Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Όταν οι στίχοι είχαν νόημα....

Συζήτηση στο φόρουμ 'Τέχνη' που ξεκίνησε από το μέλος seduced mind, στις 23 Αυγούστου 2014.

1. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

αντε παρε μια καιτουλα να στρωσει η μουτσουνα σου.

2. seduced mind

seduced mind Guest

Τι είναι αυτά τα αναρχοάπλυτα που μου βάζετε μανταμ; αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

3. seduced mind

seduced mind Guest

4. Siren_Peisinoe

Εχεις προβλημα και με το Νεο Κυμμα; Δε θα τα παμε καλα μου φαινεται... Ηρθε κ ενας Βοσκοπουλος

5. seduced mind

seduced mind Guest

6. Siren_Peisinoe

7. seduced mind

seduced mind Guest

Αν είχα ραδιοφωνικό σταθμό και μου ερχόσασταν για παραγωγός ποιοτικής Ελληνικής μουσικής θα Σας είχα απολύσει στο μισάωρο μέσα...

8. Siren_Peisinoe

Δεν εχεις τα γουστα μου για αυτο.
    Δε σου φταιει ο καζαντζιδης που εσυ δεν τον πας!

9. Siren_Peisinoe

10. seduced mind

seduced mind Guest

Πωπω μέρα με τη νύχτα είμαστε στη μουσική.... Χρειάζεστε μαθήματα.... Ακου εκεί Μητροπάνος.... πωπωπωπωπωπωπω τςτςτςτςτς

11. seduced mind

seduced mind Guest

Η καλύτερη εκτέλεση και το καλύτερο Ελληνικό κομμάτι όλων των εποχών.... Καληνύχτα Ελλάδα....

12. Siren_Peisinoe