Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Βάρβαρες δολοφονίες ζώων για γούνες...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος your_slave666, στις 28 Οκτωβρίου 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. your_slave666

    your_slave666 Regular Member

    Βαναυσο βιντεο που εβγαλε η PETA (οργανοση για την προστασία των ζώων).

    Η βιομηχανία της γούνας, ισχυρή και στην ελλάδα, βασανιζει και δολοφονεί χιλιαδες ζώα καθε μερα για την ικανοποίηση των αρρωστημένων γουστων μερικών "ανθρώπων". Μονο η δράση ολων μας μπορει να την σταματίσει. Το βιντεο είναι πολύ βάναυσο πραγματικά δεν συνιστάτε, απλά νομίζω ότι πρέπει να διαδοθεί

    .http://www.petatv.com/tvpopup/Prefs.asp?video=fur_farm
     
  2. Maley

    Maley Contributor

    αυτο εεγινε στην Ελλαδα?
     
  3. Eri

    Eri

    Τι σημασια εχει το που εγινε.....
    Σημασια εχει καποια στιγμη να γινει κατι......Αλλα δυστυχως το χρημα ειναι uber alles......
     
  4. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Καποτε, δεν ξερω ποσοι το εχετε ακουσει, ειχε συμβει το εξης ανατριχιαστικο και απανθρωπο, ειχαν "βγαλει" ενα μηχανημα το οποιο εκανε το εξης :Για να μην πυροβολουν τα αιλουροειδη, με αποτελεσμα να τρυπιεται η γουνα τους, τα εβαζαν ΖΩΝΤΑΝΑ σε αυτο το μηχανημα το οποιο τα εγδερνε απο το κεφαλι εως την ουρα με αποτελεσμα να πεθαινουν μεσα σε φριχτους πονους, κατι που ευτυχως καταργηθηκε.
    Το συγκεκριμενο βιντεο δεν θελησα να το δω, τα νευρα μου δεν αντεχουν πλεον και δεν θα ηθελα η να εγκληματισω, η να κλειστω στο τρελλοκομειο.
     
  5. Maley

    Maley Contributor

    ο ανθρωπος ειναι το χεοροτερο κτηνος..δεν παει αλλο..
     
  6. master Thanassis

    master Thanassis Regular Member

    Απάντηση: Βάρβαρες δολοφονίες ζώων για γούνες...

    οταν θα σταματισει ναχει ζητηση η γουνα και το δερματινο θα σταματισει ολο αυτο
    ασ το καταλαβουμε ολοι Οσο για τον ανθρωπο ειναι το χειροτερο Κτηνος στην γη
     
  7. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Δεν πιστεύω ότι μία γυναίκα θα έγδερνε ποτέ ένα ζώο ζωντανό, θα το σκότωνε πρώτα για να μην υποφέρει. Θα της αρκούσε η γούνα του. Θα βασάνιζα όμως με ΜΕΓΑΛΗ ευχαρίστηση τους "ανθρώπους" που γδέρνουν τα ζώα ζωντανά. Θα τους ευνούχιζα και θα τους τάιζα με τα ακροδάχτυλά μου τα γεννητικά τους όργανα. Θα το θεωρούσα απλά ΜΙΑ Δ Ι Κ Α Ι Η ΤΙΜΩΡΙΑ.

    Προσωπικά, φοράω μόνο συνθετικές γούνες. Φοράω όμως δερμάτινα. Τρώω και κρέας. Κάποτε είχα τύψεις γι αυτό (ακόμη έχω, εφ' όλης της ύλης). Επειδή αδιαφορούμε για τον τρόπο με τον οποίο εκτρέφονται και θανατώνονται τα ζώα, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε συνένοχοι της κτηνωδίας. Ένα εξαιρετικό βιβλίο που διαπραγματεύεται αυτό το θέμα είναι το "Elizabeth Costello" του J.M. Coetzee. Αν η περιέργεια του νηματοθέτη είναι ικανή να τον παραπέμψει στο ανωτέρω βιβλίο και να "αντέξει" να το διαβάσει μέχρι τέλους, θα έχει υποστεί ένα μικρούλι schmiss (είναι εξαιρετικό βιβλίο αλλά λίγο βαρύ για την ηλικία του) για το γεγονός ότι με ανάγκασε να δω (ως το τέλος) το βίντεο που παρέθεσε (εν τη μεγαλοψυχία του). Συγνώμη για τις γρατζουνιές. Και ευχαριστώ. Πολύ διδακτικό.
     
    Last edited: 29 Οκτωβρίου 2007
  8. your_slave666

    your_slave666 Regular Member

    Απάντηση: Re: Βάρβαρες δολοφονίες ζώων για γούνες...

    Το συγκεκριμένο όχι, αλλά γίνεται. Εχουμε αξιοσημείωτη παραγωγή γούνας.


    Τα δερμάτινα δεν προερχονται από τέτοιου είδους θανάτωση νομίζω.
    Οποια γυναικα φοράει γούνα καλό είναι να έχει συναίσθηση του τι συνέβη πριν σε ένα ζωο...
     
    Last edited: 28 Οκτωβρίου 2007
  9. Eri

    Eri


    Για οποιαδηποτε θανατωση ζωου υπαρχουν ειδικες νομοθεσιες που επιβαλλουν τη γρηγορη κ χωρις πονο θανατωση του ζωντανου.....Αν οι αρχες λειτουργουσαν οπως θα πρεπε δε θα υπηρχαν τετοια περιστατικα.....Το συγκεκριμενο βιντεο μας δειχνει την ανοχη ισως των αρμοδιων σε τετοια κτηνωδη κ απανθρωπα περιστατικα.....Δε νομιζω να μη γνωριζουν.....
    Δεν ειμαι υπερ της φυσικης (ουτε καν της συνθετικης)γουνας ουτε της εκτροφης ζωων για την κατασκευη της γιατι ειναι κατι τελειως αχρηστο για την επιβιωση μας....Δε νιωθω ομως ενοχες που τρωω κρεας η που φοραω δερματινα....Τα δερματινα προερχονται απο ζωα που θανατωνονται για την παραγωγη κρεατος δλδ κατι απαραιτητο για την επιβιωση του ανθρωπου κ ειναι παραγωγο της ολης διαδικασιας......Απο αρχαιοτατων χρονων αλλωστε ο ανθρωπος ακολουθουσε αυτη τη διαδικασια για να τραφει κ να προστατευτει απο το κρυο......

    Οσο για τη δικαιη τιμωρια αγαπητη Δωρα εμενα δε θα μου αρκουσε μονο ο ευνουχισμος τους......Θα τους εκανα ακριβως το ιδιο.....κ οταν μετα τις πρωτες μαχαιριες στο προσωπο παρακαλουσαν κ ικετευαν να τους αφησω θα ημουν λιγο ελαστικη.....θα επαιζε το βιντεακι μπροστα τους ωστε να ξερουν τι τους περιμενει....να μην τους ερθει ξαφνικο......
     
  10. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Εχω γουνες! 2 αλλα οικολογικες, συθετικες, ψευτικες και σε οποιον αρεσω!
    Και πιστεψτε με δεν ξεχωριζουν σε τιποτε απο τις αληθινες!
    Αλλα για καποιες ανισσοροπες παιζει βλεπεις ρολο και το image.
    Αμα τις αρπαξεις απο το μαλλι και τις συρεις γυμνες απο Πειραια μεχρι Κηφισια, να δεις ποσο ευκολα γδερνεται και το δικο τους τομαρι!!!
     
  11. Lasia

    Lasia Regular Member

    Απάντηση: Βάρβαρες δολοφονίες ζώων για γούνες...

    Τώρα πάτησες το ευαίσθητο σημειο μου,
    ευχαρίστως θα έγδερνα αυτούς που κάνουν αυτή την δουλειά για να πάρουν την γούνα ενός ζώου, όχι τίποτα , για να δούναι πως είναι.
     
  12. Mr Giannis

    Mr Giannis Regular Member

    ένα πιάτο φαγητό, άντε δύο, ρουχα για να μην κρυώνουμε και να μην γελάνε οι άλλοι με την...κορμάρα μας, κι ένα κεραμίδι για να βάλουμε από κάτω το κεφάλι μας. Τα περισσότερα από αυτά είναι κατάχρηση και σπατάλη ή αλλιώς εγκλήματα κατά των συγκατοίκων και ξαδέρφων μας στον πλανήτη γή.
     
Thread Status:
Not open for further replies.