Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αναστάτωσε τους Ιταλούς με το στριπτίζ της η Dita Von Teese

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Konstantinos, στις 20 Φεβρουαρίου 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Έχει γίνει γνωστή για το αισθησιακό στριπτίζ που παρουσιάζει μέσα σε ένα τεραστίων διαστάσεων ποτήρι για Martini. Αυτή όμως τη φορά, η διάσημη στριπτιζέζ Dita Von Teese τα πέταξε όλα στην κυριολεξία, όχι σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί, αλλά σε ένα από τα δημοφιλέστερα μουσικά φεστιβάλ, το οποίο παρακολουθούν χιλιάδες οικογένειες.

     

    H Von Teese εμφανίστηκε στο φεστιβάλ τραγουδιού του Sanremo και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοικτό, όταν λίγα λεπτά μετά την είσοδό της στη σκηνή, άρχισε να… αφαιρεί όσα την «ενοχλούσαν».

    Πρώτα έβγαλε το φόρεμά της, τα κομμάτια του οποίου ήταν διακοσμημένα με χιλιάδες μικροσκοπικούς κρυστάλλους και κατόπιν τις ψηλοτάκουνες γόβες της.

    Στο τέλος δεν έμειναν ούτε τα εσώρουχά της, τα οποία φρόντισε να βγάλει βουτηγμένη κυριολεκτικά μέσα στο ποτήρι με το Martini, κάνοντας φυσικά τα ανάλογα «παιχνίδια» τόσο με το ποτό, (το οποίο στην πραγματικότητα ήταν νερό), όσο και με την υποτιθέμενη πιπεριά που το συνόδευε.

    Η Αμερικανίδα σταρ λατρεύει την εικόνα που πλασάρει ως pin up girl των δεκαετιών του ’40 και του ’50 και έχει γίνει γνωστή για την ιδιαίτερη έφεσή της στο burlesque: ένα μείγμα χορού, στριπτίζ και θεατρικής παράστασης.

    Αν και στην αρχή του συγκεκριμένου σόου το κοινό «πάγωσε», αργότερα έδειξε να το απολαμβάνει, καθώς τελικά η εμφάνισή της δεν αποδείχθηκε καθόλου χυδαία, ενώ και η ίδια η πρωταγωνίστρια φρόντισε να χαλαρώσει τους εκατοντάδες θεατές που την παρακολουθούσαν από κοντά, πετώντας τους νερό με τα δάχτυλα των ποδιών της.

    Αυτές τις ημέρες, η 38χρονη πρώην σύζυγος του Marilyn Manson παρακολουθεί τις συλλογές γνωστών σχεδιαστών σε Νέα Υόρκη, Μιλάνο και Παρίσι, προκειμένου να πάρει ιδέες για τα κοστούμια των σόου της τα οποία επιμελείται η ίδια. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε πρόσφατα, μπορεί για έναν κορσέ και μόνον να ξοδέψει μέχρι και 8.000 δολάρια. Πρόσφατα μάλιστα, διέθεσε 70.000 δολάρια για ένα και μόνον φόρεμά της.



    http://www.cosmo.gr/Lifestyle/Italy/263964.html
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. Syrah

    Syrah Contributor

    "Conosciuta nel mondo comme la regina de Burlesque"?!?
     
Thread Status:
Not open for further replies.