Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Άκου πιτσιρίκο «Ο βασιλιάς είναι γυμνός»

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 30 Μαϊου 2006.

  1. Amazona

    Amazona Nothing More, Nothing Less - Amazona is the best!

    Συγνώμη για τη "σφήνα", αλλά δεν μπορώ να μήν επαναλάβω συγκεκριμένα σημεία από το κείμενο της tender lilly, που όχι απλά με δικαίωσαν κατά κάποιο τρόπο (στο βαθμό που αντιλαμβάνομαι εγώ το BDSM) αλλά με άγγιξε η ρομαντική χροιά με την οποία εκφράζονται.

    Ευχαριστώ tender lilly

     
  2. Guest05

    Guest05 Guest

    Να ξαναγινόμουνα, λέει ρε Λίλι μου ( και δεν παίρνω άδεια για το ρε ), 20 χρονών, σαν αυτά τα παιδιά, και να τα πάρεις μαζί σου στον τάφο γαμημένε χρόνε όλα τα φράγκα όλες τις εμπειρίες και όλα αυτά που έγραψα και γράφω .

    Όλο η «σοφία» η «εμπειρία» το χρήμα όλων των γερομπισμπίκιδων σαν την αφεντιά μου εδώ μέσα δεν φτάνει για να εξαγοράσει κανείς μια στιγμούλα, ένα λεπτό , «δυο μέρες μόνο » , απ' τα νιάτα τους την δροσιά και την κάβλα τους .
    Και να βάλει τον λεπτοδείκτη εκεί που ξέρει ο κακορίζικος χρόνος , και να σταματούσε λέει να τρέχει .

    Το «πιτσιρίκος από πιτσιρίκος » δεν έχει ευδιάκριτο αξιακό φορτίο. Είναι στις μέρες μας δυσνόητο. Κυκλοφορούν κάτι πιτσιρίκια που δεν παίζονται με τίποτα , κυκλοφορούν και άλλα που μόνο παίζουν . Τα πρώτα μ’ αρέσουν τα δεύτερα τα φοβάμαι.
    Τα χρόνια τους δεκάξι μα είχαν «ξεπετάξει» ολόκληρο τον Κολωνό .
    Ψες ήπια δυο μπυρόνια με ένα τύπο φύση πιτσιρικά θέση γερομπισμπίκη .
    Μιλούσαμε ώριμα όπως κάνουν δυο «σοφοί» που φάγαν την ζωή με το κουτάλι μα ανάμεσα στις λέξεις βγάζαμε τα «κάτια» ( πληθυντικός του κάτι ) και τα μετρούσαμε. Τι είναι αυτό αν δεν είναι ένα παιδικό παιχνίδι; Αλλά ρε γαμώ το στανιό μου αυτό λέω, μετρούσαμε τα «κάτια» μας και όχι το πόσο ντιφένς έχει η «ασπίδα» μας.

    Η αλήθεια είναι ότι με τον τρόπο που παρουσίασα το θέμα δεν έκανα σαφές το ότι στα δικά μου μάτια το αξιακό φορτίο της στάσης ζωής ή e-ζωής έχει τεραστία διαφορά .
    Νομίζω ότι ο μαλάκας δεν είναι μαλάκας επειδή την «παίζει» αλλα επειδή την «βαράει» για μένα αυτό είναι μία πολύ ουσιώδης διαφορά αντίληψης του όλου θέματος.

    Γιατί να είμαι εγώ το «πειραχτήρι» της κοινότητας και όχι αυτοί ; Οι πιτσιρίκοι . Ναι ρε πούστη μου «ζηλεύω» και στην τελική να στο ομολογήσω Λίλι μου «Δεν παίζω μπάλα πια για να κερδίσω , είμαι χαμένος από χέρι μόλις καταλάβουν ότι έχουν χρόνο να κάνουν λάθη . Τι κάνω; Λίγο κατενάτσιο να φύγουμε αξιοπρεπώς με ισοπαλία».
     
  3. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    παρα το κοντινο της ηλικιας μας αγαπητε Χαινριχ δεν σε καταλαβαινω γιατι αυτη η αποψη ... εγω λατρεψα την καθε μερα της ζωης μου και δεν θα εδινα πισω καμια .... θα ηταν σαν να εχανα ενα κοματι μου ... αν καποιος μου ελεγε οτι θα με ξανακανει 20 μαλλον θα τον εδιωχνα μακρια ....
    Ποτε δεν θεωρησα το ευατο μου σε αγωνα με αντιπαλους μια αλλη ηλικια αλλα με τον χρονο μου .. πως θα εξαγορασω καλυτερα το υπολοιπο μου ...
    Ξερεις ποια ειναι η γνωμη μου για τα λαθη ? .... οτι μοιαζουν με τα πρωτα φαγητα που φτιαχναμε φοιτητες , σχεδον ακαταλληλα για να φαγωθουν αλλα για καποιο μυστηριο λογο δεν πεταγαμε τιποτα και το τρωγαμε με ευχαριστηση ..
     
  4. Guest05

    Guest05 Guest

    Γιατί αυτό το ασυγκράτητο πιπίνι το πύρκαυλο με διαολίζει , γιατί δεν μ' αρέσει που δεν κάνω πια άνοστα φαγητά παρά νόστιμο χαμομήλι , γιατί δεν γουστάρω να ακούω «Τι δουλειά σου , μπάρμπα ,θα κάνω γουστάρω» γιατί «όλα είναι ένα ψέμα . Μια ανάσα. Μια πνοή» γιατί ο γεροντοσεβντάς είναι δύσκολο παλούκι , γιατί κοκκίνιζω περισσότερο από όσο κολακεύομαι, γιατί πάω να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα , γιατί πάω να σας παρουσιάσω τα κουσούρια και τις αδυναμίες μου για άποψη , γιατί το σφαλιάρισα το ξαδελφάκι μου: «Είναι σωστό, ρε μαλακισμένο, να σου λέει η γκόμενα να πάτε σε νετ καφέ και όχι στην παραλία ;» Γιατί αν συνεχίσετε να με νευριάζετε και να παραληρώ θα πάτε θα δικαστήρια για «ανθρωποκτονία εξ αμελείας» που δεν μου δώσατε υπογλώσσιο.

    Υ.Γ. Και μην ακούσω κανένα να λέει για «κρίση μέσης ηλικίας» γιατί το αστυνομικό δελτίο θα λέει «Το προφίλ του δράστη είναι άνδρας, μέσης ηλικίας ως 40 ετών, με υψηλό μορφωτικό επίπεδο και άγρια δολοφονικά ένστικτα ».
     
  5. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Κρίση μέσης ηλικίας Χφκ   . Για να δω τα δολοφονικά ένστικτα όχι τίποτε άλλο