Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΕΣΥ πού ΗΣΟΥΝ ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Τέχνη' που ξεκίνησε από το μέλος James_Bondage, στις 28 Απριλίου 2011.

1. James_Bondage

James_Bondage Regular Member

Ναι ρε παιδακι μου δε τα φαγαμε μαζι οκ.. αλλα..
    ΕΣΥ πού ΗΣΟΥΝ ???

Έχω βουλιάξει κι εγώ μές τη συλλογική κατήφεια, μες την κατάθλιψη...
    Φοβάμαι, ανησυχώ, θλίβομαι, αναρωτιέμαι για το μέλλον των παιδιών μου,
    για το γκρέμισμα των ονείρων μου και των μακρυχρόνιων προσπαθειών μου...

Αλλά ακόμα και αυτά καλύπτονται από την βαθιά μου οργή...
    Πού ήμουν όλα αυτά τα χρόνια εγώ;
    Πού ήσουν όλα αυτά τα χρόνια εσύ, εαυτέ μου;

Πού ήσουν όταν μας κοροϊδευαν, μας ξεπουλούσαν,
    μας πέταγαν τα πλαστικά όνειρα στη μούρη κι εσύ τα κυνηγούσες;

Πού ήσουν όταν ο γιατρός σού ζητούσε το φακελλάκι για να σε κάνει καλά και αντί να τον καταγγείλεις τον πούστη, τον πλήρωνες αποκαλώντας τον "γιατρέ μου"

Πού ήσουν όταν έβλεπες τους μεγαλοδικηγόρους να γίνονται μοντελάκια ζωής στην τηλεόραση
    και να κόπτονται για το κοινό καλό και το δίκαιο, δηλώνοντας 10,000 ευρώ εισόδημα...
    "Πόσο καλά τα λέει ο πούστης..." έλεγες

Πού ήσουν όταν έδινες το μπαξίσι στην πολεοδομία αντί να του δώσεις γροθιά στη μούρη του καργιόλη
    αλλά μετά δεν θα έβγαινε η άδεια της πολυπόθητης οικοδομής μικρό λαμόγιο ελληνάρα...
    Το σάλιο σου γαργάρα και έδινες τη μιζούλα στον πολεοδόμο, στον ικατζή που σου έκανε τον έλεγχο στην επιχειρησούλα σου,
    στον εφοριακό που ανακάλυψε τις δικές σου λαμογιές... Κάλλιο να πληρώσεις 10 σε αυτόν παρά 50 στο κράτος.

Πού ήσουν όταν έτρεχες στα γραφεία των βουλευτών για να τους παρακαλέσεις να βολέψουν το σπλάχνο σου,
    το άχρηστο σπλάχνο σου, που δεν κατάφερε να κάνει τίποτα περισσότερο στη ζωούλα του από το να γλύφει κατουρημένες ποδιές και βρώμικους κώλους...

Πού ήσουν όταν ανταγωνιζόσουν στις συγκεντρώσεις των προβάτων (ωπ! κομμάτων ήθελα να πω),
    με τους λοιπούς "συντρόφους" για το ποιος θα σηκώσει τη μεγαλύτερη σημαία...

Πού ήσουν όταν ξελαρυγγιαζόσουν λαμόγιο για το δίκαιο του λαού, πηδώντας πάνω κάτω μόλις έβλεπες φακό
    για να σιγουρευτείς ότι θα σε δει ο πολιτευτής που θα σε βάλει εποχιακό, συμβασιούχο στο δήμο...
    άλλος ένας στην πλάτη των υπολοίπων που θα καθαρίζει φασόλια στο οκτάωρό του
    (όχι ρε!!! πλέον μπαίνεις στο φέισμπουκ, έχεις εξελιχθεί)

Πού ήσουν μικρομεγαλεπιχειρηματία όταν μαγείρευες τα δικά σου βιβλία για να πληρώσεις λιγότερα,
    για να πάρεις το τέρας SUV που θα κάλυπτε τη μικροτσούτσουνη ύπαρξή σου με το μέγεθός του...

Πού ήσουν μαντάμ σουσού όταν γελούσες σαν ηλιθία στη δασκάλα του παιδιού σου, που μαλακίες έμαθε,
    μαλακίες το μαθαίνει, όταν αναγνώριζες τις μαλακίες που κάνουν στο παιδί, αλλά πού να τρέχεις τώρα έχεις κι άλλες δουλειές...
    Αλλωστε το παιδί θα το στείλουμε στο Λονδίνο να σπουδάσει...
    εκεί θα καλυφθούν όλες οι ανεπάρκειες του δικού μας εκπαιδευτικού συστήματος...

Πού ήσουν συνδικαλιστή της πλάκας και του ελέους
    όταν με τη δύναμη που σου δίνει το ότι βολεύτηκες σε μια γαμημένη δημόσια επιχείρηση,
    κατέβαζες τους διακόπτες μιας ολόκληρης χώρας,
    δημιουργώντας τόσα προβλήματα,
    ίσα για να διαμαρτυρηθείς/εκβιάσεις για τα δικά σου μικροσυμφέροντα...

Πού ήσουν όταν το ελληνικό όνειρο έσκασε μύτη;
    αγόραζες πορτοκαλιές εφημερίδες λαμόγιο και έπαιζες χρηματιστήριο λες και είναι λοτταρία...
    Πού ήσουν όταν εταιρείες ανύπαρκτες, με ένα γραφειάκι 2χ3 και 1 άτομο προσωπικό,
    χτύπαγαν λίμιτ απ κάθε μέρα...
    Πού ήσουν όταν έπαιρνες μετοχοδάνεια και υποθήκευες τα χωραφάκια του παππού,
    πιστεύοντας ότι θα γίνεις πλούσιος σε ένα μήνα (και πολύ λέω)...

Πού ήσουν όταν το χέρι σου πετάει τα σκουπίδια, δεξιά και αριστερά μέσα στο δάσος,
    όταν γεμίζεις τις παραλίες αποτσίγαρα και πλαστικά ποτήρια φραπέ (όχι φραπέ ρε πια, φρέντο έλεος, πού ζεις 
    Πού ήσουν όταν το παιδί σου ουρλιάζει στο αυτί του διπλανού,
    αδιαφορώντας για την ύπαρξή του (όλοι να καούν ρε, εγώ θα φάω τα κεφτεδάκια μου και είμαι μια χαρά... γκρααααααου)

Πού ήσουν όταν έβλεπες τα σκάνδαλα να σκάνε το ένα μετά το άλλο...
    όταν οι θρησκευτικοί "άρχοντες"
    αποδεικνύονταν κοσμικότεροι των κοσμικών απατεώνων...
    σταμάτησες να παντρεύεσαι, να βαφτίζεις, να συμμετέχεις στα κοινά της εκκλησίας επρος ένδειξιν της αηδίας σου;
    σιγά ρε.. όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη...

Πού ήσουν όταν η χώρα σου καιγόταν απ' άκρη σε άκρη...
    πού ήσουν όταν λίγο έλειψε να χαθεί η Ολυμπία,
    πήρες το τριχίλιαρο πρόβατο και έσκασες...
    τουμπεκί ψιλοκομμένο... και ναι! τους ξαναψήφισες.. ξανά και ξανά και ξανά...

Πού ήσουν όταν τα ροζ πλημμύρισαν τη ζωή σου...
    έσκυψες κι εσύ στην κλειδαρότρυπα αυτό έκανες..
    τι είπε, τι έκανε, πήρε καλά την πίπα;
    και για το πάπλωμα κουβέντα κανείς... για την ταμπακέρα σιωπή...

Όλοι βολεμένοι στον μικρόκοσμό τους.. .ποιος θα έχει την πιο μεγάλη τζιπούκλα,
    την πιο γαμάτη γκόμενα, την πιο σικ γυναίκα, τα πιο όμορφα παιδιά...
    τις πιο καλές σπουδές, το πιο γαμάτο σπίτι, το πιο μεγάλο τζάκι, το πιο άνετο σαλόνι,
    το πιο βαθύ καναπέ, την πιο μεγάλη πλασμα(τική) τηλεόραση, το πιο σύγχρονο ηχοσύστημα...
    τις πιο σικάτες διακοπές, τις πιο χλιδάτες αποδράσεις, τις πιο
    γκλαμουράτες εξόδους...

Και δανειζόσουν λαμόγιο, δανειζόσουν...
    όχι χρήμα... χρόνο δανειζόσουν...
    Και απλά ο χρόνος τέλειωσε...
    Κάποτε θα ερχόταν η ώρα... νομοτελειακό είναι....

Τώρα μη φωνάζεις λαμόγιο, απατεωνίσκε...
    Αποδέξου και μη φωνάζεις...
    Γιατί ΦΤΑΙΣ για ΟΛΑ...
    ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ...
    ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ...

Καιρός είναι να κάνουμε μια καλή αυτοκριτική...
    να πούμε εγώ φταίω και να δούμε πώς θα καθαρίσουμε
    τα σκατά που ΕΜΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ...
    τα σκατά που ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ & ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ
    (γιατί είμαστε και λίγο ΜΑΛΑΚΕΣ...)
    που εμείς ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΟΥΝ...

Σταμάτα λοιπόν τις κορώνες,
    κατέβασε τους τόνους της "δίκαιης αγανάκτησής" σου
    & σκέψου τη δική σου συμμετοχή, τα δικά σου λάθη...

ΕΛΛΗΝΑΡΑ ε ΕΛΛΗΝΑΡΑ !!!!!!!

2. Uther

Uther Contributor

Απάντηση: ΕΣΥ πού ΗΣΟΥΝ ?

Ήμουν εκεί που έλεγαν : Με σκληρή δουλειά και μυαλό θα τα καταφέρεις, χωρίς να γλύψεις και χωρίς να μπεις στο δημόσιο.

Αποτέλεσμα: Είμαι από τους λίγους που για να πάρουν ένα χιλιάρικο έπρεπε να περάσουν 3 χρόνια και να δουλεύω νυχθημερόν ενώ άκουγα για δ. υπαλλήλους με μπόνους τριχίλιαρα. Ήμουν εκεί που έλεγαν: βασικός μισθός 620 με υπερωρίες που δεν πληρωνόντουσαν, με δώρα που δεν δίνονταν, χωρίς αποζημίωση, ενοίκιο για γκαρσονιέρα χωρίς κατσαρίδες 350, ΔΕΗ 50/μήνα το ελάχιστο , ΤΕΒΕ 250/μήνα γιατί κανείς δεν έβαζε ένσημα στους επαγγελματίες του τομέα μου, σούπερ μάρκετ 280/μήνα, τσιγάρα 100/μήνα. Τι έπρεπε να κάνω ώστε να μην χρεωθώ είπες; Νομίζεις ότι χρεώθηκα για να πλουτίσω;

Ήμουν εκεί που έλεγαν : Δεν χρειάζεται επειδή όλοι έχουν τρελαθεί και χρεώνουν τα ερρείπια // σπίτια που νοικιάζουν ως παλάτια να κάνεις το ίδιο. Δεν χρειάζεται επειδή όλοι κλέβουν και προσπαθούν να κοροϊδέψουν να κάνεις το ίδιο

Αποτέλεσμα: Δεν μπορούσα να συντηρήσω το σπίτι απο τις ζημιές που άφηναν οι κατά καιρούς ενοικιαστές, διότι τα υλικά κοστίζαν περισσότερο απο τις εγγυήσεις. Όχι δεν έπαιρνα εργάτες.

Ήμουν εκεί που έλεγαν : Μην γλύψεις και μην λαδώσεις κανέναν.

Αποτέλεσμα 1: Έχω ένα σπίτι που δεν μπορώ να συντηρήσω , δεν μπορώ να πουλήσω ενώ η εφορία με κυνηγάει και μου κόβει πρόστιμα χιλιάρες και με φορολογεί λες και έχω το χίλτον.
    Αποτέλεσμα 2: Πέρασα 3 χρόνια για να αλλάξω το όνομα στην ταυτότητά μου γιατί το είχε γράψει λάθος η μπατσίνα. και χρεώθηκα 350 ευρώ στη συμβολαιογράφο για ένα συμβόλαιο που πιστοποιούσε τα κατά καιρούς λάθος ονόματα. Εν τω μεταξύ δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω νόμιμα. Ας μην πω και για τις άλλες περιπτώσεις γιατί θα νυχτώσουμε
    Αποτέλεσμα 3: Πληρώνω ιδιωτική ασφάλεια για να ξέρω ότι θα έχω νοσηλεία.

Αποτέλεσμα 4: Τόσα χρόνια όλοι με περνούσαν για μαλάκα.
    Αποτέλεσμα 5: Τόσα χρόνια αυτή η κατάσταση επικρατεί στην αγορά απλά κανείς δεν ήθελε να το πει γιατί οι μισοί απο εμάς είναι δημόσιοι υπάλληλοι και οι άλλοι μισοί κάνουν έργα μόνο με το δημόσιο. (Τα οποία πλήρωνα εγώ καθώς και τους μεσάζοντες μαζί με τους λογαριασμούς μου, για να έχω τώρα δρόμους που μόνο με τα πόδια αν τους περνάς δεν γλιστράς και πάλι πρέπει να προσέχεις μην πέσεις σε καμιά τρύπα )

Έγιναν δημόσιοι υπάλληλοι για να γλυτώσουν τις απειλές, τους εκβιασμούς, τα πισώπλατα μαχαιρώματα, τον σεξισμό, την ανασφάλιστη εργασία, την πλήρη εκμετάλλευση και την παντελή έλλειψη κράτους που να μπορεί να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση. Έγιναν για να μην χρεωθούν σε κάρτες και τράπεζες για να πληρώνουν την ΔΕΗ αλλά για να χρεωθούν να πληρώσουν το αυτοκίνητό τους ή ένα νορμαλ σπίτι. Τους αδικείς;

Έπαιρναν δημόσια έργα λαδώνοντας γιατί μόνο το δημόσιο είχε ποτέ λεφτά για έργα και γιατί οι κυβερνήσεις μας δεν άφησαν τίποτα ( βιομηχανίες , καλλιέργειες ή σοβαρές επιχειρηματικές κινήσεις) να ευδοκιμήσει με σκοπό να μας κάνουν χώρα παροχής υπηρεσιών..

Θες να μου πεις εκτός απο τη λύση να μην ψηφίζω ή να ρίχνω λευκό (πράγμα το οποίο έπραττα αλλά που να τα βάλεις με όλους τους δ.υπάλληλους; ) με αποτελέσματα τα οποία δεν νομίζω ότι υποψιαζόμασταν - (βλέπε όλες αυτές τις χώρες που αρνήθηκαν να υποταχτούν στο σύστημα παγκοσμιοποίησης - Σερβία, Ιρακ, Αφγανισταν, Λιβυη κ.ο.κ ) ότι είχα επιλογή;

Last edited: 28 Απριλίου 2011
  3. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

πολυ ενδιαφερον νημα και θα επανελθω συντομα με καποια στοιχεια που θα ψαξω ...
    ενδεικτικα , οσα γραφει ο James Bondage περιγραφουν νοοτροπιες και συνηθιες που ευθυνονται σε μεγαλο βαθμο για την σημερινη κατασταση ... και θα μπορουσα να προσθεσω και εγω αλλα τοσα ...
    ομως ....
    το παρακατω ποστ της Ulher βγαζει στην επιφανεια μια εξισου οδυνηρη πραγματικοτητα και αληθεια που εχει καταστρεψει την χωρα μας ... δεν υπαρχουν ουτε ισες ευκαιριες , ουτε ιση μεταχειρηση και συνεπως διχως δικαιοσυνη ...
    Οι Ελληνες ηταν ανεκαθεν παραγωγικοι με την υγιη και ισοροπημενη εννοια της λεξης .
    Ηταν το οχυρο της μοναδικοτητας του ατομου .. οπου η καθε ξεχωριστη σημαντικοτητα , τροφοδοτουσε την συλογικη ευημερια ...
    Αυτο μολυνθηκε με την αδιαφορια , την κουτοπονηρια και τον κοντοφθαλμιτισμο ...

Ποιοι ειναι ομως εκεινοι που μολυναν τον Ελληνισμο ???
    Γιατι σημερα ανθρωποι που παλευουν με αξιες , γινονται οι κωπηλατες σε μια γαλερα που δεν φτανει ποτε ???

Ο Ι. Καποδιστριας , ειδε τον κινδυνο απο την γεννηση της νεας Ελλαδας ... αν και ο ιδιος μασονος , θεσπισε νομο που απαγορευε την ταυτοχρονη ιδιοτητα του μασονου και του δημοσιου υπαλληλου .
    Την πρωτη φορα δεν του εδωσαν πολυ σημασια και χρειαστηκε να το ξαναψηφισει και να επιβαλει την εφαρμογη του και τοτε εκτελεστηκε αμεσα απο τα αδερφια του Μαυρομιχαλη , δηθεν επειδη φυλακισε τον αδερφο τους και ηρωα της επαναστασης ...γι αυτο και ο ενας αδερφος , σκοτωθηκε επι τοπου για να μην ομολογησει ποιος τους εδωσε το ΟΚ να εκτελεσουν τον Καποδιστρια ..

Το εμποδιο που θα αποτρεπε τον ιο να μολυνει τον Ελληνισμο , ειχε μολις αρθει .....

4. whipmarks

whipmarks Regular Member

Re: Απάντηση: ΕΣΥ πού ΗΣΟΥΝ ?

Και τι εξηγησει δινεις στο γεγονος οτι υπαρχει Μασονια στις Βιομηχανικα αναπτυγμενες χωρες του βορρα και τις Αμερικης. Οπου και πλουτος δημιουργητε αλλα και αξιοκρατικους θεσμους βλεπουμε.  Να σου δωσω την δικια μου εξηγηση για την δυσλειτουργια τις χωρας?....<<ΟΙ εξυπνοι ειναι Τεμπεληδες και οι εργατικοι αμυαλοι>>

5. isnogood

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΣΥ πού ΗΣΟΥΝ ?

μπορει ολοι μας να εχουμε τις εξηγησεις μας ... ομως υπαρχει και η ιστορικη πραγματικοτητα συγκεκριμενων στοιχειων , που αφορουν κυριως πολιτικα προσωπα και τις επιλογες τους , που εχουν την δικη τους εξηγηση και αληθεια ... τα οποια θα παραθεσω περιληπτικα οταν θα εχω χρονο (ωστε να βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του)

6. Uther

Uther Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΣΥ πού ΗΣΟΥΝ ?

Να σου δώσω τη δικιά μου. Αν θέλουμε να μιλήσουμε συγκριτικά η βασική διαφορά ονομάζεται
    Αποικιοκρατία . Όχι αξιοκρατία.

7. Sirbaid

Sirbaid Regular Member

Oλα αυτά που λέτε είναι σωστά.... μην κάνουμε όμως το γνωστό λάθος των συζητήσεων να διαπιστώνουμε καταστάσεις.. Είναι κάτι που συνηθίζεται σε όλες τις συζητήσεις. Θα προτιμούσα κάποια φορά να διαβάσω προτάσεις εφικτές για να αλλάξει η κατάσταση. Θα επανέλθω στο θεμα με περισσότερες λεπτομέρειες.

8. Uther

Uther Contributor

Αν δεν φύγουν τα λαμόγια και δεν μάθουμε να ψηφίζουμε νορμαλ πολιτικούς, αν δεν αρχίσουμε να τιμωρούμε ενόχους όταν η δικαιοσύνη αρνείται να κάνει τη δουλειά της, δεν υπάρχουν εφικτές προτάσεις.

9. isnogood

Αναφερω την πρωτη περιπτωση οπου διατελεστηκε μια απο τις μεγαλυτερες προδοσιες εναντιων των Ελληνων ....
    Δυο , και καλα πολιτικοι "αντιπαλοι" , μελη του ιδιου κλαμπ ... ο πρωτος το ξεκινησε ο δευτερος το ολοκληρωσε ....
    Ελευθεριος Βενιζελος και Δημητριος Γουναρης
    τα ονοματα τους θα τα βρειτε εδω : Επιφανείς Μασόνοι
    Σημειωση : αδιαφορω και αγνοω οποιοδηποτε αλλο περιεχομενο του παραπανω ιστοχωρου και λαμβανω υπ οψην μου μονο τις πληροφοριες της συγκεκριμενης σελιδας .

θα επανελθω με τα δανεια της επαναστασης του 21 ....

Τον Ελληνα , τον κανανε αυτο που περιγραφει ο James Bondage ... μια πλυση εγκεφαλου που καλα κρατει εδω και 200 σχεδον χρονια ....
    διοτι η πραγματικοτητα της ψυχης ειναι αυτη που αναφερει η Ulher ...

να μην ξεχναμε :

Συλογιστειτε τα λογια του Κενεντυ στο βιντεο : Γι αυτο ο Αθηναιος νομοθετης Σολων , θεσπισε ως εγκλημα την μη συμμετοχη στα κοινα ..."
    σημερα η αποχη απο τις εκλογες αγγιζει το 60% ... τι μας εκανε να εγκληματησουμε εναντια στις αρχες της Δημοκρατιας που ειναι η ελευθερια και ανεξαρτησια ??????

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  10. whipmarks

whipmarks Regular Member

Kαι ποιο ακριβως ειναι το Εγκλημα αυτον των Επιφανων Μασονων?Ακομα περιμενο εξηγηση για πιον λογο η Μασονια στον Βορρα δεν ειναι Θεμα..

11. isnogood

εγω παραθετω στοιχεια , δεν εκδιδω συμπερασματα ... αυτα ανηκουν στην κριση του καθενα ...
    οταν στο πρωτο χρονικο καρε , εχεις ενα ολοκληρο κομματι τυρι και εναν πεινασμενο ποντικο , και στο επομενο , μισοφαγωμενο κομματι τυρι και εναν χορτατο ποντικο (μαλλον που του ανοιξε η ορεξη και θελει και την αγελαδα που κανει το τυρι) ... δεν θελει και πολυ φαντασια να σκεφτεις τι εγινε ενδοιαμεσα .....
    οσο για Βορειους και Νοτιους ... ξερω μονο αυτους του Τζον Τζεικ .. (που παλι και εκει καποιος εχει βαλει το δαχτυλακι του αλλα αυτο αφορα καποιον ισνογκουντ στην αλλη οχθη του Ατλαντικου   )

μην μου ζητατε να κρινω εγω τα στοιχεια ... αν θελετε μπορειτε να αντιπαραθεσετε αλλα , που τυχον αναιρουν τα δικα μου και να λαβω γνωση και ο ιδιος , ωστε να εχουμε ολοι ανοικτα μυαλα και οχι τηλεκατευθυνομενα ....οι καιροι απαιτουν προσοχη και επιφυλακη απεναντι σε καθε ειδους ρητορα ...

μην ξεχναμε επισης οτι η καθε συμμορια εχει τα κρυφα και τα φανερα μελη με την αναλογη αρμοδιοτητα .. καποιοι ειναι κοινωνικοι και χαμογελαστοι μοιραζοντας καλημερες και ειναι τσιλιαδοροι και καποιοι πισω απο τον τοιχο , σκληροι και αδιστακτοι σκαβουν τον τοιχο για να κλεψουν το χρηματοκιβωτιο ,,,
    φυσικα οι ρολοι μπορουν να αναδιανεμηθουν κατα απαιτησει των εξελιξεων καθως και το σεναριο για τον καθε ρολο .... αλλα μια ειναι η καταληξη .. "Τρεχα για να αρχισω να τρεχω και εγω ..."

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  12. whipmarks

whipmarks Regular Member

Re: Απάντηση: ΕΣΥ πού ΗΣΟΥΝ ?

Tι σοι φιλοσοφια ειναι αυτη? Για ποια στοιχεια μιλας?Ονοματα δινεις.Χωρις να τεκμηριωνεις ενγκληματα η παραβατικη συμπεριφορα.δηλαδη αν εγω δωσω 1000 ονοματα τις κλαδικης του Πασοκ η τις Νδου αποκτω κηρος ειδικου?Δηλαδη τον καθε Πικραμενο και πονηρομυαλο εγω πρεπει να των περνω στα σοβαρα...Ελεος ρε...