Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αλλαγή φύλου μεσα σε λιγα λεπτα και αντιστροφα! Παράνοια;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος Gotham, στις 4 Οκτωβρίου 2016.

  1. Πρωτα το ενα θεμα θα ληξει και μετα το αλλο. Το αν το 99% ή το 98% ειναι ο σωστος αριθμος, δεν εχει καμια απολυτως σημασια διοτι η θεση μου παραμενει: Η συντριπτικη πλειονοτητα απλα αηδιασε με την Κοντσιτα. Δεν θα παιζουμε με τους αριθμους τωρα.
     
  2. Guruni

    Guruni aohuhzp lpzhp

    Ποσο πολυ κοτευεις τωρα, μα ποσο στο να απαντησεις εαν τα ατομα χχψ εχουν δικαιωμα να ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ??? Δωσε λινκ που να πραγματευεται τον ισχυρισμο σου με μια στατιστικη ερευνα που αναφερει μεθοδο και ποσοστο σφαλματος μικροτερου του 0.05 κ το εξεταζουμε με πραγματικα δεδομενα.
     
  3. Eκτος απο ανοησιες, εχεις κατι αλλο να πεις; Το ΧΧΥ ειναι συνδρομο και θεωρειται μη φυσιολογικη κατασταση απο τους ιατρους. Μαλιστα υπαρχουν και θεραπειες για τα συμπτωματα (οχι για το αιτιο φυσικα). Απο που κι ως που θα θεωρηθει αλλο φυλο ενας ΑΝΤΡΑΣ που απλως ειχε την ατυχια να εχει 47 χρωμοσοματα αντι για 46; Τα φυλα ειναι ΔΥΟ, σε φυσιολογικες συνθηκες. Οτιδηποτε αλλο δεν ειναι φυσιολογικο και δεν δημιουργει τριτο φυλο. Μονο τα ερμαφροδιτα ζωα συνδυαζουν και τα δυο φυλα, αλλα ουτε και αυτα αποτελουν ενα τριτο φυλο...
    ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΗΛΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΦΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ. Τι να κανουμε τωρα; Τα παραπονα σου μην τα απευθυνεις σε εμενα...

    Οσο για τα στατιστικα που θελεις, οταν ζητας να αποδειχτει το αυταποδεικτο, δειχνεις οτι εχεις σοβαρο προβλημα με την αποδοχη της πραγματικοτητας. ΕΣΥ κοτευεις λοιπον, οχι εγω.

    Οταν αηδιαζουν σχεδον ολοι με κατι/καποιον, τοτε αυτο ειναι κατα κοινη παραδοχη αηδιαστικο. Δεν μιλαμε για καταστασεις 50-50 οπου χρειαζεται στατιστικο δειγμα. Σταματα λοιπον να εκτιθεσαι περαιτερω για πραγματα που ειναι εντελως ανοητα να προσπαθεις να τα "ανατρεψεις" με σοφιστειες, αγνοωντας την κοινη λογικη.
     
  4. Στην ανθρωπολογια υπαρχουν δυο φυλα και πριν την εκρηξη του φεμινισμου, κανενας δεν μιλουσε για τριτο φυλο ή για 49594 φυλα. Η ταυτοτητα φυλου ειναι ενα social construct και δεν αφορα την βιολογια. Προκειται για μια ακραια ιδεοληψια που παει κοντρα στην κοινη λογικη και στον ορθολογισμο και τιποτα αλλο. Το εαν καποιος συμπεριφερεται ως ανδρας, γυναικα, παιδι, πουλι, αεροπλανο κτλ. δεν δημιουργει κανενα φυλο παρα μονο ΡΟΛΟ.
     
  5. Guruni

    Guruni aohuhzp lpzhp

    Χαχαχα εισαι εντελως ασχετος με στατιστικη κι εννοω την λεξη ασχετος ξερεις τιποτα απο στατιστικη.

    Το χχψ ειναι τρισωμια κι εχει και σχεση με το προσδιορισμο του φυλου του ατομου. Το χχψ αναπτυσσεται και σε ατομα με χαρακτηριστικα ανδρος αλλα και γυναικος. Το καθε ατομο ειναι ξεχωριστο και μπορει και πρεπει νσ αυτοπροσδιοριζεται οπως το ιδιο επιθυμει. Στην Ελλαδα συνδρομο κλαινεφελτερ παρουσιαζεται σχεδον 1 σε 650 γεννησεις ανδρων και γενικως χχψ και οι υπολοιποι συνδυασμοι 1 προς 1000 σε εθνικο και παγκοσμιο επιπεδο. Οσο λοιπον και αν αυτοι οι ανθρωποι δεν σου φαινονται "νορμαλ", τυχεροι κ αλλα αστεια που αναφερεις. Παραμενουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. Δεν ειναι ουτε ιδεολογικο ουτε πολιτικο παιχνιδι. Το δικαιωμα στα ανθρωπινα δικαιωματα ειναι ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΟ!
     
  6. Tα ασκοπα λογια σου δεν αλλαζουν την πραγματικοτητα, οσο και να χτυπιεσαι. Υπαρχει μια ελαχιστη μειοψηφια που δεν νιωθει αηδια βλεποντας την καθε Κοντσιτα. Το αν ειναι 99% σε ενα γκαλοπ ή 98% σε ενα αλλο, δεν αλλαζει την ουσια.

    Το ΧΧΨ ειναι ενα συνδρομο και ιατρικα θεωρειται και disorder. Ξερεις τι σημαινει αυτο; Οχι φυσικα, που να ξερεις αλλωστε.

    Οσο για τα ανθρωπινα δικαιωματα, αυτα δεν ειναι αυτα που εσυ θελεις μονο αλλα ΟΛΑ, δηλαδη και η ελευθερια της εκφρασης.
    Οπως εχει δικαιωμα η καθε Κοντσιτα να εκφραζεται, ετσι και ο καθενας που την βλεπει εχει καθε δικαιωμα να αηδιαζει.

    Τα άτομα που εμφανίζουν τη χρωμοσωμική σύνθεση ΧΧΥ, δηλαδή έχουν ένα περίσσιο χρωμόσωμα Υ - τη συχνότερη χρωμοσωμική ανωμαλία, διαθέτουν γεννητικά όργανα φυσιολογικού άρρενος, αλλά έχουν εμφανή χαρακτηριστικά του θήλεος φύλου. Η έκκριση τεστοστερόνης στην ήβη είναι αρκετή, ώστε να αναπτυχθούν τα χαρακτηριστικά του άρρενος. Τα άτομα αυτά έχουν ψηλό ανάστημα, τονισμένους μαστούς (γυναικομαστία), μικρομεγέθεις όρχεις που δεν παράγουν σπερματοζωάρια. Τα σπερματικά τους σωληνάρια δεν είναι φυσιολογικά. Τα άτομα που φέρουν τη διαταραχή, παρουσιάζουν συνήθως νοητική υστέρηση (καθυστέρηση).

    http://www.noesi.gr/book/syndrome/klinefelter


    Δεν μιλαμε λοιπον για τριτο φυλο. Μιλαμε για ΑΝΤΡΕΣ με διαταρραχες.


    Τα άτομα με αυτό το σύνδρομο είναι άρρενα στείρα, έχουν μικρούς όρχεις, μερικές φορές εμφανίζουν γυναικομαστία και διανοητικά υστερούν ελαφρώς έναντι των φυσιολογικών. Συνήθως έχουν υψηλό ανάστημα και μακριά άκρα. Η συχνότητα εμφάνισης του συνδρόμου είναι περίπου 1 στα 1000 άρρενα νεογέννητα. Από κυτταρογενετικές και μοριακές μελέτες βρέθηκε ότι οι μισές των περιπτώσεων προέρχονται από σφάλμα στην πατρική μείωση 1, το ένα τρίτο των περιπτώσεων από σφάλμα στη μητρική μείωση 1 και οι υπόλοιπες από σφάλμα στη μείωση 2 ή από μεταζυγωτικό μιτωτικό σφάλμα που οδηγεί σε μωσαϊκισμό.

    Στους ασθενείς με σύνδρομο Klinefelter υπάρχει μεγάλη ετερογένεια όσον αφορά την εμφάνιση των συμπτωμάτων του συνδρόμου. Τα δυο τρίτα των ασθενών έχουν μαθησιακά προβλήματα, ιδίως δυσλεξία σε σύγκριση με το ένα τέταρτο των φυσιολογικών ατόμων. Επίσης, τα περισσότερα άτομα παρουσιάζουν προβλήματα συμπεριφοράς και αντικοινωνικότητα.

    Οι Jacobs και Strong βρήκαν ότι αυτοί οι ασθενείς έχουν ένα επιπλέον Χ χρωμόσωμα, δηλαδή ο καρυότυπός τους είναι 47, ΧΧΥ. Άλλοι ερευνητές βρήκαν ότι αρσενικά άτομα με σύνδρομο Klinefelter μπορεί να έχουν 48 χρωμοσώματα κ καριότυπο 48, ΧΧΧΥ ή 49 χρωμοσώματα κ καριότυπο 49, ΧΧΧΧΥ. Επίσης έχουν βρεθεί καριότυποι 48, ΧΧΥΥ. Τα παραπάνω άτομα -εκτός από τα χαρακτηριστικά του συνδρόμου Klinefelter- εμφανίζουν και διανοητική καθυστέρηση.

    Το σύνδρομο Klinefelter αποτελεί υποομάδα των «διαταραχών ανάπτυξης των γονάδων»και πιο ειδικά της
    υποομάδας με εξωτερικά γεννητικά όργανα άρρενος.
    Περιγράφτηκε από τον Klinefelter και συν. το 1942. Το σύνδρομο εμφανίζεται σε άρρενα άτομα με έναν από
    τους εξής γονότυπους: 47xxy (80%)-48 xxyy-49 xxxxy
    Το σύνδρομο αποτελεί χρωματοσωματική διαταραχή τεκμηριωμένη από τη θετική χρωματίνη του φύλου (1956)
    και την xxy τρισωμία (1958). Η προγεννητική διάγνωση του συνδρόμου τίθεται με γενετικό έλεγχο (αμνιοπαρα-
    κέντηση, τροφοβλάστη.)




    Ειναι προσβλητικο να αποκαλεσει κανεις μια τετοια διαταραχη "τριτο φυλο" διοτι μιλαμε για στειρους ανδρες που ισως να αναπτυξουν και γυναικομαστεια. Δεν προκειται για διαφορετικο φυλο.
     
  7. Guruni

    Guruni aohuhzp lpzhp

    Μα πραγματικα δε καταλαβαινεις. Στο λεω απλα και ειλικρινεστατα.

    1. Του νοεσις ειναι μη ενημερωμενο. Αν θες λινκ ή υλικο στειλε πμ

    2. Αυτο που δεν καταλαβαινεις τωρα. Το τριτο φυλο ειναι κατι που εσυ εβαλες στη κουβεντα. Σου γραφω και στο επαναλαμβανω ειναι δικαιωμα των ατομων με χχψ να προσδιοριζονται οπως επιθυμουν. Αν επιθυμουν ανδρας, γυναικα, τιποτα απο τα δυο ειναι δικο τους θεμα. Το intersex δεν ειναι ορος της ιατρικης.

    (Υπαρχει κ το turner πχ γκουγκλαρε Οσο θες την ανοιγουμε την κουβεντα αλλα στο λεω εντελως φιλικα μαλακιες κ κατα το δωκουν ερμηνειες επι του θεματος ΔΕΝ δεχομαι.
     
    Last edited: 22 Οκτωβρίου 2016
  8. danos

    danos Regular Member

    διότι δεν εχει λαικ το νημα συμφωνω απολυτα με @Gotham kai @Queen87
    δεν θα επεκταθώ παραπάνω σε αυτονόητα για μενα
    με κάλυψαν απόλυτα οι προαναφερόμενοι
     
  9. 1. Nαι ε; Και τα υπολοιπα ειναι επισης μη ενημερωμενα; http://www.iatrikionline.gr/8emata_2_2008/3.pdf Ουτε αυτο ειναι; Για να σου επιστρεψω τον χαρακτηρισμο "μα πραγματικα δε καταλαβαινεις", εγραψα κειμενο απο ΔΥΟ ΠΗΓΕΣ ΑΚΟΜΑ αλλα ουτε το καταλαβες...

    2. Δεν ειπα οτι δεν εχουν ολοι δικαιωμα αυτοπροσδιορισμου. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι μπορουν να επιβαλλουν τον αυτοπροσδιορισμο τους στους υπολοιπους. Αλλιως ο καθε ενας που θα ηταν κλινικη περιπτωση και θα αυτοπροσδιοριζοταν ως λεωφορειο, γατα ή εξωγηινος, θα ειχε το δικαιωμα να απαιτει ολοι οι υπολοιποι να τον αποκαλουν οπως ηθελε εκεινος. Ο αυτοπροσδιορισμος ειναι ατομικο δικαιωμα. Ο ετεροπροσδιορισμος ειναι συλλογικο δικαιωμα της κοινωνιας.

    3. Υπαρχουν ατομα και με 48 ή 49 χρωμοσωματα. Δεν ειναι μονο τα 47 χρωμοσωματα, γονιδιακη διαταρραχη. Απο εκει και περα, εκφρασεις του στυλ, η δικη σου πηγη δεν ειναι ενημερωμενη διοτι δεν περιλαμβανει αυτα που θελω εγω, δεν πιανουν σε μενα...
     
  10. Θα ήθελα να σας υπενθυμισω σε αυτό το σημείο ότι βρισκόμαστε σε ένα φόρουμ με θέμα το bdsm. Υπάρχουν άλλοι χώροι, πιο κατάλληλοι που μπορούν να φιλοξενήσουν ιατρικές απόψεις και να δοθούν απαντήσεις από ειδικούς. Σας ευχαριστώ.
     
  11. Σταματω εδω. Δεν θα συνεχισω αλλο σε αυτο το νημα, κι ας το ξεκινησα εγω.
     
  12. Guruni

    Guruni aohuhzp lpzhp

    Αναφερω ατομα με διαταραχη χρωμοσωματων χχψ προφανως σε αυτα περιλαμβανονται και αλλοι συνδυασμοι πλην των χχψ. Γραψε καιναπο 23 πηγες τι ειναι το συνδρομο κλαινεφελτερ. Αυτο που δεν βρισκεις στις πηγες που αναφερεις ειναι οτι το συνδρομο κλαινεφελτερ παρουσιαζεται και σε γυναικες. Και φυσικα ουτε καν ξερεις τι γραφω.

    Το εχω ξαναγραψει αλλο το gender αλλο το sex.

    Και ναι εστω και για τους λιγους η ταυτοτητα φυλου εχει αξια. Στο κατω κατω εσενα τι σε πειραζει αν ο αλλος αυτοπροσδιοριζεται ως ανδρας ή σαν γυναικα? Σε ενοχλησε καπου?