Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ακρωτηριασμός γυναικείων γεννητικών οργάνων (FGM)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 5 Δεκεμβρίου 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    αν δεν εχει προβλημα το youtube που εχει αυστηρο policy οσον αφορα τα βιντεος γιατι να εχουμε εμεις, παντως αν προσβαλει την αισθητικη σας θα το βγαλουμε
     
  2. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Ευχαριστούμε και... καλά κάνατε, για το καλό όλων Μ/μας!

    Υ.Γ Λάθος....δεν ήταν θέμα αισθητικής....'Ηταν ένα καθαρά θέμα ηθικής....που μερικοί -ευτυχώς- ακόμα διαθέτουμε!
     
  3. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  4. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Δώρα...
    Μερικά άτομα, έστω και αν βρίσκονται σε ένα BDSM Forum, πρέπει να καταλάβεις ότι δεν λειτουργούν σαν χωνευτήρια.
    Αν εσύ αυτό το λες "στρουθοκαμηλισμό", απλά λυπάμαι.
     
    Last edited: 14 Ιανουαρίου 2008
  5. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Ακρωτηριασμός γυναικείων γεννητικών οργάνων (FGM)

    +1


    Σωστη !!!
     
  6. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

    Θα συμφωνήσω με την Κυρία SM Art Lady...
     
  7. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Τολμώ να πω πως αν υπάρχει κάποιος/α που βλέπει-έστω και λίγο-ως φετίχ την συγκεκριμένη πρακτική τότε θα πρέπει να επισκεφθεί μάλλον κάποιον ψυχίατρο.Δεν κλίκαρα καν το βίντεο καθώς δεν θεώρησα πως έπρεπε, ίσως λόγω και έλλειψης σθένους ομολογώ.

    Γενικά στα προβλήματα τον υποανεπτυγμένων χωρών (υποσιτισμός, ανελέητη σφαγή των διαφόρων φυλών και φατριών με πιο πρόσφατο παράδειγμα την Κένυα όπου έχουν σχεδόν εμφύλιο πόλεμο, την ραγδαία εξάπλωση ασθενειών,νοσηρά φαινόμενα σαν και αυτό που διαβάζουμε σε αυτό το νήμα), όχι απλά κωφεύουμε,όχι απλά στρουθοκαμιλίζουμε αλλά τα ανεχόμαστε.Κάτι τέτοιο για να αλλάξει απαιτεί την συγκρότηση μαζικότατων κινημάτων στις δυτικές και "προοδευτικές" κοινωνίες,τα οποία θα είναι έτοιμα να διαμαρτυρηθούν για τα κακώς κείμενα και τις εκεί δομές με ποικίλους τρόπους.Να αναχθούν σε μείζοντα προβλήματα της ανθρωπότητας και του πλανήτη ολόκληρου.Αλλά εμείς εδώ περνάμε καλά (που λέει ο λόγος) και θέλουμε και περισσότερα ολοένα (λογικό μέχρις ενός σημείου). Τόσες εκδηλώσεις για συντάξεις,μισθούς,θέματα εκπαίδευσης αλλά για τα υπόλοιπα ...δεν ξέρω,δεν άκουσα,δεν είδα, δεν γνωρίζω,δεν απαντώ,πάμε παραλιακή για καφέ!Η απόλυτη υποκρισία!!!Θεμιτό να διεκδικούμε το κάτι παραπάνω,από την άλλη δεν σκεφτόμαστε καν το τι περνάνε αυτοί οι άνθρωποι.

    Μήπως το ζήτημα έγκυται στους απανταχού αποικιοκράτες (Άγγλους,Γάλλους,Βέλγους,Ολλανδούς...ω ναι αυτοί οι πολιτισμένοι και προοδευτικοί ετέροι μας) οι οποίοι εξέθρεψαν φαινόμενα ανελευθερίας, ελέγχου και καταστολής στις αποικίες τους μέχρι και πριν κάποια χρόνια?Μήπως συνέφερε να μην διαδοθεί ο πολιτισμός της δήθεν πολιτισμένης δύσης και σε αυτά τα πολύπαθα μέρη, γιατί τότε θα διεκδικούσαν τα δικαιώματά τους?Όταν οι αποικιο-κατακτητές αναγκάζονταν να αποσυρθούν υπό το βάρος των περιστάσεων εφάρμοζαν την αρχή της αυτοδιάθεσης των λαών?Ναι την εφάρμοζαν στα παλάτια τους, της Δυτικής Ευρώπης όπου μόνοι τους χάρασσαν τα σύνορα των κρατών της Αφρικής κατά το δικό τους συμφέρον!Η Αφρική μαστίζεται από εμφυλίους....μα γιατί????Οι άνθρωποι πια είναι ελεύθεροι!!!Ελευθερία που τους χάρισαν οι αποικιοκράτες τους, της Δυτικής Ευρώπης.Να ζεις ελεύθερα και γύρω σου, τρόμος, συντρίμια, παλαιολιθικές αντιλήψεις.

    Ξέφυγα μάλλον από το θέμα...
     
  8. your_slave666

    your_slave666 Regular Member

    Απάντηση: Re: Ακρωτηριασμός γυναικείων γεννητικών οργάνων (FGM)

    Δε θα το έλεγα πολιτισμό καννίβαλων...
    Δεν είναι καννιβαλοι. Οι καννίβαλοι νομίζω ότι πιο πολιτισμένοι ήταν γιατι μόνο εχθρούς τρώγανε!
    Αηδία!
    Αλλα βρε παιδί μου το έχω ξανακούσει... Ας τα να πανε...
    ΕΛΕΟΣ! Οσοι θυμούνται ειχε βγει και σ ενα ντοκιμαντερ μια γυναικα, παντρεμενη στην Αμερικη με καρριερα, δε θυμαμαι τι επαγγελετο. Πανεμορφη, σας λεω (φανταστείτε οτι τα σκουροχρωμα γυναικεια δερματα δε μ αρεσουν, σχεδον ποτε) και ελεγε οτι ο πατερας της στα 16 της ήθελε να τη παντρεψει με εναν σχεδον 60 ετων! Ετοιμοθανατο για τα δεδομενα τους! (Νομαδικες φυλες). Αυτη δε δεχτηκε και υπεστη τη φρικτη τιμωρια και καταφερε να καταφυγει σε ξαδερφο της στην Αμερικη.
    Καταφερε να κανει και παιδια θυμαμαι. Ακρωτηριασαν με ξυραφι μερος της κλειτωριδας και των μεγαλων χειλιων του αιδιου...     ΕΛΕΟΣ
     
  9. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

    +1 SM Art Lady, αλλα νομιζω οτι το βιντεο πρεπει να μεινει, και να το δουν ολοι ξανα για να ξερουμε οτι ζουμε αναμεσα σε θηρία και να μην κλεινουμε τα ματια και κοιμομαστε ησυχοι το βραδυ... λιγη αυπνια δε βλαφτει... ο πολύς ο ύπνος έφτασε το ανθρώπινο γένος σε τέτοια χάλια.

    Επιπλέον, να ξερουμε όλοι οτι η αποστροφή που μας δημιουργείται βλέποντας αυτό, ειναι ενα δειγμα οτι δεν εχουμε΄αποκτηνωθει τελείως και μπορούμε ακόμα να είμαστε ανθρωποι. Να ξέρουμε οτι μπορούμε ακόμα να κάνουμε κατι γι' αυτό.

    Όχι, πρέπει να φαίνεται η φρίκη, ας μην τιν κρύβουμε για να μην εφησυχαζόμαστε... να μας ξυπνάει σαν ένα σκωτσέζικο ντους καθε φορά, και να μας παρακινεί να ενεργήσουμε. ίσως και να καταφέρουμε να σώσουμε εναν άνθρωπο απο την αποκτήνωση και εκεινος με τη σειρά του να το μεταδώσει σε καποιον άλλο άνθρωπο.

    Ειναι σκληρο; Ναι. Και αξίζει τον κόπο...

    Ξέρω οτι πολλοί απο Ε/εμάς είμαστε συνειδητοποιημένοι άνθρωποι SM Art Lady, αλλα δεν είμαστε όλοι έτσι. Πρέπει να μαθουν όλοι να μην εφησυχάζονται...





    Όσο για τους κανίβαλους, ήταν μερικές φυλές των Papua (οι ιθαγενείς φυλές της Ν. Γουινέας) οι οποίοι δεν τρεφόντουσαν αποκλειστικα με τους εχθρούς τους, αλλα ήταν ένα τελετουργικό (κοίτα... πάλι η κωλοθρησκείες πίσω απο την κτηνωδία) οπου έτρωγαν ενα κομματι καμμένης σάρκας του ΗΔΗ ΝΕΚΡΟΥ εχθρού τους με σκοπό να παρουν τη δύναμη και τις γνώσεις του (diablerie!?!?!?).
     
    Last edited: 14 Ιανουαρίου 2008
  10. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Γκλουπ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Εχω παθει ενα εγκεφαλικο, εναν ντοβρουτζα, ενα ψυχογαργαλικο νταχτιρντι!!!!!!!!!!!!
    Θα παθω, θα παθω!!!!!!!!
     
  11. secret38

    secret38 New Member

    Δυστυχώς γνωρίζω αυτές τις εγκληματικες πρακτικές εδώ και χρόνια-θυμηθείτε τον "ντόρο"που είχε γινει με κάποιο μοντέλο από την αφρική που τόλμησε να γράψει βιβλίο με τα όσα είχε υποστεί

    Ευτυχώς-αν και δεν είναι αρκετό-υπάρχει κάποια οργάνωση(νομίζω στην πρωτεύουσα της Σομαλίας ή της Σενεγάλης),η οποία περιθάλπτει και προστατεύει τα κορίτσια που "ξεφεύγουν"από τους γονείς και τα χωριά τους,και δεν επιτρέπει να τα ακρωτηριασουν!

    Ακόμη κι εκεί,όμως,πρέπει να μείνουν με τη θέλησή τους!Συχνή πρακτική είναι,να αντιμετωπίζουν εξαγριωμένους γονείς,που απαιτούν την επιστροφή των παιδιών τους(?),με την απειλή της διαπόμπευσης και αποπομπής από την "κοινωνία τους!!!!!!!!

    Η κυβέρνηση της χώρας αυτής,"αποφεύγει"την κατάργηση αυτού του ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥ εθίμου,μη θέλοντας να έρθει σε σύγκρουση με τον "πολιτισμό"κάποιων ΒΑΡΒΑΡΩΝ φυλών!!!!!!

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    My Path To Renewal
    Posted On: 12 Jan 2008

    I’m 30 years old of Senegalese descent and I live in Paris. I have a well paid job which allows me to live comfortably. I live with my partner in the south of the city.

    When I was 4 my mother had me circumcised. It ruined my life

    The circumcision I underwent I don’t remember at all. It was my cousin who told me my age when it happened. I know I was circumcised at the same time as my big sister. My mother thought we would no longer remember ("children forget" she said). Nevertheless, although I don't remember that day nor what happened to me, I knew well before questioning my cousin that I had been circumcised as well as my big sister.

    For a long time I didn’t ask myself the question, it’s something that you did at les Mandingues in Casamance. That's how it was, that's all.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    http://www.fgmnetwork.org/index.php
     
  12. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Ίσως κάποιοι δεν καταλάβατε ότι δεν έφερα αντίρρηση για το (ανα)θέμα που έθιξε η dora. Αντίθετα μπράβο της και πολύ καλά έκανε!! Έτσι…για να Μ/μας θυμίζει το πόσο κτήνος μπορεί να γίνει ο άνθρωπος, κάτω από το καθεστώς κάποιον ηλίθιων παραδόσεων, θρησκειών κλπ…..

    Αντίρρηση έφερα ως προς την ανάρτηση του video που ακλουθούσε.
    Μην ξεχνάτε ότι Ε/είμαστε σε ένα BDSM forum και εδω μέσα ανάμεσα Μ/μας, είτε το θέλουμε είτε όχι, βρίσκονται διάφορα άτομα με κάθε είδους διατροφή...(κανένας δεν ξέρει πια και ποιος)
    Αν Εγώ, και ο καθένας από Ε/εσάς, το video αυτό που ανέβασε η dora το βλέπαμε με αποστροφή, θα μπορούσε κάποιος άλλος (έστω ένας), το video αυτό να το έβλεπε προς ικανοποίηση του... (!)
    Γιατί να γίνουμε συνένοχοι στο έγκλημα του?
    Αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που ζήτησα την διαγραφή του και κανένας άλλος.

    Άλλωστε οι από την Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ή και των Ανηλίκων, δεν θα έβλεπε με καλό μάτι το video αυτό, στο συγκεκριμένο ιδιαίτερο forum ....έστω και αν αυτό έχει προβληθεί ακόμα και στα MME. Η καχυποψία πάντα υπάρχει και το ξέρουμε αυτό Ο/ολοι.
    Ας αναρωτηθούμε:
    Θέλουμε το online community να υπάρχει και αύριο?
    Θέλουμε να προστατεύουμε τον Konstantino που μοχθεί γι αυτό και για την online επικοινωνία Μ/μας που διαπραγματεύεται συχνά πυκνά και την πραγματικότητα Μ/μας?
    Αν η απάντηση είναι, ναι, τότε ας Ε/είμαστε και λίγο πιο φειδωλοί σε αυτά που γράφουμε και εγκρατείς σε αυτά που προβάλουμε!!!

    Ελπίζω να καταλάβατε πια τους λόγους!
    dora, OK dear?
     
Thread Status:
Not open for further replies.