Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί όχι και τέτοια νήματα;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Apollyon, στις 22 Ιανουαρίου 2008.

  1. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γιατί όχι και τέτοια νήματα;

    Δεν είναι έτοιμο το φόρουμ για τον έρωτα μας ακόμα ..Σκέψου όμως για πόσα άλλα πράγματα είναι έτοιμο..(και άμα βρεις πες μου και μένα :Ρ)..Εν ολίγοις..κάποια πράγματα δε μπορούν να μοιραστούν όσο άμεσα και αν δοθούν..γιατί;..δεν ξέρω αν θα αντέξω κάτι πολυαμορικό σε αυτήν την περίπτωση και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να πάρω τέτοια ευθύνη πάνω μου..ακόμα και αν έχω εσένα συνοδοιπόρο σε αυτό το δύσκολο έργο..

    Πιο λαικά:Ηλία άσε μη μιλάς γιατί λίγοι θα μας καταλάβουν και αν μας καταλάβουν θα ανοίξουν τα ματάκια τους και θα κάνουμε έναν κύκλο όλο τρέλα..Το κακό θα είναι πως μετά δε θα ξεκολλάνε από πάνω μας!

    1.Μέσα από τον καβγά τους θα βγουν εκείνα τα στοιχεία που μας δένουν ρε λατρείααααα....
    2.Για να βγάζει σουξέ η Βίσση;
     
  2. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Εμένα αυτό το "Νήματα για την εκκλησία δεν επιτρέπονται", μου θυμίζουν ζντανοφικές διαδικασίες (πιο απλα σταλινικές, ο Ζντάνοφ ήταν πολιτιστικός ηγέτης του Στάλιν). Και, από ότι μου είπε ο γιατρός, έχω μια... αλεργία με τέτοιες διαδικασίες. Δεν έχω πρόβλημα αν κάποιος μπει στον κόπο να μου το εξηγήσει, αλλά έτσι σε στιλ "αποφασίζουμε και διατάσσουμε", δεν είναι πρακτική και λογική ενός ελευθεριακού χώρου.
     
  3. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Συνεβαινε στην Ελλαδα της επταετιας 67-74.Κακη εποχη (απο οτι λενε τουλαχιστον οι σημερινοι "δημοκρατες")
     
  4. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    οπως εσυ δεν θα πας να αφοδευσεις στην φλοκατη σου αλλα στην λεκανη σου, ετσι κι εδω δεν θελουμε τετοιου ειδους συζητησεις γιατι δεν το σωστο μερος. τι σημαινει αυτο, πως δεν εχεις το δικαιωμα να αφοδευεις (και γαμω τις λεξεις) ? το εχεις απλα καντο εκει που πρεπει.
     
  5. Kits

    Kits Contributor

    και γαμω τα παραδειγματα.... μας επεισες!!!
     
  6. Syrah

    Syrah Contributor

    Ahh, those voodoo who do what we don't (?) dare to people...
    Ορίστε και το pendulum remix (μακράν δυνατότερο από αυτό των white stripes, κατά την άποψή μου) :  

    [nomedia=""]YouTube - Broadcast Yourself.[/nomedia]
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  7. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Μακράν  
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  8. superfly

    superfly New Member

    Αγαπητέ Κωνσταντίνε,
    Θεωρώ ότι η απόφαση για το αν θα συζητούνται και άλλα θέματα, πέρα από το BDSM, πρέπει να βασιστεί στο τί είδους σχέσεις θέλεις να δημιουργηθούν ανάμεσα στους συμμετέχοντες.

    Αν μιλάμε για αποκλειστικά BDSM σχέσεις, τότε δεν θα πρέπει να επιτρέπονται άλλα θέματα.
    Ορθά-κοφτά, "κυρίες και κύριοι, εδώ μιλάμε μόνο για BDSM, τα υπόλοιπα αφήστε τα στην είσοδο".
    Θεωρώ ότι κανείς εδώ μέσα δεν "είδε φως και μπήκε", στη χειρότερη googlάρισε BDSM+Ελλάδα και βρήκε το site, και πάλι όμως τρωγόταν για BDSM για να το κάνει.

    Όμως, αυτό δεν έρχεται σε αντίθεση με τον όρο "κοινότητα"; Μια κοινότητα (πρέπει να) συζητά όλα τα θέματα που την απασχολούν. Και μια κοινότητα ποτέ δεν πρέπει να είναι αποκομμένη από αυτά που συμβαίνουν γύρω της (εκτός και αν λέγονται Μορμόνοι), γιατί πολύ απλά την επηρεάζουν. Παράδειγμα η Εκκλησία. Πήγαινε πες σε ένα παπά ότι γουστάρεις να μαστιγώνεις το συνάνθρωπό σου. Τον κώλο σου να χτυπάς κάτω ότι δεν τον χαλάει καθόλου τον συνάνθρωπο, εσένα θα σε βγάλει δαίμονα. Και επειδή έχει μεγάλο ακροατήριο που τα πάντα καταπίνει αμάσητα, θα περάσει και στους άλλους ότι είσαι δαίμονας. Άρα, σε αφορά.

    Μετά, σκέψου δύο ανθρώπους, π.χ. ο ένας θέλει τη γυναίκα από κάτω, ο δεύτερος από πάνω. Σε μια BDSM συζήτηση, οι ρόλοι είναι ασύμβατοι, δεν πρόκειται ποτέ να τα βρούν σε τίποτα. Αν, όμως, τους δίνεται η ευκαιρία να βγαίνουν από τους ρόλους τους και να μιλάνε οι άνθρωποι και όχι οι BDSMάδες, μπορεί αυτοί οι δύο άνθρωποι να γίνουν και φίλοι στο τέλος. Αυτό και αν βάζει γερά θεμέλια για κοινότητα.

    Για να τελειώνω με αυτό το post, πιστεύω ότι δεν πρέπει να ακούγεται εδώ μέσα τίποτα για αθλητικά, μηδέν. Πολιτική και όλα τα άλλα, ΜΕ ΜΕΤΡΟ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ, δεν είμαστε παιδάκια, αλλιώς παρέμβαση moderators και άλλα μέτρα (αν περιληφθεί και "φροντίδα" με sigle tail, δηλώνω εθελοντής για τιμωρός   ).