Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αμα θες να φυγεις, φυγε...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Kits, στις 9 Ιουνίου 2006.

  1. Kits

    Kits Contributor

    Αμα θες να φυγεις, φυγε .... να γκρινιαζεις μονο παψε...(γνωστο λαικο τραγουδι)

    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν θέλει κάποιος να φύγει από την κοινότητα πρεπει να το ανακοινώνει κιόλας.

    Όλοι επικαλείστε διάφορα προβλήματα που δημιουργούνται και καποια κείμενα που γραφτήκαν και σας πείραξαν και αυτό έχει σαν συνεχεία την αποχώρηση σας από το σιτε…
    Άμα όπως λέτε έχετε προβλήματα η κάτι σας χάλασε εδώ μέσα γιατί δεν το γράφετε για να συζητηθεί και να βρεθεί μια λύση??? Άλλωστε μια από της χρησιμότητες του φόρουμ είναι να συζήτιουνται τα οποία προβλήματα… στο κάτω κάτω το λέει και η ιδία η λέξη FORUM..
    Όταν ανήκετε σε καποια κοινότητα ( και μπράβο που ονομάστηκε κοινότητα και όχι club-λέσχη – αυτό και μονο διαφοροποιείτε από οτιδήποτε άλλο υπάρχει έως τώρα στα ελληνικά δεδομένα) έχετε καποιες υπευθυνοτητες ως μέλη όπως και καποιες απαιτήσεις από τα αλλα μέλη..

    Αλλά οι περισσότεροι έχετε παρεξηγήσει πράματα , πρόσωπα και καταστάσεις!!!
    Εδώ μέσα δεν είμαστε ούτε για να γαμησουμε, ούτε να βρούμε γκόμενα/νο ούτε να ψαρεύουμε πελάτες ( γενικά μιλάω και δεν απευθύνομαι σε κανέναν συγκεκριμένα)
    Είμαστε εδώ γιατί έχουμε κάτι κοινό που μας δένει και μας κάνει μια κοινότητα. Αλλοίμονο άμα συμφωνούσαμε σε όλα… θα ηταν βαρετό και ανιαρό!

    Οποίος έχει πρόβλημα λοιπόν μπορεί να το γράψει και συζητηθεί και όχι να σηκώσει ‘’μπαϊράκι’’ και να πει φεύγω, εκτός άμα θέλει να τον παρακαλέσουμε για να μείνει… πραμα που φανερώνει μεγάλη ανασφάλεια…
    Τωρα αν καποιος θελει να φύγει προβλημά του!

    Στο κάτω κάτω ο καλός ο καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται!!!! Δεν μπορούμε να κάνουμε τα χατίρια σε ολους και ούτε όλοι να κάνουμε τα χατίρια ενός/μιας

    Ο διάλογος είναι ανοιχτός σε ολους και με τα ιδία δικαιώματα για ολους

    Τα παραπάνω εκφράζουν την προσωπική μου άποψη και γραφτήκαν με αφορμή την ‘’επιδημία’’ αποχωρήσεων τον τελευταίο καιρό…
     
  2. gaby

    gaby Guest

    Με τη σειρά μου νομίζω ότι αν κάποιος επιθυμεί να μοιραστεί μαζί Μ/μας τον προβληματισμό του και τα συναισθήματά του και ουσιαστικά να μας ρωτήσει την άποψή μας, πολύ καλά κάνει τότε και είναι ευπρόσδεκτα τα λόγια του.

    Κάποιος που αποχωρεί μπορεί να θέλει να μας δώσει την ευκαιρία να τον αποχαιρετήσουμε, γιατί να μην το κάνει; Γιατί να είναι κουμπωμένος;

    Για το αν "οι περισσότεροι έχουν παρεξηγήσει πράγματα και καταστάσεις" θα έλεγα ότι ο καθένας από Μ/μας έχει την δική του οπτική και πολύ καλά κάνει να την υπερασπίζεται και ακόμη και να την περιφρουρεί. Η οπτική του καθενός Μ/μας ελέγχεται ως προς την πραγματικότητα του καθενός Μ/μας και όχι ως προς την οπτικη των άλλων.
     
  3. hugger

    hugger Regular Member

    Γιατι κανουμε "ναζακια" Kits  
     
  4. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: Re: Αμα θες να φυγεις, φυγε...

    hehehehehehehhhh
     
  5. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Αμα θες να φυγεις, φυγε...

    Kits ,αντέγραψε το σε παρακαλώ καμιά 50ρια φορές  
     
  6. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Πάντως το ίδιο ερώτημα με τον Kits έχω κι εγώ. Δεν μιλώ για όταν θέτονται κάποιοι προβληματισμοί και περιμένεις να δει αν μια κατάσταση θα φτιάξει ή όχι.
    Μιλώ για τα διάφορα κραυγαλέα φεύγω που ειλικρινά με κάνουν να αναρωτιέμαι αν περιμένουν να βγάλουμε όλοι από ένα μαντήλι και να το κουνάμε με δάκρυα στα μάτια.

    Αν κάποιος tender lilly θέλει να αποχωρήσει, να αποχαιρετιστεί μπορεί και πριβέ ή απλά λέει παιδιά φεύγω και ήθελα να σας αποχαιρετήσω, δεν αφήνει αιχμές και υπονοούμενα, δεν κατηγορεί τους πάντες για οτιδήποτε και δεν βγάζει τις ανασφάλειες και απωθημένα του στους πάντες. Και τα 3 τα έχω δει να συμβαίνουν.
    Έχω δει και το άλλο. Να κάνει ολάκερο θέμα κάποιος που φεύγει, ο οποίος δεν ήξερα καν πως ήταν εδώ.
    Κι αναρωτιέμαι αφού κάποιοι δεν μπορούν να γίνουν ορατοί με την παρουσία τους, γιατί θεωρούν πως θα το κάνουν με την απουσία τους? λολ

    Το ότι σε όλους μπορεί να έρθει μια στιγμή που πάνω στη κούραση μας να πούμε, χρειάζομαι μια αποχή, είναι φυσικό κι αν αυτό έχει να κάνει με κάποιές προβληματικές καταστάσεις και πάλι είναι φυσικό να το εκφράσουμε.
    Άντε και κάποιος να πει πως φεύγει μια φορά. Πόσες φορές έχουμε δει να φεύγουν και να επιστρέφουν για να ξανακάνουν το ίδιο ακριβώς - μια "θεαματική" έξοδο.

    Αλλά φιγούρες και τραγωδίες και σαπουνόπερες για την αποχώρηση μου, με συγχωρείτε αλλά μου μοιάζει το λιγότερο μίζερο και κομπλεξικό.

    Αλλά...ειλικρινά και πάλι, δεν με πολυαπασχολεί, απλά σας καταθέτω πως το αντιμετωπίζω φευγαλέα μέσα στο μυαλό μου. Από κει και πέρα απλά παύει να με απασχολεί γιατί το θεωρώ απίστευτα ασήμαντο.
     
  7. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: Re: Αμα θες να φυγεις, φυγε...


    ετσι ετσι...
     
  8. Maley

    Maley Contributor

    Συμφωνω με την lara και τον Κits..
     
  9. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: Αμα θες να φυγεις, φυγε...

    Βορειοι και Νοτιοι...
     
  10. hugger

    hugger Regular Member

    με μενα δε συμφωνει κανείς? θα αποχωρησω λοιπον