Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αλληλεγγύη για τους βιασμούς γυναικών

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος Iagos, στις 10 Δεκεμβρίου 2015.

1. bas

bas Τέλος του παιχνιδιού - Πλήρης

Δεν θέλετε να συζητήσουμε. Έγινε πλήρως αντιληπτό. Δεν θα συνεχίσω.

Α, δεν είμαι υπεύθυνη να αποδείξω / υποδείξω. οτιδήποτε σε κανεν@. Συμπεριλαμβανομένου του @ChrisZab11. Αρνούμαι συνειδητά αυτό το ρόλο.

2. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Αυτά έχεις γράψει κι εσύ και ο έτερος. Ο άλλος μάλιστα μας έλεγε για την Θάτσερ ότι ήταν σούζα στο σπιτικό της γιατί βρήκε το μαστόρι της ωσάν ατόφια γυναίκα. Τα γραπτά μένουν ακέραια. Τώρα αν στριμώχτηκε το κωλίδι σας και γυρνάτε την μπιφτέκα, είναι άλλη ιστορία. Συμβαίνει συχνά εδώ μέσα, δεν καινοτομείτε.

3. elfcat

elfcat . Contributor

Η γυναίκα κινδυνεύει από τη βροχή, την πόρτα του αυτ/του όσο ένας άντρας.
    Η γυναίκα έρχεται σε δύσκολη θέση όταν φοράει το παλτό της, όσο ένας άνδρας.
    Από πότε η βροχή, η πόρτα του αυτοκινήτου και το παλτό είναι πηγή κινδύνου;
    Τι γράφετε;;

Θα σας προτείνω να σφουγγαρίζετε το σπίτι μια γυναίκας για να την προστατέψετε από το πάτωμα μήπως γλιστρήσει, να της βάζετε πλυντήρια για να προστατέψετε τη μέση της και να της μαγειρεύετε για να την προστατέψετε από το μάτι της κουζίνας μην και καεί, να της κάνετε όλα τα ψώνια για να την προστατέψετε από την κούραση. Όχι, μόνο τα ευκολάκια, να ανοίγετε μια πόρτα και μια ομπρέλα; Τί σόι σωστός άντρας θα ήσαστε άλλωστε αν η προστασία της θα ήταν η πόρτα και η ομπρέλα. Ντροπή.

4. ChrisZab11

ChrisZab11 Regular Member

Έχετε δίκιο. Την καλημέρα μου

5. bas

Τι έχω γράψει; Όχι τι φαντάζεστε κυρία μου. Τι έχω γράψει παρακαλώ.

6. ChrisZab11

Τελικά , οποίος φροντίζει, σέβεται, προστατεύει μια γυναίκα είναι σεξιστης !!!
    Όποιος δείχνει αδιαφορία τι είναι;;;

7. Iagos

Iagos Contributor

Θέλω όταν μπουκάρετε σε ένα νήμα που Έχω ανοίξει Εγώ να σέβεστε τη συνομιλία που έως τώρα έχει γίνει και να μην λέτε ό,τι νομίζετε.

Πότε δεν έγινε συζήτηση σε αυτό το νήμα με βάση την θεωρία της συλλογικής ευθύνης.

Όσον αφορά στους τουρίστες-σεξιστές που κατά καιρούς Μ/μας επισκέφθηκαν και εξακολουθούν να Μ/μας επισκέπτονται απλά δυσκόλεψαν τη ροή της συζήτησης αλλά επειδή επουδενί δεν υπήρξαν άξιοι συνομιλητές αποχώρησαν αφού Μ/μας ταλαιπώρησαν...

Iagos

Last edited: 22 Ιουλίου 2025
  8. Dark_Explorer

Μας έχεις γράψει και για το πόσο καυλιδερές είναι οι γυναίκες που έχουν υποστεί κακοποίηση.

9. bas

Και πάλι αυτό καταλάβατε εσείς. Δεν ευθύνομαι εγώ για αυτό κυρία μου.

10. Dark_Explorer

Κερά, παρακαλώ.

11. bas

Οπως νομίζετε. Χαλάω εγώ χατήρια;

12. ChrisZab11

Μάλλον λέτε ότι να ναι κι ότι θέλετε απλά για να υπάρχει σύγκρουση..
    Από το ουροποιητικό, το πήγατε στο κυριαρχικό.
    Αποφασίστε τι θέλετε να συζητήσουμε.

Ερώτηση 1: ποιος είπε ότι οι γυναίκες είναι εξαρτημένες;;; Που ;;
    Ερώτηση 2 : κανόνες συμπεριφοράς γνωρίζετε;;; Αυτούς εφαρμόζω.
    Ερώτηση 3 : να σέβεται κάνεις την γυναικα να την τιμά, να την προστατεύει κλπ είναι σεξιστικό;;; Και η αδιαφορία τι είναι;;
    Ερώτηση 4 : Είπα πουθενά ότι άντρας=κυρίαρχος;;;
    Είπα ,όσο πιο ξεκάθαρα γινόταν, όταν ένας άντρας χτυπά (βιαιοπραγει) σε μια γυναίκα τότε παύει να είναι άντρας .
    Εκεί έδωσα κι τα παραδείγματα.

Δεν περιμένω απάντηση , δεν θα αφήσω τις αρχές μου, που και με παραδείγματα έδωσα και τις αρχές αυτές σεβασμού τις μεταλαμπαδευω στον γιο μου.

Προσπαθείτε εναγωνίως να μας αποδείξετε τι είναι και τι όχι bdsm και ποιος είναι σεξιστης. Μάλλον εσείς είστε ο σεξιστης εδώ. Να το κοιτάξετε

Την καλημέρα μου .