Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δηλαδη Εγω που ψαχνω να υποταξω μια Domme Ειμαι τρελλος?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Marqui, στις 3 Αυγούστου 2006.

  1. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  2. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Να είστε καλά.
     
  3. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Δεν φτάνει που η αναλογία ζήτησης/ύπαρξης Domme είναι απελιστική, έρχονται και οι Doms να προσπαθούν να κάνουν και Αυτές τις λίγες sub.. Αμοιρε σουμπε τι σου έμελλε να πάθεις!!!
     
  4. tithon

    tithon Contributor

    αλήτες, μην το συζητάς.
     
  5. rea..

    rea.. Contributor

    @AuroraBorealis
    Για αρχή, η συνειδητοποιημένη Κ που έγινε συνειδητοποιημένη υ. Δεν στέκει νοηματικά, περισσεύει μια "συνειδητοποίηση".

    Ακόμα και έτσι, θα μπορούσα να το δεχτώ ως πιθανότητα αν σε αφορούσε βιωματικά, ο ίδιος όμως το αποκλείεις για τον εαυτό σου. Άρα αποκλείεται και η πιθανότητα.

    Ήταν η άλλη συνειδητοποιημένη Κυριαρχική και σκάει ο Κυριαρχάρας ο αντρούκλας και την υποτάσσει!
    Πριν φτάσουμε στα απίστευτα του Ρίπλει, σε αυτές τις περιπτώσεις, συχνά παίζουν άλλα σενάρια πολύ πιο βατά στην ιστορία σου. Όπως το ότι η Κ δεν ήταν ποτέ συνειδητοποιημένη ή ότι" υποτάχθηκε" για άλλους λόγους ή ότι της αρέσει να παίζει και στα δύο άκρα. Κάτι που ο Κυριαρχάρας ο αντρούκλας φυσικά δεν θα προτιμήσει να δει γιατί τον "συμφέρει" να πιστεύει αυτό που πιστεύει.

    Το γιατί τον συμφέρει αυτό, έχει πολύ ενδιαφέρον ανθρωπολογικά, κρύβει απύθμενη ανασφάλεια και ανάγκη επιβεβαίωσης. Τα οποία του παρέχει απλόχερα και συνειδητοποιημένα η πρώην "Κ "και νυν "υ". Τα εισαγωγικά μπαίνουν διότι η νυν "υ" δεν υποτάσσεται ποτέ επί της ουσίας σε έναν Κ που χειρίζεται με τόση μαεστρία.
    Αυτό που φαντάζει σαν Έβερεστ στον Αντρούκλα - κυριαρχούκλα για εκείνη είναι παιδότοπος.

    Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις παραμυθιάσματος και αυθυποβολής, με το επιχείρημα "Όλα μπορούν να συμβούν". Φυσικά και όλα μπορούν να συμβούν αλλά τελικά πως ερμηνεύεται αυτό που συμβαίνει είναι άλλη υπόθεση.

    Η ντόμα που έγινε αρνάκι είναι η φαντασίωση των χειριστικών, όχι των Κυριαρχικών. Και η χειριστικότητα είναι δίκοπο μαχαίρι.
    "Συχνά όταν θέλουμε να κάνουμε πειράματα σε άλλους, τελικά καταλήγουμε να πειραματιζόμαστε με τον εαυτό μας"

    Οι θέσεις είναι 2 ..πάνω και κάτω. Οι κυριαρχικότερες των υποτακτικότερων εντός εκτός και επί τα αυτά είναι δυσνόητα και θολά νερά.

    Ένας/ μία Κ μπορεί να καλλιεργήσει ασυμμετρία μόνο σε γόνιμο για υποταγή έδαφος. Συνειδητοποιημένο ή μη, η τάση προϋπάρχει, δεν την δημιουργεί από το πουθενά κανένας αντρούκλας κυριαρχούκλας. Αλλά μπορούμε να το πουλήσουμε θαυμάσια και αυτό το σεναριάκι σε όποιον έχει ανάγκη να τσιμπήσει.

    Η παραμύθα ότι η γυναίκα είναι εκ φύσεως υ μας τελείωσε. Και εγώ είμαι ιχθύς άρα είμαι ευαισθητούλα και ευαλωτούλα.

    p.s. Ο thinker που δεν ασχολείται με facts λέγεται dreamer 
     
    Last edited: 19 Οκτωβρίου 2018
  6. espimain

    espimain Contributor

    Έχουμε παραδείγματα που υπήρξαν τέτοιες μεταλλάξεις.
    Αυτά με τους άνδρες κυριαρχικούς που αρχίζουν ξαφνικά να δηλώνουν perv είναι πολλά και εμφανή. Τόσο εμφανή όσο και αυτά που γυναίκες υποτακτικές αρχίζουν να δηλώνουν perv.
    Τα παραδείγματα που γυναίκες κυριαρχικές έγιναν υποχείρια ανδρών κυριαρχικών, είναι πολύ λιγότερα, αλλά έχουν υπάρξει κάποια λίγα τα τελευταία χρόνια.

    "Μηδένα προ του τέλους μακάριζε".
    Βασικά όπως την βρίσκει ο καθένας.
     
  7. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Καλησπέρα σας αγαπητέ μου Τιθών,

    ο μόνος προσδιορισμός ο οποίος επισυνάπτω στο πλαίσιο στο οποίο αναφέρεστε είναι αυτός του εφικτού. Τούτο δεν το κάνω διότι δεν έχω και άλλους χαρακτηρισμούς να το προσδιορίσω αλλά επειδή αυτοί πάντα κρίνονται από τις συνθήκες και μέσα από τις αντιλήψεις του παρατηρητή.

    Σε ότι αφορά τα εκτός πλαισίου, θα συμφωνήσουμε ότι ίσως να χρειάζονται πολλά έξοδα και ξόδεμα, το δυσανάλογο αυτών θα μπορούσε να κριθεί μόνο απαντώντας υποκειμενικά με την σειρά στα ερωτήματα που θέτονται στο τέλος την απάντηση σας. Είμαι της γνώμης ότι κάτι τέτοιο θα ήταν ανώφελο.

    Βάζοντας όμως εντός πλαισίου τις δύο περιπτώσεις που αναφέρετε, η προσωπική μου γνώμη για τον Πάπα είναι ότι ο Πάπας είναι ο διευθύνων σύμβουλος της "Καθολική Εκκλησία και συνεργάτες Α.Ε." αλλά όχι ο ιδιοκτήτη της και ως τέτοιος και παρόλα την ηγετική του θέση και τον ηγετικό και κυριαρχικό χαρακτήρα του είναι τσουλάκι σε μεγάλο βαθμό κάτι ή/και κάποιων άλλου/άλλων (πράγμα που το κάνει, όπως το παρουσιάζω τουλάχιστον, ιδανικό παράδειγμα για αυτό που θέλω να πω). Όσο αναφορά την αρρενοφοβική του φόρουμ, δεν το θεωρώ απίθανο ότι το σωστό άτομο με το σωστό πλαίσιο θα μπορούσε να αποσβέσει τις αιτίες πίσω από την αρρενοφοβία της απαλλάσσοντας την από αυτή και αποκαλύπτοντας την πραγματική της στάση απέναντι στο ανδρικό φύλο (λογικά ισότιμη) χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κατα ανάγκη θα αναδείξει κάποιον υποτακτικό χαρακτήρα της ή ότι θα την υποτάξει. Αυτό ίσως να ήταν ένα επόμενο βήμα υπό το καθεστώς ενός νέου πλαισίου.


    Καλησπέρα και σε σας κυρία Μωβ,

    αυτό είναι ένα σημείο το οποίο αναδεικνύει μία θεμελιώδη διάσταση μεταξύ των απόψεων μας. Συνεχίζοντας την γενίκευση που προτείνεις μιλώντας γενικά για άνθρωπο και όχι ειδικά για bdsmers, η γνώμη μου είναι ότι κάθε στιγμή ο άνθρωπος, ο κάθε άνθρωπος, και κυριαρχεί και υποτάσσεται ταυτόχρονα. Αυτό που ορίζει το αν είναι κυρίαρχος (αλλά όχι και το αν είναι κυριαρχικός) ή υποταγμένος (αλλά όχι και το αν είναι υποτακτικός) είναι ο λόγος μεταξύ του πόσου κυριαρχεί και του πόσου υποτάσσεται και ποτέ δεν είναι μόνο κυριαρχεί και μόνο υποτάσσεται.

    Εκτός και αν όλο αυτό το φιλτράρω αιτιοκρατικά. Σε αυτή την περίπτωση θα έλεγα ότι τα πάντα, όχι μόνο άνθρωπος, υποτάσσονται στην αιτιότητα άρα μόνο υποταγή μπορεί να υπάρξει, ουδέποτε στον σύμπαν υπήρξε επιλογή παρά μόνο συνάρτηση.

    Αν όμως όλο αυτό αποφύγω να το δω αιτιοκρατικά, θα πω ότι για τον άνθρωπο η μεγαλύτερη υποταγή είναι ο αναγκαίος σεβασμός της ελευθερίας του άλλου. Καμία αμφιβολία για το αναγκαία, καμία αμφιβολία για το υποταγή, όσο αφορά τις δικές μου διαπροσωπικές σχέσεις και την θέση μου στις κοινωνίες στις οποίες ανήκω με την κυριαρχική μου φύση να σπρώχνει όσο το δυνατόν περισσότερη προτεραιότητα στις δικές μου ελευθερίες και επιλογές έναντι των ελευθεριών και των επιλογών των άλλων.

    Αν ξανακουβαλίσω την συζήτηση μέσα στο bdsmικο πλαίσιο και με αφορμή το

    θα το διακλαδώσω σε δύο περιπτώσεις, την α) "ναι είμαι συνειδητά και συνολικά Κ αλλά καμιά φορά αναγκαία/αναγκαστικά υποτάσσομαι κιόλας" και την β) "ναι είμαι συνειδητά και συνολικά Κ αλλά καμιά φορά με καυλώνει να υποτάσσομαι κιόλας" και θα σου συζητήσω μονάχα την πρώτη λέγοντας ότι σε μία σχέση δύο κυριαρχικών μπορεί να υπάρξει είτε μία ισορροπία για την οποία έχω αναφερθεί σε άλλο νήμα είτε μία ιεραρχία. Ειδάλλως εικάζω ότι η σχέση θα είναι μη βιώσιμη.

    Αφήνοντας έξω την ισορροπία που αφορά άλλο νήμα και εξετάζοντας μονάχα την περίπτωση της ιεραρχίας είμαι της γνώμης ότι αυτή πραγματώνεται μονάχα όταν το λιγότερο κυριαρχικό μέλος υποταχθεί ιεραρχικά στο ισχυρότερο κυριαρχικό μέλος. Αυτό όμως δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι το λιγότερο κυριαρχικό μέλος χάνει ή υποβαθμίζει την κυριαρχική του υπόσταση γενικά και επίσης αυτό δεν σημαίνει ότι η ιεραρχία είναι απαραίτητο να εδραιωθεί με βίαιο τρόπο, με εκμαίευση συναίνεσης ή με καταπίεση. Μπορεί κάλλιστα να γίνει αβίαστα λόγω του κυριαρχικότερου εκτοπίσματος του κυριαρχικότερου μέλους μίας τέτοιας σχέσης, μεταξύ άλλων.


    Το μόνο που καταλαβαίνω είναι το "πόσο - βάλε όποια αρνητική λέξη θέλεις εδώ - μου ήταν αυτό που είπες περί Εβερεστ" και αυτό μπορώ ακέραια να το δικαιολογήσω λαμβάνοντας υπόψιν τις αναρχοφεμινιστικές σου αντιλήψεις.

    Όλοι αυτοί που κάρφωσαν σημαίες στο Έβερεστ το κατάφεραν ακριβώς επειδή είχαν μία πολύ καλή γνώση και σεβασμό απέναντι στην φύση και υπόσταση της συγκεκριμένης βουνοκορφής. Καλός άλλωστε ορειβάτης από ότι ξέρω θεωρείται εκείνος ο οποίος θα σεβαστεί το βουνό που σκαρφαλώνει και θα αφήσει ανέγγιχτη την χλωρίδα και την πανίδα του, δεν θα αφήσει τα σκουπίδια του εκεί και γενικά δεν θα του αλλάξει τίποτα από όλα εκείνα που ήταν εκεί πριν πάει αυτός, όμως θα το κατακτήσει.

    Άλλο πράγμα σκαρφαλώνω στην κορυφή και τις καρφώνω την σημαία μου και με θαυμάζω για αυτό, άλλο πράγμα πριονίζω την κορυφή και την φορτώνω και την κουβαλάω στην αυλή μου να την καρφώνω σημαίες όποτε μου γουστάρει και άλλο διαβρώνω όλο το βουνό από κάτω που την κρατά εκεί ψηλά οπότε που θα πάει η κορυφή? στην αυλή μου θα καταλήξει.

    Τα πρώτο συνιστά σεβασμό, τα δύο άλλα όχι.

    Για να ανακεφαλαιώσω, δεν κρίνω σε καμία περίπτωση την τάση ενός κυριαρχικού να ιεραρχήσει ή να υποδουλώσει μία κυριαρχική όπως δεν κρίνω σε καμία περίπτωση την τάση μίας κυριαρχικής να ιεραρχήσει ή να υποδουλώσει καθώς δεν κάνω κάνω τον κόπο να κρίνω και τους τρόπους που κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γίνει.

    Απλά λέω ότι είναι :
    α) Εφικτό
    β) ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το τι θα μας ξημερώσει bdsmικα και γενικά, άσχετα με τα θέλω μας.


    Αυτή την γραμμή, αν ήμουν στην θέση σου, θα απέφευγα να την συζητήσω δημοσίως στο φετ με αυτούς των οποίων τις απόψεις τους μοιράζεσαι/συμμερίζεσαι/ακολουθείς.


    Τα σέβη μου αγαπητέ κύριε MasterJP,

    θα έλεγα ότι αυτός ο ορισμός ταιριάζει γάντι σε αυτό που προσωπικά ορίζω ως υποτακτικό/υποτακτική αλλά όχι ως υποταγμένο/η το οποίο το θεωρώ ένα σαφώς μεγαλύτερο σύνολο.
     
  8. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Και το dreamer μου αρέσει και καλά μου κάθεται.

    Για όλα τα υπόλοιπα πριν σου απαντήσω θα ήθελα να ξέρω αν προτιμάς να σου επιτεθώ ή να συζητήσω την γνώμη μου όσον αφορά τα συμπεράσματα σου.
    Ένα από τα δύο θα γίνει ούτως ή άλλως.
     
  9. rea..

    rea.. Contributor

    Συμφωνώ.
    Η "επίθεση" ξεκίνησε ήδη από τις "επιλογές" που μου έδωσες.
     
  10. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Απόψεις αγαπητέ Σέλας, οι δικές μου επί του θέματος που θίγετε βρίσκονται εδώ
     
  11. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Άσχετο. Οι σημαίες σε κάθε κορυφή βουνού είναι σημάδι κακής γνώσης και έλλειψης σεβασμού απέναντι στη φύση και υπόσταση και μπλαμπλά. Είναι σκουπίδια, όπως ξέρουν οι συνειδητοποιημένοι ορειβάτες. Αυτόματα, όσοι καρφώνουν μια σημαία και την αφήνουν εκεί αποδεικνύονται μη συνειδητοποιημένοι ορειβάτες, ότι και να δηλώνουν.

    Έχει δε πλάκα ότι η προηγούμενη σας δήλωση έρχεται σε ευθεία αντίθεση με την επόμενή σας:
    Χώρια που "θα το κατακτήσει" είναι μια αποκαλυπτική ερμηνεία κινήτρων. Απλώς ανέβηκε μέχρι εκεί πάνω. Και τι έγινε;

    Και τέλος, τα παραπάνω δεν είναι καθόλου άσχετα με το θέμα που συζητιέται.
     
  12. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Το αναγνωρίζω ως λάθος μου αν κάτι τέτοιο συνέβη και θα προσπαθήσω να παρέχω εκ νέου επιλογές για πιο φιλικό διάλογο.

    Σε αυτή την συζήτηση αυτό που πρέπει να πολεμήσω βλέπω ότι είναι η εικόνα του απύθμενης ανασφάλειας και ανάγκης για επιβεβαίωση χειριστικού αντρούκλα.

    Όχι λοιπόν καλή μου rea.. δεν αναφέρουμε σε αυτή την όχι σπάνια κατηγορία. Και ο λόγος που συζητάω για άντρα κυριαρχικό έχει να κάνει με το ότι ακριβώς αυτό πραγματεύεται το νήμα. Ελάχιστα αλλάζουν αν στην θέση του κυριαρχικού βρεθεί γυναίκα σε όλα όσα έχω πει, και αυτό αφορά συνήθως μεθοδολογία, όχι τάσεις και όχι αποτέλεσμα.

    Αν αποκλείσουμε εκείνους τους κυριαρχικούς τους οποίους τους τρώει η ανάγκη να γεμίζουν με κύπελα και βραβεία την βιτρίνα τους παινεύοντας τα κατορθώματα τους πρώτα από όλα στον εαυτό τους και μετά στους όμοιους τους και που για αυτούς θα είχε αξία μεγάλη ίσως το έπαθλο της υποδούλωσης μίας καλής κυριαρχικής, μου περισσεύει μία μονάχα κατηγορία κυριαρχικών. Αυτή στην οποία ανήκουν οι κυριαρχικοί που στο πρόσωπο μίας κυριαρχικής βρήκαν τα χίλια μύρια θαυμαστά και ενδιαφέροντα με το μόνο που ίσως δεν τους αρέσει είναι η μη υποτακτικότητα τους.

    Αυτό που δεν θα συζητήσω είναι το αν είναι σωστό ή λάθος, ηθικό ή ανήθικο ένας τέτοιος κυριαρχικός να πλησιάσει μία τέτοια κυριαρχική με σκοπό τέτοια σχέδια. Μία τέτοια συζήτηση θα είχε ακριβώς την ίδια υφή με την συζήτηση του αν είναι σωστό ή ηθικό ένας κυριαρχικός να αγγίζει και να αλλάζει ή να χειραγωγεί τις κόκκινες γραμμές μίας υποτακτικής του, να αναδομεί την προσωπικότητα της κτλ κτλ.

    Προς αποφυγήν παρεξηγήσεως την πρόθεσης μου να μην κάνω αυτή την συζήτηση θα διευκρινίσω ότι προσωπικά θα απέφευγα να κυριαρχήσω κυριαρχική χωρίς όμως να δώσω απάντηση στο ότι το κατακρίνω ή όχι αν και όταν γίνεται και από όποιον γίνεται.

    Ακριβώς λοιπόν αυτό, για αυτό και παραμένω το στο όλα μπορούν να συμβούν και κρατάω αποστάσεις από το πως θα μπορούσε αυτό να ερμηνευτεί.

    Θα διαφωνήσω. Θα πω ότι αυτό είναι το σαφώς ευκολότερο (και για πολλούς το μόνο πρέπων ?)

    Όχι οι γυναίκες δεν είναι εκ φύσεως υποτκατικές αλλά ο τρόπος που λειτουργούμε ως άνθρωποι και κυρίως οι αδυναμίες μας πολλές φορές παρέχουν σε άλλους κατάλληλους ανθρώπους δυνατότητες να μας υποδουλώσουν. Εμμένω στην θέση μου ότι διαφορετικά φύλα γενικά (αν αυτό σου είναι πιο εύπεπτο) εκθέτουν διαφορετικού είδους αδυναμίες.

    Αφού σε μένα λοιπόν δεν συνέβη σωστά υποθέτεις ότι αποκλείεται η πιθανότητα.
    Τα δικά μου τα μάτια όμως έχουν δει :

    α)Φανατικά άθεη να προσεύχεται και τάμα μεγάλο να κάνει προκειμένου η κόρη της ανανήψει
    β)Φανατική φεμινίστρια με αγώνες και συμμετοχές να βιώνει και να μην ξεκολλάει όλα εκείνα που πολέμησε ως θύμα του αναπάντεχου έρωτα της προς ένα σύντροφο της αγωνιστή φεμινιστή
    γ)Φανατικό χρυσαυγίτη να γίνεται φανατικός αντιφασίστας.

    οπότε προσωπικά παραμένω στο "τα πάντα ρει" και προτιμώ μεγάλη μπουκιά στο στόμα μου να βάλω και μεγάλη κουβέντα να μην πω.
     
    Last edited: 19 Οκτωβρίου 2018