρρωστη κοινωνια μας) πως για να εκτονωσει τα κομπλεξ και τις ανασφαλειες του απλα πρεπει να γαμαει τα παντα(και μπαζα κατα καιρους) συνεχεια και οσες περισσοτερες μπορει...Για ποιοτητα ουτε λογος!!η ποσοτητα ισωπεδωνει τα παντα...ολες μα ολες οι ''πουτανες'' που θα του κατσουν απο την πρωτη νυχτα φυσικα και ειναι πολυ σωστα ατομα(και λατρευει και την σεξουαλικη τους απελευθερωση)...οι αλλες που του κερασαν ΑΚΥΡΟ καποιο κρυο βραδυ που αυτος απλα ΗΘΕΛΕ ειναι οπως ξερουμε ολοι...ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!και η φαρσοκομωδια συνεχιζεται...μεγαλωντας ο καλος μας γαμικος πιθανον καποτε να κανει οικογενεια και να κανει και ενα πανεμορφο κοριτσακι,που προς θεου...δεν πρεπει να γινει με τιποτα:ΠΟΥΤΑΝΑ!αγχος και αγωνια κατακλυζουν τον κακομοιρο ηρωα μας που φτανει στα προθυρα εγκεφαλικου στη σκεψη πως το γλυκο αυτο πλασματακι ισως μια μερα γινει και πολυ πουτανα...Φυσικα αποκλειεται να γινει μια σεξουαλικα απελεθερωμενη ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ετσι?το ΠΟΥΤΑΝΑ βολευει περισσοτερο...και ταυτοχρονα ''τρομαζει'' περισσοτερο!ο πατερας(πρωην αντρακλας) ορκιζεται πως δεν θα επιτρεψει κατι τετοιο ομως...θα κοψει τα ποδια(και οτι αλλο βρει)καθε επιδοξου εραστη(αντρακλα) της κορουλας του ακομα κι οταν αυτη εχει φτασει στα 24!!!!!!εκτος κι αν ο επιδοξος εραστης εκτος απο ''αντρακλας'' ειναι και ματσωμενος!!!!εκει φυσικα αλλαζουν ολα....τοτε αρχιζουν ακομα και οι ''πιεσεις'' στην υπεροχη κορουλα να γινει η υπερτατη πουτανα και να κανει τα παντα αρκει να μην χασουμε τη χρυση ευκαιρια...το ''χρυσο'' καβλι!οταν επιτευχθει ο στοχος(γαμος) ο πατερας(πρωην γαμικος) μπορει να κοιμαται πλεον ησυχος αφου η γλυκια του κορουλα ηταν παντα(οπως διαφημιζει ο ιδιος στα καφενεια της γειτονιας) εξαιρετικο παιδι!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ...με τετοια μυαλα δεν παμε πουθενα καλη μου hana και πραγματικα αν και πιστευω πως υπαρχουν αρκετες γυναικες πουτανες(και εχω γνωρισει αρκετες) η εννοια της λεξης αυτης εινα πολυ παρεξηγημενη και συχνα χαρακτηριζει λαθος προσωπα...

    μια γυναικα σεξουαλικα απελευθερωμενη,χωρις ταμπου και ακορεστη σεξουαλικη ορμη πιο πολυ μαγεια μου θυμιζει παρα πουτανια....μια γυναικα με κομπλεξ,φθονο,κακια και αλλα πολλα αρρωστα συναισθηματα που απλα ειναι ανεραστη,σιγουρα(απο εμενα τουλαχιστον) κερδιζει τον χαρακτηρισμο της πουτανας!!!

    ''sexuality...let your body be free!
    sexuality...time for freak!''

    νομιμοποιηστε την σεξουαλικοτητα για να φτιαξουμε ενα καλυτερο κοσμο...
     
  3. zinnia

    zinnia Contributor

    Αναρωτιεμαι πραγματικα, απο ποιους αποτελειται πια αυτη η παλιο-κοινωνια που εχει τοσο μα τοσο απαρχαιωμενες και συντηρητικες αποψεις-θεσεις και στασεις. Ειναι κατι το αφηρημενο? Ειναι οι αλλοι? Παντα οι αλλοι? Εμεις? πουθενα?

    ΥΓ. Προσπαθω να κρυφτω πισω απο το δαχτυλο μου αλλα δεν μπορω γμτ...
     
  4. Astir

    Astir Guest

    Kυρία zinnia,
    μπορεί κανείς να κρυφτεί πάρα πολύ εύκολα πίσω απ το δάχτυλό του.
    Σηκώνει το δάχτυλό του κι απλά... κοιτάζει αλλού...
    Παμπάλαια και δοκισμένη μέθοδος!
    Πιστέψτε με.
    Εφαρμόζεται δε, κατά κόρον, και γύρω σας...
    Α.
     
  5. Προσωπικά τις πρώτες, τις ειλικρινείς, άρα και αθώες (είμαι εδώ για την υδονή) και τις επι αντιτίμου (λειτούργημα) τις μετονομάζω (και αν είναι και οπτικά ωραιές ακόμα καλύτερα) σε ΜΠΟΥΤανάκια και όλα μέλι γάλα. Τις άλλες να φοβάσται τις κρυφές, τις δήθεν τις αδίστακτες...τα καθίκια στην ψυχή.